Administrators athanaso77 Δημ. July 6, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2008 Καλύτερο το PIM από το Sprite δηλαδή έ; To sprite είναι το καλύτερο όταν όμως θες να πάρεις ολόκληρο backup της συσκευής σου. Το PIM backup είναι μόνο για PIM information, δηλαδή μηνύματα, επαφές, ημερολόγιο, κτλ. Μέχρι εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAMDAMI Δημ. July 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2008 Εμενα κανονικα (google maps 2.0.1.33), ελα Ελλαδα :Dμε wind non stop, παιζει επισης πολυ καλα οπου υπαρχει καλυψη Hsdpa (σχεδον σε ολη την Αττικη και σε πολλα σημεια σε ολη την Ελλαδα), αμα κανει μια καλη χαρτογραφηση η google σε ολη την Ευρωπη, πιστευω οτι θα ειναι το καλυτερο navigation με διαφορα, τους χαρτες τους εχει ετοιμους σε ποιοτητα κατι παραπανο απο 3D, η χαραξη διαδρομης λειπει και σιγουρα οχι για πολυ. Οσοι εχετε wind non stop δοκιμαστε το με χρηση gps, οι υπολοιποι θα πατε φυλακη, κατεβαζεις Giga ανετα. Το diamond με μια φορα την ημερα Free up RAM ειναι μια χαρα, εκτος αν το χρησιμοποιεις για close all. Παίζει κανονικά???? Εχεις κάνει κάποια άλλη ρύθμιση???? Παράθεση Λεωνίδας! www.egossip.gr Για όλα τα Gossip! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. July 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2008 Λάθος μου. Την 1.37.405.1 έχω βάλει στη συσκευή μου. Έκανα και edit το ποστ μου προς αποφυγή παρεξηγήσεων. Την 1.37.401.3 που είναι στο site της HTC? Απολογούμαι για το λάθος που έκανα και μίλησα για 1.37.501.3. Λάθος πληκτρολόγηση. Και πάλι συγγνώμη αν προκάλεσα αναστάτωση με τα λάθος νούμερα :X Διόρθωσα τα ποστ μου. Μη με πάρετε με τις πέτρες please. Άντε και ανησύχησα ότι πέρασαν τόσες ROMs και δεν τις είδα!!! :blink: :rolleyes: Εγω εφαγα τον κοσμο να τις βρω:p Ειμαι με panosha_light_Diamond_ROM 1.37.401.3 , μπορεις να την φερεις στα μετρα σου οπως θες. Thanks Panosha Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. July 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2008 Παίζει κανονικά???? Εχεις κάνει κάποια άλλη ρύθμιση???? Αμα εχει δικτυο το ppc wind non stop και εχεις την version που γραφω, λογικα λειτουργει. Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. July 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2008 Έχεις δίκιο. Συγγνώμη. Μια ερωτησούλα: Έχουμε πει ότι δεν είναι καλό να κάνουμε restore από μια Α ρομ σε μια Β. Κατανοητό. Ας υποθέσουμε όμως το εξης. Έχω τη ρομ Α στην οποία εκτός από τις επαφές μου, calendar, notes και tasks έχω προφανώς και τα sms και περνάω τη Β. Τα πρώτα δε μας αγχώνουν γιατί υπάρχουν στο Outlook. Τα προγράμματα επίσης δε μας αγχώνουν γιατί τα περισσότερα είναι στο Internal Storage. Με τα sms τι γίνεται; +1 athanaso77 Kαλο ειναι οταν αλλαζουμε μια rom να μην κανουμε restore απο registry, μπορει να χαλασει το update και να δημιουργει προβληματα, το PIM backup (sms και ολα οσα εγραψες) ειναι το καταλληλο προγραμμα και ειναι ενα απο τα προγραμματα που δεν θελουν εγκατασταση, αμα πας διακοπες καλο ειναι να εχεις backup, κανεις hard reset και restore σε 1 τεταρτο. Μερικα προγραμματα ειναι υποχρεωτικο να κανουν εγκατασταση μετα απο hard reset, μπορεις να εχεις τα παντα στην Internal Storage (.....cab ), ακομα και rom.:) Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. July 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2008 Και πολύ άργησες :) Εγώ έχω βάλει την 1.37.405.3 (δε χρειάζεται hard spl) και όντως πάει άψογα. παιδια που την βρισκουμε αυτη ??? τη ρομ ? Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aldebaran_ Δημ. July 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2008 Έχεις δίκιο. Συγγνώμη. Μια ερωτησούλα: Έχουμε πει ότι δεν είναι καλό να κάνουμε restore από μια Α ρομ σε μια Β. Κατανοητό. Ας υποθέσουμε όμως το εξης. Έχω τη ρομ Α στην οποία εκτός από τις επαφές μου, calendar, notes και tasks έχω προφανώς και τα sms και περνάω τη Β. Τα πρώτα δε μας αγχώνουν γιατί υπάρχουν στο Outlook. Τα προγράμματα επίσης δε μας αγχώνουν γιατί τα περισσότερα είναι στο Internal Storage. Με τα sms τι γίνεται; Kι αυτά υπάρχουν στο outlook. Με το jeyo extended mobile for sms. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltosz Δημ. July 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2008 παιδια που την βρισκουμε αυτη ??? τη ρομ ? http://www.navimania.gr/showthread.php?t=9848 Παράθεση http://users.panafonet.gr/miltosz/alfisti.gr.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. July 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2008 παιδια που την βρισκουμε αυτη ??? τη ρομ ? Έκανα λάθος στο νούμερο. Είναι η 1.37.405.1 (όχι .3) και είναι διαθέσιμη εδώ. Sorry για τα Mistypes με τα νούμερα. http://www.navimania.gr/showthread.php?t=9848 Φίλε μου νομίζω δεν αναφερόταν σε αυτή. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 7, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2008 @miltosz: Nomizw oti o filos zitaei alli ekdosi. Tou Panou pou proteineis sto link einai cooked ROM basismeni sti 1.37.401.3. Prosekse me afto to mistyping file Niko giati einai i triti ROM pou epsaxna!!!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltosz Δημ. July 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2008 @miltosz: Nomizw oti o filos zitaei alli ekdosi. Tou Panou pou proteineis sto link einai cooked ROM basismeni sti 1.37.401.3. Sorry λάθος κατάλαβα .:O Παράθεση http://users.panafonet.gr/miltosz/alfisti.gr.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. July 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2008 Prosekse me afto to mistyping file Niko giati einai i triti ROM pou epsaxna!!!! :) Έχεις δίκιο Γιάννη. Ήταν από τα πρώτα μηνύματα που έγραψα όταν πέρασα την καινούρια ρομ και είχα λιγάκι μπερδέψει τα νούμερα. Δε θα ξαναγίνει. Καλό θα ήταν αν κάποιος έχει κάνει quote μήνυμα με ρομ με λάθος νούμερο να το σβήσει αν δεν του κάνει κόπο για αποφυγή άλλων παρεξηγήσεων. Και πάλι συγγνώμη. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. July 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2008 παιδια λεω ποια ειναι η τελευταια ρομ ??? οχι η lite 1.37.405.3 or 1.37.405.5 και που θα την βρω ? γιατι γινεται ενας χαμος απο ρομ Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlias77 Δημ. July 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2008 Ρε παιδια,εσας αν πατε στα μηνυματα sms,menu-tools-το manage folders σας αφηνει να το πατησετε?Εμενα δεν ειναι φωτισμενο και δεν μπορω να φτιαξω δικους μου φακελους.Γιατι? Παράθεση http://www.honda-redliners.gr/forum.php http://www.honda-tech.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 7, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2008 παιδια λεω ποια ειναι η τελευταια ρομ ??? οχι η lite 1.37.405.3 or 1.37.405.5 και που θα την βρω ? γιατι γινεται ενας χαμος απο ρομ Oi teleftaies episimes evrwpaikes ROMs einai oi 1.37.401.3 & 1.37.405.1. Oi diafores midamines, tha synistousa tin prwti. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 7, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2008 Ρε παιδια,εσας αν πατε στα μηνυματα sms,menu-tools-το manage folders σας αφηνει να το πατησετε?Εμενα δεν ειναι φωτισμενο και δεν μπορω να φτιαξω δικους μου φακελους.Γιατι? Etsi einai se olous, mallon logw threaded SMS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. July 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2008 κάποιες (σχετικές μεταξύ τους) ερωτήσεις προς τους κατόχους: 1) τα shortcuts προς εφαρμογές αν κατάλαβα είναι μόλις 18 (μα γιατί;...) ...επιτρέπει να βάλεις shortcut ένα folder; 2) επίσης αν έχω καταλάβει, για τα υπόλοιπα προγράμματα έχει μια συνεχή λίστα που σκρολάρεις μέχρι να βρεις αυτό που θες... αυτό πως δουλεύει όταν έχεις ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ προγράμματα; (όπως έχω στο τωρινό μου μηχάνημα - όπου τα έχω χωρισμένα σε folders κλπ.) 3) πως αντιδρά γενικώς το μηχάνημα αν βάλεις και άλλα today items; (εννοώ χωρίς να σβήσεις το touchflo3d) ή δεν επιτρέπει; Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. July 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2008 κάποιες (σχετικές μεταξύ τους) ερωτήσεις προς τους κατόχους: 1) τα shortcuts προς εφαρμογές αν κατάλαβα είναι μόλις 18 (μα γιατί;...) ...επιτρέπει να βάλεις shortcut ένα folder; 2) επίσης αν έχω καταλάβει, για τα υπόλοιπα προγράμματα έχει μια συνεχή λίστα που σκρολάρεις μέχρι να βρεις αυτό που θες... αυτό πως δουλεύει όταν έχεις ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ προγράμματα; (όπως έχω στο τωρινό μου μηχάνημα - όπου τα έχω χωρισμένα σε folders κλπ.) 3) πως αντιδρά γενικώς το μηχάνημα αν βάλεις και άλλα today items; (εννοώ χωρίς να σβήσεις το touchflo3d) ή δεν επιτρέπει; 1 και 2. Έχει 18 θέσεις για shortcuts στο μενού του tf3d. Για το φάκελο δεν έχω δοκιμάσει. Μετά πατάς το all programs στο αρίστερό soft key και σου ανοίγει μια scroll list με όλα τα προγράμματα που έχεις βάλει. Εκεί μπορείς να κάνεις φακέλους και να κατηγοριοποιήσεις τα πάντα για να μη γίνεται πανικός αν έχεις πολλά. Μην μπερδεύεις το ένα με το άλλο. Αυτό είναι με τα shortcuts είναι πάνω στο σκιν του tf3d. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 7, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2008 1) τα shortcuts προς εφαρμογές αν κατάλαβα είναι μόλις 18 (μα γιατί;...) Pros to paron mexri 18. Exoun arxisei siga siga na ftiaxnoun toolakia pou kanoun customize to TF3D. Kapoia stigmi tha allaksei kai afto! ...επιτρέπει να βάλεις shortcut ένα folder; Oxi. 2) επίσης αν έχω καταλάβει, για τα υπόλοιπα προγράμματα έχει μια συνεχή λίστα που σκρολάρεις μέχρι να βρεις αυτό που θες... αυτό πως δουλεύει όταν έχεις ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ προγράμματα; Ta blepei ola. An kai den einai toso boliko ypothetw na kaneis scroll se ekatontades programmata. 3) πως αντιδρά γενικώς το μηχάνημα αν βάλεις και άλλα today items; (εννοώ χωρίς να σβήσεις το touchflo3d) ή δεν επιτρέπει; H' to TF3D h' ola ta ypoloipa. Mazi den ginetai. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. July 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2008 Και με συμβολαιο. Ενεργοποίησα το tim plus non stop ( PLUS στο 349 ), και έβαλα αυτές τις ρυθμίσεις :\\Press Start Select Settings Select Connections tab Select Connections Select Advanced tab Press Select Networks Press New Set the following Name: TIM WAP GPRS Select Modem tab Press New Set the following Name: TIM WAP GPRS Modem: Cellural Line (GPRS) Press Next Access Point Name: gwap.b-online.gr Press Next User name: wap Password: wap Domain: Press Finish Select Proxy Settings tab Set the following This network connects to the Internet: tick This network uses a proxy server to connect to the Internet: tick Proxy server: 192.168.200.10 Press Advanced HTTP: 192.168.200.10 port 9401 WAP: 192.168.200.10 port 9401 Secure WAP: 192.168.200.10 port 9401 Socks: 192.168.200.10 port 1080 Press Ok Press Ok again Ενεργοποιησα το wind plus non stop και εκανα αυτες τις ρυθμισεις... Τωρα απλα ανοιγω opera και σερφαρω? Δεν χρειαζεται καποια αλλη ρυθμιση? Αν καποια στιγμη θελω αντι για wind plus να συνδεθω μεσω wifi τι πρεπει να κανω? Ο καιρος ανανεωνεται μεσω wind plus non stop? Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 7, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2008 Αν καποια στιγμη θελω αντι για wind plus να συνδεθω μεσω wifi τι πρεπει να κανω? Na anoikseis to wifi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. July 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2008 Tωρα το πηγαν στις 15 ιουλιου, ετσι οπως το πανε καλο χειμωνα το βλεπω:lol: Παντως οταν το φερουν θα παω να το χτυπησω e-germanos Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ektel Δημ. July 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2008 Εγώ που το χω παραγγείλει στο You ( Infoquest ) μου παν σήμερα ότι ισχύει κανονικά ότι θα παραλάβουν Πέμπτη.. Με μέτρο παιδιά, δε φτάνουν για όλους (!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlias77 Δημ. July 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2008 Etsi einai se olous, mallon logw threaded SMS. Σε ευχαριστω Γιαννη.Τσαμπα τρομαξα... Σημερα ολο το πρωι το εφαγα με το να προσπαθω να συνδεθω στο δικτυο wi-fi.Μου εσπασαν τα νευρα,χαλασα ολη την μπαταρια,και προκοπη δεν ειδα! Ανοιγω το Wi-Fi,γινεται κανονικα η συνδεση,αλλα δεν μπορω να δω καμια σελλιδα. Στα settings-connections-wi-fi-network adapters τι βαζω? connect to work η' connects to The internet? Επισης στα connections-advansed-select networks-τι πρεπει να βαλω?My work network η' My Isp???:( Παράθεση http://www.honda-redliners.gr/forum.php http://www.honda-tech.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diggy128 Δημ. July 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2008 Καλησπέρα. Ρε παιδιά, να κάνω μια ερώτηση. Αποφάσισα να πάρω pocket PC. Βάση και με το ποσό της επιδότησης και τα λεφτά που μπορώ να διαθέσω κατέληξα στο touch cruise. Είδα ότι πρόκειται να έρθει σύντομα και το touch diamond. Αυτό που με προκαλεί εντύπωση είναι το εξής (Χωρίς να θέλω να κάνω διαφήμιση): Είναι δυνατόν το cruise να κάνει στο Γερμανό €649 και το diamond με προπαραγγελία να κάνει €599? Η τιμή για το cruise είναι χωρίς τους χάρτες. Πως είναι δυνατόν ένα πιο νέο μοντέλο και με καλύτερα χαρακτηριστικά να είναι πιο φθηνό από ένα πιο παλιό? Πείτε μου τη γνώμη σας γιατί σκέφτομαι σοβαρά να αλλάξω την παραγγελία και να κάνω προπαραγγελία για το diamond και δεν θέλω να κάνω καμια πατάτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts