andreas1022 Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 ή σε διαγραφουν οι φιλοι σου ή τραβαει χοντρα κολληματα η σελιδα ή καποιοι απο τους φιλους σου απενεργοποιουν το λογαριασμο τους. δε μπορω να σκεφτω κατι αλλο @dverveles εγω εκατσα και τα εσβησα ολα ενα προς ενα Aποκλειται να με διαγραφουν,εφοσον αυξομειωνεται συνεχεια ο αριθμος των φιλων.... Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 και στο δικο μου κανει κατι τετοια κουλα αλλα δε δινω σημασια προφανως θα ισχυει περισσοτερο αυτο που ανεφερα για κολλημα ή απενεργοποιηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 και στο δικο μου κανει κατι τετοια κουλα αλλα δε δινω σημασια προφανως θα ισχυει περισσοτερο αυτο που ανεφερα για κολλημα ή απενεργοποιηση Απενεργοποιηση δεν νομιζω ρε γμτ...και γω δεν εδινα σημασια αλλα γινεται το τελευταιο 3μηνο,και παραπανω, και απλα εχω περιεργια... Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 Eχω ξανα αναφερθει σαυτο το θεμα αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται...ο αριθμος των φιλων μου μεταβαλλονται συνεχεια...κανω add καποιους,αυξανεται ο αριθμος.Οταν ξανα μπαινω ή κανω refresh ή ξανα "Προφιλ" οι φιλοι λιγοστευουν...τι γινεται ??ξερει κανεις? φιλε το εχω παθει και εγω...δεν νομιζω να σε διαγραφουν οι φιλοι...λογικα καποιον ο λογαριασμος που δεν μπαινουν απενεργοποιουνται...η εχεις πολλα κολληματα Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 απορια! εχω καποιους γνωστους στο φεις τους οποιους αφενος δεν μπορω να τους διαγραψω αλλα αφετερου δε θελω να εχουν προσβαση σε καμια πληροφορια μου.να μην βλεπουν δημοσιευσεις μου, φωτογραφιες μου κτλ. γινεται αυτο που θελω ή η μονη λύση ειναι η διαγραφη? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 Νομίζω ότι αυτό μπορείς να το κάνεις βάζοντας τους φίλους σου σε lists. Σε κάθε list μπορείς να ρυθμίσεις διάφορα, π.χ. τι βλέπουν αυτοί που έχεις βάλει εκεί. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 εκανα την λιστα αλλα δε βρισκω απο ποτ επιλεγω που εχουν προσβαση και που οχι. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThanosZac Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 (edited) :confused: Δεν υπαρχουν νεα και παλια δεδομενα. Υπαρχει αυτη η σελιδα http://www.facebook.com/friends/?filter=ac που μπορεις να δεις ολους τους φιλους/και τις σελιδες και να διαγραψεις αυτους που προσπαθησες να κανεις add αλλα δε σε εκαναν αυτοι. Υπάρχουν φίλε Bayern. Πλέον δεν μπορώ να δω και τους ανθρώπους που έχω κάνει αίτημα ενώ παλαιότερα γινόταν. Γενικά παρατηρώ και εγώ θέμα με τα αιτήματα. Το fb φράζει τον λογαριασμό σου όταν κάνεις αιτήματα και σε άτομα που γνωρίζεις!! Έτσι αναγκάζομαι και τους στέλνω pm ώστε να μου κάνουν αυτοί αίτημα. Πάντως εγώ έχω τεράστιο παράπονο απο το fb διότι μου έκλεισαν το παλιό μου προφίλ με μια αόριστη κατηγορία. Ότι μου έγιναν πολλές αναφορές!!!!! Ούτε αντιπαλότητες είχα ούτε θέματα γενικά με διαφημίσεις κλπ. Και δεν σου λένε τους λόγους. Σου στέλνουν ένα ηλίθιο αόριστο τυποποιημένο μήνυμα με τους λόγους γενικώς και αορίστως που σου κλείνουν το προφίλ. Και για να μην κάνω και νέο πόστ θα γράψω πως έχω link για όσους είναι παίκτες στην φάρμα, όπου θα λάβουν 3 fv επι τόπου καθώς και 1 βοήθεια για "καμένο" χωράφι! Όποιος το χρειάζεται, ας μου το πεί. Edited December 1, 2010 by mcde Παράθεση ________ :) ________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 κατι ασχετο αλλα θα ηθελα να ενημερωσω...σε λιγες μερες ξεκιναει ενα live παιχνιδι του οπαπ με τον μητσικωστα στο facebook http://www.facebook.com/MatheClick Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 απορια! εχω καποιους γνωστους στο φεις τους οποιους αφενος δεν μπορω να τους διαγραψω αλλα αφετερου δε θελω να εχουν προσβαση σε καμια πληροφορια μου.να μην βλεπουν δημοσιευσεις μου, φωτογραφιες μου κτλ. γινεται αυτο που θελω ή η μονη λύση ειναι η διαγραφη? Account -> Privacy Settings -> Customize settings Πατάς δεξιά στις επιλογές και "Customize". Στο "Hide this from" βάζεις τα άτομα που δεν θέλεις να έχουν πρόσβαση στην συγκεκριμένη επιλογή. Για τα άλμπουμ πατάς στο "Edit album privacy for existing photos." Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. December 5, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 κατι ασχετο αλλα θα ηθελα να ενημερωσω...σε λιγες μερες ξεκιναει ενα live παιχνιδι του οπαπ με τον μητσικωστα στο facebook http://www.facebook.com/MatheClick Επίσημη συνεργασία με οπαπ ή ράδιοαρβύλα; Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 με τον οπαπ αφου του οπαπ ειναι το τηλεπαιχνιδι Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 ΥΠΕΡαθλιο το νεο προφιλ:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 ΥΠΕΡαθλιο το νεο προφιλ:mad: Συμφωνώ απολύτως! Κανένα ίχνος οργάνωσης δεν υπάρχει. Αθλιο!:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lawfighter Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Συμφωνώ απολύτως! Κανένα ίχνος οργάνωσης δεν υπάρχει. Αθλιο!:mad: Διαφωνω ειναι πιο οργανωμενο. Απλα χαθηκε κατω αριστερα το κουτακι με τα links μου που ηταν ολα μαζεμενα :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riquelme Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 γινεται να το επαναφερουμε στο παλιο;; Sent from my mobile using Tapatalk Παράθεση When someone tells you "you can't". Turn around and say "watch me" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 γινεται να το επαναφερουμε στο παλιο;; Sent from my mobile using Tapatalk Εγώ πάντως ακόμα δεν αναβάθμισα. Μου εμφάνισε μια φορά αν θέλω να αναβαθμίσω, κι αυτό επειδή έκανα αποδοχή σε ένα αίτημα φιλίας και το εν λόγω μέλος χρησιμοποιούσε το νέο προφίλ. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 (edited) παιδια πως γινεται να παω στο καινουριο??...δεν ξερω τι να κανω edit:πατησα σε εναν φιλο μου ενεργοποιηση καινουριου προφιλ και το εκανα Edited December 7, 2010 by giothesuper Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 (edited) Εκανα και γω την βλακεια να βαλω το καινουργιο προφιλ και μετα ειδα οτι εφοσων πας στο καινουργιο δεν μπορεις να γυρισεις στο παλιο.. (Once you switch to the new version of your profile, you cannot return to the previous version. Upon switching, you will have the option to take a brief tour of the new profile so you can easily locate your favorite features and learn about the new profile features that are available) Πατατα .. πριν το αλλαξετε σκεφτειτε το καλα Edited December 7, 2010 by zerokill Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Πάντως που ρώτησα μια φίλη από το facebook, ενώ δεν έχω αναβαθμίσει στο νέο προφίλ, όταν μπαίνει στο προφίλ μου, έχει τη νέα διάταξη. Δηλαδή μπορεί να μην έχω αναβαθμίσει τη χρήση του προφίλ μου σε νέο αλλά η προβολή του γίνεται με τη νέα διάταξη. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 και απο μενα αλλη μια ερωτηση...πως βλεπω τους συνδεσμους μου? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Εκανα και γω την βλακεια να βαλω το καινουργιο προφιλ και μετα ειδα οτι εφοσων πας στο καινουργιο δεν μπορεις να γυρισεις στο παλιο.. (Once you switch to the new version of your profile, you cannot return to the previous version. Upon switching, you will have the option to take a brief tour of the new profile so you can easily locate your favorite features and learn about the new profile features that are available) Πατατα .. πριν το αλλαξετε σκεφτειτε το καλα Καποια στιγμη λογικα θα το αλλαξουν ολοι αναγκαστικα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 και απο μενα αλλη μια ερωτηση...πως βλεπω τους συνδεσμους μου? Αυτή την απορία έχω και εγώ φιλε. δεν μπορώ να τους βρω στο προφίλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 το γελοιο ειναι για να δεις πια τους συνδεσμους που ειχες ανεβασει πριν καιρο πρεπει να κανεις ενα μεγαλο scrolling down Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 το γελοιο ειναι για να δεις πια τους συνδεσμους που ειχες ανεβασει πριν καιρο πρεπει να κανεις ενα μεγαλο scrolling down Δηλαδή εγώ που έχω ανεβάσει κάπου στους 3,000 πρέπει να κατεβαίνω μια μέρα κάτω στο προφίλ μου για να τους βρω??? έλεος δηλαδή:mad::mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts