nicks_6 Δημ. January 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2009 παιδια καλησπερα , ερωτηση ...,,,... οταν συνδεω το diamond με το καλωδιο (active sync ή power) μετα απο λιγο κληνει (αναμονη) και ετσι μου κοβει την συνδεση για οτι κανω, πως διορθονετε...??? Επισεις κλεινει (αναμονη) και οταν του βαζω το gps , και κατανταει σπαστικο ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 29, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2009 Pigaine stis rythmiseis tis syskevis kai epelekse na min kleinei otan einai se trofodosia i syskevi. Episis, gia to GPS poio programma xrisimopoieis? Afto pou anafereis einai gnwsto bug palaioteris (beta) ekdosis tou Destinator. Bale tin teleftaia kai den tha exeis tetoio problima. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basdel Δημ. January 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2009 Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση. Επειδή ακόμη δεν έχω την ανάλογη εμπειρία αναβαθμίσεων θα βάλω την νέα αγγλική rom που έχω κατεβάσει. Επειδή λοιπόν στην ace hellas δεν δέχεται το IMEI της συσκευής, πιθανόν να το έχει καταγράψει ο πρώτος χρήστης της συσκευής, μπορεί κάποιος να μου στείλει με email το τελευταίο αρχείο Ελληνικών της ace (για τα windows και το touchFlo); Αν τελικά η συσκευή δεν είναι Ελληνική απλά δεν θα εγκατασταθεί (διότι ελέγχει το ΙΜΕΙ-όπως έχει αναφερθεί). Το email μου είναι : basdel33@hotmail.com Ευχαριστώ Ευχαριστώ τον φίλο που μου έστειλε τα αρχεία που ζήτησα, δυστυχώς όμως αφού κατέβασα τα αρχεία έσβησα το e-mail του και δεν κατάφερα να του απαντήσω και να τον ευχαριστήσω. Τον ευχαριστώ από εδώ. Βασίλης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 29, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2009 Μπαίνουν κανονικά στη συσκευή σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
f_ste Δημ. January 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2009 Giati den pairneis to Pro tote pou mesa sto idio paketo exeis kai ekswteriko pliktrologio? :rolleyes: Τι σχέση έχει το pro? Επειδή είπα για το ματ κάλυμα?:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicks_6 Δημ. January 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2009 Pigaine stis rythmiseis tis syskevis kai epelekse na min kleinei otan einai se trofodosia i syskevi. Episis, gia to GPS poio programma xrisimopoieis? Afto pou anafereis einai gnwsto bug palaioteris (beta) ekdosis tou Destinator. Bale tin teleftaia kai den tha exeis tetoio problima. thank's athanaso77 !!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 29, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2009 Τι σχέση έχει το pro? Επειδή είπα για το ματ κάλυμα?:blink: Το Diamond με την μεγάλη μπαταρία αποκτά το μέγεθος που έχει το Pro. Αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
f_ste Δημ. January 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2009 Το Diamond με την μεγάλη μπαταρία αποκτά το μέγεθος που έχει το Pro. Αυτό. Η διαφορα με την μεγάλη μπαταρία είναι περίπου 2 χιλιοστά.Δεν είναι τόσο τραγικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 29, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2009 Σίγουρα δεν είναι τόσο τραγικό και εάν τέλος πάντων είσαι διατεθειμένος να κάνεις την υποχώρηση του extra όγκου, αξίζει μια μεγαλύτερη μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
f_ste Δημ. January 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2009 Μήπως ξέρει κανείς αν μπορώ να ενημερώσω τα πρωτόκολα ασφαλείας για το wifi? Θέλω να συνδεθώ σε δίκτυο WPA-PSK+WPA2-PSK με encryption Technique TKIP+AES αλλα δεν μπορώ να βρώ τρόπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleley Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 Ευχαριστώ τον φίλο που μου έστειλε τα αρχεία που ζήτησα, δυστυχώς όμως αφού κατέβασα τα αρχεία έσβησα το e-mail του και δεν κατάφερα να του απαντήσω και να τον ευχαριστήσω. Τον ευχαριστώ από εδώ. Βασίλης Παρακαλώ! Κατάφερες να τα περάσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basdel Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 Παρακαλώ! Κατάφερες να τα περάσεις; Ναι, έκανα την αναβάθμιση χτες το βράδυ στην έκδοση 2.03 από 1.93(;) και πέρασα κανονικά και το αρχείο των Ελληνικών της ace (προφανώς το κινητό είναι Ελληνικό). Η όλη διαδικασία δεν πήρε πάνω από 20 λεπτά. Αλλά δεν έχω προλάβει ακόμη να το δοκιμάσω εάν έχει κάποιες αλλαγές και βελτιώσεις. Ακόμη είμαι στην εξερεύνηση του τηλεφώνου μια και το έχω μόνο τρεις μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 Εχω την Ελληνική rom για το κινητό αλλά οι απορίες μου παραμένουν φιλοι μου για το κινητό. 1ον γιατί όταν τραβώ βίντεο και το μεταφέρω στον φορητό δεν έχω ήχο με ότι player το ανοίγω? 2ον Στην επιφάνεια εργασίας πως αλλάζουμε θέμα αφού δεν το επιτρέπει προς το παρόν το touch 3D καθώς αλλάζει μεν το θέμα με το χρώμα του αλλά κυρίως πως αλλάζουμε το φόντο της αρχικής σελίδας. Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 1ον γιατί όταν τραβώ βίντεο και το μεταφέρω στον φορητό δεν έχω ήχο με ότι player το ανοίγω? Μου έχει τύχει με το Ν82 ... Κάνένα codec θα θέλει πιστεύω. Έχω , στο PC, αλλά δεν ξέρω ποιος από όλους είναι... 2ον Στην επιφάνεια εργασίας πως αλλάζουμε θέμα αφού δεν το επιτρέπει προς το παρόν το touch 3D καθώς αλλάζει μεν το θέμα με το χρώμα του αλλά κυρίως πως αλλάζουμε το φόντο της αρχικής σελίδας. Το θέμα αλλάζει και υπάρχουν πολλά στο xda-developers. Αν εννοείς τώρα το wallpaper , πας στο tab των ρυθμίσεων , έχει μια επιλογή wallpaper, και πατάς πάνω.. .Αμέσως θα σε πάρει εκεί που διαλέγεις wallpaper edit : Ίσως με τον KMPlayer τα παίξεις .... Δοκίμασε το... Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 προγραμμα κλειδωματος του τηλεφωνου (πληκτρα και οθονη) ποιο εξελιγμενο απο αθτο που εχει ηδη το τηλεφωνο ξερετε; κατι σαν το touch lock pro 2.2 αλλα δωρεαν Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dr1976 Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 καλημερα!εχω μεγαλο προβλημα επειδη δεν ξερω πως να εγκαθιστω προγραμματα μορφης .rar sto diamond.Yπαρχει βρε παιδια καποιο λινκ με οδηγο εγκαταστασης?μπερδευομαι πολυ...εχω προσπαθησει και με το pocket rar aλλα και με αυτο τζιφος.βοηθειααααα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baefne Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 Έβαλα το destinator 8 στο htc αλλά δεν μπορώ να βρω την κεραία , κανένας φίλος γνώστης του προβλήματος ας βοηθήσει. (Destinator7 – igo8) δουλεύουν άψογα:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 dr1976, τα .rar αρχεία περιέχουν άλλα αρχεία μέσα... Είναι σαν .zip να πούμε ... Το μόνο που μπορείς να εγκαταστήσεις είναι .cab αρχεία , ή exe μέσω του PC , εφόσων έχεις συχρονισμένο το PC με το Diamond (με active sync , ή Windows Mobile Device center).... To .rar βάλε το στο pc σου , κάνε το extract , και αν περιέχει μέσα κάνα .cab αρχείο ρίξτο στην συσκεή και τρέξε το ... Ελπίζω να σε βοήθησα Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dr1976 Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 dr1976, τα .rar αρχεία περιέχουν άλλα αρχεία μέσα... Είναι σαν .zip να πούμε ... Το μόνο που μπορείς να εγκαταστήσεις είναι .cab αρχεία , ή exe μέσω του PC , εφόσων έχεις συχρονισμένο το PC με το Diamond (με active sync , ή Windows Mobile Device center).... To .rar βάλε το στο pc σου , κάνε το extract , και αν περιέχει μέσα κάνα .cab αρχείο ρίξτο στην συσκεή και τρέξε το ... Ελπίζω να σε βοήθησα σε ευχαριστω παρα πολυ φιλε μου,με βοηθησες και με το παραπανω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 30, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 Έβαλα το destinator 8 στο htc αλλά δεν μπορώ να βρω την κεραία , κανένας φίλος γνώστης του προβλήματος ας βοηθήσει. (Destinator7 – igo8) δουλεύουν άψογα:!: To 8 exei polla bugs... den synistw ti xrisi tou. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregmits Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 @ mafiagalou : Το touch lock pro ειναι δωρεάν φίλε μου. Μόλις το κατέβασα βασικά. http://www.zuinigerijder.com/#1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 τα softkeys πως αλλαζουν; Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 30, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 τα softkeys πως αλλαζουν; HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\HTC\Manila LSK = aristero Soft Key RSK = deksi Soft Key HomeLSKPath - To path, px \Windows\calendar.exe HomeLSKText - To keimeno pou thes na emfanizetai, px. Ημερολόγιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 Ξερει κανεις αν μπορω να βρω το πακετο με τη μεγαλη μπαταρια με το ματ καπακι σε καποιο καταστημα με ηλεκτρονικα οπως Πλαισιο, Multirama κτλ? Κατα προτιμηση καποιο καταστημα στα Βορεια Προαστια Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
science Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 Παιδια καλημέρα... Προσπαθώ να συνδέσω το διαμάντι Με premium bluetooth με RCD510 σε VW Tiguan:worry: ενώ συνδεεται λίγο αφού πάρει σήμα κάνει disconnect μετά από 1 λεπτό ξανασυνδέεται και μετά παλι disconnect.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts