jimlost Δημ. October 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2008 Και εγώ το πιστεύω αυτό... και σε πολύ καλή τιμή συγκριτικά με τις προγενέστερες συσκευές. ετσι ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 23, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2008 Ο te_salat επρεπε να ειχε αγορασει το cruise, ηταν η μεγαλύτερη ήττα με διαφορα, Θα συμφωνήσω σε αυτό... το Cruise ήταν (και είναι) η πιο αδικημένη συσκευή της εταιρίας. Πουλήθηκε πανάκριβα και μέσα σε 6 μήνες έβγαλε το Diamond με 40% μικρότερο όγκο και καλύτερα χαρακτηριστικά παντού (εκτός της έλλειψης θύρας microSD)! Εγω ελπιζω η htc να μην σταματησει τις οθονες 2,8. Δεν θα σταματήσει. Είναι καθοριστικό μέγεθος για να συγκρατηθούν οι διαστάσεις μιας συσκευής σε ανταγωνιστικά επίπεδα. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
delfi Δημ. October 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2008 Θα συμφωνήσω σε αυτό... το Cruise ήταν (και είναι) η πιο αδικημένη συσκευή της εταιρίας. Πουλήθηκε πανάκριβα και μέσα σε 6 μήνες έβγαλε το Diamond με 40% μικρότερο όγκο και καλύτερα χαρακτηριστικά παντού (εκτός της έλλειψης θύρας microSD)! Δεν θα σταματήσει. Είναι καθοριστικό μέγεθος για να συγκρατηθούν οι διαστάσεις μιας συσκευής σε ανταγωνιστικά επίπεδα. :rolleyes: http://www.mobiletechaddicts.com/2008/10/21/htc-touch-hd-unboxing-video/ ayta einai kalimera gia AYRIO Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jean-Paul Δημ. October 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2008 Όλα συνήθεια είναι. Πολλοί από μας θα σου πουν... απορώ πραγματικά πως τόσο καιρό αντέξατε με τα Symbian! ;) καλα ποτε μου δεν ειχα symbian παρα μονο για να παιξω μαζι τους. μονο wm Κινητα ειχα αλλα μεχρι στιγμης δεν ειχα προβλημα γιατι χρησιμοποιουσα εκεινο το προγραμμα που σου ειπα. αλλα τωρα δεν βρισκω κατι αντιστοιχο. .. θα παω να δω απο κοντα και το pro και αν δεν με στεναχωρησει το παχος του θα παω σε αυτο αλλιως στο διαμαντακι.... εστω κ αν πιεζομαι με το θεμα μηνυματων. καπου διαβασα οτι μπορουμε λεει να προσαρμοσουμε την today screen esto και αν χρησιμοποιυμε tf3d ? ισχυει κατι τετοιο ?:cry: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6396my_car.jpg https://www.facebook.com/JpaulsCarWash?ref=hl ^^Autoglym Detail Center^^ βιολογικοί καθαρισμοί, γυάλισμα-κέρωμα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 24, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2008 καπου διαβασα οτι μπορουμε λεει να προσαρμοσουμε την today screen esto και αν χρησιμοποιυμε tf3d ? ισχυει κατι τετοιο ?:cry: Toi ennoeis na prosarmoseis to Today screen? Mporeis na allakseis kapoia pragmatakia stin emfanisi alla o kentrikos pirinas den allazei. Exoun ginei kapoies prospathies gia na mpoume endotera sto manila alla exei arketous periorismous to peiragma tou. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 24, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2008 http://www.mobiletechaddicts.com/2008/10/21/htc-touch-hd-unboxing-video/ ayta einai kalimera gia AYRIO Ti thes na peis me afto? :confused: Mipws to oti epeidi bgike to HD tha katargithoun oi othones me 2.8"; Giati ean nomizeis kati tetoio... exeis kanei megalo lathos! :rolleyes: (Eksallou... kati eipa gia megethos prin!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
delfi Δημ. October 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2008 Ti thes na peis me afto? :confused: Mipws to oti epeidi bgike to HD tha katargithoun oi othones me 2.8"; Giati ean nomizeis kati tetoio... exeis kanei megalo lathos! :rolleyes: (Eksallou... kati eipa gia megethos prin!) gia mena prosopika einai THEMA XRONOY h oristikh katarghsh apo th stigmh poy olo to game paei sthn epomenh genia toy i phone 3g. vlepe omnia htc hd sony experia kai poios xerei ti allo. kawara wema xronoy kai opos fenetei pollh ligoy xronoy. ypopsin oti ta fora gemisane diamantiia pros polhsh kane mia volta na deis ti ginete.kai se kales times........................ oloi ksefortonoyn en opsi experia kai hd. kai poy eisai akoma........:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jean-Paul Δημ. October 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2008 θα συμφωνησω παντως με τον athanasso. δεν νομιζω οτι ξεπερνιουνται ετσι ευκολα αυτου του μεγεθους κινητα. θυμαμαι το xda atom Μου κ ακομα το λαχταρω . πολυ δυσκολα καταφερα να το αλλαξω. ναι ημουν fan και του qtek 9000 αλλα φορητοτητα μηδεν !! δεν ξερω αποψη μου. αλλα καλυτερα να κραταμα το thread καθαρο ρε παιδια. ψαχνει καποιος να βρει κατι κ βλεπει τοσες σελιδες κ σαλταρει !!! κ τα περισσοτερα ειναι ασχετα. δεν ξερω..λεω εγω..κ παλι αποψη μου. για ααυτο υπαρχουν αλλα thread... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6396my_car.jpg https://www.facebook.com/JpaulsCarWash?ref=hl ^^Autoglym Detail Center^^ βιολογικοί καθαρισμοί, γυάλισμα-κέρωμα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. October 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2008 Ας βοηθησει καποιος: Φτιαχνω κανονικα λογαριασμο mail και ενω γινεται ολη η διαδικασια κανονικα, δεν μπορω να δω καθολου τα email μου στο αντιστοιχο tab του touch flo. Τι πρεπει να κανω για να τα βλεπω κατευθειαν με το που ερχονται? Ο λογαριασμος mail ειναι @msn.com και χρησιμοποιω wind plus non stop Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenos Δημ. October 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2008 Ας βοηθησει καποιος: Φτιαχνω κανονικα λογαριασμο mail και ενω γινεται ολη η διαδικασια κανονικα, δεν μπορω να δω καθολου τα email μου στο αντιστοιχο tab του touch flo. Εγω παντως μια χαρα τα βλεπω, χωρις να εχω κανει τπτ το ιδιεταιρο. (οχι ομως με wind plus klp) Τι πρεπει να κανω για να τα βλεπω κατευθειαν με το που ερχονται? Λογικα πρεπει να το βαλεις να κανει ενημερωση πχ καθε 5' Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. October 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2008 Εγω παντως μια χαρα τα βλεπω, χωρις να εχω κανει τπτ το ιδιεταιρο. (οχι ομως με wind plus klp) Λογικα πρεπει να το βαλεις να κανει ενημερωση πχ καθε 5' Χρησιμοποιεις wifi? Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. October 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2008 Ας βοηθησει καποιος: Φτιαχνω κανονικα λογαριασμο mail και ενω γινεται ολη η διαδικασια κανονικα, δεν μπορω να δω καθολου τα email μου στο αντιστοιχο tab του touch flo. Τι πρεπει να κανω για να τα βλεπω κατευθειαν με το που ερχονται? Ο λογαριασμος mail ειναι @msn.com και χρησιμοποιω wind plus non stop Δεν γινεται με non stop Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niret Δημ. October 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2008 Μήπως κάποιος γνωρίζει αν αυτή η συσκευή Μπλουτουθ είναι καλή για το Διαμάντι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenos Δημ. October 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2008 Χρησιμοποιεις wifi? 3g (G, H) Nα ρωτησω και κατι. Σε ενας γνωστου το διαμαντι το σημα εναλλασσεται σε G, 3G, H. To δικο μου μονο σε G και H. Γιατι αυτο? :worry: Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SalonikateD Δημ. October 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2008 Είναι θέμα ρυθμίσεων ..Όπου υπάρχει ή δεν υπάρχει σήμα --> προκαλεί εναλλαγή.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SalonikateD Δημ. October 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2008 Να ρωτήσω κι εγώ κάτι τώρα...Η ροδέλα αφής σας κάνει scroll ? ..Με το μανάτο firmware της HTC δούλευε αλλά με άλλη ρομ δεν δουλεύει ...Βάζοντας το δαχτυλο πάνω αναβοσβήνει απλά όπως οταν φορτίζει...Θέλει κάποιο plugin για να κάνει scroll ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. October 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2008 Μήπως κάποιος γνωρίζει αν αυτή η συσκευή Μπλουτουθ είναι καλή για το Διαμάντι ? Το πηρα εγω, καλο φαινετε αν και δεν το δουλεψα πολυ (εχω και car kit BT) αλλα εμενα μου κανει ενα προβλημα με τα ακουστικα τα στερεοφωνικα, οταν καρφωνω το βισμα δεν ακουγετε και απο τα δυο πρεπει να το εχω αρκετα πιο εξω, με αλλα που το δοκιμασα δεν εχει προβλημαμ το μονο το ακουστικο ειναι ενταξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. October 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2008 Να ρωτήσω κι εγώ κάτι τώρα...Η ροδέλα αφής σας κάνει scroll ? ..Με το μανάτο firmware της HTC δούλευε αλλά με άλλη ρομ δεν δουλεύει ...Βάζοντας το δαχτυλο πάνω αναβοσβήνει απλά όπως οταν φορτίζει...Θέλει κάποιο plugin για να κάνει scroll ? Μια καμία ρομ δεν σου έκανε scroll, πρεπει να κατεβάσεις το advanced configuration tools 3.3 Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalyptos_82 Δημ. October 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2008 Γεια σας παιδια, ενδιαφερομαι να το αγορασω και με ενδιαφερει περισοτερο η πλοηγηση, με το destinator 7 λειτουργει καλα? αργει να κλειδωσει το gps? κατα την διαρκεια της πλοηγησης κολλαει ή δειχνει την εικονα διακεκομενα? δηλαδη υπαρχει περιπτωση να περασεις μια διασταυρωση και να σου πει μετα να στριψεις? Ευχαριστω. Παράθεση Poco: X3 NFC HTC: P3300, Sensation, u ultra Sony Ericsson: T20,T28s,T68i,K750,W580i Nokia: 5110, 6510, 6610, 3650 Samsung:A100, D500,Omnia,Corby Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elflost Δημ. October 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2008 Γεια σας παιδια, ενδιαφερομαι να το αγορασω και με ενδιαφερει περισοτερο η πλοηγηση, με το destinator 7 λειτουργει καλα? αργει να κλειδωσει το gps? κατα την διαρκεια της πλοηγησης κολλαει ή δειχνει την εικονα διακεκομενα? δηλαδη υπαρχει περιπτωση να περασεις μια διασταυρωση και να σου πει μετα να στριψεις? Ευχαριστω. Καταρχήν ξεκαθαρίζουμε ότι το να βλέπεις την οθόνη του GPS κατά την ώρα της οδήγησης είναι επικίνδυνο,πόσο μάλλον από οθόνη κινητού.Έχοντας περάσει από τα Nokia Ν95 και Ν82 μπορώ να σου πω ότι το GPS του Diamond το θεωρώ κορυφαίο(βρίσκει στίγμα κυριολεκτικά σε δευτερόλεπτα).Αναφορικά τώρα με το Destinator η απόδοση του στίγματος είναι ακριβής και απροβλημάτιστη. Παράθεση "LengthPro® Comment Lengthener™always keeps my comments lengthy!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalyptos_82 Δημ. October 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2008 Το ρωταω για τις διακοπες γιατι αν το κανει τοτε θα χανει και το σημειο που πρεπει να στριβω καθε φορα και το χρειαζομαι για την δουλεια μου γι'αυτο με ενδιαφερει η συμπεριφορα του στην πλοηγηση να ειναι απροβληματιστη Παράθεση Poco: X3 NFC HTC: P3300, Sensation, u ultra Sony Ericsson: T20,T28s,T68i,K750,W580i Nokia: 5110, 6510, 6610, 3650 Samsung:A100, D500,Omnia,Corby Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. October 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2008 Το ρωταω για τις διακοπες γιατι αν το κανει τοτε θα χανει και το σημειο που πρεπει να στριβω καθε φορα και το χρειαζομαι για την δουλεια μου γι'αυτο με ενδιαφερει η συμπεριφορα του στην πλοηγηση να ειναι απροβληματιστη Αν το χρειαζεσαι για την δουλεια σου παρε ενα ΡΝΑ, ειναι κριμα να εχεις καποια στιγμη προβλημα και να σου φταιει το διαμαντι. Ειπαμε οτι υπερθερμαινεται πολυ και ετσι μπορει να εχεις καποιο προβλημα στο μελλον. Με αυτα θελω να σου πω οτι οσο καλο και να ειναι το διαμαντι στον τομεα πλοηγηση ΔΕΝ κανει για επαγγελματικη χρηση, ειναι να το χρησημοποιεις μια στις τοσες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. October 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2008 Αν θερμαινεται πολυ, κανει καλη απαγωγη θερμοτητας ο επεξεργαστης στο σωμα του κινητου οποτε ετσι στην ουσια ψυχεται... Δεν υπαρχουν ανεμιστηρακια και +500mhz δεν ειναι αστειο ποσο... Απο την θερμοκρασια μονο η μπαταρια μπορει να ταλαιπωρειτε ελαχιστα... τιποτα αλλο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. October 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2008 Παιδιά καλησπέρα Θέλω να πω την εμπειρία που είχα και ένα μικρό πρόβλημα. Είχα πρωτοπάρει πριν από 3 εβδομάδες και μόνο για 3 ημέρες το diamond με μενού vodafone με επιδότηση. Απογοητεύτηκα τόσο απο την ανταπόκριση που είχε η συσκευή σε αυτά που ζητούσα από θέμα ταχύτητας και αφής που το έδωσα μέσα σε 3 ημέρες για πάρω το Nokia N96. Διαβάζοντας εδώ στο forum αποφάσισα να δώσω το Ν96 και να ξαναπάρω το diamond γιατί είχα την εικόνα ότι κάτι έπρεπε να παίζει με το vodafone menu μιας και όλοι λέγατε πολύ καλά σχόλια για την συσκευή. Τελικά είχα δίκιο για την υποψία μου. Η συσκευή με μενού κανονικό και ελληνικά απο την επίσημη εταιρεία για την Ελλάδα δεν έχει καμία σχέση με αυτή της fodafone. Το κινητό ανταποκρίνεται άμεσα είναι γρήγορο και γενικά είναι άψογο. (αυτά) Θέλω να ρωτήσω για το εξής. Μέσα στη συσκευή δεν είχε την δερμάτινη θήκη . Την γίνετε σε αυτές της περιπτώσεις ? (Ευχαριστώ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FRM Δημ. October 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2008 Θέλω να ρωτήσω για το εξής. Μέσα στη συσκευή δεν είχε την δερμάτινη θήκη . Την γίνετε σε αυτές της περιπτώσεις ? (Ευχαριστώ) Εγω αγόρασα απο το Πλαισιο τη συσκευασια της ACE (χωρίς σύνδεση) και δεν είχε δερματινη θηκη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts