Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Diamond (P3700)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

απο χθες βραδυ ειμαι ενας νεος κατοχος του διαμαντιου.το κουτι του ειναι απιστευτο.πρωτη φορα ασχολουμε με wm συσκευη και την βρισκω αρκετα ενδιαφερον και οχι τοσο αβολη. οσο παρουσιαζεται(ισως φταιει οτι ημουν χρηστης εδω και καιρο της uiq).οτι αποριες ειχα μεχρι τωρα λυθηκαν με αναζητησεις σε αυτο το forum και τα υπολοιπα.εκτος απο μια.θελω να απενεργοπιοιησω το 3g αλλα δε μπορω να το βρω..ισως φταιει οτι μου επεσαν ολα μαζι και ζαλιστηκα λιγο.κατα τα αλλα μ αρεσει πολυ αν και στη πρωτη φορτιση δε κρατησε ουτε μερα (με wifi και ραδιο),θα δειξει ο καιρος.επισης οντως ζεσταινεται η μπαταρια απο πισω μετα απο αρκετη ωρα σκαλισματος...
[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

απο χθες βραδυ ειμαι ενας νεος κατοχος του διαμαντιου.το κουτι του ειναι απιστευτο.πρωτη φορα ασχολουμε με wm συσκευη και την βρισκω αρκετα ενδιαφερον και οχι τοσο αβολη. οσο παρουσιαζεται(ισως φταιει οτι ημουν χρηστης εδω και καιρο της uiq).οτι αποριες ειχα μεχρι τωρα λυθηκαν με αναζητησεις σε αυτο το forum και τα υπολοιπα.εκτος απο μια.θελω να απενεργοπιοιησω το 3g αλλα δε μπορω να το βρω..ισως φταιει οτι μου επεσαν ολα μαζι και ζαλιστηκα λιγο.κατα τα αλλα μ αρεσει πολυ αν και στη πρωτη φορτιση δε κρατησε ουτε μερα (με wifi και ραδιο),θα δειξει ο καιρος.επισης οντως ζεσταινεται η μπαταρια απο πισω μετα απο αρκετη ωρα σκαλισματος...

Start>Settings>Phone>Band>GSM

Καλορίζικο και καλα ξενύχτια!

Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB.

ΠΑιδιά επειδή δεν ψωνίζω απο εξωτερικό μπορείτε να μου πείτε πιο είναι το καλύτερο screen protector απο Ελληνικό e-shop που πήρατε, και η θήκη PO-S390 είναι χοντρή; εχει και απο τις 2 μεριές τρύπα; Αν έχετε να μου προτείνετε κάποια άλλη ευχαρίστως!
Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB.

Φιλε μου μολις το βρηκα...ευχαριστω για την απαντηση σου..οσο για το ξενυχτι εξαρταται απο την μπαταρια:lol:
[sIGPIC][/sIGPIC]

Χεχεχε.... god bless usb cable!!!

• Administrators
ΠΑιδιά επειδή δεν ψωνίζω απο εξωτερικό μπορείτε να μου πείτε πιο είναι το καλύτερο screen protector απο Ελληνικό e-shop που πήρατε,

Δες εάν έχει το play247.gr να δεις εάν έχει για τη συσκευή σου.

και η θήκη PO-S390 είναι χοντρή; εχει και απο τις 2 μεριές τρύπα;

Δεν είναι χοντρή, από τη μία μεριά βγαίνει η συσκευή.

Αν έχετε να μου προτείνετε κάποια άλλη ευχαρίστως!

Εγώ θα πρότεινα μια silicone case για τη συγκεκριμένη συσκευή.

Modpic.gif

• Administrators
επισης οντως ζεσταινεται η μπαταρια απο πισω μετα απο αρκετη ωρα σκαλισματος...

Ο επεξεργαστής είναι αυτός που ζεσταίνεται και είναι προβλεπόμενο. :rolleyes:

Modpic.gif

Δεν είναι χοντρή, από τη μία μεριά βγαίνει η συσκευή.

Φίλε athanaso77 τσέκαρε στο e-shop λέει ότι το κινητό μπορεί μπει από το πάνω όσο και από το κάτω μέρος της θήκης. Άρα δεν θα βγαίνει κιόλας;:rolleyes:

loipon paidia apo me8aurio 8a eimai kai egw enas neos xristis tou diamond kai eis gnwsin m to pernw oti me tin xrisi pou 8a to kanw dn 8a paei mia mera kai an paei 8a nai me to zori:p

Elpizw na ekana swsti kinisi pou edwsa to n95 8gb gia na parw auto:)

Otan to leitourgisw gia kapoies meres elpizw na aksizei:)

Ti lete na proseksw sto kinitp????

Oson afora tis cooked rom aksizei na perasw tin dynamic 2,4 tou panosha apo to xda developers???

Filika kai sorry gia ta greeklish alla exw prob me to pc:)

Filika

Nikolas:D

Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB

Φίλε athanaso77 τσέκαρε στο e-shop λέει ότι το κινητό μπορεί μπει από το πάνω όσο και από το κάτω μέρος της θήκης. Άρα δεν θα βγαίνει κιόλας;:rolleyes:

Μπαινει και βγαινει απο οπου εσυ θες.Εχει κατι σαν ιμαντα μεσα,που αν το βαλεις απο πανω,θα πρεπει και να το βγαλεις απο πανω.Αντιστοιχα απο κατω.

Μπαινει και βγαινει απο οπου εσυ θες.Εχει κατι σαν ιμαντα μεσα,που αν το βαλεις απο πανω,θα πρεπει και να το βγαλεις απο πανω.Αντιστοιχα απο κατω.

Tελικά παράγγειλα αυτη!

https://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.003929

. Ελπίζω να είναι αυτή που λέτε γιατι στο htchellas forum λενε για μια S390 θήκη που το κάνει αυτό.

• Administrators
Tελικά παράγγειλα αυτη!

H ίδια είναι. Και όπως είπε και ο Ηλίας, από όπου μπαίνει... από εκεί βγαίνει.

Modpic.gif

• Administrators

Ti lete na proseksw sto kinitp????

Πάρτο με το καλό και βλέπεις μετά τι θέλεις να κάνεις ανάλογα με τις απαιτήσεις σου. Η ROM του Πάνου αξίζει.

Modpic.gif

H ίδια είναι. Και όπως είπε και ο Ηλίας, από όπου μπαίνει... από εκεί βγαίνει.

goooooooooood! Ευχαριστώ!

Anyway... Ερωτηση: αυτη τη στηγμη απο ξενες rom, ποια αξιζει περισσοτερο...? (τo OS 5.5.22222 τo εχει βαλει κανεις σε WWE? Thx !

Εγω έβαλα την Shine On 2.4 Full 16 MB PP του Panosha. Ειναι καταπληκτική κατά την άποψη μου. Μπορεις να τη βρεις είτε εδω, είτε εδώ

Καλη επιτυχία :cool:

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

καλησπερα φιλε αλφα. :)

εαν δεν το πηρες ουτε για mp3 , ουτε για φωτογραφιες, ουτε για player, και αφου με την χρηση που του κανεις σε βγαζει 2-3 μερες, τοτε πως το χρησιμοποιεις? τοτε υποθετω οτι το πηρες μονο για GPS πλοηγηση? και εδωσες τοσα λεφτα μονο για αυτο? :confused:

φιλικα.

μαλλον δεν καταλαβες το τι ειπα!!! δεν πηρα το διαμαντι για να ακουω ΜΡ3 ουτε με γνωμονα οτι θα θελω να βγαζω τις καλυτερες φωτο, το πηρα σαν ενα πολυεργαλειο...

Ακουω που και που λιγο ραδιοφωνο, βγαζω οταν χρειαστει (και δεν εχω καμερα μαζι μου) καμια φωτο, που δεν ειναι κακες! κανω λιγη χρηση GPS και αρκετο wifi (σχεδον μονιμα ανοιχτο) για mail,καιρο και για μπω σε κανενα φορουμ (για λιγο, γιατι δεν ειναι για πολυ χρηση) παραλληλα μιλαω και στελνω 2-3 σμς... με αυτα με βγαζει αναλογα με το ποσο πολυ η λιγο τα χρησημοποιω ολα απο 2 εως 3 μερες.

Ελπιζω να εγινα κατανοητος.

Οσο για αυτο που λεω οτι δεν το πηρα για "mp3 , ουτε για φωτογραφιες, ουτε για player"

Εννοω οτι δεν ηταν τα χαρακτηριστικα που καθορισαν την επιλογη μου γιατι τοτε θα επαιρνα 2-3 συσκευες για να κανω αυτο που θελω.

Αλλα φτανει τοσο που δικαιολογησα τους λογους που πηρα το διαμαντι, στο κατω κατω ουτε κακο εκανα αλλα και δεν νομιζω να ενδιαφερει κανενα ποια ειναι τα κριτιρια της επιλογης μου!

καλησπερα παιδια,ενδιαφερομαι για το sk tools.Μηπως μπορει κανενας να μου πει που μπορω να το βρω χωρις να βαλω το χερι στη τσεπη?δεν πανε καλα τα οικονομικα μου τον τελευταιο καιρο ειδικα...

συγνωμμη για τον τροπο μου,ξερω οτι δεν επιτρεπεται, αλλα...

sorry αν έχει ειπωθεί ξανά η ερώτηση,αλλά πως αλλάζει η γλώσσα απο αγγλικά στα ελληνικά?

[sIGPIC][/sIGPIC]

everything good in life is either illegal, immoral or fattening!!

Έναρξη-> ρυθμίσεις->σύστημα->γλώσσα

Για την γλώσσα του πληκτρολογίου: δεξιά από το εικονίδιο για την εμφάνιση του πληκτρολογίου, υπάρχει ένα τριγωνάκι. Πάτα το και θα έχεις την επιλογή Αγγλικά-Ελληνικά.

• Administrators
Ακουω που και που λιγο ραδιοφωνο, βγαζω οταν χρειαστει (και δεν εχω καμερα μαζι μου) καμια φωτο, που δεν ειναι κακες! κανω λιγη χρηση GPS και αρκετο wifi (σχεδον μονιμα ανοιχτο) για mail,καιρο και για μπω σε κανενα φορουμ (για λιγο, γιατι δεν ειναι για πολυ χρηση) παραλληλα μιλαω και στελνω 2-3 σμς... με αυτα με βγαζει αναλογα με το ποσο πολυ η λιγο τα χρησημοποιω ολα απο 2 εως 3 μερες.

Oli tin imera to Wifi anoixto kai sou bgazei i mpataria 2 me 3 meres aftonomia? Poly kalo!

Modpic.gif

Εγω έβαλα την Shine On 2.4 Full 16 MB PP του Panosha. Ειναι καταπληκτική κατά την άποψη μου. Μπορεις να τη βρεις είτε εδω, είτε εδώ

Καλη επιτυχία :cool:

που μπορουμε να δουμε ποιες οιτελευταιες ρομ που κυκλοφορουν κ τι πλεονεκτηματα εχουν αποτι της ace ?

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6396my_car.jpg

https://www.facebook.com/JpaulsCarWash?ref=hl

^^Autoglym Detail Center^^

βιολογικοί καθαρισμοί, γυάλισμα-κέρωμα

• Administrators
που μπορουμε να δουμε ποιες οιτελευταιες ρομ που κυκλοφορουν

http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=430

κ τι πλεονεκτηματα εχουν αποτι της ace ?

Plirofories sta prwta posts tis kathe ROM antistoixa.

Modpic.gif

αποτι καταλαβαινω ειναι πολυ καλυτερες οι cooked versions.....παρολα αυτα ποια ειναι η πιο stable απο αυτους που εχουν τεσταρει παραπανω απο μια ? βλεπω του panosha φαινεται αρκετα διαδεδομενη κ εχει ενδιαφεροντες αλλαγες π.χ.

Shine_On_2.4_LIGHT_Dynamic_pp by koukou

Shine_On_2.4_LIGHT_16MB_pp by koukou

Shine_On_2.4_FULL_Dynamic_pp by koukou

Shine_On_2.4_FULL_16MB_pp by koukou

απο αυτες επισης πως ξερω ποια να διαλεξω

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6396my_car.jpg

https://www.facebook.com/JpaulsCarWash?ref=hl

^^Autoglym Detail Center^^

βιολογικοί καθαρισμοί, γυάλισμα-κέρωμα

• Administrators
απο αυτες επισης πως ξερω ποια να διαλεξω

Mpes edw, diabase kai de tha dyskolefteis na bgaleis akri gia to poia einai pio katallili gia ta dika sou dedomena.

Modpic.gif