Jump to content

Sony Ericsson V640i

nikpapou
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ,

ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΥΣΚΕΥΗ (v640) ΚΑΝΑ 2ΜΗΝΟ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΜΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΛΙΓΟ (1-2 ΜΕΡΕΣ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΚΑΚΗ ΦΟΡΤΙΣΗ) ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΕ ΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΑΚΕΛΟ "ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ" ΚΑΙ "ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ".

MOY BΓΑΖΕΙ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ Η "ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΕΤΥΧΕ".

ΕΝΩ ΠΕΡΑΣΑ ΤΟΣΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΟΜΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΚΑΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΑΠΟ LIMEWIRE - ΜΗΠΩΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΥΙΟ ???

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.

PLEASE HHHEEELLLPPP :O

Μήπως δεν έχεις άλλη μνήμη στο κινητό ;;; Μήπως δεν κάνουν για το κινητό σου;;;
http://i252.photobucket.com/albums/hh40/than0s/mobile/walkman.gif

• 1 month later...

Καλησπέρα παιδιά και καλώς σας βρήκα :)

Έχω ένα V640i (Vodafone live) και τελευταία το κινητό έχει πρόβλημα (ουσιαστικά είναι άχρηστο). Μήπως ξέρετε αν και πως φλασάρεται; Η τέλος πάντων πως γίνεται να ξεφορτωθώ αυτό το πρόβλημα (που μου είπανε ότι είναι ιός). Πλιζ χελπ!!

"let's tear this shit apart

let's tear the f@ckin' house apart

let's tear our f@ckin' bodies apart

but let's just have some fun"

Of Montreal - The past is a grotesque animal

δε γίνεται να είναι ιός...Μπες http://www.kulankendi.com η λύση σου!8 ευρώ από πιστωτική και καθάρισες!Και μπορεις να βγαλεις και τη vodafone!

• 3 months later...

Eδω και 6 μηνες εχω το sonny ericsson V640i . Δουλευε μια χαρα Τελευταια και ξαφνικα μου παρουσιαζει το φαινομενο να μην μπορω να στειλω μηνυμα με τηποτα.Κατα τα αλλα λειτουργει η συσκευη αψογα.Πηγα σε vodafone καταστηματα για βοηθεια δν μπορεσαν να κανουν κατι.Μου ειπαν: H ..αναβαθμιση λογισμικου η.. αλλαγη καρτας SIM.Αλλαξα καρτα αλλα και παλι το ιδιο προβλημα.

Μηπως καμια βοηθεια στο θεμα ρυθμισης ΕΙΝΑΙ θεμα καπιας ρυθμισης που πρεπει να κανω και ποια? Η θα χρειασθει αναβαθμιση λογισμικου και αν την κανω θα λυθει το προβλημα ?

Eδω και 6 μηνες εχω το sonny ericsson V640i . Δουλευε μια χαρα Τελευταια και ξαφνικα μου παρουσιαζει το φαινομενο να μην μπορω να στειλω μηνυμα με τηποτα.Κατα τα αλλα λειτουργει η συσκευη αψογα.Πηγα σε vodafone καταστηματα για βοηθεια δν μπορεσαν να κανουν κατι.Μου ειπαν: H ..αναβαθμιση λογισμικου η.. αλλαγη καρτας SIM.Αλλαξα καρτα αλλα και παλι το ιδιο προβλημα.

Μηπως καμια βοηθεια στο θεμα ρυθμισης ΕΙΝΑΙ θεμα καπιας ρυθμισης που πρεπει να κανω και ποια? Η θα χρειασθει αναβαθμιση λογισμικου και αν την κανω θα λυθει το προβλημα ?

Αυτο το προβλημα δεν ειναι του κινητου.ειναι καθαρα θεμα δικτυου.

πολλοι γνωστοι μου με vodafone αντιμετωπιζουν αυτο το διαστημα το ιδιο προβλημα με εσενα.λυση δεν εχουν βρει(ποτε στελνει,ποτε οχι)

στην θεση σου θα εκανα ενα μπακαπ τα αρχεια του κινητου και θα του εκανα μια διαγραφη αρχικων ρυθμισεων και στην συνεχεια θα εβαζα απο την αρχη ολες τις νεες ρυθμισεις.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 2 weeks later...
Πως μπορω να μπω στο ιντερνετ χωρις να περασω απο το Βοντα Λαιβ για να μην χρεωνομαι τσαμπα καθε φορα?

• 1 month later...
Εγώ πάλι που έχω αυτό το κινητό δεν μου έχει δημιουργήσει κανένα πρόβλημα :)

Κια γιατι να σου δημιουργησει αλλωστε :blink: ???

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 2 months later...
Καλησπέρα παιδιά! Κατέβασα ένα βιντεάκι στο κινητό και απο τότε δεν ανοίγει (το κινητό). Υπάρχει τρόπος να κάνω ένα format?

Καλησπέρα παιδιά! Κατέβασα ένα βιντεάκι στο κινητό και απο τότε δεν ανοίγει (το κινητό). Υπάρχει τρόπος να κάνω ένα format?

Οταν λες δεν ανοιγει,τι εννοεις??

που το περασες το βιντεο?? στην καρτα μνημης η στο κινητο??

επαναφορα αρχικων ρυθμισεων μπορεις να κανεις μονο αν το τηλεφωνο ειναι ενεργο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

στο τηλεφωνο το έβαλα το βιντεάκι. Οταν πατάω το switch-on ανάβουν τα πλήκτρα και φωτίζεται η οθόνη αλλα μένει μαύρη και κολλάει το κινητό εκεί! Για να το σβήσω πρέπει να βγάλω τη μπαταρία.

στο τηλεφωνο το έβαλα το βιντεάκι. Οταν πατάω το switch-on ανάβουν τα πλήκτρα και φωτίζεται η οθόνη αλλα μένει μαύρη και κολλάει το κινητό εκεί! Για να το σβήσω πρέπει να βγάλω τη μπαταρία.

Γιατι δεν το σβηνεις το βιντεακι??

ανοιξε το κινητο και κανε επαναφορα αρχικων ρυθμισεων.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν μπορώ να ανοίξω το κινητό! Πώς θα σβήσω το βιντεάκι με κλειστό κινητό (με δουλεύεις):p? Στα Nokia με * 3 και πράσινο πλήκτρο κάνει φορμάτ! Υπάρχει κάτι παρόμοιο με τα Sony Ericsson?

ναι.θέλει αναβαθμιση με το πρόγραμμα της SE.Είναι στο site της.Να σημειώσω ότι θα σβηστούν όλα

ναι.θέλει αναβαθμιση με το πρόγραμμα της SE.Είναι στο site της.Να σημειώσω ότι θα σβηστούν όλα

Ευχαριστώ θα δοκιμάσω να το κάνω, αν και αμφιβάλλω διότι δεν μπορώ να βρώ τρόπο να ενεργοποιήσω σωστά τη συσκευή και να κάνω οτιδήποτε. θα δοκιμάσω και ότι γίνει.

Ευχαριστώ για τη βοήθειά σας.

• 1 month later...
  • 1 month later...
Καλησπέρα σας.Έχω ένα Sony Ericsson V640i.Είναι της vodafone και έχει κάποια προστατευμένα αρχεία.Μπορώ μήπως με κανένα πρόγραμμα να τα αφαιρέσω;Ευχαριστώ.

Με το Α2 Uploader χρησιμοποιώντας το FileSystem Tool.
Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται, όταν οι άλλοι φέυγουν... :worry:

• 3 months later...

Oποιος εχει αυτο το κινητο ακομη μπορει να μου πει αν ακουει καλα απο το ακουστικο κατα τη συνομιλια?

Εμενα ακουγετε υπερβολικα σιγα σε σημειο που αμα ειμαι εξω δεν ακουω τπτ!!

Η ενταση ειναι ρυθμισμενη στο φουλ.

Oποιος εχει αυτο το κινητο ακομη μπορει να μου πει αν ακουει καλα απο το ακουστικο κατα τη συνομιλια?

Εμενα ακουγετε υπερβολικα σιγα σε σημειο που αμα ειμαι εξω δεν ακουω τπτ!!

Η ενταση ειναι ρυθμισμενη στο φουλ.

ποσο καιρο το εχεις το κινητο??? ισως εχει χαλασει το ακουστικο.

κι'εγω το ειχα αυτο το προβλημα σε παλιοτερο κινητο και το διορθωσα με αλλαγη ακουστικου.αυτο το ειχα παθει απο την πολυχρησια.

[sIGPIC][/sIGPIC]

ποσο καιρο το εχεις το κινητο??? ισως εχει χαλασει το ακουστικο.

κι'εγω το ειχα αυτο το προβλημα σε παλιοτερο κινητο και το διορθωσα με αλλαγη ακουστικου.αυτο το ειχα παθει απο την πολυχρησια.

To χε 2,5 χρονια περιπου ενας ξαδερφος μου και μου το χαρισε προσφατα.

Ποσο παει περιπου μια αλλαγη ακουστικου?

To χε 2,5 χρονια περιπου ενας ξαδερφος μου και μου το χαρισε προσφατα.

Ποσο παει περιπου μια αλλαγη ακουστικου?

αναλογα που θα το πας.εγω το ειχα παει στον γερμανο..και μου ειχε βαλει ιμιτασιον..και ειχα πληρωσει 18 ευρο.

βεβαια αυτη η τιμη δεν ειναι στανταρ.

στην θεση σου παντως δεν το εφτιαχνα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

αναλογα που θα το πας.εγω το ειχα παει στον γερμανο..και μου ειχε βαλει ιμιτασιον..και ειχα πληρωσει 18 ευρο.

βεβαια αυτη η τιμη δεν ειναι στανταρ.

στην θεση σου παντως δεν το εφτιαχνα.

Αυτο το κινητο το χω ποιο πολυ για χρηση ιντερνετ και βιντεοκλησεις.Αντε που και που κανω και καμια κανονικη κληση(αλλα δεν ακουω τπτ).

Για να το αφησω στην ακρη και να παρω ενα 3G για να ιντερνετ κλπ θελω πανω απο 200 ευρω.

Αυτο το κινητο το χω ποιο πολυ για χρηση ιντερνετ και βιντεοκλησεις.Αντε που και που κανω και καμια κανονικη κληση(αλλα δεν ακουω τπτ).

Για να το αφησω στην ακρη και να παρω ενα 3G για να ιντερνετ κλπ θελω πανω απο 200 ευρω.

βρισκεις που φθηνοτερα κινητα στα 150 ευρο..και με μεγαλυτερη οθονη!

απο εμενα πηγαινε φτιαξτο..:cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Sony Ericsson V640i