tzach1 Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 Από το S/N της συσκευής. Θα γίνει αποδεκτό μόνο από την HTC Europe ή HTC Asia αναλόγως. Δηλαδή , αν τελικά δεν είναι απο ACE HELLAS η συσκευή δεν μπορώ να βάλω την νεα ROM ; Ούτε έχω 2 χρόνια εγγύηση ; Αν γνωρίζει κάποιος ας μου απαντήσει γιατί με βλέπω να :X:X:X:X το e-click.gr !!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 26, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 Δηλαδή , αν τελικά δεν είναι απο ACE HELLAS η συσκευή δεν μπορώ να βάλω την νεα ROM ; Mporeis... alla den tha mporeis na baleis kai ta ellinika tis ACE Hellas. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
micmat Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 εκανα αναζητηση για να μπορεσω να δυναμωσω τον ηχο κλησης αλλα δεν βρηκα καποια απαντηση.. Πάτα στο μεγάφωνο στην αρχική οθόνη και μετά το βελάκι πάνω αριστερά αριστερά, σε πάει απο " ένταση συστήματος" σε "ένταση κουδουνίσματος". Στα άλλα συμφωνώ στον προγράψαντα... :) Παράθεση Το καλύτερο κινητό είναι το επόμενο κινητό :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dr1976 Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 καλησπερα παιδια!εχω αποθηκευμενο στη storage card to destinator 7.εκανα εγκατασταση της νεας ρομ αλλα λογω ασχετοσυνης δεν ξερω τι πρεπει να κανω για να βλεπω το destinator στη λιστα με τα προγραμματα και κατ΄επεκταση να το τρεχω!βοηθηστε με τον ασχετο!:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 26, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 Pigaine me ton explorer tis syskevis sou sto /Storage Card/DestinatorApps/Destinator.exe kai me paratetameno patima panw tou epelekse sto pop-up menu Copy. Pigaine meta sto fakelo /Windows/Start menu/Programs kai me paratetameno patima sto keno epelekse sto pop-up menu Paste shortcut. Eisai etoimos. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzach1 Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 Mporeis... alla den tha mporeis na baleis kai ta ellinika tis ACE Hellas. Όπως καταλαβαίνεις το επίπεδο μου είναι κοντά σε αυτό ενός αρχάριου . Τι σημαίνει οτι δεν θα μπορώ να βάλω τα ελληνικά της ACE Hellas ; Δεν θα μπορώ να έχω ελληνικό μενού ; :worry: Απο που μπορώ να κατεβάσω την νεα ROM ; Σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dr1976 Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 Pigaine me ton explorer tis syskevis sou sto /Storage Card/DestinatorApps/Destinator.exe kai me paratetameno patima panw tou epelekse sto pop-up menu Copy. Pigaine meta sto fakelo /Windows/Start menu/Programs kai me paratetameno patima sto keno epelekse sto pop-up menu Paste shortcut. Eisai etoimos. ευχαριστω πολυ φιλε μου,εκτος απο παντα αψογος εισαι και πολυ γρηγορος!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 26, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 Όπως καταλαβαίνεις το επίπεδο μου είναι κοντά σε αυτό ενός αρχάριου . Τι σημαίνει οτι δεν θα μπορώ να βάλω τα ελληνικά της ACE Hellas ; Δεν θα μπορώ να έχω ελληνικό μενού ; :worry: Απο που μπορώ να κατεβάσω την νεα ROM ; Σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σου Ta ellinika tis ACE ta pairnoun mono syskeves agorasmenes apo ellinika katastimata kai sto kouti exoun tis diakritikes sfragides tis ACE Hellas. Ean agoraseis syskevi apo to ekswteriko (px. expansys) oi syskeves aftes tha exoun aggliko menu kai den mporoun na dextoun ta ellinika tis ACE mias kai einai kleidwmena gia mi ellinikes syskeves. Nees ROM (agglikes) katebazeis kanonika apo to global site tis HTC. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzach1 Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 Οπότε αφού έχει τώρα ελληνικό μενού σημαίνει οτι είναι της ACE Hellas . Στο κουτί πάντως δεν βλέπω κάποιο διακριτικό . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fongoofy Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 καλησπερα κατεβασα την 401.2 απο xda γιατι με το serial απο htc βγαινει 405.2 ... ομως συνεχεια ( 3φορες) μου εχει βγαλει το αρχειο corrupt !!! υπαρχει απο καπου αλλου να κατεβασω την 401.2 ? ο λογος που ψαχνω την συγκεκριμενη ειναι τα ενσωματωμενα ελληνικα που εχω ακουσει οτι υπαρχουν ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 ο λογος που ψαχνω την συγκεκριμενη ειναι τα ενσωματωμενα ελληνικα που εχω ακουσει οτι υπαρχουν ευχαριστωτο παραμύθι έχει και κροκόδειλους.... δεν υπάρχει επίσημη rom με ενσωματωμένα ελληνικά Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 26, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 καλησπερα κατεβασα την 401.2 απο xda γιατι με το serial απο htc βγαινει 405.2 ... ομως συνεχεια ( 3φορες) μου εχει βγαλει το αρχειο corrupt !!! Λογικό είναι να σου βγάζει αυτό γιατί η συσκευή σου έχει διαφορετικό CID και δεν τη δέχεται. Δέχεται μόνο την 405.2. Για να πάρει την 401.2 πρέπει να την ξεκλειδώσεις κάτι που σημαίνει ότι χάνεις την εγγύηση. υπαρχει απο καπου αλλου να κατεβασω την 401.2 ? ο λογος που ψαχνω την συγκεκριμενη ειναι τα ενσωματωμενα ελληνικα που εχω ακουσει οτι υπαρχουν Δεν έχει ενσωματωμένα ελληνικά. Μόνο το ελληνικό πληκτρολόγιο και τη δυνατότητα να γράφεις sms με 160 ελληνικούς χαρακτήρες. Το μενού είναι αγγλικό. Οπότε αφού έχει τώρα ελληνικό μενού σημαίνει οτι είναι της ACE Hellas . Στο κουτί πάντως δεν βλέπω κάποιο διακριτικό . Που έχει ελληνικό μενού; Τώρα έχει και πριν δεν είχε; Το κουτί δεν έχει τη σφραγίδα της ACE Hellas; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdikos2000 Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 πως βαζω νεα μέρη στο καιρο του htc diamond Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 26, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 πως βαζω νεα μέρη στο καιρο του htc diamond http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=408918 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fongoofy Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 καλημερα , δοκιμασα και την 405.2 και μου την λεει corrupt και αυτη ... και το τηλ εχει μεινει στην τετραχρωμια και τιποτα αλλο ... κατι το οποιο να κανω να δουλεψει το τηλεφωνακι ? ευχαριστω ps. @athanaso77 για τα μηνυματα ηθελα 405.2 , εχεις δικιο,στον πανικο να γραψω αυτο που μου συμβαινει δεν το διευκρινισα ... θελω το μενου αγγλικο ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akishellas Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 Kαλημερα παιδια θελω λιγη βοηθεια,θελω ενα wm κινητο κ ειμαι αναμεσα σε TYNTII κ Diamond ,ειμαι αναμεσα σε αυτα τα δυο διοτι εχω ενα Ν85 που το κανω ανταλλαγη κ μου εχουν προταθει αυτα τα δυο,τωρα εγω το θελω για Ιντερνετ (wifi)κ καμια ταινιουλα να βλεπω στο κινητο(οσο ειναι δυνατον καλυτερα) ,εσεις πιο θα προτιμουσατε απο αυτα τα δυο,το γραφω εδω διοτι προσωπικα κλεινω πιο πολυ στο diamond λογο πιο καινουργιας συσκευης απο το TYNTII ,ομως σε αυτα που ζηταω θα ειμαι ικανοποιημενος ? Οσοι εχετε το diamond ειστε ευχαριστημενοι με την περιηγηση στο ιντερνετ? Επισης τελικα μονο τα 4gb παιρνει δεν παιρνει παραπανω το diamond? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 27, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 Gia ti douleia pou to theleis kalytero to Diamond. Megalyteri analysi othonis kai poly kalytero stin anaparagwgi video apo to Kaiser (logw eleipsis driver). To Diamond den pairnei extra mnimi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akishellas Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 Σευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokonik Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 Gia des edw http://rapidshare.com/files/188734370/HTC_Touch_Diamond-1.4.3.0GR.Installer.zip Eκανα την αναβαθμιση σημερα και οταν περναω το 1.4.3.0 μου πεταει σφαλμα ''confirmation: The files have been changed!'' ti κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzach1 Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 Που έχει ελληνικό μενού; Τώρα έχει και πριν δεν είχε; Το κουτί δεν έχει τη σφραγίδα της ACE Hellas; :confused: Φίλε μου πήρα το κινητό πρίν περίπου 25 μέρες . Έχει έκδοση ROM την 1.93,.01.2 WWE και ημερομηνία ROM 07/10/08 ( όπως αυτά φαίνονται στο Ρυθμίσεις /Σύστημα / Στοιχεία συσκευής / Έκδοση ) . Το μενού του είναι στα ελληνικά και δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα . Όταν όμως βάζω το ΙΜΕΙ της συσκευής στο download center της ACE δεν το αναγνωρίζει . Το κουτί είναι μαύρο και δεν έχει σφραγίδα της ACE . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fongoofy Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 η μονη που μου δουλεψε ειναι η "RUU_Diamond_hTC_Asia_HK_WWE_1.93.831.1.exe" αρα ? μονο απο ΗΚ ? βοηθηστε να καταλαβω thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 27, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 Φίλε μου πήρα το κινητό πρίν περίπου 25 μέρες . Έχει έκδοση ROM την 1.93,.01.2 WWE και ημερομηνία ROM 07/10/08 ( όπως αυτά φαίνονται στο Ρυθμίσεις /Σύστημα / Στοιχεία συσκευής / Έκδοση ) . Το μενού του είναι στα ελληνικά και δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα . Όταν όμως βάζω το ΙΜΕΙ της συσκευής στο download center της ACE δεν το αναγνωρίζει . Το κουτί είναι μαύρο και δεν έχει σφραγίδα της ACE . Mipws exeis agorasei ti syskevi metaxeirismeni kai exeis idi dilwsei o prokatoxos to IMEI? Pare ena tilefwno stin ACE Hellas na to eksakribwseis. Apo pou to agorases? η μονη που μου δουλεψε ειναι η "RUU_Diamond_hTC_Asia_HK_WWE_1.93.831.1.exe" αρα ? μονο απο ΗΚ ? H syskevi sou einai paraeisagwgis apo Asia. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fongoofy Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 H syskevi sou einai paraeisagwgis apo Asia. κι αυτο το ..."προβληματακι" δεν ξεπερνιεται με τιποτα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 27, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 κι αυτο το ..."προβληματακι" δεν ξεπερνιεται με τιποτα ? Mono ean ksekleidwseis ti syskevi gia na mporesei na dexthei opoiadipote ROM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzach1 Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 Mipws exeis agorasei ti syskevi metaxeirismeni kai exeis idi dilwsei o prokatoxos to IMEI? Pare ena tilefwno stin ACE Hellas na to eksakribwseis. Apo pou to agorases? Την συσκευή την αγόρασα καινούρια απο το http://www.e-click.gr ( απο το κατάστημα τους στο Γαλάτσι ) . Πήρα τηλέφωνο στην ACE Hellas αλλά είχαν τηλεφωνητή στον οποίο σου ζήταγαν να αφήσεις μήνυμα και θα σε καλούσαν . Μέχρι τώρα δεν με έχουν πάρει . Θα ξαναπροσπαθήσω για να λύσω το θέμα . Σε ευχαριστώ για την βοήθεια . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts