doctor-gio Δημ. July 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2008 φιλε μου αν εισαι υνεχεια στο νετ με wifi κ με ηλιακο θερμοσιφωνα να το συνδεσεις παλι θα ξεμεινεις απο μπαταρια.εδω λαπτοπ αν βαλεις σε λειτουργια μπαταριας ουτε μια ταινια δεν θα καταφερεις να δεις...η μπαταρια θα στρωσει κ θα σου κραταει περισσοτερο θα δεις,συμβαινει σε καθε συσκευη κατα τις πρωτες φορτισεις.επισης οταν δεν το χρειαζεσαι το 3g βαλτο μονο σε gsm.δες πμ για το που θα βρεις το sktools to eho idi edo k duo tris evdomades k hrisimopio internet meso gprs ohi wifi ohi 3g(makari na epiane edo pou eimai)thanks gia to sk tools...oso gia tin mnimi kapos eftiakse i katastasi otan allaksa to tweaks no2 pou dinete pio prin apo ta 32 mb sta 16 Παράθεση οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 7, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2008 to sktools pou uparhi? ipmart-forum.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drmdtsap Δημ. July 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2008 φιλε doctor-gio συναδελφος εισαι? Παράθεση Με λένε Νίκο, και είμαι καλά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctor-gio Δημ. July 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2008 φιλε doctor-gio συναδελφος εισαι? an ennoeis giatros nai...an k tora eimai se anamoni k asholoume me alla pragmata,,,pio kerdofora,,lol:D Παράθεση οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. July 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2008 ( e d i t e d ) Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAMDAMI Δημ. July 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2008 Αμα εχει δικτυο το ppc wind non stop και εχεις την version που γραφω, λογικα λειτουργει. Δίκτυο???Σήμα εννοεις??? Την εκδοση που είχε μέσα δεν έχεις??? Έχεις βάλει άλλη? Παράθεση Λεωνίδας! www.egossip.gr Για όλα τα Gossip! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alphaleader Δημ. July 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2008 kala koroideve k otan ginis ena me to kalodio fortisis tha katalavis...idika otan psinis to moro sto msn k ksafnika run out of battery:D....i sou klini to msn kathe duo ores...eipa k go vgike mia sosti suskevi...:( to sktools pou uparhi? Ρε γιατρε... να με συγχωρας κιολας... αλλα ποσο θα ηθελες να κρατα οταν δουλευουν οι πομποδεκτες του κινητου που εκ των πραγματων καταναλωνουν αρκετα? Ας μην ειμαστε υπερβολικοι... και απλο pDA με Wifi... παλι το ιδιο θα αντεχε... Τεσπα, πάντως σημερα πηγα COSMOTE και δεν ξερουν καν τι ειναι το Diamond... δεν εχουν ενημερωση. Θα παω και προς αναζητηση του αυριο μπας και το βρω να το χτυπησω... Παράθεση Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. July 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2008 Το messenger ειναι μεσα στις δυνατοτητες του wind plus non stop? Οχι, υπαρχει εναλακτικη, EQO freeware. Δίκτυο???Σήμα εννοεις??? Την εκδοση που είχε μέσα δεν έχεις??? Έχεις βάλει άλλη? Να εχεις σημα 3G ή gprs(αργο), να εχεις κανει τις καταλληλες ρυθμισεις για να συνδεθεις στο δικτυο και εισαι ok, προσεχε μην συνδεθεις με wind internet, θα τραβας τα μαλλιά σου. Εχω την εκδοση που εγραψα, με gps ειναι πολυ μικροι οι χαρακτηρες στο full zoom θα δοκιμασω αλλη οταν εχω χρονο.,το ιδιο ισχυει και για τον opera mini ομως λογω vga μπορεις να σεργαρεις. Θα δοκιμασω αλλη εκδοση (google map) λογικα θα ειναι διορθωμενη. Το μονο που δεν με χαλαει ειναι η μπαταρια, ενα μεγαλυτερο hard disc θα ηθελα ή να μπορουσε να δεχτει εξωτερικη μνημη, καλο θα ηταν με ενα usb;). Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drmdtsap Δημ. July 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2008 παιδια καποιος με τιμ νον στοπ ιντερνετ μπορει να μου στειλει ενα πμ με χρεωσεις κ οτι αλλο μπορει να με διαφωτισει μπας κ το χρησιμοποιησω κ εγω με το ντιαμοντ? Παράθεση Με λένε Νίκο, και είμαι καλά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drmdtsap Δημ. July 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2008 an ennoeis giatros nai...an k tora eimai se anamoni k asholoume me alla pragmata,,,pio kerdofora,,lol:D αστα..εγω ειμαι αγροτικο κ εχω μπροστα μου 3 χρονακια αναμονης....υπομονη λοιπον κ στους 2 μας....ιατρικη θελαμε?καλα να παθουμε. Παράθεση Με λένε Νίκο, και είμαι καλά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FOTANAG Δημ. July 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2008 Ρε παιδιά με το memmaid έσβησα κάτι notifications και τώρα δεν μου συγχρονίζει με το κομπιούτερ.Πως το επαναφέρω? Θα το γλυτώσω το hard reset? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 8, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2008 Dyskolo... genikws den sbinoume oti mas bgalei to memaidi h' to SKTools. Mono oti eimaste sigouroi. Tha to swseis mono ean exeis parei kapoio backup prin kai to epanafereis. Alliws kalytera hard reset giati den ksereis ti allo mporei na exei peiraxtei apo afta pou esbises. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FOTANAG Δημ. July 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2008 Ευτηχώς μικρό το κακό έχω backup της Κυριακής,έλεγα μπας και Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aldebaran_ Δημ. July 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2008 αστα..εγω ειμαι αγροτικο κ εχω μπροστα μου 3 χρονακια αναμονης....υπομονη λοιπον κ στους 2 μας....ιατρικη θελαμε?καλα να παθουμε. Στα 31 και κάνεις ακόμα αγροτικό συνάδελφε ?? :worry::worry::worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. July 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2008 θα το ξαναρυθμίζεις εννοώ δεν σε αφήνει μέσα από τις ρυθμίσεις της κάμερας; τις φωτογραφιες που τραβαω με την καμερα , πηγα στις ρυθμισεις της καμερας , φυικσα εβαλα internal αλλα και παλι τις σωζει χυμα στο internalmem/my documents χυμα !!! και οχι στο my images αυτο λεω περιεργο δεν ειναι ??? any way δεν με πειραζει κιολας αλλα απλα αναρωτιεμαι :) Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 8, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2008 Pigaine me ena registry editor kai des ean exeis ta eksis: HKLM\Software\HTC\Camera\General\EnableDCIM = 0 & HKLM\Software\HTC\Camera\Image\SaveFolder_0409 = My Pictures Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
as32 Δημ. July 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2008 τις φωτογραφιες που τραβαω με την καμερα , πηγα στις ρυθμισεις της καμερας , φυικσα εβαλα internal αλλα και παλι τις σωζει χυμα στο internalmem/my documents χυμα !!! και οχι στο my images αυτο λεω περιεργο δεν ειναι ??? any way δεν με πειραζει κιολας αλλα απλα αναρωτιεμαι :) file mou kai emana to idio kanei...alla meta apo ena hard reset estrose... auto pou parathrhsa einai otan allazeis to mui sto manila gia ta ellhnika tote parousiazete to problhma.... kai ena psaxeis mesa sto registry tha deis oti psaxnei na apothikeysh sto (409) Παράθεση www.Auto-View.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
as32 Δημ. July 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2008 Pigaine me ena registry editor kai des ean exeis ta eksis: HKLM\Software\HTC\Camera\General\EnableDCIM = 0 & HKLM\Software\HTC\Camera\Image\SaveFolder_0409 = My Pictures kaneis oles ths allages alla den ths pairnei...se grafei....ena to guriseis sta agglika to manila strwnei. Παράθεση www.Auto-View.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 8, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2008 Ean exeis eksellinisei to manila... oxi de doulevei afti i lysi. Den xrisimopoiw afto ton eksellinismo alla ean ftiakseis sto idio path ena registry key SaveFolder_0408 kai tou dwseis tin idia timi... de doulevei? To exeis dokimasei? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
as32 Δημ. July 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2008 Ean exeis eksellinisei to manila... oxi de doulevei afti i lysi. Den xrisimopoiw afto ton eksellinismo alla ean ftiakseis sto idio path ena registry key SaveFolder_0408 kai tou dwseis tin idia timi... de doulevei? To exeis dokimasei? nai den kanei tipota....twra sths diakopes mou espase ta neura....mia mera pedeuomoun kai telika den epaixe.... Παράθεση www.Auto-View.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. July 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2008 τωρα εξηγειται .... ναι το εχω στα ελληνικα οποτε οκ , δεν πειραζει δεν με χαλει ... απλα μου φαινοταν περιεργο Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 8, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2008 twra sths diakopes mou espase ta neura....mia mera pedeuomoun kai telika den epaixe.... Giafto stis dikes mou diakopes den prokeitai na parw kamia syskevi mazi! Apotoksinosi! :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. July 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2008 τις φωτογραφιες που τραβαω με την καμερα , πηγα στις ρυθμισεις της καμερας , φυικσα εβαλα internal αλλα και παλι τις σωζει χυμα στο internalmem/my documents χυμα !!! και οχι στο my images αυτο λεω περιεργο δεν ειναι ??? any way δεν με πειραζει κιολας αλλα απλα αναρωτιεμαι :) Εμένα μου κάνει κάτι παρόμοιο με τα Notes. Για δες λίγο σε παρακαλώ όταν γράφεις ένα Note πού πάει και το σώζει από default. Το δικό μου τα έριχνε μέσα στο φάκελο του ptravelalarm :wacko:, το έκανα απεγκατάσταση και τώρα άλλαξα το Path και τα σώζει εκεί που θέλω. Όταν όμως συγχρονίζει από Outlook πάει και τα πετάει χύμα στο My documents χωρίς να με αφήνει να το αλλάξω. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
as32 Δημ. July 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2008 Giafto stis dikes mou diakopes den prokeitai na parw kamia syskevi mazi! Apotoksinosi! :happy: :lol::lol::lol: to phra gia thn fotografikh...kai mporw na pw oti vgazei kataplhkthkes fotografies gia ta spec pou exei.... Παράθεση www.Auto-View.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. July 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2008 Ας κόψουμε λίγο τη συζήτηση για τις διακοπές. Υπάρχουν και κάποιοι εδώ μέσα που μέσα Ιουλίου είναι με μακρυμάνικα, βροχές, 15 βαθμούς και βλέπουν ήλιο 1 φορά στις δέκα μέρες :p. Άντε μπράβο... Και είναι ακόμα μακριά η 8η Αυγούστου.. @$%^&*&^%$# Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts