penyV Δημ. October 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2005 Μπήκα χθες και κοίταξα αλλά για τις αιτήσεις δεν έχουν βγάλει τπτ. Είδα μια ανακοίνωση που έλεγε για τις θεματικές ενότητες ότι τις πληρώνεις 600 ευρώπουλα το χρόνο. Αληθεύει??? Αν ναι τότε δε συμφαίρει το πακέτο (3 Θ.Ε. 1.800) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/46291Ttribal843755.gif Yesterday Love was such an easy game to play Now I need a place to hide away Oh, I believe in yesterday Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. October 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2005 Εγώ νόμιζα ότι είναι 700€ η θεματική ενότητα... :O :!: Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. October 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2005 Απο το ακαδημαϊκο ετος 2005-2006 και μετα καθε θεματικη ενοτητα θα στοιχιζει 700€. Τα 600€ ισχυουν για φοιτητες προηγουμενων ετων (ακ.ετος 2004-2005). Για υποβολη αιτησης να εχεις το νου σου να επισκεφθεσε συχνα το site (http://www.eap.gr) απο τον Νοεμβριο και μετα. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
penyV Δημ. October 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2005 Απο το ακαδημαϊκο ετος 2005-2006 και μετα καθε θεματικη ενοτητα θα στοιχιζει 700€. Τα 600€ ισχυουν για φοιτητες προηγουμενων ετων (ακ.ετος 2004-2005). Για υποβολη αιτησης να εχεις το νου σου να επισκεφθεσε συχνα το site (http://www.eap.gr) απο τον Νοεμβριο και μετα. Αυτό το site ή το www1.eap.gr? Έχει 2 πλέον και το καθένα έχει άλλες ενότητες πχ το αρχικό έχει τα μαθήματα για κάθε τομέα ενώ το δεύτερο δεν τα έχει, νομίζω περιέχει περισσότερους κανονισμούς. Πάντως τα θέματα του οικονομικού τα είδα στο δεύτερο Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/46291Ttribal843755.gif Yesterday Love was such an easy game to play Now I need a place to hide away Oh, I believe in yesterday Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. October 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2005 Οτιδηποτε χρειαζεσαι να πηγαινεις στο http://www.eap.gr Εμας τουλαχιστον μας προτρεπουν σ'αυτο το site να ενημερωνομαστε (ειτε για οικονομικα θεματα, ειτε για οποιαδηποτε ενημερωση) Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaTaMaN Δημ. October 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2005 Pantos aporo gia tin piotita spoudon pou prosferi. Pos ginete na spoudazeis ex apostaseos! Oso gia na mpi kapios pitsirikas ine diskolo, protimounte atoma megalis ilikias. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luke Δημ. October 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2005 Pantos aporo gia tin piotita spoudon pou prosferi. Pos ginete na spoudazeis ex apostaseos! Oso gia na mpi kapios pitsirikas ine diskolo, protimounte atoma megalis ilikias. για την ποιοτητα να μην απορείς καθόλου.για δες τα βιβλία και τις εργασίες και πές μου.και να σου δώσω και ένα παράδειγμα περι ποιότητας: στο τμήμα της πληροφορικής απο τα 700 ατομα τα οποία περνάνε πληρώνουν και ξεκινούν ξέρεις πόσοι σταματάνε σχεδόν με το καλημερα επειδή τα βρίσκουν σκούρα? σε πληροφορώ το 60% πάνω-κάτω.οπότε μην αναρωτιέσε για την ποιοτητα,απλά καλείται ο φοιτητής να μελετήσει και να ασχοληθει μόνος του.απλό. Παράθεση pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaTaMaN Δημ. October 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2005 luke an ine etsi kalo akougete tote. Bebea se mathimata mathimatikon kai fisikis pou exi h pliroforiki pali mou meni auti i aporia. Kalo tha itan auto 60% pou ta paratai na to pernoun i epomeni pou eixan sira ke den mpikan i mipos ginete? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luke Δημ. October 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2005 luke an ine etsi kalo akougete tote. Bebea se mathimata mathimatikon kai fisikis pou exi h pliroforiki pali mou meni auti i aporia. Kalo tha itan auto 60% pou ta paratai na to pernoun i epomeni pou eixan sira ke den mpikan i mipos ginete? δυστυχώς δεν γίνετε... Παράθεση pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
penyV Δημ. October 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2005 Βγήκε ανακοίνωση για την υποβολή αιτήσεων στο site του ΕΑΠ. Η υποβολή γίνεται από 1/11 έως 10/12 αλλά δεν μου ανοίγει τη σελίδα Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/46291Ttribal843755.gif Yesterday Love was such an easy game to play Now I need a place to hide away Oh, I believe in yesterday Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. November 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2005 Οσοι θελετε να γραφτειτε μπορειτε. Λειτουργει κανονικα η σελιδα. Μαλλον ειχες πεσει σε ωρα αιχμης που ηθελαν να γραφτουν ολοι εκεινη την ωρα :O Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luke Δημ. November 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2005 να προσθέσω οτι όποιος βγεί επιλαχών ας κάνει τα χαρτιά του και μην απογοητευτεί διότι κεγώ πέρσι απο επιλαχών μπήκα στην πληροφορική. ;) ;) Παράθεση pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nystazw Δημ. November 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2005 Γενικά "προτιμούν" άτομα πάνω από 23 ετών.Εγώ έκανα αίτηση 4 φορές μέχρι τελικά να με δεχθούν. Νομίζω ότι πολλοί το παίρνουν στην πλάκα(τουλάχιστον 700 ευρώ πλάκα) και είναι κρίμα για όσους το θέλουν αληθινά. Για οποιαδήποτε απορία απλά ρωτήστε με. Θα χαρώ να φανώ χρήσιμη! P.S. Καλή αρχή μου! :-) Μόλις έκανα εγγραφή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. November 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2005 Εγγραφη;; Δηλαδη σε επελεξαν; Για πες σε ποιο τμημα και απο δυσκολια πως ειναι; Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nystazw Δημ. November 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2005 Η εγγραφή αναφερόταν στο myphone. Σε μπέρδεψα μάλλον λίγο :-) Όσον αφορά τον ΕΑΠ, ναι με επέλεξαν την τελευταία φορά. Αρχές Οκτώβρη ξεκινήσαμε τα μαθήματα. Είμαι στο τμήμα Πληροφορικής. Ακόμα είναι αρχή και δεν μου φαίνεται ιδιαίτερα δύσκολο (προς το παρόν) γιατί ασχολούμαι ήδη επαγγελματικά με την πληροφορική αλλά το επίπεδο και οι εργασίες είναι πολύ καλό. Από το πρώτο βιβλίο δεν είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένη. Για την ιστορία με πήραν μόλις πέρασα τα 24. Βέβαια παίζει ρόλο και η τύχη αλλά νομίζω διαλέγουν πάνω από κάποια ηλικία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. November 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2005 Πάνω από τα 23 χρόνια είναι απλά τύχη... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luke Δημ. November 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2005 Η εγγραφή αναφερόταν στο myphone. Σε μπέρδεψα μάλλον λίγο :-) Όσον αφορά τον ΕΑΠ, ναι με επέλεξαν την τελευταία φορά. Αρχές Οκτώβρη ξεκινήσαμε τα μαθήματα. Είμαι στο τμήμα Πληροφορικής. Ακόμα είναι αρχή και δεν μου φαίνεται ιδιαίτερα δύσκολο (προς το παρόν) γιατί ασχολούμαι ήδη επαγγελματικά με την πληροφορική αλλά το επίπεδο και οι εργασίες είναι πολύ καλό. Από το πρώτο βιβλίο δεν είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένη. Για την ιστορία με πήραν μόλις πέρασα τα 24. Βέβαια παίζει ρόλο και η τύχη αλλά νομίζω διαλέγουν πάνω από κάποια ηλικία. καλως ήρθες στο myphone συνάδελφε κεγώ πληροφορική ξεκίνησα φέτος και έκανα αιτήσεις για 3 συνεχομενα χρόνια.φέτος με το ξεκίνημα πήρα μόνον πλη10 για να δώ πως θα πάει... :cry: Παράθεση pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nystazw Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 Ευχαριστώ luke! (αν και καθυστερημένα αλλά έχει πέσει πολύ δουλειά) Εννοείται πως πήρα μόνο ΠΛΗ10. "Δε λέει"" να χάνουμε τα μαθήματα χωρίς λόγο. Και γιατί κοστίζουν αλλά και γιατί δεν έχουν αμέτρητες ευκαιρίες να τα περάσουμε. Πώς σου φαίνεται ως τώρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mona-liza Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 εγω ειμαι 26! σκεφτομαι για ανοιχτο πανεπιστημιο αλλα μου φαινονται πολλα τα χρηματα(αυτη την εποχη εχω πολλα εξοδα) επισης σκεφτομαι να διαβασω και το 2007 να δωσω πανελληνιες. τι λετε ποιο απο τα δυο?θα τα καταφερω για πανελληνιες?ημουν μαθητρια του 17 (απολυτηριο λυκειου). να σημειωσω οτι θελω πολυ να σπουδασω . Παράθεση «Έφυγα,ψάχνοντας το σήμερα...και χάθηκα.... » Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 Αν το θες πολύ, νομίζω ότι δεν θα έχεις πρόβλημα... Βέβαια δεν τα παίρνουμε τα γράμματα όσο εύκολα τα παίρναμε στα 20+ (εγώ είμαι 30), αλλά αν υπάρχει θέληση, όλα γίνονται. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lp_r1 Δημ. December 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2005 Εγώ πάλι είμαι 34 έχω κάνει 5 φορές άιτηση και δε με έχουν πάρει. Ναξερα μόνο τον αλγόριθμο που χρησιμοποιούν. Αραγε έχει σχέση ο βαθμός απολυτηρίου που είναι και το μόνο requirement? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adompros Δημ. December 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2005 Εγώ πάλι είμαι 34 έχω κάνει 5 φορές άιτηση και δε με έχουν πάρει. Ναξερα μόνο τον αλγόριθμο που χρησιμοποιούν. Αραγε έχει σχέση ο βαθμός απολυτηρίου που είναι και το μόνο requirement? Μάλλον είναι καθαρά θέμα τύχης... εμένα με πήραν με την τρίτη προσπάθεια! Παράθεση η δύναμη της βλακείας είναι ακατανίκητη... :confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luke Δημ. December 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2005 Ευχαριστώ luke! (αν και καθυστερημένα αλλά έχει πέσει πολύ δουλειά) Εννοείται πως πήρα μόνο ΠΛΗ10. "Δε λέει"" να χάνουμε τα μαθήματα χωρίς λόγο. Και γιατί κοστίζουν αλλά και γιατί δεν έχουν αμέτρητες ευκαιρίες να τα περάσουμε. Πώς σου φαίνεται ως τώρα? ψιλο παλούκι μου φαίνεται ως τώρα αλλα το παλεύω.παρακολουθείς φόρουμ του εάπ? eap-forums.gr (ανεπίσημο site) Παράθεση pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nystazw Δημ. December 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2005 Εμένα δεν μου φαίνεται και τόσο δύσκολο προς το παρών αλλά παρόλο που τα έχω ξανακάνει παλιότερα θέλει αρκετό διάβασμα. Εγώ τα πιο μετά φοβάμαι και τα μαθηματικά. Τα τρέμω γιατί είμαι σκράπας. Σίγουρα θα κάνω ιδιαίτερα στα μαθηματικά και σκέφτομαι ότι θα πρέπει να αρχίσω να διαβάζω τα βιβλία του λυκείου για να θυμηθώ τα βασικά. Μπαίνω στο online.eap.gr και στο forum.pli.eap.gr. Και στα δύο το τμήμα μου έχει δικό του forum. Ο καθηγητής σας πως σου φαίνεται? Εμάς είναι πολύ καλός στην δουλειά του. Μακάρι να είναι όλοι έτσι. Παιδιά μάλλον η διαδικασία γίνεται με κλήρωση. Τα λεφτά όντως μπορεί να είναι πολλά αλλά όχι τόσα όσα δίνει ο κόσμος στα φροντιστήρια για να περάσει τις πανελλήνιες. Ένα μείον είναι ότι δεν έχει και πολλές ειδικότητες το ΕΑΠ και προσωπικά για εμένα "δεν λέει" να παρακολουθήσεις μόνο και μόνο για να είσαι σε κάποιο πανεπιστήμιο. Αν πάντως μας ενδιαφέρουν αυτά τα τμήματα πιστεύω αξίζει. Το μέλλον θα δείξει :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgekap1 Δημ. December 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2005 Λοιπον.....χωρίς να θελω να σε απογοητευσω ενας φιλος μου εδω και 1,5 χρονο κανει ιδιαιτερα στα μαθηματικα, γιατι τα ειχε βρει σκουρα στην αρχη!....Τωρα καταφερνει και τα περναει ενα ενα.. :blink: στα υπολειπα μαθηματα δεν εχει προβλημα,γιατι ασχολειται με την πληροφορικη, και διαβαζει οσο χρειαζεται! ...Εγω παντως εχω δωσει 4 φορες και δεν με περασα..... ο φιλος μου που σου λεω δηλωσε την τελευταια μερα και με την πρωτη περασε!! ουτε θεμα ηλικιας ειναι, αλλα ουτε και θεμα γενικου....υπαρχουν ατομα 18αρηδες που περασαν με την πρωτη,οπως υπαρχουν ατομα πανω απο 30+ που επισης περασαν με την πρωτη...και ουτε και κανενα υψηλο βαθμο γενικο ειχαν....Εγω νομιζω οτι ειναι θεμα καθαρα και μονο τυχης, αφου γινεται με κληρωση.. :rolleyes: Παράθεση ΣΚΕΨΟΥ ΘΕΤΙΚΑ!! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts