gased Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 Παιδα ξερει κανεις γιατι στο touch flo και γενικοτερα το windows live προσπαθει να μπει μεσω gprs και οχι μεσω wi - fi που εχω σπιτι??? To εψαξα αλλα αλλοι που ειχαν το ιδιο προβλημα δεν εμπαιναν και msn ενω εγω μπαινω κανονικα.. Πως αλλαζουν οι ρυθμισεις γι αυτο εκτος απο το να βαλω το wind plus non stop. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 χυμα στο /windows και στο my documents στη μνημη του τηλ. να τα βαλεις θα τα δει μια χαρα.ουπς τωρα ειδα απαντηση.οκ.......... Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hoopsn95 Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 παιδια συγγνωμη για την χαζη ερωτηση εβαλα αλλη rom και τωρα δεν μου ερχετε αναφορα στα μυνηματα.εψαξα παντου αλλα δεν βρηκα πως το κανω.δεν μπορω με τιποτα χωρις αναφορα.αν μπορει καποιος να μου πει.ευχαριστωωω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 1, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 παιδια συγγνωμη για την χαζη ερωτηση εβαλα αλλη rom και τωρα δεν μου ερχετε αναφορα στα μυνηματα.εψαξα παντου αλλα δεν βρηκα πως το κανω.δεν μπορω με τιποτα χωρις αναφορα.αν μπορει καποιος να μου πει.ευχαριστωωω:) Start -> Messaging Menu -> Tools -> Options -> SMS \ MMS -> Request delivery notifications Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hoopsn95 Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 Start -> Messaging Menu -> Tools -> Options -> SMS \ MMS -> Request delivery notifications τοσο ευκολο ηταν ? πως και δεν το ειδα :X τελος παντων ευχαριστω πολυ athanaso77:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 καλησπερα μετα απο ψαξιμο βρηκα το Tweaks.2K2.NET.v3.31.0.2 για να τρεξουμε το dest σε vga αυτο χρειαζομαστε σωστα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 1, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 καλησπερα μετα απο ψαξιμο βρηκα το Tweaks.2K2.NET.v3.31.0.2 για να τρεξουμε το dest σε vga αυτο χρειαζομαστε σωστα? Ναι... και αυτό κάνει τη δουλειά που θες. Αν και εγώ το χρησιμοποιώ αυτούσιο και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 thanks και παλι athanasso77,απο τι διαβασα αρκετοι εχουν προβλημα με το dest κολληματα,καθυστερησεις κτλ και ελεγα μηπως φταιει αυτο,αλλοι λενε οτι η vga δεν βολευει λογο μικρης γραματοσειρας κ.α, θα τα δοκιμασω και θα δω τι βολευει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 1, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 αλλοι λενε οτι η vga δεν βολευει λογο μικρης γραματοσειρας κ.α, Δεν φταίει αυτό σε καμία περίπτωση. Σε γενικές γραμμές το GPS του Diamond είναι μια χαρά. Και που να έβλεπες του Pro. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 ζηλευω... μαλλον θα παω στο pro σε λιγο,δεν ειναι τυχαιο που δεν παιζει ουτε δειγμα στο buy&sell .. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 1, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 ζηλευω... μαλλον θα παω στο pro σε λιγο Ίσως δεν έγινα αντιληπτός... η απόδοση του GPS στο Pro είναι αρκετά χειρότερη του Diamond. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 :Xσοβαρα? δεν το ηξερα anyway δοκιμαζω το dest σε 240*320 και vga και βλεπουμε thanks για την ενημερωση:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 1, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 :Xσοβαρα? δεν το ηξερα anyway δοκιμαζω το dest σε 240*320 και vga και βλεπουμε Τα κλασσικά skins του Πάνου δουλεύουν απροβλημάτιστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsagas Δημ. September 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 καλημερα σε ολους σημερα το πρωι ειχα βαλει το ξυπνητηρι να χτυπησει..... ωραια... αρχιζει και χτυπαει στην ωρα του... παω να το σταματησω αλλα στην μαπαρα κατω εγραφε το phone δεξια και το programs αριστερα.... απο που να το σταματησω σκεφτομαι.... δεν σταματουσε... του εκανα και εγω ενα soft reset. γιατι τα κανει αυτα ρε παιδια ξερει κανεις ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 2, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 γιατι τα κανει αυτα ρε παιδια ξερει κανεις ??? Exw papsei apo poly palia na xrisimopoiw ta default ksypnitiria tis syskevis. H swsti lysi legetai pTravelAlarm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsagas Δημ. September 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 Exw papsei apo poly palia na xrisimopoiw ta default ksypnitiria tis syskevis. H swsti lysi legetai pTravelAlarm. και καλα κανεις , αλλα δεν ειναι λυση στο προβλημα , και αυτο παραμενει (το προβλημα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 2, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 και καλα κανεις , αλλα δεν ειναι λυση στο προβλημα , και αυτο παραμενει (το προβλημα) Ma... kai na to lyseis to problima, to default ksypnitiri tis syskevis eksakolouthei na einai mi aksiopisto. Kai den milaw gia tis sygkekrimenis mono, alla genikotera gia to ksypnitiri twn Windows se oles tis syskeves. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsagas Δημ. September 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 Ma... kai na to lyseis to problima, to default ksypnitiri tis syskevis eksakolouthei na einai mi aksiopisto. Kai den milaw gia tis sygkekrimenis mono, alla genikotera gia to ksypnitiri twn Windows se oles tis syskeves. και που βρισκω αυτο που λες ? το προγραμμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsagas Δημ. September 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 και κατι αλλο στο communications manager γιατι εχει ανενεργα τα - microsoft direct push και - data connection Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. September 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 Καταρχιν ευχαριστω πολυ ολους που μας βοηθατε παρα πολυ, ειδικα εμας που εχουμε λιγες μερες το κινητο στα χερια μας. Να συνεχισω με μερικες ερωτησεις, και sorry που πιθανον να εχουν ξανααπαντηθει τα ποιο πολλα, αλλα εχω ειδη διαβασει καμια 100αρια σελιδες, και πιθανον να υπαρχουν αλλα δεν τα ειδα. 1) Υπαρχει κατι καλυτερο, καποιο αλο προγραμμα για να βλεπουμε τη λιστα με τα τηλεφωνα και τα ονοματα στο κινητο? Πηγαινοντας στις "επαφες" ,ουτε ολοκληρο το νουμερο δεν βλεπω. Βλεπεις π.χ Παπαδοπουλος κωστας 699999... <κ> , ειδικα αν εχεις βαλει σταθερο και κινητο νουμερο στην επαφη. Δεν ψαχνω τιποτα το εξεζητημενο, αλλα τουλαχιστον να βλεπω το κινητο ολοκληρο χωρις το ενοχλητικο <κ>. ¨Η αν γινεται καποια ρυθμιση για αυτο. 2)Το κινητο φυσιολογικα κληνει την οθονη υστερα απο 30-40 δευτερολεπτα για οικονομια μπαταριας. Ολα καλα μεχρι εδω, αλλα οταν εχω το destonator θελω να μην κληνει η οθονη για να βλεπω την πλοηγηση! Πως λυνεται αυτο (Μεχρι στιγμης καθε 30 δευτερολεπτα παταω το κουμι να ξαναανοιξει η οθονη). Ξερω οτι απο τις ρυθμισεις του κινητου, μπορω να απενεργοποιησω το αυτοματο κλησιμο οθονης, αλλα δεν θελω κατι τετοιο μιας και ειναι χρησιμο.Μονο στο destonator θελω να μην κληνει. 3) Εχω αρκετα ονοματα και τηλ στον υπολογιστη στο outlook. Στο κινητο στις επαφες εχω αλλα ονοματα και τηλεφωνα. Οταν συνδεσω το κινητο με το pc τι θα γινει μολις γινει συνχρονισμος? Θα μπουνε ολα τα τηλ που εχω στο pc στο κινητο? Πως γινεται να γινει το αντιστροφο , δηλαδη τα ονοματα και τηλ του κιητου να αποθηκευτουνε στο outlook του pc? 4) Για να συνδεθω σε wifi που εχουν οι περισσοτερες καφετεριες τωρα, χρειαζομαι καμια ιδιαιτερη ρυθμηση ή απλα ενεργοποιω το WLAN απο το εναρξη-ρυθμησεις-συνδεσεις-comm manager- WLAN on. Αν το κανω αυτο θα μου βρει αυτοματα internet, η πρεπει να ψαξω απο καπου? (Δεν εχω βρεθει ακομα σε σημειο που να εχει wifi για να το τεσταρω-1 μερα εχω το κινητο, απλα να μην παιδευομαι..) 5) Οταν εγκαταστω μια εφαρμογη, υπαρχει κανας τροπος να επιλεξω εγω που θα παει να εγκατασταθει? Γιατι θα προτιμουσα να πηγαινουν στο internal storage που εχει και τη μεγαλυτερη χωρητικοτητα, αλλα μεχρι στιγμης τα περισσοτερα που εχω εγκαταστησει δεν πανε εκει, ουτε ειδα καμια επιλογη κατα την εγκατασταση για να επιλεξω folder εγκαταστασης. Οποιος θελει και μπορει ας απαντησει σε οτι ξερει. Ευχαριστω εκ τον προτερων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 2, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 και κατι αλλο στο communications manager γιατι εχει ανενεργα τα - microsoft direct push και - data connection Giati energopoiountai ypo proypotheseis. Gia paradeigma gia na sou ginei energo to data connection prepei na exeis ti syskevi sou syndedemeni me ton ypologisti. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. September 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 Ακυρο.......... Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. September 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 Καταρχιν ευχαριστω πολυ ολους που μας βοηθατε παρα πολυ, ειδικα εμας που εχουμε λιγες μερες το κινητο στα χερια μας. Να συνεχισω με μερικες ερωτησεις, και sorry που πιθανον να εχουν ξανααπαντηθει τα ποιο πολλα, αλλα εχω ειδη διαβασει καμια 100αρια σελιδες, και πιθανον να υπαρχουν αλλα δεν τα ειδα. 1) Υπαρχει κατι καλυτερο, καποιο αλο προγραμμα για να βλεπουμε τη λιστα με τα τηλεφωνα και τα ονοματα στο κινητο? Πηγαινοντας στις "επαφες" ,ουτε ολοκληρο το νουμερο δεν βλεπω. Βλεπεις π.χ Παπαδοπουλος κωστας 699999... <κ> , ειδικα αν εχεις βαλει σταθερο και κινητο νουμερο στην επαφη. Δεν ψαχνω τιποτα το εξεζητημενο, αλλα τουλαχιστον να βλεπω το κινητο ολοκληρο χωρις το ενοχλητικο <κ>. ¨Η αν γινεται καποια ρυθμιση για αυτο. 2)Το κινητο φυσιολογικα κληνει την οθονη υστερα απο 30-40 δευτερολεπτα για οικονομια μπαταριας. Ολα καλα μεχρι εδω, αλλα οταν εχω το destonator θελω να μην κληνει η οθονη για να βλεπω την πλοηγηση! Πως λυνεται αυτο (Μεχρι στιγμης καθε 30 δευτερολεπτα παταω το κουμι να ξαναανοιξει η οθονη). Ξερω οτι απο τις ρυθμισεις του κινητου, μπορω να απενεργοποιησω το αυτοματο κλησιμο οθονης, αλλα δεν θελω κατι τετοιο μιας και ειναι χρησιμο.Μονο στο destonator θελω να μην κληνει. 3) Εχω αρκετα ονοματα και τηλ στον υπολογιστη στο outlook. Στο κινητο στις επαφες εχω αλλα ονοματα και τηλεφωνα. Οταν συνδεσω το κινητο με το pc τι θα γινει μολις γινει συνχρονισμος? Θα μπουνε ολα τα τηλ που εχω στο pc στο κινητο? Πως γινεται να γινει το αντιστροφο , δηλαδη τα ονοματα και τηλ του κιητου να αποθηκευτουνε στο outlook του pc? 4) Για να συνδεθω σε wifi που εχουν οι περισσοτερες καφετεριες τωρα, χρειαζομαι καμια ιδιαιτερη ρυθμηση ή απλα ενεργοποιω το WLAN απο το εναρξη-ρυθμησεις-συνδεσεις-comm manager- WLAN on. Αν το κανω αυτο θα μου βρει αυτοματα internet, η πρεπει να ψαξω απο καπου? (Δεν εχω βρεθει ακομα σε σημειο που να εχει wifi για να το τεσταρω-1 μερα εχω το κινητο, απλα να μην παιδευομαι..) 5) Οταν εγκαταστω μια εφαρμογη, υπαρχει κανας τροπος να επιλεξω εγω που θα παει να εγκατασταθει? Γιατι θα προτιμουσα να πηγαινουν στο internal storage που εχει και τη μεγαλυτερη χωρητικοτητα, αλλα μεχρι στιγμης τα περισσοτερα που εχω εγκαταστησει δεν πανε εκει, ουτε ειδα καμια επιλογη κατα την εγκατασταση για να επιλεξω folder εγκαταστασης. Οποιος θελει και μπορει ας απαντησει σε οτι ξερει. Ευχαριστω εκ τον προτερων. 1. Πηγαινε ρυθμισεις οθονη και βαλε το μεγεθος γραμματοσειρας ακριβως στη μεση. 2. Κανονικα δεν θα επρεπε να κλεινει, μηπως εχεις καποιο προγραμμα που ελεγχει την διαχειρηση ενεργειας? 3. Παρε ενα buckup και απο τα δυο για αρχη και μετα συνδεσε το χωρις να πειραξεις τιποτα, κανονικα πρεπει να ενημερωθουν και το pc και το ppc. 4. Απλα ενεργοποιησετο, θα σου εμφανισει της διαθεσιμες συνδεσεις, επελεξε, επομενο και αν σου ζητησει βαζεις τον κωδικο. 5. Πριν ξεκινησει η εγκατασταση σε ρωταει, επελεξε internal storage. Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 2, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 2. Κανονικα δεν θα επρεπε να κλεινει, μηπως εχεις καποιο προγραμμα που ελεγχει την διαχειρηση ενεργειας? To pio pithano einai o filos na xrisimopoei palia ekdosi (beta) tou Destinator 7. Giati stin final exoun lythei afta ta problimata. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. September 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 Εχει ενα φιλαρακι μου το κινητακι το HTC Touch Diamond...! Και θελει να ενεργοποιηση το GPS ... πως θα το κανει..?! μεσα στο κινητο τον εχει μονο το Quick GPS ..... Τι προγραμμα πρεπει να βαλουμε ετσι ωστε να δουλευει κανωνικοτατα το GPS.....? Και το GPS του κινητου (με οποιο προγραμμα και αν ειναι αυτο)...... εχει φωνητικες εντολες...?! Δλδ να το βαζεις στο αμαξι σου, να το βαζεις διαδρομη....και να σου λεει : πανε ευθεια,στριψε δεξια και τετοια κολπα.......???!! Και μια τελευταια απορια σχετικα με το GPS παλι..! Οταν θα το ενεργοποιησουμε τελικα......οταν θα το βαζεις διαδρομες και τετοια.....θα χρεωνεσαι σαν να εισαι στο ιντερνετ..?! η ειναι τελειως Φρη..? Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts