Administrators athanaso77 Δημ. January 25, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 Δοκίμασες να κάνεις hard reset και να ξαναδοκιμάσεις; EDIT: Αφού το έλυσες ok. Πάντως καλό είναι μετά από το πέρασμα την καινούργιας ROM, να ακολουθεί και ένα hard reset πριν ξεκινήσουμε να στήνουμε τη συσκευή μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
quicky Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 Agapitoi filoi kalispera, (sorry gia ta greeklish alla den exw ellinika) prin merikes imeres agora to htc diamond vodafone branded, thelw na alaksw rom wste na apalagw apo ti vlakia tis vodafone, exw diavasei panw apo 300 selides apo tis 650 pou exei to olo thread alla akoma den exw katalavei me pio tropo tha kanw full backup tis siskevhs mou opos einai twra wste na borw na tin epanaferw gia na min xasw tin egihsh an simbei kati. mipos borei kapios na mou pei pws akrivos ginete i diadikasia? rom:1.93.168.2 ELL radio 1.00.025.05 protocol: 52.29.25.11U exaristw ek twn proterwn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 25, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 Full backup δεν μπορείς να πάρεις που να περιέχει και τη ROM. Πρέπει να βρεις τη ROM εάν υπάρχει πουθενά και να την κρατήσεις ούτως ώστε να την επαναφέρεις όταν και αν τη χρειαστείς. Όλα τα υπόλοιπα είναι εύκολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis55 Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 Παιδιά με το pimbackup μπορώ να κάνω μετα την αναβάθμιση restore για τισ επαφές τα μηνύματα κτλ.? H θα έχει πρόβλημα η συσκευή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 Παιδιά με το pimbackup μπορώ να κάνω μετα την αναβάθμιση restore για τισ επαφές τα μηνύματα κτλ.? H θα έχει πρόβλημα η συσκευή? Μπορείς κανονικότατα. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
quicky Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 Full backup δεν μπορείς να πάρεις που να περιέχει και τη ROM. Πρέπει να βρεις τη ROM εάν υπάρχει πουθενά και να την κρατήσεις ούτως ώστε να την επαναφέρεις όταν και αν τη χρειαστείς. Όλα τα υπόλοιπα είναι εύκολα. ara prepei na psaksw na vrw ti rom pou xrisimopoiei h vodafone sigekrimena? an kai vrika pare poles rom sto net den ida pouthena na anaferode se afth tis vodafone. ara den borw kai na piraksw ti siskevh xoris na xaso tin egihsh? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 25, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 ara den borw kai na piraksw ti siskevh xoris na xaso tin egihsh? Εάν περάσεις άλλη ROM... ταυτόχρονα είσαι εκτός εγγύησης μέχρι να την επαναφέρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis55 Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 Μπορείς κανονικότατα. Κάτι που είχα διαβάσει κάποια στιγμή ότι δεν πρέπει να κάνεις restore μετά την αναβάθμιση αφορούσε μόνο το sprite? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 25, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 Κάτι που είχα διαβάσει κάποια στιγμή ότι δεν πρέπει να κάνεις restore μετά την αναβάθμιση αφορούσε μόνο το sprite? Αφορά όλα αυτά που επαναφέρουν και system files. Το PIM επαναφέρει μόνο προσωπικές πληροφορίες και με αυτά δεν έχεις κανένα φόβο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
quicky Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 paidia an exei kapios htc diamond vodafone branded kai tou exei alaksei rom as mou stilei ena pm na mou pei an vrike kapou ti rom tis vodafone h an aplos agnoise to thema egihsh. efxaristw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 25, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 Υπάρχει τρόπος για να κάνεις dump τη ROM της συσκευής σου αλλά απαιτεί ιδιαίτερες γνώσεις από εξειδικευμένους χρήστες. How to dump a ROM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liberostelios Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 Πάντως, απαράδεκτη η πολυτική της Vodafone ελλάδας να μην προσφέρει firmware upgrades... Αν δεν είναι ικανοί να κάνουν κάτι τέτοιο μία φορά στους 3-4 μήνες, ας μην κάνουν αυτή τη... vodafonοποίηση των τηλεφώνων (που στο κάτω-κάτω μόνο κακογουστιά είναι)! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 25, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 Θα συμφωνήσω σε αυτό. Νομίζω ότι είναι υπερβολή για τη Vodafone να φτιάχνει στα WM branded ROMs. Δεν είναι απλό πράγμα η υποστήριξή τους όπως στα κλασσικά κινητά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzach1 Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 Θέλω να εγκαταστήσω την νεα rom και εχω ενα σοβαρό πρόβλημα . Η συσκευή μου είναι ελληνική ( αγοράστηκε απο το http://www.e-click.gr ) . Βάζω το ΙΜΕΙ στο download center της ACE αλλά δεν το δέχεται . Τι κάνω λάθος ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 25, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 Το κουτί της συσκευής σου έχει τις σφραγίδες της ACE Hellas; Εάν ναι επικοινώνησε με τα παιδιά εκεί να σου λύσουν το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angski86 Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 μολις εβαλα τη καινουρια ρομ ως τωρα ενα προβλημα που μου εμφανιζει ειναι οτι δεν συνδεεται στο ιντερνετ μεσω του activesync καποια λυση υπαρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tapeino Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 Να ρωτήσω κάτι? Diamond από expansys τι διαφορά έχει από αυτό της Ace Hellas? Δλδ τι προβλήματα έχει με τα ελληνικά? δεν έχει καθόλου ελληνικά? Στα μηνύματα διαβάζει τα ελληνικά που έρχονται? Οι επαφές περνιούνται μόνο στα αγγλικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 25, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 Ελληνικά διαβάζει ούτως ή άλλως κανονικότατα. Για να γράφεις, υπάρχουν πολλοί τρόποι, δες εδώ ;) Το πιο σημαντικό που πρέπει να ξεκαθαρίσεις στην αγορά από expansys είναι ότι θα σου στείλουν ευρωπαϊκή συσκευή και όχι παραεισαγωγής από την Ασία γιατί μόνο έτσι θα ισχύει η εγγύηση στην Ελλάδα. μολις εβαλα τη καινουρια ρομ ως τωρα ενα προβλημα που μου εμφανιζει ειναι οτι δεν συνδεεται στο ιντερνετ μεσω του activesync καποια λυση υπαρχει? Κάμε μερικές επανεκκινήσεις και αν δεν δουλέψει... hard reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tapeino Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 Ελληνικά διαβάζει ούτως ή άλλως κανονικότατα. Για να γράφεις, υπάρχουν πολλοί τρόποι, δες εδώ ;) Το πιο σημαντικό που πρέπει να ξεκαθαρίσεις στην αγορά από expansys είναι ότι θα σου στείλουν ευρωπαϊκή συσκευή και όχι παραεισαγωγής από την Ασία γιατί μόνο έτσι θα ισχύει η εγγύηση στην Ελλάδα. Πως καταλαβαίνεις την παραεισαγωγή από την ευρωπαϊκή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 25, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 Από το S/N της συσκευής. Θα γίνει αποδεκτό μόνο από την HTC Europe ή HTC Asia αναλόγως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angski86 Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 Κάμε μερικές επανεκκινήσεις και αν δεν δουλέψει... hard reset. εκανα και hard reset αλλα τιποτα δε συνδεεται καποια αλλη λυση μου εχει σπασει τα νευρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 Πανε στις επιλογες του usb to pc απο τα connections και βγαλε την 2η επιλογη που λεει "Enable advanced network fuctionality" (η κατι τετοιο περιπου) και δοκιμασε ξανα. Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SSURFER Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 Πιο μεγάλο για εμένα είναι το πρόβλημα με τον συγχρονισμό σε 2 PC, ο οποίος ουσιαστικά και τυπικά δεν είναι εφικτός. δεν γινεται συγχρονισμος σε 2 pc?εχω κανει ηδη στο pc της εργασιας μου κ΄πριν 3 ημερες απεκτησα κ΄pc (εχει vista κ΄με μπερδευουν λιγακι-θαεπανελθω με αποριες) στο outlook εμφανιζει μονο τις επαφες με εληνικους χαρακτηρες , γιατι??λαθος εχουν περαστει κ΄με αγγλικους χαρ-ρες αλλαλειπουν αρκετες αν το ξανασυνδεσω τωρα που εκανα καποιες διορθωσεις στις επαφες τι θα γινει ,θα περασουν στο κινητο?η΄θαγινει αντιστοιχη ενημερωση?(στο diamond εχω σβησει τις διπλες επαφες που υπηρχαν) εκανα αναζητηση για να μπορεσω να δυναμωσω τον ηχο κλησης αλλα δεν βρηκα καποια απαντηση.. πρεπει να εχω απενεργοποιημενο το 3g gprs(ti xreiazontai?) δεν θελω ανεπιθυμητες χρεωσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 26, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 αν το ξανασυνδεσω τωρα που εκανα καποιες διορθωσεις στις επαφες τι θα γινει ,θα περασουν στο κινητο?η΄θαγινει αντιστοιχη ενημερωση?(στο diamond εχω σβησει τις διπλες επαφες που υπηρχαν) Tha ginei enimerwsi πρεπει να εχω απενεργοποιημενο το 3g gprs(ti xreiazontai?) δεν θελω ανεπιθυμητες χρεωσεις. Apenergopoise to me to No Data. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 Θέματα για τα Windows ή για το TF3D; :confused: επειδη ειμαι ασχετος μην γελασεις αλλα δεν ξερω ποια ειναι η διαφορα.κατεβασα διαφορα θεματα τα περασα στην μνημη αλλα δεν εμφανιστηκαν στο μενου σημερα.μπορεις να βοηθησεις???? Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts