Jump to content

Vodafone v1520 (Asus Solaris / P550)

KONSTANTIN_KARAB
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ποια η γνωμη σας για αυτο το μηχανηματακι???

http://pdadb.net/index.php?m=specs&id=873&view=1

Κωνσταντινος..

-nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512

• Απαντήσεις 126
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Guest dog1971
+1 εχουμε δει και καλυτερα...;)

Καλύτερα όντως υπάρχουν... Με 450 euro όμως;;

Ξέρει κανείς αν είναι διαθέσιμο; Στο internet βλέπω release date: April 2008, αλλά στους καταλόγους της vodafone υπάρχει κανονικά...

Με ψήνει, γιατί δε θέλω να δώσω επιπλέον χρήματα με την επιδότησή μου..

Guest dog1971

Ζει κανείς;;;

Λέω να το παραγγείλω αύριο, οπότε αν έχετε κάτι τραγικά άσχημο να πείτε για το PDA αυτό, πείτε το τώρα, για να προλάβω να αλλάξω γνώμη

:P

Ζει κανείς;;;

Λέω να το παραγγείλω αύριο, οπότε αν έχετε κάτι τραγικά άσχημο να πείτε για το PDA αυτό, πείτε το τώρα, για να προλάβω να αλλάξω γνώμη

:P

Τι να παραγγείλεις αφού σου λένε δεν λέει κάτι

Δες εδώ αν σε ενδιαφέρει να παραγγείλεις http://www.vnp.gr/index.php?menu=cat&id=119&action1=details&prod=4513

το ελληνικό είναι, μπορεί να σου βγει πιό φθηνό:)

Guest dog1971

Δεν ψάχνω το καλύτερο pda της αγοράς.. Αρκεί να μην έχει κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα, όπως πχ κλειδωμένα functions, κακό service, ελαττώματα/bugs κτλ...

Αυτό ρωτάω... :)

Guest dog1971

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το Vodafone v1520 (ASUS p550/Solaris), και θέλω να ρωτήσω αν έχει ακούσει κανείς τίποτα, όχι τόσο για τα τεχνικά του χαρακτηριστικά (το ξέρω πως δεν είναι το καλύτερο PDA της αγοράς, αλλά νομίζω πως έχει πολύ καλή απόδοση ποιότητας/τιμής), όσο για τυχόν bugs, και κυρίως αν έχει κλειδωμένες λειτουργίες από τη μαμά vodafone...

Ξέρει κανείς τίποτα; Αν και υπάρχει ετοιμοπαράδοτο στα καταστήματα vodafone, δεν έχω βρει πουθενά σχόλια για αυτό... Να ανησυχήσω;;;

:cry:

• Administrators
ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ!!

Εγώ δηλαδή θα γίνω το πειραματόζωό σας; Ε;

>:(

Όλοι πειραματόζωα είμαστε αγοράζοντας τέτοιες συσκευές. Εάν δεν είσαι εξοικειωμένος με αυτό... πάρε NOKIA. :happy:

Modpic.gif

Όλοι πειραματόζωα είμαστε αγοράζοντας τέτοιες συσκευές. Εάν δεν είσαι εξοικειωμένος με αυτό... πάρε NOKIA. :happy:

συμφωνω απολυτα με τον φιλο athanaso.

• Administrators
Δεν ψάχνω το καλύτερο pda της αγοράς.. Αρκεί να μην έχει κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα, όπως πχ κλειδωμένα functions, κακό service, ελαττώματα/bugs κτλ...

Αυτό ρωτάω... :)

Γιατί δεν πας σε πιο δημοφιλείς και δοκιμασμένες λύσεις για να είσαι σίγουρος;; :confused:

Modpic.gif

Guest dog1971

Πρώτον, πλάκα έκανα για το περί πειραματόζωου... ;)

Τα βαρέθηκα τα symbian..

Με WM κινητά μπορεί να μην είμαι εξοικειωμένος, αλλά γενικά έχω γνώσεις προγραμματισμού, τεχνολογίας κτλ, δεν ψάχνω κάτι απλό και εύχρηστο, αλλά κάτι customizable.. Γι' αυτό και ρώτησα για κλειδώματα.

Όσον αφορά τις δοκιμασμένες λύσεις.. Μόνο το TyTN II με εντυπωσίασε, αλλά 800 αντί για 450 euro (έχω επιδότηση από vodafone οπότε δε συμφέρει να το πάρω από αλλού) είναι πολλά...

Επίσης, κάποια στοιχεία του 1520 με εντυπωσίασαν.. 3,5'' οθόνη, 520Mhz CPU, full extra (GPS, WiFi, ABS, αερόσακος...). Μόνο τα 64 RAM και η έλλειψη HSDPA είναι λίγο ενοχλητικά, αλλά αξίζουν 350 euro παραπάνω για +64 ΜΒ RAM και μία υπηρεσία που στην Ελλάδα δεν υπάρχει;

• Administrators
Πρώτον, πλάκα έκανα για το περί πειραματόζωου... ;)

Τα βαρέθηκα τα symbian..

Με WM κινητά μπορεί να μην είμαι εξοικειωμένος, αλλά γενικά έχω γνώσεις προγραμματισμού, τεχνολογίας κτλ, δεν ψάχνω κάτι απλό και εύχρηστο, αλλά κάτι customizable.. Γι' αυτό και ρώτησα για κλειδώματα.

Όσον αφορά τις δοκιμασμένες λύσεις.. Μόνο το TyTN II με εντυπωσίασε, αλλά 800 αντί για 450 euro (έχω επιδότηση από vodafone οπότε δε συμφέρει να το πάρω από αλλού) είναι πολλά...

Επίσης, κάποια στοιχεία του 1520 με εντυπωσίασαν.. 3,5'' οθόνη, 520Mhz CPU, full extra (GPS, WiFi, ABS, αερόσακος...). Μόνο τα 64 RAM και η έλλειψη HSDPA είναι λίγο ενοχλητικά, αλλά αξίζουν 350 euro παραπάνω για +64 ΜΒ RAM και μία υπηρεσία που στην Ελλάδα δεν υπάρχει;

Δεν θα αγόραζα συσκευή με ενσωματωμένο το Vodafone Live.

Modpic.gif

Δεν θα αγόραζα συσκευή με ενσωματωμένο το Vodafone Live.

Η συσκευη μετα απο επικοινωνια που ειχα με την vodafone δεν ειναι vodafone live και επισης μου ειπαν πως υπαρχουν αρκετες συσκευες στις αποθηκες τους!!!!Την εχω παραγγειλει εδω και 5 μερες απο καταστημα vodafone/Βολο.Ειπαν πως θα με ειδοποιησουν οταν ερθει!!!

Κωνσταντινος..

-nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512

• Administrators
Η συσκευη μετα απο επικοινωνια που ειχα με την vodafone δεν ειναι vodafone live και επισης μου ειπαν πως υπαρχουν αρκετες συσκευες στις αποθηκες τους!!!!Την εχω παραγγειλει εδω και 5 μερες απο καταστημα vodafone/Βολο.Ειπαν πως θα με ειδοποιησουν οταν ερθει!!!

Wraia... perimenoume sxolia kai entypwseis loipon.

Modpic.gif

Και εμένα με έχει εντυπωσιάσει αυτό ρε παιδιά http://www.solomobi.com/viewproduct.asp?pro_id=1414&page=1

εκεί που κάθεσαι, πετάς την κεραία και βλέπεις μια φόρμουλα!

Ούτε wifi ούτε gprs :O

Guest dog1971

Αντιγραφή εμφάνισης του TyTN II, αλλά με τέτοια τιμή μάλλον μόνο το περίβλημα είναι κοινό... WM έχει ή και το menu είναι απλά παραπλανητικο;

Πλάκα έχει, αλλά άσχετο με το topic... :)

Επιστροφή στο θέμα μας:

Είχε κανείς εμπειρία από κλειδωμένα WM κινητά; Δεν εννοώ ως προς το δίκτυο, αλλά ως προς λειτουργίες (bluetooth κτλ)... Κάποιος μου είπε ότι η vodafone το συνηθίζει, αλλά δεν έχω ακούσει κάτι συγκεκριμένο.

• Administrators
Είχε κανείς εμπειρία από κλειδωμένα WM κινητά; Δεν εννοώ ως προς το δίκτυο, αλλά ως προς λειτουργίες (bluetooth κτλ)... Κάποιος μου είπε ότι η vodafone το συνηθίζει, αλλά δεν έχω ακούσει κάτι συγκεκριμένο.

Afto pou les den isxyei... Ean akouseis kati sygkekrimeno mas les.

Modpic.gif

• Administrators
Και εμένα με έχει εντυπωσιάσει αυτό ρε παιδιά http://www.solomobi.com/viewproduct.asp?pro_id=1414&page=1

εκεί που κάθεσαι, πετάς την κεραία και βλέπεις μια φόρμουλα!

Ούτε wifi ούτε gprs :O

H sygkekrimeni syskevi pou paratheteis sto parapanw link den aksizei se kamia periptwsi kai gia pollous logous. Gia des omws afto pou den tou lypei tipota kai kanei kai afto pou se entypwsiazei. ;)

Modpic.gif

κοίτα ... 180 δολάρια έχει δηλαδή κάτι παραπάνω από 100 ευρώ.... τι εννοείς δεν αξίζει?
Ας επιχειρήσουμε...

• The title was changed to Vodafone v1520 (Asus Solaris / P550)