Administrators athanaso77 Δημ. March 29, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2009 Είναι εντελώς υποκειμενικό μιας και εξαρτάται από τις απαιτήσεις κανενός και κυρίως όσον αφορά το μέγεθος. Καλώς ή κακώς πλέον... η HTC βγάζει συσκευές για όλα τα γούστα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. March 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 Ψαχνω ακουστικα για να ακουω μουσικη αλλα δεν θελω καλωδια... Υπαρχει κατι τετοιο? Να συνδεεται μεσω bluetooth για παραδειγμα, να ακουω μουσικη με καλη ποιοτητα και εννοειται να ειναι συμβατο με diamond... καλυτερα ρωτα εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=75258 Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. March 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 @sieme_gm: Εάν σου δίνεται η δυνατότητα, προτείνουμε εδώ να γράφουμε ελληνικά και όχι greeklish. Θα του το βάλεις εσύ. Καλές προτάσεις είναι το Destinator 7, το iGO8.3.2, το Miomap 2008 και το Garmin XT. Κανένα δεν είναι free. ευχαριστω..να ρωτησω κατι τελευταιο βλακωδες?τον ηχο της καμερας οταν τραβαμε φωτο πως τον απενεργοποιουμε? Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. March 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 ευχαριστω..να ρωτησω κατι τελευταιο βλακωδες?τον ηχο της καμερας οταν τραβαμε φωτο πως τον απενεργοποιουμε? Μπες στις ρυθμίσεις της κάμερας και απενεργοποίησε τον ήχο κλείστρου. Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. March 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 ευχαριστω πολυ...:happy: Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
limited733 Δημ. March 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 Καλησπέρα σε όλους! Προσφατα αγόρασα ενα γερμανικο htc diamond και εχω το εξης προβλημα: οποια sim και να δοκιμασω (O2, Vodafone) λειτουργει κανονικα δηλαδη το τηλ. δεν ειναι κλειδωμένο σε καποιον παροχο. Οταν βαζω την ελληνικη καρτα cosmote που εχω δεν την αναγνωριζει, δειχνει δηλαδη στην οθονη ενα εικονιδιο που γραφει sim και απο πανω ενα x. Οταν τοποθετω την ιδια καρτα σε ενα TyTN II που εχω λειτουργει κανονικα. Τι μπορει αν φταιει? Μπορει καποιος να μου δωσει τα φωτα του? Ευχαριστω προκαταβολικα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 30, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 Πρέπει να κάνεις SIM-unlock τη συσκευή σου... http://wiki.xda-developers.com/index.php?pagename=Diamond_SIMUnlock Θα σου κοστίσει κάτι λίγα όμως. Σε παλαιότερες συσκευές το έδιναν δωρεάν αλλά βλέπεις έχει αποδειχθεί αρκετά κερδοφόρο. Τη θεωρώ καλή τιμή μιας και τα παιδιά εκεί έχουν κάνει αξιόπιστη δουλειά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
limited733 Δημ. March 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 Πρέπει να κάνεις SIM-unlock τη συσκευή σου... http://wiki.xda-developers.com/index.php?pagename=Diamond_SIMUnlock Θα σου κοστίσει κάτι λίγα όμως. Σε παλαιότερες συσκευές το έδιναν δωρεάν αλλά βλέπεις έχει αποδειχθεί αρκετά κερδοφόρο. Τη θεωρώ καλή τιμή μιας και τα παιδιά εκεί έχουν κάνει αξιόπιστη δουλειά. Η συσκευη ΔΕΝ ειναι κλειδωμενη. Καθε αλλη καρτα που εχω δοκιμασει δουλευει!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 30, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 Εάν μπορείς... δοκίμασε κάποια άλλη Cosmote SIM για να ξεκαθαρίσεις εάν είναι πρόβλημα SIM ή provider. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
limited733 Δημ. March 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 Ειμαι δυστυχως Γερμανια αυτη τη στιγμη και δεν εχω αλλη καρτα. Μονο μια ελληνικη vodafone που δουλευει. Ημουν το σαββατοκυριακο στην Αθηνα και η cosmote δε δουλευε. Πως μπορω να δω αν ειναι κλειδωμενη? Που λογικα νa το δεις δεν ειναι γιατι ολες τις αλλες τις δεχεται κανονικα. Για αυτην γραφει sim card is missing. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 30, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 Εκεί που είσαι δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλές δοκιμές. Δεν είναι κάτι που δεν λύνεται πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
limited733 Δημ. March 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 Το πως ειναι το θεμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 30, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 Όπως αναφέρω και ποιο πάνω πρέπει να γίνουν κάποιες δοκιμές. Από αυτό θα ξεκαθαριστεί τι φταίει και θα πράξουμε αναλόγως. Εάν είναι θέμα SIM ίσως να χρειάζεσαι απλά αλλαγή. Μου έχει τύχει σε συσκευές να δουλεύουν μόνο 32Κ κάρτες ή 64Κ κάρτες μόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
limited733 Δημ. March 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 Απλα μου φαινεται παραξενο γιατι σε TyTNII δουλευει χωρις κανενα προβλημα. Η καρτα sim της cosmote ειναι 3G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nathanasoulas Δημ. March 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2009 Παιδιά έχω το Destinator 7 και επειδή θα πάω Βερολίνο θέλω τον χάρτη της Γερμανίας ή μονο του Βερολίνου... Έχει κανείς κανένα link να μου δώσει ή να μου τους στείλει? Ακόμη το κινητό μου τρώει μια φρίκη και γυρνάει την ώρα κατά μια ώρα πίσω...Το έκανε και παλιότερα και σταματησε καποια στιγμή και σήμερα μου το ξανάκανε...γιατι? Έχω το P3700 όμως....δεν ξέρω αν είναι το ίδιο με το MDA Compact ? Παράθεση Osoi thelete na mou milisete mesw tou MSN Messenger!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 31, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2009 Ακόμη το κινητό μου τρώει μια φρίκη και γυρνάει την ώρα κατά μια ώρα πίσω...Το έκανε και παλιότερα και σταματησε καποια στιγμή και σήμερα μου το ξανάκανε...γιατι? Να υποθέσω ότι στο κάνει μετά από την αλλαγή της ώρας; Μήπως επίσης συμβαίνει αφού χρησιμοποιήσεις το GPS; Είναι γνωστό bug. Έχω το P3700 όμως....δεν ξέρω αν είναι το ίδιο με το MDA Compact ? Το ίδιο είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. March 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2009 το eset mobile τι λεει; προσφατα συνεδεσα το κινητο μου με ενα υπολογιστη και γεμισε ιους. μηπως πρεπει να περασω antivirus; αν το βαλω θα μειωθει η διαρκεια της μπαταριας; Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 31, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2009 Ποιο γέμισε ιούς; Τι ιούς; Τόσες συσκευές έχω συνδέσει σε τόσους υπολογιστές και δεν το έχω δει ποτέ αυτό! :confused: Και για το λόγο αυτό δεν χρησιμοποιούμε τέτοια προγράμματα (ακόμα) μιας και επιβαρύνουν τη λειτουργία της συσκευής αισθητά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. March 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2009 Ποιο γέμισε ιούς; Τι ιούς; Τόσες συσκευές έχω συνδέσει σε τόσους υπολογιστές και δεν το έχω δει ποτέ αυτό! :confused: Και για το λόγο αυτό δεν χρησιμοποιούμε τέτοια προγράμματα (ακόμα) μιας και επιβαρύνουν τη λειτουργία της συσκευής αισθητά. η internal storage ,trojan ηταν Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
f_ste Δημ. March 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2009 η internal storage ,trojan ηταν Μπορείς να γίνεις λίγο πιο σαφής?Εννοείς πως βρήκες trojan μεσα στην internal storage ή μήπως οτι το pc σου την αναγνωρίζει σαν trojan? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. March 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2009 Μπορείς να γίνεις λίγο πιο σαφής?Εννοείς πως βρήκες trojan μεσα στην internal storage ή μήπως οτι το pc σου την αναγνωρίζει σαν trojan? Tο avira του pc τα αναγωωριζαι σαν trojan Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 31, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2009 Παράξενο, πιο πολύ μου φαίνεται για θέμα του antivirus στον υπολογιστή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. March 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2009 Παράξενο, πιο πολύ μου φαίνεται για θέμα του antivirus στον υπολογιστή σου. η internal storage οταν συνδεση με τον υπολογιστη με συνδεση "μοναδα δισκου" δεν ειναι σαν ενα απλο φλασακι, που μπορει να κολλησει το οτιδηποτε Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 31, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2009 Ανάποδα τα λες... όταν συνδεθεί σαν "Μονάδα δίσκου" είναι ακριβώς σαν να έχεις συνδέσει flashάκι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. March 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2009 Ανάποδα τα λες... όταν συνδεθεί σαν "Μονάδα δίσκου" είναι ακριβώς σαν να έχεις συνδέσει flashάκι. το ιδιο λεμε... οποτε αν υπαρχει καποιο antivirus δεν θα αποτρεψει να περασει ιος;βεβαια θα μου πεις μπορει να το αποτρεψει το antivirus του υπολογιστη,αλλα το προβλημα ειναι οτι συνδεω το κινητο σε δημοσιο υπολογιστη (και για φορτιση) Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts