Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Diamond (P3700)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υπάρχει κάτι που μπορούμε να κάνουμε για την ταχύτητα του scroll (εκτός από το να χρησιμοποιήσουμε εναλλακτική το jog wheel από το Advanced Config); Όταν είμαι στις επαφές, πχ., και "σπρώξω" με το χέρι πάνω ή κάτω περνάει πολλές καταχωρήσεις μαζί και γίνεται λίγο μπελαλίδικο :p

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• Administrators
Υπάρχει κάτι που μπορούμε να κάνουμε για την ταχύτητα του scroll (εκτός από το να χρησιμοποιήσουμε εναλλακτική το jog wheel από το Advanced Config); Όταν είμαι στις επαφές, πχ., και "σπρώξω" με το χέρι πάνω ή κάτω περνάει πολλές καταχωρήσεις μαζί και γίνεται λίγο μπελαλίδικο :p

Mesa apo to Advanced Config v3.3 mporeis na allakseis tin taxytita tou scrolling. Pigaine sto Touch Flo kai allakse ta High kai Low scrolling speed. Oi times pou exei ws Adviced einai gia grigoro, kai aftes pou exei ws Default einai gia argo scrolling.

Modpic.gif

Μετά από καιρό, κατάφερα και εγκατέστησα το ActiveSync (δεν ξέρω τι έφταιγε και δεν μπορούσα).

Παρ' όλ' αυτά, όταν το ανοίγω δεν συγχρονίζει και μου γράφει "no partnerships - not connected".

Καμιά ιδέα;

Καλή εβδομάδα.

Γράφει:

"Είτε δεν υπάρχει προεπιλεγμένο πρόγραμμα - πελάτης αλληλογραφίας, είτε το τρέχον πρόγραμμα - πελάτης αλληλογραφίας δεν μπορεί να πραγματοποιήσει την αίτηση ανταλλαγής μηνυμάτων. Εκτελέστε το Microsoft Outlook και ορίστε το ως προεπιλεγμένο πρόγραμμα - πελάτη αλληλογραφίας"

• Administrators
Yπάρχει στα προγράμματά μου εξ αρχής.

Ή μήπως δεν κατάλαβα καλά;

Ean to exeis kanonika egkatestimeno ston ypologisti sou kai to exeis anoiksei toulaxiston mia fora, logika prepei na eisai ok.

Ean se rwtisei na to kaneis proepilegmeno programma, na to epilekseis.

Modpic.gif

Ean to exeis kanonika egkatestimeno ston ypologisti sou kai to exeis anoiksei toulaxiston mia fora, logika prepei na eisai ok.

Ean se rwtisei na to kaneis proepilegmeno programma, na to epilekseis.

Προεπιλεγμένο το έχω.

Ευχαριστώ πάντως!

Ρυθμίσεις - σύστημα - τοπικές ρυθμίσεις - ώρα - στυλ ώρας: ΗΗ:mm:ss

Παρεπιπτόντως χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σου.:)

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Ρυθμίσεις - σύστημα - τοπικές ρυθμίσεις - ώρα - στυλ ώρας: ΗΗ:mm:ss

Παρεπιπτόντως χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σου.:)

Σ'ευχαριστώ πολυ φίλε και για την απάντηση και για τις ευχές σου:)

δεν ξερω αν το κανει κ σε καποιον αλλο αυτο αλλα οταν μπαινω στο ημερολογιο , ενω του βαζω να μου δειχνει οταν ανοιγει την επιλογη κατα μηνα, ξεκιναει με ενα δευτερολπετο δειχνοντας το μην κ κατευθειαν πηγαινει στην προβολη ημερας !!! ΕΙΝΑΙ καποιο κολλημα ?

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6396my_car.jpg

https://www.facebook.com/JpaulsCarWash?ref=hl

^^Autoglym Detail Center^^

βιολογικοί καθαρισμοί, γυάλισμα-κέρωμα

• Administrators
δεν ξερω αν το κανει κ σε καποιον αλλο αυτο αλλα οταν μπαινω στο ημερολογιο , ενω του βαζω να μου δειχνει οταν ανοιγει την επιλογη κατα μηνα, ξεκιναει με ενα δευτερολπετο δειχνοντας το μην κ κατευθειαν πηγαινει στην προβολη ημερας !!! ΕΙΝΑΙ καποιο κολλημα ?

Ypothetw oti afto to patheneis otan mpaineis apo to manila mias kai ean pas na mpeis apo ta Programs den tha exeis tetoio problima. As poume oti einai bug tou manila gia ti sygkekrimeni ekdosi pou fora i syskevi sou.

Modpic.gif

α μαλιστα.. μηπως πρεπει να την αναβαθμισω ? ειναι απο την 2.5 του πανου

Γεια χαρά,έχω θέσει κάποια ερωτήματα στη σελίδα 521 και περίμενα αρκετά πλην όμως δεν έχω πάρει απάντηση ακόμη.Μπορείτε παρακαλώ να το διαβάσετε να μου απαντήσετε?Για να μην κάνω repost.

ευχαριστώ

• Administrators
α μαλιστα.. μηπως πρεπει να την αναβαθμισω ? ειναι απο την 2.5 του πανου

Tha sou synistousa na min peirakseis tipota mexri na bgei kati stathero kai sigouro. Giati exoun bgei kapoies lyseis alla einai amfibolou apotelesmatos.

Modpic.gif

Εαν το κανεις με λιγοτερη "δυναμη" δεν τα περναει πιο αργα; Για δοκιμασε..

Όχι, δεν είναι θέμα δύναμης. Είναι θέμα του ότι περνάει συγκεκριμένο αριθμό καταχωρήσεων όταν κάνεις την κίνηση προς τα πάνω ή προς το κάτω και δεν μπορώ να βρω τρόπο να αλλάζει αυτός ο αριθμός. Ευχαριστώ για την απάντηση πάντως...:)

Mesa apo to Advanced Config v3.3 mporeis na allakseis tin taxytita tou scrolling. Pigaine sto Touch Flo kai allakse ta High kai Low scrolling speed. Oi times pou exei ws Adviced einai gia grigoro, kai aftes pou exei ws Default einai gia argo scrolling.

Ευχαριστώ για την απάντηση, επίσης, αλλά αυτές τις τιμές τις έχω βρει ήδη και το θέμα είναι ότι δεν έχουν να κάνουν με τον αριθμό των καταχωρήσεων που "προσπερνάει" το scroll κάθε φορά αλλά μόνο με την ταχύτητα (δηλαδή πόσο γρήγορα περνάνε). Εμένα με ενδιαφέρει όταν κάνει το low speed scroll απλώς να περνάει 10 καταχορύσεις και όχι 20-25 που περνάει τώρα! Δυστυχώς αυτό δεν αλλάζει από εκεί... Γενικώς, θα ήθελα το scrolling να είναι πιο ορθολογικό (όπως είναι στη λίστα των εφαρμογών που έχει το TF3D) :(

Έχετε να προτείνετε κάποια άλλη εφαρμογή για τις επαφές που να βολεύει περισσότερο, γενικώς; Έχω το iContact αλλά δεν ξέρω πως γίνεται να το κάνω το default πρόγραμμα επαφών, δηλαδή όταν πατάω το κουμπί "Περισσότερα" στο TF3D Contacts να με βγάζει εκεί (αν γίνεται).

Έχετε να προτείνετε κάποια άλλη εφαρμογή για τις επαφές που να βολεύει περισσότερο, γενικώς; Έχω το iContact αλλά δεν ξέρω πως γίνεται να το κάνω το default πρόγραμμα επαφών, δηλαδή όταν πατάω το κουμπί "Περισσότερα" στο TF3D Contacts να με βγάζει εκεί (αν γίνεται).

Ibesoft Address Book 4.1

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

paidia ειναι καλο το advanced conf. tool ? η θα τα κανει σκ**τα τα πραγματα ? αυτη τη στιγμη εκτος απο το ημερολογιο κ το μικροπροβληματακι το εργαλειο ΠΑΙΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ χωρις ουτε ενα κολλημα !!!

Έχω την εντύπωση ότι είχε απαντηθεί πιο πριν αλλά δεν το βρήκα με κάποιο search: Για να μην απαντάται μόνη της μια εισερχόμενη κλήση όταν είναι στη θήκη ή στην τσέπη το κινητό τι συνιστάτε; Pocketshield, Answerkeys Disabler ή κάτι άλλο;

paidia ειναι καλο το advanced conf. tool ? η θα τα κανει σκ**τα τα πραγματα ? αυτη τη στιγμη εκτος απο το ημερολογιο κ το μικροπροβληματακι το εργαλειο ΠΑΙΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ χωρις ουτε ενα κολλημα !!!

Δεν πρόκειται να δημιουργήσει οποιοδήποτε πρόβλημα. Είναι άλλωστε μόνο για να αλλάξεις μερικές ρυθμίσεις (δεν τρέχει στο background ή οτιδήποτε). Νομίζω είναι must η χρησιμοποίησή του. ;)