Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Diamond (P3700)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Mε αυτά όμως δεν είναι σύμφωνοι όσοι αλλάζουν συσκευή κάθε 3-6 μήνες και όσο έχουν την συσκευή κάνουν 5 προσευχές στο θεό και τον αλλάχ και άλλες 15 στο Δαλάι Λάμα(Free Thibet) για να μην γρατσουνιστεί η συσκευή που έχουν και να μπορέσουν να την πουλήσουν σε μιά υψηλή τιμή

斯塔夫罗斯 :O

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Mε αυτά όμως δεν είναι σύμφωνοι όσοι αλλάζουν συσκευή κάθε 3-6 μήνες και όσο έχουν την συσκευή κάνουν 5 προσευχές στο θεό και τον αλλάχ και άλλες 15 στο Δαλάι Λάμα(Free Thibet) για να μην γρατσουνιστεί η συσκευή που έχουν και να μπορέσουν να την πουλήσουν σε μιά υψηλή τιμή

Ας μη το κάνουν τότε λοιπόν αν δεν είναι σύμφωνοι. Δεν τους υποχρεώνει κανείς.

Επιλογή τους είναι.

Κι εγώ αυτό κάνω, αλλά δεν κάνω ούτε προσευχές, ούτε μετάνοιες. Απλά προσέχω.

Και κάθε φορά που αγοράζω μια νέα συσκευή, ανυπομονώ να βγει ή επόμενη. :):):)

[sIGPIC][/sIGPIC]

To na prosexeis ta pragmata sou ,sto na mhn xalasoun kai na mhn gratsounistoun to kaneis giati eisai etsi san anthropws...kai oxi giati thes meta na to pouliseis kia na piaseis megalhtero poso..

den nomizw oti kaneis agorazei kai tautoxrona skeftete to pote tha to poulisei kai poso.....

Και κάθε φορά που αγοράζω μια νέα συσκευή, ανυπομονώ να βγει ή επόμενη. :):):)

Γιατί δεν σε καλύπτει αυτη που έχεις?

Σκέφτηκες μήπως κάθε φορά αγοράζεις λάθος συσκευή?

Ας επιχειρήσουμε...

Γιατί δεν σε καλύπτει αυτη που έχεις?

Σκέφτηκες μήπως κάθε φορά αγοράζεις λάθος συσκευή?

Μια χαρά με καλύπτει, δεν είναι αυτός ο λόγος.

Το κάνω μόνο και μόνο από χόμπι, από μεράκι, έτσι για να δω τι αλλάζει κάθε φορά και τι νέο έχει προστεθεί στο νέο μοντέλο, είτε αυτό αφορά νέες τεχνολογίες, είτε μέγεθος, σχήμα, χρηστικότητα, εμφάνιση. :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και αφού το κάνεις από χόμπυ για πες μας τι διαφορές βλέπεις στα μοντέλα που αλλάζεις σαν τα πουκάμισα?

Εντόπιζεις πραγματική πρόοδο?

βλέπεις να πιάνουν τόπο τα επιπλέον λεφτά που δίνεις?

Ανταποκρίνονται οι "καινούριες συσκευές'' στα χρήματα που πληρώνεις?

Βλέπεις νέες τεχνολογίες ή απλά μικροβελτιώσεις που θα μπορούσαν να ενσωτώνουν συνολικά σε λιγότερες συσκευές?

Άλλο το μεράκι και άλλο ο άκριτος καταναλωτισμός...

Βασίλης :ninja:

Εντάξει ρε παιδιά, δε θα βάλουμε ρεγουλατόρο στην τσέπη του καθενός, ούτε ο καθένας μας είναι υποχρεωμένος να "απολογείται" για το τι τον κάνει να αγοράζει κάποιο προϊόν.

Και στο κάτω-κάτω αρκετά πια με τα οφτόπικ,ε;

http://www.gsmarena.com/t_mobile_mda_compact_iv_mda_vario_iv-review-252.php

Currently using:

Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch

Νίκος

Και αφού το κάνεις από χόμπυ για πες μας τι διαφορές βλέπεις στα μοντέλα που αλλάζεις σαν τα πουκάμισα?

Εντόπιζεις πραγματική πρόοδο?

βλέπεις να πιάνουν τόπο τα επιπλέον λεφτά που δίνεις?

Ανταποκρίνονται οι "καινούριες συσκευές'' στα χρήματα που πληρώνεις?

Βλέπεις νέες τεχνολογίες ή απλά μικροβελτιώσεις που θα μπορούσαν να ενσωτώνουν συνολικά σε λιγότερες συσκευές?

Άλλο το μεράκι και άλλο ο άκριτος καταναλωτισμός...

Τι σημασία έχει να αναφέρω τις διαφορές; Για άλλον είναι σημαντικές, για άλλον απλά αδιάφορες.

Για να σου δώσω ένα παράδειγμα, άλλαξα το Kaiser με το cruise, μόνο και μόνο επειδή είχε ραδιόφωνο και ήταν πιο ελαφρύ.

Ακόμα και αυτό που εσύ ονομάζεις μικροβελτιώσεις, για μένα είναι σημαντικό.

Αλλιώς θα μέναμε με την ίδια συσκευή, μέχρι να βγει κινητό τηλέφωνο που θα κάνει και τηλεμεταφορές στο χώρο και το χρόνο.

Και από τη στιγμή που εγώ ικανοποιώ το χόμπι μου και το μεράκι μου, καθόλου δεν με ενδιαφέρει αν τα χρήματα πιάνουν τόπο.

Αν θέλεις να πιάσουν τόπο τα χρήματά σου, βάλτα σε μια προθεσμιακή κατάθεση στην τράπεζα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αγελάδες...

Αγελάδες παχυλές και υπερκαταναλωτικές, με πλαστές ανάγκες κι άδειες ζωές...

Και η HTC (και κάθε HTC) να τις αρμέγει...

Ρε πως καταντήσαμε... :O

[Για να μην παρεξηγηθώ, μιλάω γενικά και δεν απευθύνομαι σε συγκεκριμένα άτομα του forum. Ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει.]

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

Μια χαρά με καλύπτει, δεν είναι αυτός ο λόγος.

Το κάνω μόνο και μόνο από χόμπι, από μεράκι, έτσι για να δω τι αλλάζει κάθε φορά και τι νέο έχει προστεθεί στο νέο μοντέλο, είτε αυτό αφορά νέες τεχνολογίες, είτε μέγεθος, σχήμα, χρηστικότητα, εμφάνιση. :)

Το δέχομαι αυτό που λές γιατί κανένας δεν θα σου πει τι σου αρέσει και πως θα ξοδεύεις τα χρήματα σου. Κάποιοι απο εμάς προτιμάμε να πάνε ταξίδια άλλοι να σπάνε πορσελάνινα βάζα και άλλοι ξοδεύουν τα λεφτά τους μόνο στα μπουζούκια.

Η ερώτηση μου είναι που βάζεις τον πήχη. Πχ γιατί δεν παίρνεις το Kaiser πληκτρολόγιο, το Cruise για το ράδιο, το απλό touch για το μέγεθος, το 7510 για την οθόνη και τον δίσκο, laptop κάθε μήνα κτλ κτλ? Δεν υπάρχει καμία λογική για τίποτα από αυτά. Ο καθένας φυσικά κάνει ότι θέλει και φυσικά κανείς δεν ορίζει την τσέπη σου.

Απλά όλα αυτά ξεκίνησαν επειδή όταν μια εταιρία λανσάρει μοντέλα με ελάχιστες αλλαγές και υπάρχει αγοραστικό κοινό για αυτό, τότε απλά η εταιρία ΔΕΝ θα προσπαθήσει ποτέ να βελτιωθεί και ποτέ δεν θα κάνει κάτι πραγματικά καινούριο αλλά θα επαναπαυάεται στις μικροαλλαγές. Ως συμπέρασμα αυτού οι καταναλωτές δεν θα δούν αλλαγές ουσίας και Bugs δεν θα διορθώνονται.

Ας επιχειρήσουμε...

Αγελάδες...

Αγελάδες παχυλές και υπερκαταναλωτικές, με πλαστές ανάγκες κι άδειες ζωές...

Και η HTC (και κάθε HTC) να τις αρμέγει...

Ρε πως καταντήσαμε... :O

[Για να μην παρεξηγηθώ, μιλάω γενικά και δεν απευθύνομαι σε συγκεκριμένα άτομα του forum. Ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει.]

Agaphte file mou theloume kai dinoume ta lefta mas sto na agorazoume kainourio kinhto ka8e 3 h 6 mhnes...den mas armegei kanenas..

to armegma isxuei otan den to thes...

kai gia kathiste re paidia...t'oti o kathenas exei ena xobu...paei na pei oti apla einai uperkatanalotismos...

eeee tote na afhsopume oti mas aresei na katsoume se ena kanape kai blepoume anhta kai anthropous na xefthlizous kapious allous....

Το δέχομαι αυτό που λές γιατί κανένας δεν θα σου πει τι σου αρέσει και πως θα ξοδεύεις τα χρήματα σου. Κάποιοι απο εμάς προτιμάμε να πάνε ταξίδια άλλοι να σπάνε πορσελάνινα βάζα και άλλοι ξοδεύουν τα λεφτά τους μόνο στα μπουζούκια.

Η ερώτηση μου είναι που βάζεις τον πήχη. Πχ γιατί δεν παίρνεις το Kaiser πληκτρολόγιο, το Cruise για το ράδιο, το απλό touch για το μέγεθος, το 7510 για την οθόνη και τον δίσκο, laptop κάθε μήνα κτλ κτλ? Δεν υπάρχει καμία λογική για τίποτα από αυτά. Ο καθένας φυσικά κάνει ότι θέλει και φυσικά κανείς δεν ορίζει την τσέπη σου.

Απλά όλα αυτά ξεκίνησαν επειδή όταν μια εταιρία λανσάρει μοντέλα με ελάχιστες αλλαγές και υπάρχει αγοραστικό κοινό για αυτό, τότε απλά η εταιρία ΔΕΝ θα προσπαθήσει ποτέ να βελτιωθεί και ποτέ δεν θα κάνει κάτι πραγματικά καινούριο αλλά θα επαναπαυάεται στις μικροαλλαγές. Ως συμπέρασμα αυτού οι καταναλωτές δεν θα δούν αλλαγές ουσίας και Bugs δεν θα διορθώνονται.

Ολα αυτά πέρασαν από τα χέρια μου, κι άλλα πολλά ακόμα, και κάποια τα κρατώ για τη συλλογή μου και δεν θέλω να τα αποχωριστώ.

Είναι χόμπι, πως να το κάνουμε δηλαδή; :O

Και θεωρώ πως δεν είναι ιδιαίτερα ακριβό χόμπι, τηρουμένων των αναλογιών πάντα... :)

Στο diamond, δεν βλέπεται καμία αλλαγή σε σχέση με το cruise?

Αλλαγή στο μέγεθος, αλλαγή στην εμφάνιση, αλλαγή στο λειτουργικό σύστημα...

Αν αυτές οι αλλαγές για κάποιον είναι αδιάφορες, δεν το αγοράζει και τελείωσε η ιστορία. Επιλογή του είναι.

Ποια θα ήταν δηλαδή μια αλλαγή-εξέλιξη ουσίας σε μια συσκευή;

Ισα ίσα, μάλιστα που βγαίνουν πολλές συσκευές, έτσι ώστε να διαλέξει ο κάθε χρήστης αυτή που του ταιριάζει περισσότερο (με πληκτρολόγιο ή χωρίς, με wifi ή χωρίς, me gps ή χωρίς).

[sIGPIC][/sIGPIC]

[quote=Aldebaran_;2364360

Ποια θα ήταν δηλαδή μια αλλαγή-εξέλιξη ουσίας σε μια συσκευή;

για μενα εξελιξη θα ηταν να φτιαξουν μια οθονη να μπορεις βλεπεις και οταν εισαι εξω και εχει ηλιο.

αληθεια η vga βοηθαει καθολου σε αυτο?

Agaphte file mou theloume kai dinoume ta lefta mas sto na agorazoume kainourio kinhto ka8e 3 h 6 mhnes...den mas armegei kanenas..

to armegma isxuei otan den to thes...

kai gia kathiste re paidia...t'oti o kathenas exei ena xobu...paei na pei oti apla einai uperkatanalotismos...

eeee tote na afhsopume oti mas aresei na katsoume se ena kanape kai blepoume anhta kai anthropous na xefthlizous kapious allous....

Φίλε μου μην το παίρνεις προσωπικά, όλοι μας έχουμε hobbies και είναι σεβαστά. Το θέμα είναι ότι οι εταιρίες μέσω του marketing μας κάνουν να θέλουμε να μας αρμέγουν. Μας δημιουργούν πλαστές ανάγκες που μας οδηγούν σε αγορές χωρίς νόημα. Κανείς δεν μας βάζει το μαχαίρι στο λαιμό, μόνοι μας δίνουμε τα λεφτά μας.

Απλά επισημαίνω τον γενικότερο καταναλωτισμό της εποχής. Σε αυτές τις "αγελάδες" αναφέρομαι.

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

Φίλε μου μην το παίρνεις προσωπικά, όλοι μας έχουμε hobbies και είναι σεβαστά. Το θέμα είναι ότι οι εταιρίες μέσω του marketing μας κάνουν να θέλουμε να μας αρμέγουν. Μας δημιουργούν πλαστές ανάγκες που μας οδηγούν σε αγορές χωρίς νόημα. Κανείς δεν μας βάζει το μαχαίρι στο λαιμό, μόνοι μας δίνουμε τα λεφτά μας.

Απλά επισημαίνω τον γενικότερο καταναλωτισμό της εποχής. Σε αυτές τις "αγελάδες" αναφέρομαι.

File mou eimaste megala paidia kai ean den mporoume na diakrinoume ths politikes ths kathe eiairias.....tote eimaste xamenoi apo xeri kai den ftaih kamia HTC h opws allios mporei na legete.

telos mpantwn...sthn 6 hmera blepw oti paei arketa grigora to diamond..

otan paizei radio kai trexei kai o explorer...

Τελικά νομίζω ότι συμφωνώ με τον Dr Mobile αλλά ας γυρίσω στο θέμα μας!!!

Τιμή από ACE HELLAS δεν πρέπει να έχει ανακοινωθεί για Ελλάδα απο όσο έχω διαβάσει εδώ. Γι αυτό εδώ το μαγαζάκι τί έχετε να πείτε; http://zapzap.gr/modules/kshop/product_details.php?id=144

Τιμή προιόντος εμπορίου: 790.00 EURO Τιμή zapzap: 590.00 EURO

Πόσο λέτε να κάνει Στην αγορά;

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Όμως λέει στη δεξιά πλευρά τηςιστοσελίδας :

" Αποστολή / Πληρωμές

Τα προιόντα αποστέλονται με courier-ελτά door2door κατόπιν συνεννόησης. Μπορείτε να πληρώσετε με αντικαταβολή ή μέσω κατάθεσης. Τιμές προ-ΦΠΑ."

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

Με το Diamond αλλα και το Rafael η κυριοτερη βελτιωση που βλεπω εγω ειναι που χωρεσαν αυτα που χωρεσαν σε αυτο το μεγεθος(επιφυλαξη η μικρη μπαταρια),και με βελτιωση στην εμφανιση,και βεβαια στους drivers και στο γραφικο περιβαλον(στο δρομο που χαραξε το iphone,χωρις δυστηχως να το φτανουν ακομα!!).

Αλλα αυτο που δυστυχως μενει στασιμο για ακομα μια φορα στα windows mobile ειναι το multimedia κομματι,και πιο συγκεκριμενα στο τομεα καταγραφης camera video!

Το εχω ξαναπει και θα το ξαναπω,που ειναι η καλη καμερα με το καλο φλας(εστω 1 δυνατο led βρε αδερφε για αρχη),που ειναι το καλο βιντεο,τη στιγμη που και 2α μοντελα της Νοκια και οχι μονο εχουν φταση την αναλυση στο VGA 30Fps!!!

ΟΥΔΕΜΙΑ ΠΡΟΟΔΟΣ

Και πιστεψτε με θα ηταν απολαυση να τα προβαλεις στην οθονη του με αυτο τον ωραιο τροπο αφου πρωτα ομως τα..τραβουσες με τη δικια του καμερα:)

Ονειρα;;;Τεσπα......

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Afto twra pws to symperaineis? Exeis kapoio link pou to exeis diabasei i apla kaneis ypotheseis? :confused:

προσπερνώντας την αερολογία/ειρωνεία του webvirus (που έχει ενοχληθεί που έτυχε και αμφισβήτησα τα συμπεράσματα του, 2-3 φορές - και πάλι συγνώμη), το συμπέρανα και από links (δεν τα έχω εύκαιρα, τόσα έχω διαβάσει τελευταία σχετικά με το όοοολο θέμα "diamond και συγγενείς", ψάξε θα βρεις), αλλά και γιατί είναι εμφανές και λογικό

κάπου διάβασα ότι η t-mobile ζήτησε (και φυσικά πήρε, t-mobile είναι αυτή) λίγο διαφορετικά πλαστικά, μετά έτυχε σε άλλο site και το ξαναπέτυχα αλλά για κάπου ανατολίτικα (ούτε θυμάμαι για πια χώρα), ε δεν θέλει και πολύ να το καταλάβει κανείς

---

NLS

ilogic.gr

τη στιγμη που και 2α μοντελα της Νοκια και οχι μονο εχουν φταση την αναλυση στο VGA 30Fps!!!

νομίζω και το diamond τόσο έφτασε

πάντως πέρα από ότι λες που γενικά συμφωνώ, μη ξεχνάς ότι σε πολλές αγορές, η κάμερα στο κινητό είναι απαγορευμένη (εταιρίες έξω κλπ.), επίσης μη ξεχνάς ότι (ακόμα) τα WM κινητά δεν είναι "κινητά μόδας" (όπως τα nokia) για να τους καίει αν η κάμερα είναι με φακούς της Olympus και το ραδιόφωνο έχει RDS (btw νομίζω έχει)

---

NLS

ilogic.gr

Μια ερωτηση θα ηθελα να κανω σε οποιον ξερει.Ειχα το KAISER και ετρεχα αρκετες εφαρμογες πριν 2 μηνες το πουλησα.Θα ηθελα να μαθω αν αυτες η εφαρμογες θα τρεχουν στο diamond λογω 6.1 windows ειναι συμβατες?
:cool: