WeNSeR Δημ. October 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2009 παιδιά χρειάζομαι άμεσα μια εφαρμογή που να έχει blacklist και να "πετάει" αυτόματα τισ κλήσεις τισ μάυρης λίστασ πρίν εμφανιστούν την οθόνη.. Έχει κάτι κανείς στα υπόψιν του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
f_ste Δημ. October 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2009 παιδιά χρειάζομαι άμεσα μια εφαρμογή που να έχει blacklist και να "πετάει" αυτόματα τισ κλήσεις τισ μάυρης λίστασ πρίν εμφανιστούν την οθόνη.. Έχει κάτι κανείς στα υπόψιν του? Το magic call θα σου κανει την δουλεία σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WeNSeR Δημ. October 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2009 Το magic call θα σου κανει την δουλεία σου. επειδή το έψαξα και δεν βρήκα κάτι μήπως έχεις κάποιο link? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis_21 Δημ. October 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2009 συγνωμη να ρωτησω κατι υπαρχει η δυνατοτητα να δημιουργησω φακελο που να πηγαινουν ολες οι αναφορες? επισης θα ηθελα να σταματησει να κραταει αντιγραφο το μυνηματος που στελνω στο inboxa αλλα μονο στα sent τελος κατι ακομα τα μυνηματα που σβηνω δεν πανε ολα στα deleted.μερικα απλα χανονται κατευθειαν ευχαριστω για την οποια βοηθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
f_ste Δημ. October 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2009 επειδή το έψαξα και δεν βρήκα κάτι μήπως έχεις κάποιο link? http://www.mobiion.com/magicall.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis_21 Δημ. October 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 συγχρονισα το κινητο με το νεο μου λαπτοπ με vista απο τοτε μου βγαζει και στους 2 υπολογιστες που το εχω το εξης μυνημα attention required cannot connect with current connection settings. support code 85020006 επισης μου βγαζει μια λιστα με διαφορα ραντεβου κι υπενθυμισεις που εχω στο outlook Και δεν συγχρονιζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskobo Δημ. October 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 Καλησπερα, θελω βοηθεια συνδεσα το κινητο με ενα usb cdplayer αυτοκινητου και απο τοτε το κινητο δεν βλεπει την μνημη internal storge Τι να κανω εκτος απο format. Παράθεση Αγγελίες στο Buy & Sell μόνο ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 26, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 Δεν βλέπεις την κάρτα σου ούτε μετά από soft reset; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskobo Δημ. October 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 Δεν βλέπεις την κάρτα σου ούτε μετά από soft reset; Οχι τιποτα Παράθεση Αγγελίες στο Buy & Sell μόνο ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 27, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2009 Δοκίμασες να την βγάλεις, να ανοίξεις τη συσκευή, να την κλείσεις, να την ξαναβάλεις και να δεις εάν τη βλέπει μετά; Εάν δεν σου δουλέψει ούτε και αυτό, μάλλον δεν το γλυτώνεις το hard reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
f_ste Δημ. October 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2009 Δοκίμασες να την βγάλεις, να ανοίξεις τη συσκευή, να την κλείσεις, να την ξαναβάλεις και να δεις εάν τη βλέπει μετά; Εάν δεν σου δουλέψει ούτε και αυτό, μάλλον δεν το γλυτώνεις το hard reset. Βγαίνει η internal storage στο diamond? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 27, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2009 Βγαίνει η internal storage στο diamond? Ωπ sorry, ξέχασα ότι μιλάμε συγκεκριμένα για το Diamond! :O Πάρε ένα back up με το Sprite Backup και κάνε ένα hard reset, νομίζω ότι δεν έχεις άλλη επιλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Madeln Δημ. October 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2009 Καλησπερα σε ολους. Εχω ένα μικρο προβληματακι,εχω στα χερια μου ενα htc touch diamond που μου το εστειλε ο θειος μου απο την νορβηγια αλλα οπως υποθεσατε τα windows mobile 6.1 που εχει πανω του ειναι στα νορβηγικα. Υπαρχει καποια λυση να τα γυρισω σε αγγλικα η ακομα καλυτερα ελληνικα? το συγκεκριμενο post το εκανα new thread γιατι δν ειχα δει οτι υπήρχε ανοικτο για την συγκεκριμενη συσκευη,αλλα χαθηκα καπου στην 100 κατι σελιδα.θα μπορουσατε σας παρακαλω να βοηθησετε κ εμενα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 31, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2009 Πρέπει να ξεκλειδώσεις τη συσκευή σου για να μπορεί να δεχτεί όλες τις official και unofficial roms που κυκλοφορούν για αυτή. Το παρακάτω tutorial θα σε κατατοπίσει πλήρως. Καλό διάβασμα... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=416211 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nathanasoulas Δημ. November 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2009 Παιδιά έχω πρόβλημα με το diamond... έκανα παλιότερα Sync από το Active Sync Των Windows ΧP και τώρα που πήρα νέο υπολογιστή με Windows 7 Ultimate,όταν το συνδέω μου ανοίγει το Mobile Device Center, μου ζητάει να ξεκλειδώσω το κινητό μου (γιατί είναι η πρώτη φορά που συνδέεται σε αυτό το PC) και μετά όταν το ξεκλειδώσω δεν κάνει τίποτα αλλά κολλάει στο ανοιγμα και λέει "Please wait while windows mobile device center starts" kai μετά τίποτα... Την πρώτη φορά που το σύνδεσα μου έγραψε πως οι Drivers δεν εγκαταστάθηκαν με επιτυχία αλλά πως υπήρχε κάποιο πρόβλημα... Τί φταίει? Υπόψιν έχω το Eset Smart Security και δεν ξέρω αν φταίει αυτό.απενεργοποίησα το Firewall σε περιπτωση που έφταιγε αυτό αλλά και πάλι τα ίδια... Τί να κάνω? Χρειάζομαι τον συγχρονισμό για την δουλειά μου αλλά 3 μέρες που προσπαθώ δεν κατάφερα να κάνω τίποτα... Παράθεση Osoi thelete na mou milisete mesw tou MSN Messenger!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 2, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2009 Αντιμετώπισα και εγώ κάτι παρόμοιο στον πρώτο συγχρονισμό μετά την μετάβαση στα Windows 7. Κάνε επανεκκίνηση και στα δύο και φρόντισε η οθόνη της συσκευής σου να είναι ανοιχτή όταν ανοίγεις το Windows Mobile Device Center. Σιγουρέψου ότι ανοίγει το ActiveSync της συσκευής σου. Εάν όχι, τρέξτο εσύ manually. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nathanasoulas Δημ. November 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2009 μα ανοίγει το active sync, μετά κολλάει... Παράθεση Osoi thelete na mou milisete mesw tou MSN Messenger!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos2004dj Δημ. November 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2009 θελω την γνωμη σας . ειμαι σε δειλημμα. εχει αρχισει να με εκνευριζει η μικρη οθονη του diamond και σκεφτομαι η να παρω το diamond 2 η να παω σε omnia το οποιο εχει πιο μεγαλη οθονη η να παρω καμια συσκευη pna η pda !το θεμα ειναι ποια ειναι τα υπερ και τα κατα ! Παράθεση My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. November 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2009 θελω την γνωμη σας . ειμαι σε δειλημμα. εχει αρχισει να με εκνευριζει η μικρη οθονη του diamond και σκεφτομαι η να παρω το diamond 2 η να παω σε omnia το οποιο εχει πιο μεγαλη οθονη η να παρω καμια συσκευη pna η pda !το θεμα ειναι ποια ειναι τα υπερ και τα κατα ! όντως όταν βλέπω την οθονούλα του Diamond και του Touch Pro, εκνευρίζομαι, γιατί απλά δεν συγκρίνεται με του D2. το Omnia 1 ξέχασέ το. νομίζεις ότι έχει μεγαλύτερη οθόνη, αλλά η ανάλυσή του είναι για κλάμματα. πάρε το D2, δεν έχει καμία σχέση με το D1. Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 4, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2009 +1 για το Diamond 2. Όμως... εξαρτάται και από που θέλει να το αγοράσει ο φίλος. Γιατί το καταπληκτικό σε σχέση τιμήs/απόδοσης Acer neoTouch S200, το βρίσκεις σε πολύ καλή τιμή στο expansys. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mika_ Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 παιδια γεια χαρα, πρωτη μερα χρησης του διαμαντιου σημερα και πιστευω ολα πανε καλα :) ειμαι σιγουρος οτι η ερωτηση εχει ξαναπαντηθει αλλα δεν ξερω πως να κανω αναζητηση μεσα σε συγκεκριμενο θεμα (εχει και σχεδον 800 σελιδες το ατιμο) οποτε πειτε μου πως μπορω να βαλω ελληνικους χαρακτηρες στο πληκτρολογιο του κινητου; (ή εναλλακτικα πως να το ψαξω μεσα σε αυτο το Thread:p) ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 5, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 οποτε πειτε μου πως μπορω να βαλω ελληνικους χαρακτηρες στο πληκτρολογιο του κινητου; Greek Diamond keys.cab Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mika_ Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 Εχει δοκιμασει κανεις το νεο Spb mobile shell 3.5? Ειχα το 3.1 για 2 μηνες περιπου αλλα δεν με βολεψε και ιδιαιτερα. Μηπως να δοκιμασω καποια πειραγμενη rom με Win 6.5? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 5, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 Εάν έχεις όρεξη για δοκιμές... γιατί όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts