Spireto_2158 Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 ma mou fenete i oloi pou exoun to diamond kai exoun kai vista perasan ta elinika xoris ton instaler???????? Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vigor Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 ma mou fenete i oloi pou exoun to diamond kai exoun kai vista perasan ta elinika xoris ton instaler???????? Εγώ με vista τα ελληνικά τα πέρασα με το cab. Το άλλο αρχείο δεν δούλεψε από τα windows. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cakrit Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 ma mou fenete i oloi pou exoun to diamond kai exoun kai vista perasan ta elinika xoris ton instaler???????? Καταρχάς θα σε παρακαλούσα να γραφεις με Ελληνικά για να μην μας κουράζει στην ανάγνωση. Η εγκατάσταση γίνεται με 2 τρόπους, είτε με τον installer, είτε με το cab αφου πρώτα το περάσεις στην συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vigor Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 Εγώ θα σου προτέινω τον σωστό τρόπο (και λίγο ταλαιπωρία). Σβήνεις ΟΛΑ τα recurent events και περνάς τα γενέθλια στο σωστό πεδίο στο outlook ("birthday") και είσαι αρχηγός. :D Αλλιώς θα πρέπει να συγχρονίσεις και το ημερολόγιο εκτός από τις επαφές (γιατί τα events είναι στο calendar και όχι στις επαφές). Αν το έχεις συγχρονίσει και το ημερολόγιο και δεν τα έχει πάρει, τότε στις ρυθμίσεις συγχρονισμού άλλαξε τις ρυθμίσεις συγχρονισμού του ημερολογίου. Το Default είναι να συγχρονίζει τις τελευταίες 2 εβδομάδες, βάλτο στο ALL. Εγώ δεν έχω outlook στο pc αλλά έκανα το εξής. Πέρασα όλες τις επαφές από το προηγούμενο κινητό μου στο pc ως vCards, τις έκανα import με το windows mail, τις επεξεργάστηκα (έβαλα ονόματα και επώνυμα στα σωστά πεδία) και έπειτα τις έκανα export πάλι με το windows mail σαν vCards και τις πέρασα στο diamond. Σε 5-6 ονόματα που έχω ορίσει γενέθλια δεν μου τα εμφανίζει στο ημερολόγιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 Καταρχάς θα σε παρακαλούσα να γραφεις με Ελληνικά για να μην μας κουράζει στην ανάγνωση. Η εγκατάσταση γίνεται με 2 τρόπους, είτε με τον installer, είτε με το cab αφου πρώτα το περάσεις στην συσκευή. Α ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΠΛΩΣ ΕΓΟ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ROM ΠΩΣ ΤΝ ΒΑΛΑΝΕ (ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ VISTA ) ??? Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cakrit Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 Εγώ δεν έχω outlook στο pc αλλά έκανα το εξής. Πέρασα όλες τις επαφές από το προηγούμενο κινητό μου στο pc ως vCards, τις έκανα import με το windows mail, τις επεξεργάστηκα (έβαλα ονόματα και επώνυμα στα σωστά πεδία) και έπειτα τις έκανα export πάλι με το windows mail σαν vCards και τις πέρασα στο diamond. Σε 5-6 ονόματα που έχω ορίσει γενέθλια δεν μου τα εμφανίζει στο ημερολόγιο. Ερώτηση γιατί δεν το παρατήρησα, στα συνοδευτικά cd δεν υπήρχε το outlook? γιατί απο όσο θυμάμαι στο 3300 το είχε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vigor Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 Α ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΠΛΩΣ ΕΓΟ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ROM ΠΩΣ ΤΝ ΒΑΛΑΝΕ (ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ VISTA ) ??? Η ROM μπαίνει κανονικά με τον installer. Τα ελληνικά μπαίνουν με το cab. Ερώτηση γιατί δεν το παρατήρησα, στα συνοδευτικά cd δεν υπήρχε το outlook? γιατί απο όσο θυμάμαι στο 3300 το είχε. Υπάρχει το outlook σε trial έκδοση. Δεν είναι αυτό το θέμα, το βρίσκω και στο net. Απλά επειδή κάνω μια χαρά τη δουλειά μου με το windows mail δεν θέλω να το αλλάξω. Το θέμα είναι γιατί δεν μου εμφανίζει υπενθυμίσεις για τα γενέθλια στο ημερολόγιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 19, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 Υπάρχει το outlook σε trial έκδοση. Δεν είναι αυτό το θέμα, το βρίσκω και στο net. Απλά επειδή κάνω μια χαρά τη δουλειά μου με το windows mail δεν θέλω να το αλλάξω. Το θέμα είναι γιατί δεν μου εμφανίζει υπενθυμίσεις για τα γενέθλια στο ημερολόγιο; Gia na eisai sigouros... nomizw oti den mporeis na to apofygeis to Outlook tou Microsoft Office. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cakrit Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 μην ξεχνάς οτι μπορείς απλά να έχεις τις επαφές σου στο outlook και τα mail σου εκει που τα έχεις. To outlook σου δινει την δυνατότητα να μην έχεις mail accounts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vigor Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 Πάντως δοκίμασα να φτιάξω δοκιμαστικά μια επαφή στο κινητό (επαφή outlook όχι sim) και όρισα ότι έχει γενέθλια 20 Αυγούστου και πάλι δεν μου εμφανίζει τίποτα στο ημερολόγιο. Κανένα ραντεβού λέει. Μήπως θέλει κάποια ρύθμιση από εκεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mksspecial Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 Τι προελευση εχει η συσκευη σου, Ελληνικη/Αγγλικη ? είναι Αγγλική ... έκανα register στην htc europe αλλά μου λέει "this software is not suitable with your device" ... έκανα register και στης Ασίας αλλά πάλι τίποτα ... με ένα άλλο τηλέφωνο που δοκίμασα (htc touch P3452) πάλι δεν μπορούσα να κατεβάσω ΡΟΜ ... μήπως δεν κάνω κάτι σωστά ?:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fatsoylina Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 Καλησπέρα και απο εμένα,αγόρασα και εγώ το διαμαντάκι πριν μια βδομάδα και την Κυριακή ενώ περνούσα τις επαφές μου ξαφνικά κόλλησε και η οθόνη έσβησε για πάντα.Το πήγα σήμερα στη wind και ευτυχώς χωρίς να κάνω την οποιαδήποτε φασαρία θα μου δώσουν αύριο καινούριο καθώς δεν είχαν σήμερα.Έχω μια απορία όμως:Το outlook trial που έχει μέσα στο κουτί είναι το γνωστό που "φοράνε" τα windows,σωστά?Υπάρχει τρόπος να περάσω τις επαφές από εκεί(διότι δεν μπορώ να ξαναζήσω το μαρτύριο μια μια με τη γραφίδα); Ευχαριστώ πολύ... Ααααα και κάτι ακόμα μήπως έχετε δει καμια καλή θήκη σε στυλ βιβλίου...Βρήκα μια αλλά ήταν μόνο για Αμερική..thankssss και πάλι Παράθεση Η ζώη χωρίς κινητό είναι ταινία χωρίς ήχο και εικόνα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukoulakis Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 Πάντως δοκίμασα να φτιάξω δοκιμαστικά μια επαφή στο κινητό (επαφή outlook όχι sim) και όρισα ότι έχει γενέθλια 20 Αυγούστου και πάλι δεν μου εμφανίζει τίποτα στο ημερολόγιο. Κανένα ραντεβού λέει. Μήπως θέλει κάποια ρύθμιση από εκεί; Αφου την καταχώρησες στις επαφές δε θα σου εμφανιστεί στο ημερολόγιο,αλλα στις 20/08 θα σε ειδοποιήσει! Είναι διαφορετικό το ημερολόγιο και διαφορετικό οι επαφές και δε συνεργάζοντε! Παράθεση http://i18.tinypic.com/5zbc3mu.jpg...Κωστής iPhone 6 64GB-Mac Mini 2011-iPad Air 2 64GB "Απο τη Χώρα το Σφακιό να πάει στο Τυμπάκι, με έβαλε να τσι κουβαλώ νερό με ένα σταμνάκι" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cakrit Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 Καλησπέρα και απο εμένα,αγόρασα και εγώ το διαμαντάκι πριν μια βδομάδα και την Κυριακή ενώ περνούσα τις επαφές μου ξαφνικά κόλλησε και η οθόνη έσβησε για πάντα.Το πήγα σήμερα στη wind και ευτυχώς χωρίς να κάνω την οποιαδήποτε φασαρία θα μου δώσουν αύριο καινούριο καθώς δεν είχαν σήμερα.Έχω μια απορία όμως:Το outlook trial που έχει μέσα στο κουτί είναι το γνωστό που "φοράνε" τα windows,σωστά?Υπάρχει τρόπος να περάσω τις επαφές από εκεί(διότι δεν μπορώ να ξαναζήσω το μαρτύριο μια μια με τη γραφίδα); Ευχαριστώ πολύ... Ααααα και κάτι ακόμα μήπως έχετε δει καμια καλή θήκη σε στυλ βιβλίου...Βρήκα μια αλλά ήταν μόνο για Αμερική..thankssss και πάλι Nαι θα συγχρονίσει κανονικά με το outlook Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 19, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 Έχω μια απορία όμως:Το outlook trial που έχει μέσα στο κουτί είναι το γνωστό που "φοράνε" τα windows,σωστά? Nai... alla kapoia stigmi prepei na to breis se full gia na mi sou liksei. Υπάρχει τρόπος να περάσω τις επαφές από εκεί(διότι δεν μπορώ να ξαναζήσω το μαρτύριο μια μια με τη γραφίδα); Fysika... ftiakstes sto Outlook kai meta me enan aplo sygxronismo tis pernas kateftheian sti syskevi sou. Ααααα και κάτι ακόμα μήπως έχετε δει καμια καλή θήκη σε στυλ βιβλίου...Βρήκα μια αλλά ήταν μόνο για Αμερική..thankssss και πάλι http://shop.ebay.co.uk/items/_W0QQ_fromZR46?_nkw=pdair+book+diamond&_fromfsb=0&_trksid=m270.l1313 Oi PDair einai akrws aksiopistes to idio kai oi pwlites tous. Dokimasmena pragmata. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fatsoylina Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 Ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες απαντήσεις...Επειδή δεν έχω χρησιμοπιήσει ποτέ το outlook αλλά μπαίνω στο internet για να δω το mail μήπως μπορείται να με βοηθήσετε στο πως το ενεργοποιούμε; Ευχαριστώ και πάλι.. Παράθεση Η ζώη χωρίς κινητό είναι ταινία χωρίς ήχο και εικόνα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 19, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 Ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες απαντήσεις...Επειδή δεν έχω χρησιμοπιήσει ποτέ το outlook αλλά μπαίνω στο internet για να δω το mail μήπως μπορείται να με βοηθήσετε στο πως το ενεργοποιούμε; Ευχαριστώ και πάλι.. Den xreiazetai na ftiakseis logariasmo e-mail. Apla anoikse to xwris na kaneis tipote allo kai pigaine sto pedio aristera pou exei tis epafes. Ftiakse ekei tis epafes sou kai meta tha tis parei apo ekei i syskevi sou kata ti diarkeia tou sygxronismou. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fatsoylina Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 ΑΑΑαααα ok thanks..Καλό μεσημέρι! Παράθεση Η ζώη χωρίς κινητό είναι ταινία χωρίς ήχο και εικόνα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vigor Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 Αφου την καταχώρησες στις επαφές δε θα σου εμφανιστεί στο ημερολόγιο,αλλα στις 20/08 θα σε ειδοποιήσει! Είναι διαφορετικό το ημερολόγιο και διαφορετικό οι επαφές και δε συνεργάζοντε! Ναι, όσο με ειδοποίησε 4,5 και 6 Αυγούστου που είχαν γενέθλια τρεις φίλοι μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 Λοιπόν θέλω ένα προγραμματάκι για στρώσω τα ringtones. Παλιότερα χρησιμοποιούσα το Photocontacts (και για την full screen εικόνα όταν σε καλούσαν) αλλά ήταν βαρύ. Τώρα έχω πάνω το Icontacts αλλά αναρωτιέμαι αν έχετε συναντίσει κάτι το οποίο να κάνει αποκλειστικά αυτή την δουλειά και όχι να είναι ολόκληρος contact manager. Aυτό που θέλω είναι να βάλω ringtones ανα κατηγορία και τίποτα άλλο. Ο default contact manager κατα τα αλλα με καλύπτει πλήρος. Innesoft Address Book 3.0 ή 4b1 Eχει αναγνωριση κλησεων με full screen, ρυθμισεις ringtones ανα group ή επαφη και οτι αλλο ψαχνεις απο ενα τετοιο προγραμμα Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoo Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 Ναι, όσο με ειδοποίησε 4,5 και 6 Αυγούστου που είχαν γενέθλια τρεις φίλοι μου... Μόλις κάνεις συγχρονισμό, το Outlook στο pc δημιουργεί ένα "ολοήμερο γεγονός" με το όνομα αυτού που έχει γενέθλια (ένα "γεγονός" για κάθε επαφή με συμπληρωμένη ημερ/νία γέννησης). Μετά αυτό το "ολοήμερο γεγονός" περνά στην εφαρμογή ημερολογίου του ppc στον επόμενο (ή και στον ίδιο, δεν είμαι σίγουρος) συγχρονισμό. Αν έχεις βάλει προεπιλεγμένη ειδοποίηση για νέα ραντεβού (στο Outlook στον Η/Υ) τότε θα έχει και υπενθύμιση το "γεγονός", αλλιώς απλώς θα το δεις στην οθόνη σου και δεν θα ακούσεις υπενθύμιση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsagas Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 γεια σας παιδια ειμαι και εγω κατοχος του διαμαντιου 1μια εβδομαδα τωρα (πρωτη φορα WM) αγγλικο ειναι και εχω vodafone. τι γινεται με τον καιρο ? μου βγαζει no conection κτλ ξερετε εσεις. θα δω τον καιρο και πως ? ασε που θελω να περασω το destinator και δεν βλεπω να το καταφερνω help !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukoulakis Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 http://i49.servimg.com/u/f49/11/69/84/64/diamon10.gif Νέα έκδοση του DiamondTweak απο τον MonteCristoffOn όπου μπορείτε πολύ απλά να προσαρμόσετε διάφορα tweaks στη συσκευή σας! Τη χρησιμοποιείτε με δική σας ευθύνη! Εγώ τη μετάφραση στα Ελληνικά έχω κάνει! Κατεβάστε το απο εδώ (Rapidshare Direct Link) Παράθεση http://i18.tinypic.com/5zbc3mu.jpg...Κωστής iPhone 6 64GB-Mac Mini 2011-iPad Air 2 64GB "Απο τη Χώρα το Σφακιό να πάει στο Τυμπάκι, με έβαλε να τσι κουβαλώ νερό με ένα σταμνάκι" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 19, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 ασε που θελω να περασω το destinator και δεν βλεπω να το καταφερνω help !!!! http://www.navimania.gr/showthread.php?t=5384 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kounoupi Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 Πάω και γω σήμερα να πάρω το νεο μου τηλέφωνο από Γερμανό. Δεν έχει αυτοκόλητο της ace, έχει αγγλικο μενού και όλα οσα έχουν πουλήσει, μου είπαν, έιχαν αγγλικο μενού. Αυτά φέρνουμε είπαν πολύ ευγενικά. Δεν το πήρα και περιμένω να μου φέρουν άλλο. Ρωτώ, υπάρχει πιθανότιτα να μου πουν αυτό έχουμε το θες ή παίρνεις ένα άλλο κινητό? Το παίρνω με επιδότηση Φιλικά Νίκος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts