Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Diamond (P3700)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και ετοιμάζει και άλλο application Που θα εκμεταλλεύεται ένα κρυφό χάρισμα του Diamond, το shake. Προς το παρόν έχει φτιάξει κάτι ώστε όταν κουνάς το diamond να αλλάζει Profile από ενεργό σε αθόρυβο (ή κατι τέτοιο) ενώ τώρα φτιάχνει κάτι καλύτερο που θα εκμεταλλεύεται περισσότερο το Shake...

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

τελικα παιδια υπαρχει τροπος να βλεπουμε flv (flash videos)τα οποια τα εχουμε αποθηκευσει στην internal strorage ???????

Επισης υπαρχει καμια εφαρμογη που να σωζει videakia απο το youtube ???? στην internal ??? sto iphone υπαρχει μια εφαρμογη (youtube download MXtube που ειναι τρομερη )

http://www.metacafe.com/watch/1124353/mxtube_iphone_native_app_coming_soon/

http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg

MacUse.net  For Apple Fun's  we Just think Different

Μισό λίγο, γιατί είμαι και άσχετος. Στο ελληνικό δηλ, μπορώ να έχω επιλογή αν θα έχω ελληνικά ή αγγλικα μενού;

Θα μπορώ κανονικά να του βγάλω το ελληνικό patch λοιπόν που θα βάλει η ace και να έχω αγγλικά; Αυτό εννοείς ;

Μπορείς να έχεις το ελληνικό της Ace και να του πεις να γυρίσει τα windows (menu) στα αγγλικά χωρίς να χρειαστεί να βγάλεις κάποιο patch. Οπότε έχεις αγγλικό menu και κανονική υποστήριξη αγγλικών.

Ετσι έχω το ελληνικό Kaiser

“Life doesn't imitate art, it imitates bad television”

Woody Allen

~ Ηλίας ~

Καλημέρα παίδες, one just quick question! :)

Στο Αγγλικό Diamond που έχετε υπάρχουν από default οι ρυθμίσεις MMS/GPRS για τις Ελληνικές εταιρείες ή πρέπει να τις σετάρουμε εμείς;

129026.png?1640591734

Briskei ton provider amesws kai kanei ta settarismata gia MMS/GPRS aftomata. ;)

Άψογα, όπως και στο Χ800. Θενξ! :)

129026.png?1640591734

Παιδιά βρήκε κανείς το ελληνικό σε κανά μαγαζί σήμερα;

play247 έχουν αλλά θα εξηπηρετούν πρώτα προπαραγγελείες. Από Τετάρτη

θα έχουν διαθέσιμα προς πώληση (το πρωί τους πήρα τηλέφωνο)

Καλύτερη η πορεία απο τον προορισμό

Παιδιά βρήκε κανείς το ελληνικό σε κανά μαγαζί σήμερα;

Ουτε καν προπαραγγελεια δεν δεχονται σε Oteshop, Cosmote, Γερμανο... Ολοι μου ειπαν πως "δεν εχει ανοιξει καν ο κωδικος"... απο οτι καταλαβα εχουν ολοι τους κοινη αποθηκη πλεον. Απλα υπομονη...

Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j

• Administrators
Τελικά το SAR του Diamond είναι στο 0.8 ή 1.3?

Exei dwthei pio panw i timi pou grafei to episimo manual tis HTC kai to kouti tis syskevis... Einai 0.8 kati.

Modpic.gif

Ουτε καν προπαραγγελεια δεν δεχονται σε Oteshop, Cosmote, Γερμανο... Ολοι μου ειπαν πως "δεν εχει ανοιξει καν ο κωδικος"... απο οτι καταλαβα εχουν ολοι τους κοινη αποθηκη πλεον. Απλα υπομονη...

Αυτό μου είπαν και μένα σε Γερμανό, οι άλλοι 2 δεν ήξεραν καν τι παίζει.

Τελικά, αποφάσισα αγγλικά, αφού δε θέλω να περιμένω 1 βδομάδα τζάμπα...

Θα δούμε..

Ωραία....

Αυτά κι αν είναι καλά νέα.....:love::love::love::love:

[sIGPIC][/sIGPIC]

To έχει πάρει κανείς απο το play247...να μας το επαληθευσει.Δυσκολο μου φένεται να φτάσαν στο play247 πιο γρήγορα απο οτι στα καταστήματα της Αθήνας....

Παιδιά, ξέρει κανείς πως μπορώ μέσω της registry να αλλάξω το ενοχλητικό και άκυρο TIM GR σε Wind GR;

Είχε αναφερθεί κάποτε αλλά δεν το θυμάμαι.

Currently using:

Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch

Νίκος

To έχει πάρει κανείς απο το play247...να μας το επαληθευσει.Δυσκολο μου φένεται να φτάσαν στο play247 πιο γρήγορα απο οτι στα καταστήματα της Αθήνας....

Τι ακριβώς σου φαίνεται δύσκολο;

Δεν είναι η πρώτη φορά.

Πάντα έτσι γινόταν με τις συσκευές της HTC.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά, ξέρει κανείς πως μπορώ μέσω της registry να αλλάξω το ενοχλητικό και άκυρο TIM GR σε Wind GR;

Είχε αναφερθεί κάποτε αλλά δεν το θυμάμαι.

ΟΚ, το βρήκα.

Αντιγράφω από ποστ του athanaso77 σε άλλο φόρουμ:

me ena registry editor:

HKLM/Software/Microsoft/Ril/OperatorNames και δημιουργεις new value με name 20210 και data WIND GR η οπως αλλιως θελεις να φαινεται στο pda σου.

http://img229.imageshack.us/img229/5069/pccapture1ge1.th.jpg

Currently using:

Νίκος

• Administrators
Τι ακριβώς σου φαίνεται δύσκολο;

Δεν είναι η πρώτη φορά.

Πάντα έτσι γινόταν με τις συσκευές της HTC.

De tha symfwnisw se afto, exontas diaforetiki apopsi apo proswpiki empeiria panta.

Kai oson afora tin amfibolia file mou ofeiletai sto gegonos oti to play247 exei idi dwsei opws isxyrizetai toses ellinikes syskeves apo proparaggelies kai parola afta, edw (alla kai se kanena allo forum, oute sto episimo tis ACE Hellas) den exei emfanistei kaneis? O noon noeito! :rolleyes:

Modpic.gif

Κι εμένα για παπατζιλίκια μου ακούγονται όσα ισχυρίζεται το play περί ήδη διατεθειμένων ελληνικών συσκευών.

Currently using:

Νίκος

De tha symfwnisw se afto, exontas diaforetiki apopsi apo proswpiki empeiria panta.

Kai oson afora tin amfibolia file mou ofeiletai sto gegonos oti to play247 exei idi dwsei opws isxyrizetai toses ellinikes syskeves apo proparaggelies kai parola afta, edw (alla kai se kanena allo forum, oute sto episimo tis ACE Hellas) den exei emfanistei kaneis? O noon noeito! :rolleyes:

Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό.

Τα HTC, p3300, 710, 730, Kaiser, X-7500, είναι αγορασμένα από play247, πριν εμφανιστούν σε οποιοδήποτε άλλο ελληνικό κατάστημα.

Μιλάμε για ελληνικό μενού πάντα έτσι.

Γιατί με αγγλικό μενού είχαν ήδη κυκλοφορήσει σε on line stores.

Από χθες έγραψα, οτι το play 247 έχει αρχίσει και παραδίδει συσκευές σε όσους το έχουν προπαραγγείλει.

Ημουν σε σπίτι φίλου μου και πήραμε τηλέφωνο για να ρωτήσουμε πότε θα παραδώσει. Λίγες ώρες αργότερα ήρθε dellivery.

Μα επειτέλους, δεν έχω λόγω να ψεύδομαι. :confused::confused::confused:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τα HTC, p3300, 710, 730, Kaiser, X-7500, είναι αγορασμένα από play247, πριν εμφανιστούν σε οποιοδήποτε άλλο ελληνικό κατάστημα.

Από χθες έγραψα, οτι το play 247 έχει αρχίσει και παραδίδει συσκευές σε όσους το έχουν προπαραγγείλει.

Ημουν σε σπίτι φίλου μου και πήραμε τηλέφωνο για να ρωτήσουμε πότε θα παραδώσει. Λίγες ώρες αργότερα ήρθε dellivery.

Μα επειτέλους, δεν έχω λόγω να ψεύδομαι. :confused::confused::confused:

Αν δεν κάνω λάθος είναι η πρώτη φορά που η ACE δίνει αποκλειστικότητα σε κάποιον...γιαυτο είμαι καχυποπτος...εαν η Cosmote τα παρέλαβε σήμερα και αντι να τροφοδοτησει το δίκτυο της(ιδιως της Αθήνας,λόγο αποστασης) έστειλε τα πρώτα αποκλειστικά τηλέφωνα της στην Πάτρα...και το play247 το έστειλε την ίδια μέρα στον φίλο σου(να υποθέσω οτι μένει Πάτρα?) Ε,τότε είναι για κλάματα η Cosmote/Γερμανός και η προπαραγγελειες τους!!!

Εκτός εάν η ACE...κράτησε πχ 20 τηλέφωνα και τα έστειλε κρυφά στo play247...όπου τότε η ACE είναι... @#$%!!!

Απλώς πιστεύω(α) οτι είναι(ήταν) ένα τεχνασμα εντυπωσιασμού απο το play247...οτι ηταν ο πρώτος που παρέλαβε και παράδωσε εναντιθεση με τον Γερμανό/Cosmote...και τα υπόλοιπα κομμάτια θα τα δώσει...στην "επίσημη ημερομηνία" διάθεσης 15/7

Τεσπα...Καλορίζικο για τον φίλο σου..πες του να μπει εαν θέλει και να μας πεί της εντυπώσεις του...απο την συσκευή και ιδιαίτερα απο την ελληνική ROM.

Από γερμανό πήρα αυτο το email

Κύριε / Κυρία

Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το Δίκτυο Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ και την υπηρεσία ΓΕΡΜΑΝΟΣ PRE ORDER και εκδηλώσατε ενδιαφέρον για την αγορά προϊόντων υψηλής τεχνολογίας.Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι μπορείτε να έχετε πρώτοι "στα χέρια σας" το νέο HTC Touch Diamond!

Το προϊόν θα βρίσκεται διαθέσιμο αποκλειστικά για σας στο κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ που επιλέξατε ΛΕΩΦ.ΠΑΠΑΓΟΥ 77 & ΤΡΑΥΛΑΝΤΩΝΗ ΖΩΓΡΑΦΟΥ και μπορείτε να το παραλάβετε μέσα σε 10 εργάσιμες μέρες από την ημερομηνία αποστολής του e-mail με την προσκόμιση του παρόντος e-mail.

Με εκτίμηση,

Το Δίκτυο Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ

Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία στο παραπάνω κατάστημα μου ειπαν οτι σε δύο εβδομάδες περίπου ενδέχεται να το έχουν διαθέσιμο....

Μα επειτέλους, δεν έχω λόγω να ψεύδομαι.

απο play247

Διαθεσιμότητα: 4-7 Ημερών

http://www.play247.gr/images/Palmtops/htc_touch_diamond_thumb.jpg http://www.play247.gr/includes/templates/blue_strip/images/gfx/spacer.gif HTC P3700 Touch Diamond Pocket PC & Κινητό Τηλέφωνο GR Το νέο HTC Touch Diamond επαναπροσδιορίζει τη σημασία της λέξης "κινητό τηλέφωνο" και σηματοδοτεί μια νέα εποχή στην επικοινωνία. Η πρωτοποριακή οθόνη του 2.8" και η δυνατότητα σύνδεσης στο διαδίκτυο Περισσότερα... Τιμή : 501,00€ Τιμή με Φ.Π.Α. : 596,19€ http://www.play247.gr/includes/templates/blue_strip/images/gfx2/rate_it.gif http://www.play247.gr/includes/templates/blue_strip/images/gfx2/tell_a_friend.gif http://www.play247.gr/includes/templates/blue_strip/images/gfx/wish_list.gif