mol Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 SOS!Κυκλοφορεί ακόμα μια απάτη στο Facebook! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2011 Μου βγαζει εδω και λιγη ωρα πως καποιος επεσημανε μια φωτο μου... κανω κλικ αλλα τζιφος.. και απο οτι βλεπω, εχουν επισημανθει καμποσοι φιλοι μου-αγνωστοι μεταξυ τους- σε μια φωτο."breaking dawn fotos.." κατι παραπανω ξερουμε? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. April 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2011 Καλησπέρα σήμερα έλαβα μάιλ από έναν γνωστό μου ότι με είχε επισυναψεί σε δύο φωτόγραφιες μπαίνω να δω και τίποτα. Μετά μπαίνω στο μάιλ μου και βλέπω ότι σας επισυναψε στην εφαρμογή checking you facebook profile κάπως έτσι λεγότανε η εφαρμογή δεν την θυμάμαι ακριβώς. Τελικά υπάρχει τρόπος να ξέρουμε ποιος μας βλέπει το προφίλ μας; αλλά να μην ενημερώνεται αυτός;. Επίσης υπάρχει τρόπος να επιστρέψουμε στο παλιό τρόπο εμφάνισης των εισερχόμενων;. Συμβουλή: μπορείται να ενεργοποιήσεται το μάιλ του facebook και να μπαίνεται βάζοντας μόνο το όνομα του facebook μάιλ που έχετε βάλει στην θέση του μάιλ που βάζουμε για να εισέλθουμε στον λογαριασμό μας. Έτσι ώστε να μπαίνουμε πιο γρήγορα στον λογαριασμό μας χωρίς να πληκτρολούμε το μάιλ μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. April 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2011 @FREAK_OF_NATURE Το ίδιο έκανε και σε μένα αλλά κάνονας κλικ με πήγε στη φωτό και μπόρεσα να κάνω remove το tag. Δοκίμασε πάλι. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 Νομιζω οτι αν ανοιξεις το λινκ, τοτε αρχιζεις και κανεις tag εσυ τους φιλους σου, γιατι απλα κολλας τον ιο. Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 μα εγω παταω πανω στην ειδοποιηση και δε με παει πουθενα... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. April 11, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 Μου βγαζει εδω και λιγη ωρα πως καποιος επεσημανε μια φωτο μου... κανω κλικ αλλα τζιφος.. και απο οτι βλεπω, εχουν επισημανθει καμποσοι φιλοι μου-αγνωστοι μεταξυ τους- σε μια φωτο."breaking dawn fotos.." κατι παραπανω ξερουμε? Υπάρχει περίπτωση να σε έκανε tag στη φωτό, να έστειλε το σύστημα email για να σε ενημερώσει και ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ να αφαίρεσε το tag, άρα όταν πήγες να το δεις τελικά δεν υπήρχε;; Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adok13 Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 θελω εναν φακελο με Photos na τον κανω ορατο σε ολους.παω στο επεξεργαστειτε τις πληροφοριες του αλμπουμ και παταω να φενεται σε ολους αλλα οταν μπαινω σε ενα δευτερο προφιλ που εχω συνεχιζει ο φακελος να μην φενεται. Παράθεση adok13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 Κυκλοφορεί ένα malware application που κάνει tag σε μια διαφήμιση όλα τα contacts σου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 Μου βγαζει εδω και λιγη ωρα πως καποιος επεσημανε μια φωτο μου... κανω κλικ αλλα τζιφος.. και απο οτι βλεπω, εχουν επισημανθει καμποσοι φιλοι μου-αγνωστοι μεταξυ τους- σε μια φωτο."breaking dawn fotos.." κατι παραπανω ξερουμε? ειναι ιος το μονο που πρεπει να κανεις ειναι να πας στην φωτογραφια και να αφαιρεσεις στην επισημανση μην πατησεις στον συνδεσμο...βεβαια λιγοι ξερουν απο υπολογιστες φιλοι μου και επειδη αργησα να τους ειδοποιησω το πατησαν:( Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bluejason Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 (edited) Γεια σας! Ξερετε πως μπορω να ακυρωσω ενα αιτημα φιλιας που εκανα??? Τωρα με το νεο προφιλ υπαρχει τροπος??? Σας προλαβα και το βρηκααα :P Κατω αριστερα υπαρχει ακυρωση αιτηματος!!!! Edited April 11, 2011 by Bluejason Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 τι εγινε με τα μυνηματα? τι αλλαξανε παλι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 τι εγινε με τα μυνηματα? τι αλλαξανε παλι? δεν βλεπω καμια αλλαγη Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 (edited) θα δεις συντομα. τα βγαζει χυμα. συνομιλιες στο chat και εισερχομενα μαζι edit: νεο κουμπι "find friends" πανω δεξια, αναμεσα στο profile και στο account. τη χρησιμοτητηα του δεν την καταλαβα Edited April 13, 2011 by mol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 Mηπως γινεται να γραψω κατι στον τοιχο μου αλλα να το δει ενα και μονο ατομο??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 οχι, δε γινεται αυτο που λες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 Eκτος αν αποκλεισεις ολους τους αλλους... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 Mηπως γινεται να γραψω κατι στον τοιχο μου αλλα να το δει ενα και μονο ατομο??? Γίνεται. Θα ορίσεις να το δουν συγκεγκριμένες ομάδες. Στις ομάδες αυτές θα είναι μόνο αυτό το άτομο. Δίπλα στο κουμπάκι που πατάς share, θα πατήσεις customize, μετά make visible to these people, και δηλώνεις τα ονόματα των φίλων σου που θες να το δουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 α, ετσι ισως γινεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 θα δεις συντομα. τα βγαζει χυμα. συνομιλιες στο chat και εισερχομενα μαζι edit: νεο κουμπι "find friends" πανω δεξια, αναμεσα στο profile και στο account. τη χρησιμοτητηα του δεν την καταλαβα φιλε το νεο κουμπι δεν μου εχει εμφανιστει...οταν λες συνομιλιες εννοεις ιστορικο συνομιλιων?? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 ω ναι. ακριβως ετσι ειναι. πριν καιρο ειχε εμφανιστει σε ενα φιλο μου. ηλπιζα οτι δε θα γινει και σε μενα. ελα ομως που εγινε :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. April 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 το χετε ξαναπει ισως...αλλα πλεον οταν εχεις friend request έχει επιλογή accept ή not now...με αποτελεσμα πολλα friend request να μένουν στον αέρα....βλακεία δεν ειναι αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. April 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 το χετε ξαναπει ισως...αλλα πλεον οταν εχεις friend request έχει επιλογή accept ή not now...με αποτελεσμα πολλα friend request να μένουν στον αέρα....βλακεία δεν ειναι αυτό; εμενα μου χρησημευει γιατι οταν αποριπτω ενα που φατσικα τον ξερω αλλα δεν τον θελω φιλο παταω οχι τωρα οταν ομως τον γνωρισω παω στα κρυφα και αποδεχομαι.. ειναι αναλογα πως χειριζεσαι τον λογαριασμο σου.. ω ναι. ακριβως ετσι ειναι. πριν καιρο ειχε εμφανιστει σε ενα φιλο μου. ηλπιζα οτι δε θα γινει και σε μενα. ελα ομως που εγινε :( εμενα δεν μου εχει βγει κατι ακομα Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. April 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 Tα προβληματα του facebook οσο παν και χειροτερευουν.Εδω και πολυ καιρο οι συνδεδεμενοι φιλοι που εμφανιζονται στα αριστερα μου εμφανιζονται διπλοι,αν πχ ειναι 5 ατομα συνδεδεμενα δειχνει 10,τον καθε εναν απο 2 φορες.Αυτο βεβαια δεν ειναι και τοσο σοβαρο προβλημα απο χθες ομως δεν μπορω να δω τις φωτογραφιες προφιλ μιας φιλης,λεει πως δεν υπαρχουν φωτογραφιες στο συγκεκριμενο αλμπουμ παρ οτι υπαρχουν καθως το δοκιμασαμε και απο αλλους λογαριασμους,Τι μπορω να κανω?? :confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakon_ Δημ. April 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 Προτείνω να κάνεις διαγραφή των cookies . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts