Jean-Paul Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 Δεν νομιζω οτι αξιζει μια τοση βαρια εφαρμογη για αλλαγη theme, ειδικα στο diamond που φτιαχνοντε τα παντα. Για se2003 καλο ηταν το wisbar. συμφωνω...πεθαναν αυτα τα προγραμματτα πλεον !! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6396my_car.jpg https://www.facebook.com/JpaulsCarWash?ref=hl ^^Autoglym Detail Center^^ βιολογικοί καθαρισμοί, γυάλισμα-κέρωμα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic1982 Δημ. November 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2008 παιδια καλημερα οταν το διαμαντακι ειναι απο ace hellas εχει πληρες ελληνικο μενου; ι μισα ελληνικα μισα αγγλικα; thanks Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jean-Paul Δημ. November 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2008 ελληνικα αν 8ες βαζεις αγγλικο μενου με ελληνικες ρυθμισεις ομως για σμσ κτλ Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6396my_car.jpg https://www.facebook.com/JpaulsCarWash?ref=hl ^^Autoglym Detail Center^^ βιολογικοί καθαρισμοί, γυάλισμα-κέρωμα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apoharadwaith Δημ. November 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2008 Αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το gps.Οταν τρεχω για παραδειγμα το destinator ή το igo, ενω εντοπιζει κανονικα τους δορηφορους και βρισκει το στιγμα μου(γ μηκος/πλατος) οταν δινω διευθυνση και παταω ΜΕΤαβαση δεν μου δινει κατευθυνση απλα κινειται συμφωνα με το στιγμα μου.Επισης το quickgps ακομα και οταν το εχω ενημερωσει πριν απο 1 λεπτο βγαζει ειδοποιηση οτι τα δεδομενα δορυφορου εχουν ληξει.Και τα δυο τα εχω τοποθετησει στην internal storage του diamond.Κανω κατι λαθος? Και κατι αλλο.διαβασα πιο πανω για κατι κιτρινιλες στην οθονη και παρατηρησα οτι και το δικο μου εχει και μαλιστα πολλες.Ειναι αγορασμενο απο πλαισιο με εγγυηση απο την ace.Θα το παω στην ace και θα μου αλλαξουν την οθονη επι τοπου ή θα το αφησω και .....οταν το φτιαξουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANOS26 Δημ. November 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2008 το δοκιμασε κανεις http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=443777 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 9, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2008 το δοκιμασε κανεις http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=443777 Είναι ακόμα σε αρκετά beta κατάσταση. Για πιο stable κατάσταση χρειάζεται λίγο αναμονή. Και κατι αλλο.διαβασα πιο πανω για κατι κιτρινιλες στην οθονη και παρατηρησα οτι και το δικο μου εχει και μαλιστα πολλες.Ειναι αγορασμενο απο πλαισιο με εγγυηση απο την ace.Θα το παω στην ace και θα μου αλλαξουν την οθονη επι τοπου ή θα το αφησω και .....οταν το φτιαξουν? Θα το αφήσεις εκεί αλλά... δεν αργούν ιδιαίτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
winer Δημ. November 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2008 ΌΤαν 8έλετε να κάνετε Uninstall οτιδήποτε ''πειράζει'' το tf3d καλό θα ήταν να το απενεργοποιείτε πρώτα. μετα να σβήνετε τα αρχεία και μετα soft reset. Σε ευχαριστουμε για την βοηθεια σου. Πες μας τωρα τα πριγραματα που εγκαθιστουμε επηρεαζουν το tf3d? Παράθεση Παιρνεις παντα αυτο που δινεις για να υπαρξει ισοροπια.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 9, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2008 Πες μας τωρα τα πριγραματα που εγκαθιστουμε επηρεαζουν το tf3d? Όχι, δεν έχει σχέση το ένα με το άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
winer Δημ. November 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2008 Όχι, δεν έχει σχέση το ένα με το άλλο. Αρα δεν βγαινουν ετσι? Μαλον format με βλεπω :rolleyes: Παράθεση Παιρνεις παντα αυτο που δινεις για να υπαρξει ισοροπια.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pliktrasgr Δημ. November 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2008 kairos Γειά σας παιδιά.Θέλω να ρωτήσω κάτι για τον καιρό του diamond. Θέλω να προσθέσω και την πόλη μου την Ξάνθη.Δυστυχώς δεν υπάρχει η ξάνθη στις πόλεις της Ελλάδας.Ωστόσο υπάρχει στο site απο οπου παίρνει τις πληροφορίες το diamond για τον καιρό.Υπάρχει καμιά "hackerιά" να κάνω γι ανα μου βγάζει και την Ξάνθη? Επίσης, αγόρασα μια κάρτα vodafone ala cart / 3G και την περιμένω την Δευτέρα.Για να μπαίνω internet με το 3g μπορεί να μου πει κάποιος πως θα το ενεργοποιήσω?Και επίσης αν ξέρει κάποις τι χρεώσεις έχει...πχ αν μπω και δω ενα βιντεάκι στο youtube πόσο θα με χρεώσει? :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. November 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2008 kairos Γειά σας παιδιά.Θέλω να ρωτήσω κάτι για τον καιρό του diamond. Θέλω να προσθέσω και την πόλη μου την Ξάνθη.Δυστυχώς δεν υπάρχει η ξάνθη στις πόλεις της Ελλάδας.Ωστόσο υπάρχει στο site απο οπου παίρνει τις πληροφορίες το diamond για τον καιρό.Υπάρχει καμιά "hackerιά" να κάνω γι ανα μου βγάζει και την Ξάνθη? Επίσης, αγόρασα μια κάρτα vodafone ala cart / 3G και την περιμένω την Δευτέρα.Για να μπαίνω internet με το 3g μπορεί να μου πει κάποιος πως θα το ενεργοποιήσω?Και επίσης αν ξέρει κάποις τι χρεώσεις έχει...πχ αν μπω και δω ενα βιντεάκι στο youtube πόσο θα με χρεώσει? :O Κατεβασε αυτο το προγραμματακι, Βαλε Ελλαδα-Edit-Add City-Στο city βαλε Ξανθη-Στο Code βαλε EUR|GR|GR051|XANTHI Ενεργοποιητε αυτοματα, αν δεν μπεις σε καποιο πακετο για internet (δεν ξερω αν υπαρχει κατι που να αξιζει) καλυτερα μην σερφαρεις καθολου γιατι ειναι πανακριβο. Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pliktrasgr Δημ. November 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2008 Παιδιά κάποιος που έχει ελληνικό diamond μια χάρη plz... Να πάει στον φάκελο windows της συσκευής του και να πάρει το αρχείο HH_0408_WeatherCities.xml και να το ανεβάσει εδώ γιατι έκανα μεγάλη βλακεία ,το είχα σβήσει παλιά και τώρα το χρειάζομαι Και όποιος μπορεί ας απαντήσει και το παραπάνω μου ερώτημα... Ευχαριστώ προκαταβολικά Κατεβασε αυτο το προγραμματακι, Βαλε Ελλαδα-Edit-Add City-Στο city βαλε Ξανθη-Στο Code βαλε EUR|GR|GR051|XANTHI Ενεργοποιητε αυτοματα, αν δεν μπεις σε καποιο πακετο για internet (δεν ξερω αν υπαρχει κατι που να αξιζει) καλυτερα μην σερφαρεις καθολου γιατι ειναι πανακριβο. σ'ευχαριστώ πολύ. Με αυτό θα μου εμφανίζει την Ξάνθη κανονικά με τις άλλες πόλεις στην καρτέλα του καιρού στο diamond ή θα ανοίγει άλλο πρόγραμμα? παιδιά άκυρο για το αρχειάκι που ζητάω... Κατεβασε αυτο το προγραμματακι, Βαλε Ελλαδα-Edit-Add City-Στο city βαλε Ξανθη-Στο Code βαλε EUR|GR|GR051|XANTHI Ενεργοποιητε αυτοματα, αν δεν μπεις σε καποιο πακετο για internet (δεν ξερω αν υπαρχει κατι που να αξιζει) καλυτερα μην σερφαρεις καθολου γιατι ειναι πανακριβο. ΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΡΕ ΦΙΛΕ!!!!!!!!!!!!!ΘΕΟΣ ρε!!!!!!Χίλια ευχαριστώ ρε φίλε πω πω... με έστειλες τώρα... να σε καλά ρε φίλε χίλια ευχαριστώ:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis_21 Δημ. November 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2008 παιδια να ρωτησω αν υπαρχει καποιος τροπος να βελτιωσεις το σημα στο ραδιο γιατι ειναι απαραδεκτο? ακομα και με τα νεα ακουστικα η αποδοση τοσο σε ηχο οσο και σε σημα παραμενει απαραδεκτη? επισης πως μπορω να βαλω ringtone mp3 σε ηχο για sms.οταν παω να αλλαξω δεν μου εμφανιζει τα ringtones mou αλλα μονο τους αλλους τους ηχους του κινητου. τελος οταν το φορτιζω στον υπολογιστη μερικες φορες κανει παρεμβολες στα ηχεια του υπολογιστη και κανει παρασιτα.το εχει κανενας αλλος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. November 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2008 καλησπερα μια ερωτηση εβαλα το destinator 7 και κατα την διαρκεια της πλοηγησης,μου σβηνει η οθονη και ξαναανοιγει.μπορει να μου πει κανεις γιτι?? ευχαριστω και κατι αλλο.ενω εχω κανει ενημερωση στο quick gps μου βγαζει μηνυμα οτι εχει ληξη.καποια βοηθεια?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 9, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2008 καλησπερα μια ερωτηση εβαλα το destinator 7 και κατα την διαρκεια της πλοηγησης,μου σβηνει η οθονη και ξαναανοιγει.μπορει να μου πει κανεις γιτι?? ευχαριστω και κατι αλλο.ενω εχω κανει ενημερωση στο quick gps μου βγαζει μηνυμα οτι εχει ληξη.καποια βοηθεια?? Είσαι με official ROM και την τελευταία έκδοση του Destinator; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. November 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2008 Είσαι με official ROM και την τελευταία έκδοση του Destinator; ναι official ρομ αλλα μαλλον δεν εχω την τελευταια εκδοση του destinator. μαλλον θα το βγαλω θα γυρισω στο 6 για πες,τι πρεπει να κανω? η εκδοση destinator που εχω ειναι η v7.0.0.463 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. November 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2008 Bάλτο όπου θες μέσα στην Ιντερναλ τον φάκελο default. Μετα πήγαινε Wisbar Advance Settings> Theme>Wisbar theme>Menu>install και βρες τον φάκελο default. Otan τον ανοίξεις το πρόγραμμα θα δει ένα αρχείο. Επέλεξέ το και πάτα οκ. Μετα apply και το θέμα μπήκε. p.s. Μήν σβήσεις ποτέ τον φάκελο default γιατί αυτομάτως χάνεται και το θέμα. Ευχαριστώ φίλε για την γρήογρη απάντηση... Να ΄σαι καλά Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 9, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2008 η εκδοση destinator που εχω ειναι η v7.0.0.463 Αυτό είναι το πρόβλημα. Η έκδοση αυτή είναι beta και με αρκετά bugs. Βάλε την v7.0.0.588.11 (ipmart-forum.com) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elflost Δημ. November 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2008 Είχα ξανακάνει την ερώτηση και παλιότερα,απλά επειδη δεν έκανα καμία κίνηση τότε,ξαναρωτώ (σε περίπτωση που άλλαξαν τα δεδομένα): Sensorlock ή Answerkeys Disabler; (Έχει φτάσει η κατάσταση στο απροχώρητο με τις τυχαίες απαντήσεις στις κλήσεις) Παράθεση "LengthPro® Comment Lengthener™always keeps my comments lengthy!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 9, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2008 Answerkeys Disabler Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis55 Δημ. November 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2008 Κατεβασε αυτο το προγραμματακι, Βαλε Ελλαδα-Edit-Add City-Στο city βαλε Ξανθη-Στο Code βαλε EUR|GR|GR051|XANTHI Φίλε konandrio εγώ εγκατέστησα το πρόγραμμα αυτό αλλά μου λέει ότι για την εφαρμογή αυτή απαιτείται νεότερη έκδοση του microsoft net compact framework.:confused: Για δώσε τα φώτα σου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. November 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2008 Αυτό είναι το πρόβλημα. Η έκδοση αυτή είναι beta και με αρκετά bugs. Βάλε την v7.0.0.588.11 (ipmart-forum.com) ευχαριστω...το καταλαβα μετα και απο λιγο ψαξιμο και παλι ευχαριστω για την απαντηση σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 9, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2008 Φίλε konandrio εγώ εγκατέστησα το πρόγραμμα αυτό αλλά μου λέει ότι για την εφαρμογή αυτή απαιτείται νεότερη έκδοση του microsoft net compact framework.:confused: Για δώσε τα φώτα σου! Χρειάζεσαι αυτό... Microsoft .NET Compact Framework 3.5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis55 Δημ. November 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2008 Χρειάζεσαι αυτό... Microsoft .NET Compact Framework 3.5. Ευχαριστώ πολύ φίλε athanaso αλλά επειδή χάθηκα λίγο εκεί μέσα, ποιο απ'όλα πρέπει να κατεβάσω και που να το αγκαταστήσω; Και πάλι σ'ευχαριστώ φίλε μου!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. November 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2008 Ευχαριστώ πολύ φίλε athanaso αλλά επειδή χάθηκα λίγο εκεί μέσα, ποιο απ'όλα πρέπει να κατεβάσω και που να το αγκαταστήσω; Και πάλι σ'ευχαριστώ φίλε μου!:) Πατα εκει που λεει Download, Μέσω του υπολογιστή σου με το διαμαντι συνδεδεμενο. Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts