nathanasoulas Δημ. November 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2009 Εάν έχεις Vista ή Windows7 στο laptop φρόντισε να δεις ότι περιέχει το Windows Mobile Device Center (WMDC). Επίσης στο laptop να υπάρχει το Outlook της σουίτας Microsoft Office. Όταν συνδέσεις τη συσκευή θα την αναγνωρίσει το laptop και θα ανοίξει το WMDC. Εάν δεν ανοίξει αυτόματα, το ανοίγεις εσύ. Μετά ακολούθησε τα βήματα, δεν απαιτείται κάτι το ιδιαίτερο. Εγώ με Windows 7 ακόμη δεν τα έχω καταφέρει να το συγχρονίσω και έχω το WMDC και το Outlook...Μου πέρασε μόνο καμια δεκαριά επαφές απο τις 500 και πάλι δεν το βλέπει συνδεδεμένο όταν το συνδέω... Τον συγχρονισμό των 10 επαφών τον κατάφερα με restart και στα 2 συστήματα (pc & mobile) αλλά και πάλι κόλλησε στο συγχρονισμό... Τί μπορώ να κάνω? Με τα Windows 7 πίστευα ότι ο συγχρονισμός θα ήταν πιο εύκολος... Παράθεση Osoi thelete na mou milisete mesw tou MSN Messenger!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 21, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2009 Με Windows 7 (τόσο 32-bit όσο και 64-bit) δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. November 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2009 Μια ερώτηση, τώρα τρέχω στο diamond στο Spb shell που ειναι τελειο για το κινητο, εχω δει ομως οτι κυκλοφορουν καποια cab αρχεια για το νεο Touch flo 3D που δεν δουλεουν καλα στο κινητο. Δεν θελω να βλαω αλλη ROM και ρωταω μηπως μπορω να βαλω νεοτερη εκδοση απο καποιο μεσο....ή πηγη Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nathanasoulas Δημ. November 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2009 Με Windows 7 (τόσο 32-bit όσο και 64-bit) δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα. εγώ πάλι με 64bit δεν έχω καταφέρει ούτε μια φορά επιτυχή συγχρονισμό! Παράθεση Osoi thelete na mou milisete mesw tou MSN Messenger!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 21, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2009 Μια ερώτηση, τώρα τρέχω στο diamond στο Spb shell που ειναι τελειο για το κινητο, εχω δει ομως οτι κυκλοφορουν καποια cab αρχεια για το νεο Touch flo 3D που δεν δουλεουν καλα στο κινητο. Δεν θελω να βλαω αλλη ROM και ρωταω μηπως μπορω να βαλω νεοτερη εκδοση απο καποιο μεσο....ή πηγη Νεότερη έκδοση του TouchFlo εννοείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. November 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2009 Υπάρχει κάποιος φάκελος ή αρχείο που αποθηκεύει το Outlook τίς επαφές μετά το συγχρονισμό;; Που μπορώ να το βρώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. November 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2009 Και εγώ έχω σοβαρά προβλήματα με το συγχρονισμό:( Φαίνεται ότι έκανα χοντρή πατάτα! Στην αρχή πέρασα όλες μου τίς επαφές από τη συσκευή στο Outlook για να τίς συμμαζέψω λίγο. Μετά τα έσβησα όλα από τη συσκευή για να τα περάσω από την αρχή. Και όταν πήγα να κάνω το συγχρονισμό τα έχασα όλα και από το Outlook:wacko::wacko::wacko: Τι έγινε ρε παιδιά; Τι συνέβη; Καμμιά εξήγηση υπάρχει;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nathanasoulas Δημ. November 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2009 Και εγώ το έπαθα αλλά το έβαλα στο παλιό μου pc για; συγχρονισμό και ξαναμπήκαν τα πάντα... Παιδιά κάποιος να με βοηθήσει για να καταφέρω να το κάνω να συγχρονίσει.....είναι κάτι αρκετά σημαντικό για μένα γιατί περνάω όλα μου τα ραντεβού μέσα και δεν μπορώ να τα περνάω στο pc όπως έκανα παλιά... Παράθεση Osoi thelete na mou milisete mesw tou MSN Messenger!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fvidalis Δημ. November 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2009 Και εγώ έχω σοβαρά προβλήματα με το συγχρονισμό:( Φαίνεται ότι έκανα χοντρή πατάτα! Στην αρχή πέρασα όλες μου τίς επαφές από τη συσκευή στο Outlook για να τίς συμμαζέψω λίγο. Μετά τα έσβησα όλα από τη συσκευή για να τα περάσω από την αρχή. Και όταν πήγα να κάνω το συγχρονισμό τα έχασα όλα και από το Outlook:wacko::wacko::wacko: Τι έγινε ρε παιδιά; Τι συνέβη; Καμμιά εξήγηση υπάρχει;;;; ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!! Εχασα κι εγω ολες τις επαφές μου μετά απο συγχρονισμό στο windows 7.... Υπάρχει λύση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Driver_3 Δημ. November 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2009 Κοιτάξτε στα διαγραμμένα στο outlook. Λογικά εκεί βρίσκονται οι επαφές σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. November 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2009 Κοιτάξτε στα διαγραμμένα στο outlook. Λογικά εκεί βρίσκονται οι επαφές σας. Φίλε να είσαι καλά:D Ψάχνοντας στα διαγραμμένα του Outlook τίς βρήκα! Τέλος καλά, όλα καλά! Ούφφφφφ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fvidalis Δημ. November 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2009 Κοιτάξτε στα διαγραμμένα στο outlook. Λογικά εκεί βρίσκονται οι επαφές σας. Εγω τις ειχα μονο στο κινητο... Μετα τον συγχρονισμό χάθηκαν γιατι στις επιλογές συγχρονισμού είχα "αλλαγή στο κινητό" $%^^$%@##@$% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nathanasoulas Δημ. November 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2009 I really think we all need a simple and full tutorial on how to make a succesfull sychronization between our mobile and pc!!! Please... Παράθεση Osoi thelete na mou milisete mesw tou MSN Messenger!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. November 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2009 I really think we all need a simple and full tutorial on how to make a succesfull sychronization between our mobile and pc!!! Please... Συμφωνώ και εγώ μαζί σου ότιι χρειαζόμαστε ένα λεπτομερές tutorial για succesful sygxeonization, ώστε να αποφεύγουμε τίς @α@αριές! Επίσης αν υπάρχει κάποια δυνατότητα για μας που είμαστε με WM 6.1 να κάνουμε upgrade se wM 6.5. Είμαι σίγουρος ότι κάπου έχει αναφερθεί, αλλά ρίναι αδύνατον να ανατρλεξω σε 800 σελίδες που είναι το toppic. Έτσι κάθε πληροφιρία που μπορείτε να μας δώσετε θα είναι ανεκτίμητη:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nathanasoulas Δημ. November 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2009 Εχω ακούσει πως τα WM 6.5 είναι πιο αργά αλλά δεν ξέρω τίποτα από προσωπική εμπειρία. Κι γω έχω WM 6.1 μήπως φταίει αυτό για τον συγχρονισμό?? Παράθεση Osoi thelete na mou milisete mesw tou MSN Messenger!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
f_ste Δημ. November 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2009 Συμφωνώ και εγώ μαζί σου ότιι χρειαζόμαστε ένα λεπτομερές tutorial για succesful sygxeonization, ώστε να αποφεύγουμε τίς @α@αριές! Επίσης αν υπάρχει κάποια δυνατότητα για μας που είμαστε με WM 6.1 να κάνουμε upgrade se wM 6.5. Είμαι σίγουρος ότι κάπου έχει αναφερθεί, αλλά ρίναι αδύνατον να ανατρλεξω σε 800 σελίδες που είναι το toppic. Έτσι κάθε πληροφιρία που μπορείτε να μας δώσετε θα είναι ανεκτίμητη:D Γράψε στο google "tutorial wmdc" και θα σου βγάλει οτι χρειάζεσαι.Έχει μέχρι και βίντεο στο youtube. Αν θές να κάνεις upgrade σε WM6.5 θα πρέπει να περάσεις μια cooked rom που σημαίνει οτι πρέπει να περάσεις hard spl (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=400950). Επίσης πρέπει να γνωρίζεις οτι με cooked rom είσαι εκτός εγγύησης εκτος αν επαναφέρεις την official rom με το official spl όταν χρειαστεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Argonath Δημ. November 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2009 Παιδια εμενα η συσκευη μου ειναι αγγλικη αλλα εχω περασει ενα προγραμμα(Finger Keyboard για την ακριβεια)με το οποιο μπορεις να γραφεις μηνυματα και στα ελληνικα....αλλα σημερα παρατηρησα οτι ενω πριν γραψεις λεει 0/160 χαρακτηρες με το που γραφω το πρωτο ελληνικο γραμμα αυτοματα γινεται 1/70 και μετα τα 70 γραμματα το πιανει σαν δευτερο μηνυμα.Γιατι γινεται αυτο???Οταν γυρναω την γλωσσα γραφης στα αγγλικα μπορεις να γραψεις κανονικα μεχρι 160 χαρακτηρες:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 23, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2009 Εχω ακούσει πως τα WM 6.5 είναι πιο αργά αλλά δεν ξέρω τίποτα από προσωπική εμπειρία. Είναι πιο "βαριά", απαιτούν περισσότερος πόρους και κατά συνέπεια κάνουν πιο αργή την απόκριση της συσκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fvidalis Δημ. November 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2009 Εγω τις ειχα μονο στο κινητο... Μετα τον συγχρονισμό χάθηκαν γιατι στις επιλογές συγχρονισμού είχα "αλλαγή στο κινητό" $%^^$%@##@$% @ athanaso77 Εχουμε λύση για τις επαφες? Ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 23, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2009 Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά εάν είχες τις επαφές σου μόνο στη συσκευή και δεν είχες πάρει κάποιο backup από προηγούμενη κατάσταση, δύσκολο να ανακτηθούν. Σίγουρα δεν υπάρχουν στα σβησμένα του Outlook; Για αυτό το λόγο και όχι μόνο προτείνω πάντα χρήση του pim backup. :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fvidalis Δημ. November 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2009 Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά εάν είχες τις επαφές σου μόνο στη συσκευή και δεν είχες πάρει κάποιο backup από προηγούμενη κατάσταση, δύσκολο να ανακτηθούν. Σίγουρα δεν υπάρχουν στα σβησμένα του Outlook; Για αυτό το λόγο και όχι μόνο προτείνω πάντα χρήση του pim backup. :O Αποκλειεται να υπαρχουν καπου στο κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
f_ste Δημ. November 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2009 Παιδια εμενα η συσκευη μου ειναι αγγλικη αλλα εχω περασει ενα προγραμμα(Finger Keyboard για την ακριβεια)με το οποιο μπορεις να γραφεις μηνυματα και στα ελληνικα....αλλα σημερα παρατηρησα οτι ενω πριν γραψεις λεει 0/160 χαρακτηρες με το που γραφω το πρωτο ελληνικο γραμμα αυτοματα γινεται 1/70 και μετα τα 70 γραμματα το πιανει σαν δευτερο μηνυμα.Γιατι γινεται αυτο???Οταν γυρναω την γλωσσα γραφης στα αγγλικα μπορεις να γραψεις κανονικα μεχρι 160 χαρακτηρες:worry: Δοκίμασε αυτη την έκδοση. http://rapidshare.com/files/282949413/FingerKeyb-2.1-VGA-gr-taxtax.cab Δοκιμασμένη και δουλευει τέλεια.Για να στειλεις 160 χαρακτήρες πατας απο την εναλλαγή της γλώσσας την επιλογή sms και είσαι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nathanasoulas Δημ. November 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2009 εγώ νομίζω πως θέλει κεφαλαία ελληνικά για να μπορείς να γράψεις 160 χαρακτήρες. εμενα έστω και με ένα μικρό ελληνικό γράμμα μειώνονται οι χαρακτήρες στους 70... Παράθεση Osoi thelete na mou milisete mesw tou MSN Messenger!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 23, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2009 Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το FingerKeyboard εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=242312 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Argonath Δημ. November 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2009 Ευχαριστω για την απαντηση τελικα μονο αυτο που λεει ο φιλος nathanasoulas επιασε....πρεπει να γραφεις μονο με κεφαλαια για 160 χαρακτηρες:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts