ngou Δημ. July 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 H ROM είναι η Ελληνική της ACE-Hellas, Athanaso77, χωρίς κάποια παρέμβαση. Παρακαλώ άλλοι με την ίδια ROM δεν έχετε αυτό το πρόβλημα; ROM: 1.37.401.3 WWE 06/19/08 Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iosif_dig Δημ. July 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 Καλήμερα παιδιά.Το παράγγειλα από ebay από Hong Kong και ο τύπος που το έστειλε με FedEx, από το tracking number βλέπω ότι είναι στην Αθηνά (δέμα διαθέσιμο προς εκτελωνισμό).Το έχει πάρει κάποιος με αυτόν τον τρόπο ώστε να μου επιβεβαιώσει αν θα πληρώσω τελωνείο ή όχι....Μιλάμε για 2 τηλεφωνά στο δέμα... Aν εχει κανει υποτιμολογηση θα εισαι τυχερος. Tο κακο με αυτες τις μεταφορικες εταιριες (τις ιδιωτικές εννοω) ειναι οτι καταθετουν παντα τα τιμολογια αγορας του προιοντος στο τελωνειο. Eτσι συνεπως ερχονται και οι δασμοι του τελωνειου. Tωρα, θα σε παρουν τηλ. να σε ερωτησουν αν θελεις να σου κανουν αυτοι τον εκτελωνισμο. Γι'αυτην την διαδικασια θα πληρωσεις -ασχετα με το ποσο του τελωνειου- καποιο ποσο απο 70-85ευρω αναλογα, στην feedex. Aν μενεις Aθηνα πηγαινε εσυ στο Bενιζελο, να κανεις εσυ ο ιδιος τον εκτελωνισμο. Aπο την τιμη του τιμολογιου και των εξοδων των μεταφορικων οι δασμοι ειναι περιπου 22-25% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitechisious Δημ. July 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 γεια σας παιδια , με εντυπωσιασε η συσκευη και σκεφτομαι μια ενδεχομενη αγορα..... απλα μια ερωτηση: απο ολα τα βιντεο που εχω δει απο διαφορους στο ιντερνετ με προβληματιζει γενικα το ποσο γρηγορα ανταποκρινεται στις touch entoles. δηλ ηθελε πχ να κανει ζουμ σε μια φωτο με διπλο κλικ αν δε κανω λαθος ή γενικα να κανει μια πλοηγηση μεσα στο μενου και μου εδωσε την εντυπωση οτι κολλουσε.... δεν ειναι μονο δικια μου εντυπωση το εγραψαν και καποιοι αλλοι ως παρατηρηση στο techblog. τωρα πια που ειναι στην ελληνικη αγορα πως βλεπετε την ανταποκριση του. μου φαινεται λιγο τρελο να εχει κορυφαια χαρακτηριδτικα σε επεξεργαστες και ραμ και να εχει καθυστερηση στις απλες λειτουργιες......... τελος θα ηθελα αν μπορειτε να μου πειτε ενα σαιτ που να εχει full tech specs.mexri kai τα frames toy βιντεο γιατι στην htc δεν ειχε τοσες πολλες λεπτομερειες... Παράθεση Αγγελίες μόνο στο Buy & Sell forum Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tkap Δημ. July 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 Για ν μετατρεψω, ενα βιντεο, χρησιμοποιησα virtualdub και xvid. To αρχειο ομως δεν παιζει στο diamond με coreplayer. Καμια ιδεα? Τι δεν κανω σωστα? Παράθεση Animula vagula blandula hospes comesque corporis quae nunc abibis in loca pallidula rigida nudula... Tάκης Ping!, Messi.im> tak1s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
as32 Δημ. July 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 Aν εχει κανει υποτιμολογηση θα εισαι τυχερος. Tο κακο με αυτες τις μεταφορικες εταιριες (τις ιδιωτικές εννοω) ειναι οτι καταθετουν παντα τα τιμολογια αγορας του προιοντος στο τελωνειο. Eτσι συνεπως ερχονται και οι δασμοι του τελωνειου. Tωρα, θα σε παρουν τηλ. να σε ερωτησουν αν θελεις να σου κανουν αυτοι τον εκτελωνισμο. Γι'αυτην την διαδικασια θα πληρωσεις -ασχετα με το ποσο του τελωνειου- καποιο ποσο απο 70-85ευρω αναλογα, στην feedex. Aν μενεις Aθηνα πηγαινε εσυ στο Bενιζελο, να κανεις εσυ ο ιδιος τον εκτελωνισμο. Aπο την τιμη του τιμολογιου και των εξοδων των μεταφορικων οι δασμοι ειναι περιπου 22-25% Exei dwkimasei kaneis na kanei ektelonismo monos tou.......... mia fora to dwkimasa kai egw gia na glitoso kapia lefta apo ta 78 pou mou zhtagane....kai mou spasane ta neura sto el.venizelos...konteua na tous skotosw olous....einai tragikh h katastash... opiws to epixhrhsh as exei parh mazi tou polu upomonh kai kanena xapaki..... Παράθεση www.Auto-View.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETRAKAS Δημ. July 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 Δεν νομιζω να ειναι καν εφικτο να βγει τετοια εφαρμογη, δεν τον κοβω κιολλας. Υπάρχει σίγουρα την είχα πριν 4 χρόνια σε ενα ipaq 4150 που είχα θα ψαξω να την βρω και να σας την ανεβάσω κάπου Παράθεση Καλύτερη η πορεία απο τον προορισμό Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. July 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 Επειδή ο πιο δύσκολος κριτής είναι ο εαυτός μας http://www.e-germanos.gr/e-germanos/open/browse?action=static&content=diamond_shops.html Καλό :rolleyes: Το έχω δει το Diamond, και φυσικά ξέρω το Touch. Αλλά επειδή το Diamond το δούλεψα συνολικά 7-8 λεπτά, ενώ το Touch το ξέρω 10 μήνες τώρα, αντιλαμβάνεστε ότι μόνο η εκτεταμένη χρήση σου αποκαλύπτει αν μια συσκευή είναι καλή/γρήγορη/άνετη ή όχι.... Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iosif_dig Δημ. July 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 Exei dwkimasei kaneis na kanei ektelonismo monos tou.......... mia fora to dwkimasa kai egw gia na glitoso kapia lefta apo ta 78 pou mou zhtagane....kai mou spasane ta neura sto el.venizelos...konteua na tous skotosw olous....einai tragikh h katastash... opiws to epixhrhsh as exei parh mazi tou polu upomonh kai kanena xapaki..... Eχεις απολυτο δικιο! Iσως τελικα, ειναι καλυτερα να πληρωσεις, παρα να πας εκει. Aστα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diggy128 Δημ. July 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 Καλησπέρα. Έκανα αλλαγή του TF3D theme και μου άλλαξε τη γλώσσα στις χώρες (στον καιρό) και δυστυχώς δεν επαναφέρεται. Μπορεί κάποιος να στείλει το αρχείο 2330fc3c_manila από τον φάκελο των windows που περιέχει τη βάση δεδομένων για τις χώρες στον καιρό; (Από συσκευή με τα Ελληνικά της ACE) Θα ήμουν ευγνώμων γιατί δεν θέλω να κάνω hard reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukoulakis Δημ. July 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 Καλησπέρα. Έκανα αλλαγή του TF3D theme και μου άλλαξε τη γλώσσα στις χώρες (στον καιρό) και δυστυχώς δεν επαναφέρεται. Μπορεί κάποιος να στείλει το αρχείο 2330fc3c_manila από τον φάκελο των windows που περιέχει τη βάση δεδομένων για τις χώρες στον καιρό; (Από συσκευή με τα Ελληνικά της ACE) Θα ήμουν ευγνώμων γιατί δεν θέλω να κάνω hard reset. Και γιατί δεν επαναφέρεις το προηγούμενο θέμα αφου υπάρχει αυτή η δυνατότητα; Παράθεση http://i18.tinypic.com/5zbc3mu.jpg...Κωστής iPhone 6 64GB-Mac Mini 2011-iPad Air 2 64GB "Απο τη Χώρα το Σφακιό να πάει στο Τυμπάκι, με έβαλε να τσι κουβαλώ νερό με ένα σταμνάκι" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diggy128 Δημ. July 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 Γιατί δυστυχώς πέρασα και το Diamond Black το Αγγλικό. Οκ πάντως, επανέφερα το αρχείο από το sprite backup. Δεν ήξερα ότι μπορώ να πάρω επιλεγμένα αρχεία. Το έμαθα. Είναι κρίμα πάντως να μη γίνεται και στη desktop έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukoulakis Δημ. July 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 Γιατί δυστυχώς πέρασα και το Diamond Black το Αγγλικό. Οκ πάντως, επανέφερα το αρχείο από το sprite backup. Δεν ήξερα ότι μπορώ να πάρω επιλεγμένα αρχεία. Το έμαθα. Είναι κρίμα πάντως να μη γίνεται και στη desktop έκδοση. Δε μπορώ να καταλάβω που είναι το πρόβλημά σου! Και εγώ το Ελληνικό Diamond έχω και έχω περάσει και δοκιμάσει όλα τα themes Και σε όλα είχα Ελληνικά! Παράθεση http://i18.tinypic.com/5zbc3mu.jpg...Κωστής iPhone 6 64GB-Mac Mini 2011-iPad Air 2 64GB "Απο τη Χώρα το Σφακιό να πάει στο Τυμπάκι, με έβαλε να τσι κουβαλώ νερό με ένα σταμνάκι" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diggy128 Δημ. July 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 Μιλάω για θέματα για το TF3D, όχι για των windows. (ίσως εννοείς αυτά) Και μάλλον απλά έχασε τις ρυθμίσεις των πόλεων στο tab και όχι στη βάση. Καλού κακού ξαναπέρασα την παλιά που την είχα customized και όλα οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barchetta Δημ. July 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 exw tin 1.37.401.3 wwe kai exw provlima me ton ixo. Poia alli rom mou sistinete na perasw me tin opoia na mi xanw tin eggihsh? As einai kai ligo pio palia arkei na mi sernetai.. h' mipws na ksanaperasw tin idia kai isws mou dior8osei to provlima? xilia sygnnwmi gia ta greeklish alla eimai se diakopes kai den exw th dynatotita na eimai se pc me ellinika.. eyxaristw Παράθεση everyone can see things. few can see into things... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis55 Δημ. July 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 Το εχω στα χερια μου επιτελους! Στην πρωτη φορτιση ποσες ωρες να το αφησω; να το βαλω αμεσως η να το δουλεψω λιγο για να αδιασει πρωτα η μπαταρια του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. July 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 καλοριζικο!! αδειασε πρωτα την μπαταρια (οχι να κλεισει και μονο του). και μετα φορτισε το μεχρι να ολοκληρωθει. καντο 2φορες και μετα θα εισαι οκ.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis55 Δημ. July 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 καλοριζικο!! αδειασε πρωτα την μπαταρια (οχι να κλεισει και μονο του). και μετα φορτισε το μεχρι να ολοκληρωθει. καντο 2φορες και μετα θα εισαι οκ.:) Ευχαριστω φιλε μου. μολις μπηκα στον κοσμο των WM. Ελπιζω να τα παω καλα!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. July 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 urban legend τέσπα Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. July 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 urban legend τέσπα Ωραια ταινιουλα. Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potakas Δημ. July 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 ...και μια ακόμη ερώτηση: Στις επαφές , θέλω να δημιουργήσω ομάδες (πχ:φίλοι ή συνάδελφοι), όπως συμβαίνει σε συσκευές Nokia. Επίσης θέλω να προγραμματίσω την κάθε ομάδα , όταν με καλούν μέλη της, να κουδουνίζει με ένα συγκεκριμένο ήχο.Είναι αυτό εφικτό και πως (γίνεται)? Αν πας σε μία επαφή και πατήσεις "επεξεργασία" στο κατεβατό με τα πεδία που σου βγάζει (Ονομα,Εικόνα,Εταιρία,Τμήμα...κ.λ.π) θα δεις και ένα (σκρολάροντας προς τα κάτω) που γράφει "Κατηγορίες".Πατώντας εκεί (το default είναι "Χωρίς κατηγορία") θα βρεθείς σε μια νέα οθόνη στην οποία μπορείς να επιλέξεις κατηγορία ή να δημιουργήσεις μια νέα.Τώρα για να αναθέσεις ήχο κλήσης σε ολόκληρη κατηγορία δεν ξέρω αν γίνεται. Τέλος, Μπορώ να προσθέσω ήχους στα ringtones? Με ποιά είναι η διαδικασία? Αν βάλεις κάποιον ήχο κλήσης στο My Documents της κύριας μνήμης ή (ακόμα καλύτερα) στο My Documents της internal storage είσαι οκ. Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
romap Δημ. July 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 καλησπερα παιδια σημερα το απογευμα το πηρα και εγω λοιπον το φορτιζω και οταν μετα απο 2 ωρες παω να το ανοιξω μου βγαζει την καρτα των windows mobile version 6.1 και μενει εκει πατωντας στην οθονη μου βγαζει αυτο που κεντραρει την οθονη.Δεν ξερω αν τα ειπα καλα καθωτι λιγο ασχετος.Μπορει καποιος να βοηθησει?τι κανω?το παω πισω? Παράθεση kostas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis21 Δημ. July 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 καλησπερα παιδια σημερα το απογευμα το πηρα και εγω λοιπον το φορτιζω και οταν μετα απο 2 ωρες παω να το ανοιξω μου βγαζει την καρτα των windows mobile version 6.1 και μενει εκει πατωντας στην οθονη μου βγαζει αυτο που κεντραρει την οθονη.Δεν ξερω αν τα ειπα καλα καθωτι λιγο ασχετος.Μπορει καποιος να βοηθησει?τι κανω?το παω πισω? Απ' όσο ξέρω σε όλα τα ppc το ίδιο συμβαίνει όταν τα ανοίγεις για πρώτη φορά ή μετά από format. Οπότε όλα καλά!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fvidalis Δημ. July 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 Καλησπέρα! 1. Πως μπορώ να αλλάξω το "Ημερολόγιο" από το Touchflo και να βάλω κάτι άλλο? π.χ. Εργασίες 2. Ποια η χρήση του wind plus non stop και με ποιο τρόπο μπαίνουμε? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
romap Δημ. July 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 Απ' όσο ξέρω σε όλα τα ppc το ίδιο συμβαίνει όταν τα ανοίγεις για πρώτη φορά ή μετά από format. Οπότε όλα καλά!!:) ναι φιλε μου αλλα εδω δεν κανει τιποτα απολυτως μενει εκει στο κεντραρησμα της οθονης οτι και να πατησω Παράθεση kostas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. July 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 Πάτα παρατεταμένα το σταυρό με την γραφίδα για να κεντραρει την οθόνη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts