nikpapou Δημοσιεύτηκε March 8, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 8, 2008 ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΥΣΚΕΥΗ (v640) ΚΑΝΑ 2ΜΗΝΟ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΜΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΛΙΓΟ (1-2 ΜΕΡΕΣ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΚΑΚΗ ΦΟΡΤΙΣΗ) ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΕ ΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΑΚΕΛΟ "ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ" ΚΑΙ "ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ". MOY BΓΑΖΕΙ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ Η "ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΕΤΥΧΕ". ΕΝΩ ΠΕΡΑΣΑ ΤΟΣΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΟΜΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΚΑΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΑΠΟ LIMEWIRE - ΜΗΠΩΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΥΙΟ ??? ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. PLEASE HHHEEELLLPPP :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfa Δημ. March 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2008 Μήπως δεν έχεις άλλη μνήμη στο κινητό ;;; Μήπως δεν κάνουν για το κινητό σου;;; Παράθεση http://i252.photobucket.com/albums/hh40/than0s/mobile/walkman.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikelostre Δημ. April 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2008 Καλησπέρα παιδιά και καλώς σας βρήκα :) Έχω ένα V640i (Vodafone live) και τελευταία το κινητό έχει πρόβλημα (ουσιαστικά είναι άχρηστο). Μήπως ξέρετε αν και πως φλασάρεται; Η τέλος πάντων πως γίνεται να ξεφορτωθώ αυτό το πρόβλημα (που μου είπανε ότι είναι ιός). Πλιζ χελπ!! Παράθεση "let's tear this shit apart let's tear the f@ckin' house apart let's tear our f@ckin' bodies apart but let's just have some fun" Of Montreal - The past is a grotesque animal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. April 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2008 δε γίνεται να είναι ιός...Μπες http://www.kulankendi.com η λύση σου!8 ευρώ από πιστωτική και καθάρισες!Και μπορεις να βγαλεις και τη vodafone! Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo51 Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 Eδω και 6 μηνες εχω το sonny ericsson V640i . Δουλευε μια χαρα Τελευταια και ξαφνικα μου παρουσιαζει το φαινομενο να μην μπορω να στειλω μηνυμα με τηποτα.Κατα τα αλλα λειτουργει η συσκευη αψογα.Πηγα σε vodafone καταστηματα για βοηθεια δν μπορεσαν να κανουν κατι.Μου ειπαν: H ..αναβαθμιση λογισμικου η.. αλλαγη καρτας SIM.Αλλαξα καρτα αλλα και παλι το ιδιο προβλημα. Μηπως καμια βοηθεια στο θεμα ρυθμισης ΕΙΝΑΙ θεμα καπιας ρυθμισης που πρεπει να κανω και ποια? Η θα χρειασθει αναβαθμιση λογισμικου και αν την κανω θα λυθει το προβλημα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 Eδω και 6 μηνες εχω το sonny ericsson V640i . Δουλευε μια χαρα Τελευταια και ξαφνικα μου παρουσιαζει το φαινομενο να μην μπορω να στειλω μηνυμα με τηποτα.Κατα τα αλλα λειτουργει η συσκευη αψογα.Πηγα σε vodafone καταστηματα για βοηθεια δν μπορεσαν να κανουν κατι.Μου ειπαν: H ..αναβαθμιση λογισμικου η.. αλλαγη καρτας SIM.Αλλαξα καρτα αλλα και παλι το ιδιο προβλημα. Μηπως καμια βοηθεια στο θεμα ρυθμισης ΕΙΝΑΙ θεμα καπιας ρυθμισης που πρεπει να κανω και ποια? Η θα χρειασθει αναβαθμιση λογισμικου και αν την κανω θα λυθει το προβλημα ? Αυτο το προβλημα δεν ειναι του κινητου.ειναι καθαρα θεμα δικτυου. πολλοι γνωστοι μου με vodafone αντιμετωπιζουν αυτο το διαστημα το ιδιο προβλημα με εσενα.λυση δεν εχουν βρει(ποτε στελνει,ποτε οχι) στην θεση σου θα εκανα ενα μπακαπ τα αρχεια του κινητου και θα του εκανα μια διαγραφη αρχικων ρυθμισεων και στην συνεχεια θα εβαζα απο την αρχη ολες τις νεες ρυθμισεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JohnnyC Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Πως μπορω να μπω στο ιντερνετ χωρις να περασω απο το Βοντα Λαιβ για να μην χρεωνομαι τσαμπα καθε φορα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tokio_hotel Δημ. November 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 Εγώ πάλι που έχω αυτό το κινητό δεν μου έχει δημιουργήσει κανένα πρόβλημα :) Παράθεση sophieth.hi5.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. November 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 Εγώ πάλι που έχω αυτό το κινητό δεν μου έχει δημιουργήσει κανένα πρόβλημα :) Κια γιατι να σου δημιουργησει αλλωστε :blink: ??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilioncafe Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 Καλησπέρα παιδιά! Κατέβασα ένα βιντεάκι στο κινητό και απο τότε δεν ανοίγει (το κινητό). Υπάρχει τρόπος να κάνω ένα format? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 Καλησπέρα παιδιά! Κατέβασα ένα βιντεάκι στο κινητό και απο τότε δεν ανοίγει (το κινητό). Υπάρχει τρόπος να κάνω ένα format? Οταν λες δεν ανοιγει,τι εννοεις?? που το περασες το βιντεο?? στην καρτα μνημης η στο κινητο?? επαναφορα αρχικων ρυθμισεων μπορεις να κανεις μονο αν το τηλεφωνο ειναι ενεργο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilioncafe Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 στο τηλεφωνο το έβαλα το βιντεάκι. Οταν πατάω το switch-on ανάβουν τα πλήκτρα και φωτίζεται η οθόνη αλλα μένει μαύρη και κολλάει το κινητό εκεί! Για να το σβήσω πρέπει να βγάλω τη μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 στο τηλεφωνο το έβαλα το βιντεάκι. Οταν πατάω το switch-on ανάβουν τα πλήκτρα και φωτίζεται η οθόνη αλλα μένει μαύρη και κολλάει το κινητό εκεί! Για να το σβήσω πρέπει να βγάλω τη μπαταρία. Γιατι δεν το σβηνεις το βιντεακι?? ανοιξε το κινητο και κανε επαναφορα αρχικων ρυθμισεων. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilioncafe Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 Δεν μπορώ να ανοίξω το κινητό! Πώς θα σβήσω το βιντεάκι με κλειστό κινητό (με δουλεύεις):p? Στα Nokia με * 3 και πράσινο πλήκτρο κάνει φορμάτ! Υπάρχει κάτι παρόμοιο με τα Sony Ericsson? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 ναι.θέλει αναβαθμιση με το πρόγραμμα της SE.Είναι στο site της.Να σημειώσω ότι θα σβηστούν όλα Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilioncafe Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 ναι.θέλει αναβαθμιση με το πρόγραμμα της SE.Είναι στο site της.Να σημειώσω ότι θα σβηστούν όλα Ευχαριστώ θα δοκιμάσω να το κάνω, αν και αμφιβάλλω διότι δεν μπορώ να βρώ τρόπο να ενεργοποιήσω σωστά τη συσκευή και να κάνω οτιδήποτε. θα δοκιμάσω και ότι γίνει. Ευχαριστώ για τη βοήθειά σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plagios21 Δημ. March 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2009 kserei kaneis pws ginete? (sygnwmh gia ta greekeng den exei ellhnika ta windows moy...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kazerakias Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 Καλησπέρα σας.Έχω ένα Sony Ericsson V640i.Είναι της vodafone και έχει κάποια προστατευμένα αρχεία.Μπορώ μήπως με κανένα πρόγραμμα να τα αφαιρέσω;Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
proper_evolution Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 Με το Α2 Uploader χρησιμοποιώντας το FileSystem Tool. Παράθεση Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται, όταν οι άλλοι φέυγουν... :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. August 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2009 Oποιος εχει αυτο το κινητο ακομη μπορει να μου πει αν ακουει καλα απο το ακουστικο κατα τη συνομιλια? Εμενα ακουγετε υπερβολικα σιγα σε σημειο που αμα ειμαι εξω δεν ακουω τπτ!! Η ενταση ειναι ρυθμισμενη στο φουλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2009 Oποιος εχει αυτο το κινητο ακομη μπορει να μου πει αν ακουει καλα απο το ακουστικο κατα τη συνομιλια? Εμενα ακουγετε υπερβολικα σιγα σε σημειο που αμα ειμαι εξω δεν ακουω τπτ!! Η ενταση ειναι ρυθμισμενη στο φουλ. ποσο καιρο το εχεις το κινητο??? ισως εχει χαλασει το ακουστικο. κι'εγω το ειχα αυτο το προβλημα σε παλιοτερο κινητο και το διορθωσα με αλλαγη ακουστικου.αυτο το ειχα παθει απο την πολυχρησια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. August 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2009 ποσο καιρο το εχεις το κινητο??? ισως εχει χαλασει το ακουστικο. κι'εγω το ειχα αυτο το προβλημα σε παλιοτερο κινητο και το διορθωσα με αλλαγη ακουστικου.αυτο το ειχα παθει απο την πολυχρησια. To χε 2,5 χρονια περιπου ενας ξαδερφος μου και μου το χαρισε προσφατα. Ποσο παει περιπου μια αλλαγη ακουστικου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2009 To χε 2,5 χρονια περιπου ενας ξαδερφος μου και μου το χαρισε προσφατα. Ποσο παει περιπου μια αλλαγη ακουστικου? αναλογα που θα το πας.εγω το ειχα παει στον γερμανο..και μου ειχε βαλει ιμιτασιον..και ειχα πληρωσει 18 ευρο. βεβαια αυτη η τιμη δεν ειναι στανταρ. στην θεση σου παντως δεν το εφτιαχνα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. August 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2009 αναλογα που θα το πας.εγω το ειχα παει στον γερμανο..και μου ειχε βαλει ιμιτασιον..και ειχα πληρωσει 18 ευρο. βεβαια αυτη η τιμη δεν ειναι στανταρ. στην θεση σου παντως δεν το εφτιαχνα. Αυτο το κινητο το χω ποιο πολυ για χρηση ιντερνετ και βιντεοκλησεις.Αντε που και που κανω και καμια κανονικη κληση(αλλα δεν ακουω τπτ). Για να το αφησω στην ακρη και να παρω ενα 3G για να ιντερνετ κλπ θελω πανω απο 200 ευρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2009 Αυτο το κινητο το χω ποιο πολυ για χρηση ιντερνετ και βιντεοκλησεις.Αντε που και που κανω και καμια κανονικη κληση(αλλα δεν ακουω τπτ). Για να το αφησω στην ακρη και να παρω ενα 3G για να ιντερνετ κλπ θελω πανω απο 200 ευρω. βρισκεις που φθηνοτερα κινητα στα 150 ευρο..και με μεγαλυτερη οθονη! απο εμενα πηγαινε φτιαξτο..:cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts