geoka Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Καλησπέρα σε όλους. Έχω ένα HTC MDA IV το οποίο όπως λογικά γνωρίζετε είναι το DIAMOND αλλά έκδοση της Τ-MOBILE. Έχω ένα θέμα. Του είχα περάσει μία Ελληνική ROM και ξαφνικά χθες το bluetooth σταμάτησε να λειτουργεί. Πέρασα τη μαμα rom της t-mobile αλλά το πρόβλημα συνεχίζεται. Σαν τηλέφωνο λειτουργεί κανονικά. Μπορεί κάποιος να πει καμιά ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Καλησπέρα σε όλους. Έχω ένα HTC MDA IV το οποίο όπως λογικά γνωρίζετε είναι το DIAMOND αλλά έκδοση της Τ-MOBILE. Έχω ένα θέμα. Του είχα περάσει μία Ελληνική ROM και ξαφνικά χθες το bluetooth σταμάτησε να λειτουργεί. Πέρασα τη μαμα rom της t-mobile αλλά το πρόβλημα συνεχίζεται. Σαν τηλέφωνο λειτουργεί κανονικά. Μπορεί κάποιος να πει καμιά ιδέα; Όταν λες δε λειτουργεί? Δεν ανάβει καν? Σαν να μην έχει? Αν έχεις κάνει flashάρισμα την original rom και πάλι δεν λειτουργεί μάλλον σε βλέπω για service.. HTC Desire/Tapatalk Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 23, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 Το κακό είναι βέβαια ότι η HTC δεν δέχεται για επισκευή branded συσκευές, και δεν εννοώ από θέμα εγγύησης, γενικότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoka Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 Δηλαδή δεν καλύπτει το service τις συσκευές που έχουν αγοραστεί από το εξωτερικό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 23, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 Από Ευρώπη σε καλύπτει κανονικά. Εκτός Ευρώπης όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntragas Δημ. February 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2011 Καλησπέρα παιδιά.Η φίλη μου έχει ένα htc diamond το οποίο το έχει δουλέψει αρκετό καιρό και ειδικά τώρα το κινητό lagαρει πάρα πολύ ,μέχρι και στα sms(όχι ότι παλιά πήγαινε και τρέχοντας...χωρίς να θέλω να υποτιμήσω το κινητό ).Θέλω να μου πείτε τι μπορούμε να κάνουμε για να σωθεί το κινητό γιατι υπάρχει συναισθηματικό δέσιμο :) . Υπάρχει κάποιο αξιόλογο update απο την htc ? Έκανα μια γρήγορη ανάγνωση τις τελευταίες σελίδες αλλά δεν βρήκα κάτι που να απαντάει στις απορίες μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 27, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2011 Αρχικά πήγαινε στις ρυθμίσεις μας πεις ποια έκδοση λειτουργικού φοράει η συσκευή και βλέπουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. February 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2011 Καλησπέρα παιδιά.Η φίλη μου έχει ένα htc diamond το οποίο το έχει δουλέψει αρκετό καιρό και ειδικά τώρα το κινητό lagαρει πάρα πολύ ,μέχρι και στα sms(όχι ότι παλιά πήγαινε και τρέχοντας...χωρίς να θέλω να υποτιμήσω το κινητό ).Θέλω να μου πείτε τι μπορούμε να κάνουμε για να σωθεί το κινητό γιατι υπάρχει συναισθηματικό δέσιμο :) . Υπάρχει κάποιο αξιόλογο update απο την htc ? Έκανα μια γρήγορη ανάγνωση τις τελευταίες σελίδες αλλά δεν βρήκα κάτι που να απαντάει στις απορίες μου. Αν δεν έχει κάνει ποτέ hard reset ήρθε η ώρα! Αν το δουλεύει καιρό και έχει κάνει ρυθμίσεις, εγκαταστάσεις, απεγκαταστάσεις κλπ ας του κάνει ένα hard reset και να το ξαναστήσει από την αρχή. Εννοείται πριν από κάτι τέτοιο κρατάς backup όλα τα σημαντικά γιατί χάνεται ό,τι υπάρχει στη συσκευή. Edit: Ναι, κάνε πρώτα αυτό που λέει ο athanaso γιατί εγώ θεώρησα δεδομένο ότι έχει την τελευταία έκδοση. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntragas Δημ. February 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2011 windows mobile 6.1 pro CEus 5.2.19965 build 19965 .1 .2 .3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 27, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2011 windows mobile 6.1 pro CEus 5.2.19965 build 19965 .1 .2 .3 Έχει παλιά rom. Βάλε του την τελευταία... http://www.imobile.gr/downloads.php?do=file&id=79 Και αν μιλάμε για ελληνική συσκευή ορίστε και τα ελληνικά... http://www.imobile.gr/downloads.php?do=file&id=71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. February 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2011 (edited) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=735978 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=623048 Αν περάσουμε λειτουργικό Android στο Diamond λέτε να πηγαίνει καλύτερα από ότι με τα WM? Το έχει δοκιμάσει κανένας να μου πει γιατί το σκέφτομαι να πειραματιστώ λίγο...έχω ακούσει ότι με Android δεν δουλεύουν το Bluetooth, Camera και το GPS της συσκευής....? Edited February 28, 2011 by petros11 Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 28, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2011 Εξαρτάται τι εννοείς με το καλύτερα. Γρηγορότερα μπορεί, πιο σταθερά όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. February 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2011 Εξαρτάται τι εννοείς με το καλύτερα. Γρηγορότερα μπορεί, πιο σταθερά όχι. Αυτό εννοούσα...για πιο γρήγορα! Ξέρεις αν υπάρχει πρόβλημα με τα Bluetooth, Camera και GPS αν περάσω Android? Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntragas Δημ. February 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2011 (edited) Η εγκατάσταση της τελευταίας rom κολλάει στο 1% ξέρει κανείς γιατί? Έχω και πρόβλημα με το active sync... Στο device manager βλέπω κανονικά την συσκευή. Στο windows mobile device senter(windows 7)γράφει conncected δείχνει και την συσκευή κανονικά αλλά sync δεν κάνει...πως να κάνω το update? Αυτό είναι το error της εγκατάστασης... ERROR [294] : INVALID VENDER ID { error messages will appear when you use the wrong RUU to do the upgrade. RUU will check if the Model ID and Language ID are compatible with the device. Make sure you use the appropriate RUU tool to upgrade.} edit: επίσης στο site της htc βάζοντας το s/n του κινητού μου λέει πως το rom upgrade δεν είναι για το κινητό μου....έχω μπερδευτεί... Edited February 28, 2011 by ntragas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 28, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2011 ERROR [294] : INVALID VENDER ID Από που είναι αγορασμένη η συσκευή; Προφανώς δεν φοράει ευρωπαϊκή rom και κατά συνέπεια δεν είναι ούτε ελληνική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntragas Δημ. February 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2011 Από κατάστημα wind στην Θεσσαλονίκη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 28, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2011 Η συσκευή πρέπει να είναι παραεισαγωγής. Έχει ελληνικό μενού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntragas Δημ. February 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2011 Είχε αλλά τώρα που αποφάσισα να την κάνω ένα hard reset από τις ρυθμίσεις είναι όλα αγγλικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 28, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2011 Είχε αλλά τώρα που αποφάσισα να την κάνω ένα hard reset από τις ρυθμίσεις είναι όλα αγγλικά... Όταν βάζεις εδώ το s/n της συσκευής σου δεν σου βγάζει καμία rom; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntragas Δημ. February 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2011 Σας ζητούμε συγνώμη, το λογισμικό αυτό δεν σχεδιάστηκε για τη συσκευή σας. Και από κάτω δεν μπορώ να διαλέξω κάτι είναι απενεργοποιημένο ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 28, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2011 Κάπου στο about νομίζω γράφει rom version. Πήγαινε εκεί και πες μας τι γράφει. (Θα είναι της μορφής: πχ. 1.93.168.3) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntragas Δημ. February 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2011 1.93.456.2 wwe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 28, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2011 Τότε ορθά δεν σου δούλευε το παραπάνω link, είναι για άλλες συσκευές. Η δική σου είναι της Middle East. Τρέξε αυτό... http://www.htc.com/mea-en/SupportDownload.aspx?p_id=133&cat=2&dl_id=518 Λυπάμαι αλλά τα ελληνικά που δίνω παραπάνω δεν πρέπει να κάνουν για τη συσκευή σου αφού δεν είναι ελληνική. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα να το δοκιμάσεις ωστόσο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntragas Δημ. February 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2011 haha δεν το πιστεύω...δούλεψε!Σ' ευχαριστώ πολύ...το αρχειάκι που είναι για τα ελληνικά λειτουργεί και σε αυτή τη rom κανονικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 28, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2011 Σου έχω ήδη απαντήσει ακριβώς από πάνω σε αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts