elflost Δημ. September 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2008 Υπάρχει η δυνατότητα να μπουν mp3 σε φάκελο της internal storage και να διαβάζονται εξίσου ως μουσική αλλά συνάμα να εμφανίζονται και ως ήχοι κλήσης; :blink: Παράθεση "LengthPro® Comment Lengthener™always keeps my comments lengthy!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 16, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 Υπάρχει η δυνατότητα να μπουν mp3 σε φάκελο της internal storage και να διαβάζονται εξίσου ως μουσική αλλά συνάμα να εμφανίζονται και ως ήχοι κλήσης; :blink: Nai... petakse ta mp3 sou sto fakelo /Internal Storage/My Documents/ (kai meta opou theleis). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mistirios Δημ. September 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 Γίνεται το ρολόι στο touch flo ναι είναι αναλογικό; To είδα σε φωτογραφίες των νέων μοντέλων HTC Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elflost Δημ. September 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 Το έκανα(internal storage/my documents/my music) αλλά ενώ τα βλέπει ως μουσική δεν τα βλέπει ως ήχο κλήσης!Καμία ιδέα; Παράθεση "LengthPro® Comment Lengthener™always keeps my comments lengthy!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 16, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 Afto pou eides einai diaforetiki ekdosi tou manila pou proorizetai gia syskeves me diaforetiki analysi othonis. Ean ginei kati kai sto TF3D twn Diamond kai Pro... tha to matheis! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaschr Δημ. September 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 Γεια σας. Ειμαι και εγώ ενας νέος κατοχος του διαμαντιού και θα ήθελα να κάνω καποιες ερωτήσεις φροντιστιριακες :/ 1) Τι είναι το manila? (αξίζει να το εγγαταστισω)? 2)Κανα λινκ με παιχνιδακια και προγραμματα? Αφτά Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. September 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 Γεια σας. Ειμαι και εγώ ενας νέος κατοχος του διαμαντιού και θα ήθελα να κάνω καποιες ερωτήσεις φροντιστιριακες :/ 1) Τι είναι το manila? (αξίζει να το εγγαταστισω)? 2)Κανα λινκ με παιχνιδακια και προγραμματα? Αφτά Ευχαριστώ πολύ 1. Το manilla είναι το TF3D. Μη μπερδεύεσαι :) 2. έχεις Pm. Επίσης ξεκίνα διάβασμα :) Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenos Δημ. September 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 1) Oταν καποιος με καλει, η φωτογραφια του φαινεται μικρη. Υπαρχει τροπος να φαινεται μεγαλυτερη? 2) Μπορω να αλλαξω το ηχο που ακουγεται στα sms? 3) Στο KG που εβαλα, δεν μπορω να τσεκαρω τη μετρηση των data! Γιατι? :confused: Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papalos_ Δημ. September 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 Μετά απο αρκετό διάβασμα, ψάξιμο και σπάσιμο νευρων, θα σας γράψω και εγώ τον δικό μου μίνι οδηγό για την εγκατάσταση του Opera Mini. 1. Κατεβάστε το πακετάκι που σας δίνω εδώ: http://rapidshare.com/files/145700665/Mini_Opera.zip.html α. Εγκαθιστάτε το Java_JBed_VGA.CAB στην συσκευή. β. Στην συνέχεια τον Opera Mini επίσης περιλαμβάνει το πακετάκι. γ. Το αρχείο-συντομευση "Opera Mini" το βάζετε στο Windows\Start Menu\Programs δ. Και τέλος το αρχείο OperaMini.dll που είναι ένα εικονίδιο, το βάζετε στο Windows\appdb 2. Στα settings του Wind Plus Non Stop, θα βάλετε και στο Socks port 9401 και όχι 1080 όπως φαίνεται σε πάρα πολλες σελίδες για τις ρυθμίσεις του Wind Plus Non Stop. 3. Με το ορισμό του Socks port 9401 σας περιμένει και μια ευχάριστη έκπληξη: Ενημερώνεται πλέον και ο καιρός στο TouchFLO 3D του Diamond μέσω του Wind Plus Non Stop!!! Καλά σερφαρίσματα παίδες και τώρα που ξέρετε και τον καιρό... πάρτε καμιά ομπρέλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. September 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 Με το ορισμό του Socks port 9401 και όχι 1080 σας περιμένει και μια ευχάριστη έκπληξη: Ενημερώνεται πλέον και ο καιρός στο TouchFLO 3D του Diamond μέσω του Wind Plus Non Stop!!! :respect::respect::respect: :thanks::thanks::thanks: Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 16, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 1) Oταν καποιος με καλει, η φωτογραφια του φαινεται μικρη. Υπαρχει τροπος να φαινεται μεγαλυτερη? Oxi xwris tin xrisi extra programmatos kati to opoio den sou to synistw na baleis. 2) Μπορω να αλλαξω το ηχο που ακουγεται στα sms? Start -> Settings -> System -> Sounds & Notifications -> Notifications kai sto Event epilegoume "Messaging: New text message". Kai epilegoume analogws ton ixo pou theloume. Ean theleis na baleis dikous sou ixous, prepei na tous exeis petaksei sto fakelo /Internal Storage/My Documents gia na mporeseis na tous deis apo ekei. 3) Στο KG που εβαλα, δεν μπορω να τσεκαρω τη μετρηση των data! Γιατι? :confused: Psaksto ligo kai tha to breis. Ean den sou kanei yparxei kai i epilogi tou oxi free Spb GPRS Monitor. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisg24 Δημ. September 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 αγαπημενοι forumιώτες του Myphone...εχω προβλημα...θελω την βοηθεια σας...!λοιπον...ερχετε ενας μππαρμπας μου απο την γαλλια και μου φερνει ενα htc touch diamond της orange...!(θα μου πειτε τι προβλημα ειναι αυτο...μακαρι να ειχαν ολοι τετοια προβληματα) αλλα το θεμα ειναι αλλο!λοιπον (επειδη τωρα το εμαθα αν και δεν το εχω στα χερια μου με εχει πιασει μια αναστατωση για το "μετα") αφου ειναι της orange θα ειναι κλειδωμενο ε?αυτο θα μπορω να το ξεκλειδωσω?και επι χρημασι ακομα...εδω εχω το κινητο δωρο...στο ξεκλειδωμα θα με πιασουν τσιγκουνιες?και αλλη ερωτηση (με wm δεν εχω καμια σχεση...τα μονα smartphoe που εξερω ειναι το iphone και το g810 μου...)...σε αυτο θα μπορω να βαλω σαν γλωσσα ελληνικα ή αγγλικα?αγγλικα ξερω, δεν με χαλανε, αν μπορω και ελληνικα ακομα καλυτερα...αλλα απο γαλλικα δεν μιλλαω γρι...ξερω μονο οτι ειχα μαθει πριν ποσα 6 χρονια στο σχολιο... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. September 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 Όλα όσα είπες γίνονται... Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisg24 Δημ. September 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 α!τελεια!!!οταν το παρω στα χερια μου θα ζητησω την βοηθεια σας!ευχαριστω πολυ εκ των προτερων Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. September 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 α!τελεια!!!οταν το παρω στα χερια μου θα ζητησω την βοηθεια σας!ευχαριστω πολυ εκ των προτερων Πάντως δεν είναι εύκολη διαδικασία για να την κάνεις μόνος σου. Αν είναι SIM locked η συσκευή τότε μάλλον χρειάζεσαι αυτό: http://diamond.htc-unlocks.com/ Από κει και πέρα μόνο ο athanasso77 μπορεί μάλλον να σε βοηθήσει όσον αφορά αυτό το κομμάτι του ξεκλειδώματος γιατί δεν ξέρω αν το κάνουν και σε κανένα μαγαζί στην Ελλάδα. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANOS26 Δημ. September 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 καμια βοηθεια γα το πως μπορω να περασω το youtube στο diamond Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 16, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 καμια βοηθεια γα το πως μπορω να περασω το youtube στο diamond youtube.cab Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. September 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 Γιάννη αν μπορείς δες λίγο το θεματάκι στο τέλος της προηγούμενης σελίδας για να μας διαφωτίσεις λιγάκι :) Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. September 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 HTC unveils a White HTC Touch Diamond Windows Mobile Smartphone http://www.theunwired.net/media/news/htc_touch_diamond_snow_white.jpg http://www.theunwired.net/?item=choice-htc-unveils-a-white-htc-touch-diamond-windows-mobile-smartphone Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. September 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 Μετά απο αρκετό διάβασμα, ψάξιμο και σπάσιμο νευρων, θα σας γράψω και εγώ τον δικό μου μίνι οδηγό για την εγκατάσταση του Opera Mini. 1. Κατεβάστε το πακετάκι που σας δίνω εδώ: http://rapidshare.com/files/145700665/Mini_Opera.zip.html α. Εγκαθιστάτε το Java_JBed_VGA.CAB στην συσκευή. β. Στην συνέχεια τον Opera Mini επίσης περιλαμβάνει το πακετάκι. γ. Το αρχείο-συντομευση "Opera Mini" το βάζετε στο Windows\Start Menu\Programs δ. Και τέλος το αρχείο OperaMini.dll που είναι ένα εικονίδιο, το βάζετε στο Windows\appdb 2. Στα settings του Wind Plus Non Stop, θα βάλετε και στο Socks port 9401 και όχι 1080 όπως φαίνεται σε πάρα πολλες σελίδες για τις ρυθμίσεις του Wind Plus Non Stop. 3. Με το ορισμό του Socks port 9401 σας περιμένει και μια ευχάριστη έκπληξη: Ενημερώνεται πλέον και ο καιρός στο TouchFLO 3D του Diamond μέσω του Wind Plus Non Stop!!! Καλά σερφαρίσματα παίδες και τώρα που ξέρετε και τον καιρό... πάρτε καμιά ομπρέλα Αν αλλαξω το socks port απο 1080 σε 9401 θα συνεχισω να μπαινω κανονικα στο internet μεσω opera mobile? Ρωταω γιατι ενω με ενδιαφερει η ενημερωση του καιρου, δεν θελω να χρησιμοποιω το opera mini... Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papalos_ Δημ. September 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 Αν αλλαξω το socks port απο 1080 σε 9401 θα συνεχισω να μπαινω κανονικα στο internet μεσω opera mobile? Ρωταω γιατι ενω με ενδιαφερει η ενημερωση του καιρου, δεν θελω να χρησιμοποιω το opera mini... Κανονικότατα!!!:D Δεν αλλάζει τίποτα και όλα πλέον δουλευουν κομπλέ ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fi98ddv Δημ. September 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 Νομίζω ότι όλοι αυτήν την έκδοση έχουμε. :) Πάντως δεν δημιουργεί memory leakage η συσκεκριμένη εφαρμογή. Χτες ξεκίνησα να κάνω ταξίδι, το είχα 2 ώρες ανοιχτό και μετά που το έκλεισα η μνήμη ήταν στο 65%, όπως ακριβώς και προτού το ανοίξω. Μάλιστα ακόμη και σήμερα δεν έχει ανέβει και φυσικά στο ενδιάμεσο το έχω χρησιμοποιήσει το κινητό. Πάντως το έχω δει να φτάνει μέχρι 70% αλλά δεν νομίζω ότι κάνει τη συσκευή πιο αργή. Καλησπέρα στην παρέα. Επανέρχομαι στο θέμα που συζητούσαμε εχθές σχετικά με το πρόβλημα της μνήμης του κινητού. δεν ξέρω εάν παίζει κάπου κάποιο ρόλο αλλά εχθές απενεργοποίησα το touch flow και το ενεργοποίησα πάλι μετά από λίγο και η μνήμη έπεσε γύρω στο 60%. Από εκείνη τη στιγμή η μνήμη κατα κάποιο τρόπο έχει σταθεροποιηθεί σε αυτό το επίπεδο. Προσωπικά δεν μπορώ να κάνω κάποια εκτίμηση. Θα ξεκινήσω να το 'ζορίζω' λιγάκι να δω τη συμπεριφορά του. Παράθεση Nokia 8210 -> Nokia 7210 -> Nokia 7610 -> Nokia N73 -> HTC Touch Diamond -> Apple iPhone 3GS + Nokia 5310 Xpress Music -> Apple iPhone 4 + Nokia E71 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S2 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S3 -> Apple iPhone 4 + LG Nexus 5 -> Samsung Galaxy S5 -> Samsung Galaxy S8 --> Samsung Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. September 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 Κανονικότατα!!!:D Δεν αλλάζει τίποτα και όλα πλέον δουλευουν κομπλέ ;) Να σαι καλα! Το περιμενα καιρο αυτο... Μηπως τωρα συνδεεται και στο youtube? Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papalos_ Δημ. September 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 Μηπως τωρα συνδεεται και στο youtube? Ας μη τα θέλουμε και όλα δικά μας :D;) Καλά θα ήτανε πάντως να έπαιζε και Youtube :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpel86 Δημ. September 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 Παιδιά καλησπέρα. Εδώ και λίγη ώρα είμαι κι εγώ ευτυχής κάτοχος ενός διαμαντιού. Επειδή είναι λίγο δύσκολο να διαβάσω 400 σελίδες μπορεί κάποιος να με βοηθήσει προτείνοντάς μου κάποια βασικά και χρήσιμα προγράμματα ή "κολπάκια" για το τηλεφωνάκι μας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts