Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Diamond (P3700)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι αλλά έχεις χάσει τα Ελληνικά προς το παρόν!

Αφου η Ace Hellas δεν εχει δώσει τα αρχεία Ελληνικών!

Δεν ειναι της ACE το diamond.Αυτος ηταν και ο λογος που δεν πηρα Ελληνικο.Με ενδιαφερει η ταχυτητα και οχι να λεει Εναρξη αντι για Start.

Η σιωπή είναι χρυσός :X

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δεν ειναι της ACE το diamond.Αυτος ηταν και ο λογος που δεν πηρα Ελληνικο.Με ενδιαφερει η ταχυτητα και οχι να λεει Εναρξη αντι για Start.

Καλά δεν έιναι αυτή η διαφορά του Αγγλικού απο το Ελληνικό!:D

http://i18.tinypic.com/5zbc3mu.jpg...Κωστής

iPhone 6 64GB-Mac Mini 2011-iPad Air 2 64GB

"Απο τη Χώρα το Σφακιό να πάει στο Τυμπάκι, με έβαλε να τσι κουβαλώ νερό με ένα σταμνάκι"

Υπαρχει καποια λυση εκτος απτο DrYAR-Bluetooth(το οποιο δεν με βολευει γιατι πρεπει να απενεργοποιω το tf3d) για να ανοιγω το bluetooth κ να γινεται ανιχνευσιμο χωρις να πηγαινω bluetooth>ρυθμισεις?

Δοκιμασε αυτο, ειναι πολυ καλο.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=407291

Κωστας - Κατερινη

Κοπέλια μην με γδαρεται γι' αυτο που θα πω αλλα να παει να γ***** η HTC και ολες οι εταιριες που εχουν βαλθει να κανουν τις συσκευες τους iphone alike! Δηλαδη ελεος... Εχω μπει στο τρυπακι να παρω ενα htc γιατι εχω το iphone και εχουνε παιξει τα νευρα μου με τις αφες και τα κωλοεφε και βλεπω οτι ολα τα καινουρια μοντελα ειναι ετσι. Δεν λεω κυκλοφορουνε συσκευες (παραδοσιακα pda) αλλα δεν μπορεις να παρεις μια συσκευη μετα της οποιας εχουν βγει 3-4 μοντελα... Ημαρτον δηλαδη! Για να βρω μια συσκευη η οποια θα ξεχωριζει και θα με καλυπτει πρεπει να παρω το advantage; Μου φενεται πως θα παω να παρω κανα ericsson να γλυτωσω!

edit: Παρακαλω μην με κανετε ban αλλα επρεπε να τα πω καπου μπας και ξαλαφρωσω ή βοηθησει κανεις την κατασταση μου :P...

Guest lagoudakis
Κοπέλια μην με γδαρεται γι' αυτο που θα πω αλλα να παει να γ***** η HTC και ολες οι εταιριες που εχουν βαλθει να κανουν τις συσκευες τους iphone alike! Δηλαδη ελεος... Εχω μπει στο τρυπακι να παρω ενα htc γιατι εχω το iphone και εχουνε παιξει τα νευρα μου με τις αφες και τα κωλοεφε και βλεπω οτι ολα τα καινουρια μοντελα ειναι ετσι. Δεν λεω κυκλοφορουνε συσκευες (παραδοσιακα pda) αλλα δεν μπορεις να παρεις μια συσκευη μετα της οποιας εχουν βγει 3-4 μοντελα... Ημαρτον δηλαδη! Για να βρω μια συσκευη η οποια θα ξεχωριζει και θα με καλυπτει πρεπει να παρω το advantage; Μου φενεται πως θα παω να παρω κανα ericsson να γλυτωσω!

edit: Παρακαλω μην με κανετε ban αλλα επρεπε να τα πω καπου μπας και ξαλαφρωσω ή βοηθησει κανεις την κατασταση μου :P...

η μοδα ετσι ειναι,οκ σε αλλους αρεσει σε αλλους οχι,και εγω ειμαι υπερ του παραδοσιακου ppc,επιλογες εχεις,3600-καιζερ-3650 πχ,αλλα βλεπω οτι σε πειραζει να εχεις μια συσκευη 1 χρονου,οποτε δυστυχως πας σε iphone στυλ,δεν βλεπω κατι αλλο(εμενα προσωπικα δεν με πειραζει να ειναι το μηχανακι μου και 2 και 3 ετων αρκει να μου αρεσει)

η μοδα ετσι ειναι,οκ σε αλλους αρεσει σε αλλους οχι,και εγω ειμαι υπερ του παραδοσιακου ppc,επιλογες εχεις,3600-καιζερ-3650 πχ,αλλα βλεπω οτι σε πειραζει να εχεις μια συσκευη 1 χρονου,οποτε δυστυχως πας σε iphone στυλ,δεν βλεπω κατι αλλο(εμενα προσωπικα δεν με πειραζει να ειναι το μηχανακι μου και 2 και 3 ετων αρκει να μου αρεσει)

Δυστυχως δεν μ αρεσει να παω σε συσκευη ενος χρονου αν και με βλεπω στο τελος να καταληγω καπου εκει... Οπως το λες αυτη ειναι η μοδα αλλα εχω την εντυπωση οτι η καινοτομια που γινεται στις νεες συσκευες ναι μεν ωραια και καλη αλλα παραμεριζει την πρακτικοτητα ορισμενες φορες... γιατι οταν καθεσε σπιτι και πινεις την φραπα σε χαλαρους ρυθμους ωραια και καλη η αφη αλλα οταν εισαι στο δρομο 10 το πρωι και εχεις πεθανει απο την ζεστη η αφη γινεται ο χειροτερος εχθρος σου... Τελοσπαντων προσωπικη μου αποψη και δεν θελω να επηρεασω απλα ηθελα να το σχολιασω... Νομιζω οτι βγηκα λιγο εκτος θεματος.. Συγγνωμη..

Guest lagoudakis
φιλε μου κακα τα ψεματα κανενα ppc δεν ειναι στον τομεα τηλεφωνο καλυτερο απο ενα "καθαρο" κινητο,απλα πρεπει να καταλαβουμε οτι εχουμε ενα μινι pc με δυνατοτητες τηλεφωνου,το θεμα ειναι πρωτα εμεις να δουμε τι συσκευη θελουμε και ποιες ειναι οι αναγκες μας,προσωπικα εγω κουβαλαω το 9000 και ενα htc 620 με 2-1 καρτα σιμ,αλλοιως δεν....

vre pedia i 1.93.831 den ehi elliniko t3d?i proigoumeni ekdosi 1.37 eihe..milao gia asiatiki rom panta
οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας.....

Δοκιμασε αυτο, ειναι πολυ καλο.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=407291

ok θα το τεσταρω να δω τι κανει thanks:)

καλησπερα σε ολους.μπορει καποιος να μου πει αν μπορω να βαλω ηχο σε μια επαφη mp3 απο τη μουσικη.

Πας πάνω στο mb3 και κλικάρεις την επιλογή πού λέι "ως ηχος κλήσης" μετά

πας στην επαφή που θες δηλώνεις επεξεργασία και έχει επιλογή "''ηχος κλήσης"

την ανοίγεις και βρίσκεις το κομάτι που έβαλες:D

Καλύτερη η πορεία απο τον προορισμό

ρε παιδια παρτολο που εβαλα τη νεα ρομ οι αναφορες παλι μου ερχονται με τον αριθμο του κινητου κ οχι με το ονομα.αναγκαστικα κ εβαλα το sms delivery report notice fix το οποιο δεν το γουσταρω γιατι με αναγκαζει να διαβαζω τις αναφορες εις διπλουν,μια απο το touch flo κ μια απο το συννεφακι που σκαει μυτη στο κατω μερος της οθονης.ολοι εσεις δεν εχετε αυτο το προβλημα?οι επαφες μου ειναι στη μνημη του τηλ κ οχι στη σιμ.μηπως φταιει το φορματ?δεν νομιζω γιατι αλλα τηλ τα εχω περασει με +30 κ αλλα κανονικα αλλα και στις δυο περιπτωσεις συμβαινει το ιδιο.εντωμεταξυ αν ενεργοποιησω το wind non stop internet me 4 ευρο/μηνα δεν θα εχω αλλες χρεωσεις?μπορω με μνμ να το εργοποιησω η πρεπει να παω σε καποιο καταστημα wind?εχω συμβολαιο κ οχι καρτοκινητη.ευχαριστω....
Με λένε Νίκο, και είμαι καλά...

Τελικά με την RUU_Diamond_HTC_WWE_1.93.405.1 ROM μπορείς να γυρίσεις το TF3D στα Ελληνικά και να βάλεις greek keyboard όπως στην 1.37? Φαίνεται να έχουν λύσει αρκετά προβλήματα που έχει η 1.37 κυρίως στο θέμα ταχύτητας. Αν έχει δοκιμάσει κανείς ας μας πει.

ρε παιδια παρτολο που εβαλα τη νεα ρομ οι αναφορες παλι μου ερχονται με τον αριθμο του κινητου κ οχι με το ονομα.αναγκαστικα κ εβαλα το sms delivery report notice fix το οποιο δεν το γουσταρω γιατι με αναγκαζει να διαβαζω τις αναφορες εις διπλουν,μια απο το touch flo κ μια απο το συννεφακι που σκαει μυτη στο κατω μερος της οθονης.ολοι εσεις δεν εχετε αυτο το προβλημα?οι επαφες μου ειναι στη μνημη του τηλ κ οχι στη σιμ.μηπως φταιει το φορματ?δεν νομιζω γιατι αλλα τηλ τα εχω περασει με +30 κ αλλα κανονικα αλλα και στις δυο περιπτωσεις συμβαινει το ιδιο.εντωμεταξυ αν ενεργοποιησω το wind non stop internet me 4 ευρο/μηνα δεν θα εχω αλλες χρεωσεις?μπορω με μνμ να το εργοποιησω η πρεπει να παω σε καποιο καταστημα wind?εχω συμβολαιο κ οχι καρτοκινητη.ευχαριστω....

Τοσο πολυ σε απασχολει να εμφανιζεται το ονομα στην αναφορα παραδοσης, παρε nokia ή ericsson.

Με non stop αφου το εχεις ενεργοποιησει (μαλλον σε καταστημα) απο την wind, δεν χρεωνεσαι τιποτα αλλο περα απο τα ~3 ευρω.

mp3 περνει σαν ηχο κλησης και αν ναι πως γινεται??

Πηγαινε στο αρχειο ηχου που δες με τον file explorer πατα παρατεταμενα στο αρχειο - ορισμος ως ηχος κλησης.

dyo aporeies help

1)pos allazei o ixos tou sms;mporo na balo kapoio mp3 i wav;

2)ginete na peraseis tainies;an nai pos ginete i metatropi;

1) Μπορεις να βαλεις wav απο τις ρυθμισεις sounds & ..... , δοκιμασε να βαλεις το αρχειο που θες χυμα στα my documents.

2) Nαι «αγορασε» το Xilisoft Video Converter Ultimate και κανε οτι γουσταρεις, αν θες ταινιες με υποτιτλους διαβασε λιγο ποιο πισω αυτα που γραφει ο Katerini.

Τελικά με την RUU_Diamond_HTC_WWE_1.93.405.1 ROM μπορείς να γυρίσεις το TF3D στα Ελληνικά και να βάλεις greek keyboard όπως στην 1.37? Φαίνεται να έχουν λύσει αρκετά προβλήματα που έχει η 1.37 κυρίως στο θέμα ταχύτητας. Αν έχει δοκιμάσει κανείς ας μας πει.

Γιατι δεν βαζεις την 1.93.456.2? μαλλον γιατι δεν βαζεις την rom του panosha?

s100-Artemis-Cruise-Diamond

HTC-Touch-Diamond.jpg.bc5fa35baa0b6f97517a6b8f6b247b68.jpg

mp3 περνει σαν ηχο κλησης και αν ναι πως γινεται??

Ρε συ Θανο εχει απαντηθει ακριβως ποιο πανω απο το μυνημα σου, διαβαστε και λιγο το κερατο μου.

Οι απαντησεις στο forum ανα δευτερη σελιδα ειναι σχεδον ιδιες, δεν λεω να διαβασει κανεις 10 σελιδες, τουλαχιστον τις 3 τελευταιες.

Επειδή υπαρχουν πολλοι νεοι χρηστες στα ppc, ασχοληθειται λιγο μαζι του, πατηστε ολες τις συντομευσεις στα προγραμματα και στις ρυθμισεις να δειτε τι μπορειται να φτιαξετε απο μονοι σας.

Αυτα τα μηχανηματα κανουν παππαδες και οι περισσοτερες αποριες θα ταιριαζαν καλυτερα σε forum της nokia και της ericsson.

Τωρα πειτε μου «αφου δεν γουσταρεις μην μας απαντας».

Φιλικα:):D:):D:lol:

s100-Artemis-Cruise-Diamond

HTC-Touch-Diamond.jpg.bc5fa35baa0b6f97517a6b8f6b247b68.jpg

Γιατι δεν βαζεις την 1.93.456.2? μαλλον γιατι δεν βαζεις την rom του panosha?

Η ROM του panosha είναι Lite σωστά;

Έχει αφαιρέσει αρκετά προγράμματα που περιλαμβάνει η 1.93.456.2, ορισμένα απο αυτά είναι χρήσιμα, π.χ opera browser

Κάτι τελευταίο. Υπάρχει δυνατότητα επαναφοράς του P3700 με την εργοστασιακή ROM (νομίζω περιλαμβάνει CD στο πακέτο) για λόγους εγγύησης;

Ευχαριστώ.

Ερωτηση: με το wind plus μπορώ να κατεβάζω και τις ενημερώσεις για τον καιρό και οτιδήποτε άλλη ενημέρωση ζητάνε κάποια προγράμματά μου (πχ: συνάλαγμα, μετοχές) με την ίδια χρέωση (3,49€ το μήνα )??

Η ROM του panosha είναι Lite σωστά;

Έχει αφαιρέσει αρκετά προγράμματα που περιλαμβάνει η 1.93.456.2, ορισμένα απο αυτά είναι χρήσιμα, π.χ opera browser

Κάτι τελευταίο. Υπάρχει δυνατότητα επαναφοράς του P3700 με την εργοστασιακή ROM (νομίζω περιλαμβάνει CD στο πακέτο) για λόγους εγγύησης;

Ευχαριστώ.

H ergostasiakh Rom den einai mesa sto cd pou sou dinoun.....alla mporeis na thn peraseis ena einai europaikh...

Ερωτηση: με το wind plus μπορώ να κατεβάζω και τις ενημερώσεις για τον καιρό και οτιδήποτε άλλη ενημέρωση ζητάνε κάποια προγράμματά μου (πχ: συνάλαγμα, μετοχές) με την ίδια χρέωση (3,49€ το μήνα )??

Giati den vlepeis ths xrewseis mesas apo to site ths wind....nomizw ekei tha katatopisteis kalhtera.

το τσέκαρα τελικά (μέχρι να καταλάβει η πωλήτρια τι εννοούσα αστα να πάνε) . και οχι δεν περιλαμβάνεται ... περιλαμβάνει αποκλειστικά και μόνο τις υπηρεσίες της Wind.