Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Diamond (P3700)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
Να αγοράσει την HTC τότε να του τα λένε απο μέσα.

Το πας στο άλλο άκρο και εσύ τώρα! :rolleyes:

Μας αρέσει δεν μας αρέσει... αυτοί είναι οι βασικοί κανόνες του marketing. Όλοι κάποια στιγμή νοιώθουμε την αδικία που μένουμε με το παλιό μοντέλο ενώ έχει βγει καινούργιο. Και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ.

Modpic.gif

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

To έχω δοκιμάσει. Δεν δουλεύει στα diamonds.

Οχι δεν δουλευει, εγω μονο με αυτο σερφαρω, μαλλον δεν σου αρεσει η αναλυση, πήγαινε στα settings και βαλε την μεγαλυτερη γραμμοτοσειρα, αν παλι δεν σου κανει πες μου, για να βρω opera για vga, καπου το ειχα δει απλα δεν δουλευε full screen, πιστευω να το βρω.

s100-Artemis-Cruise-Diamond

HTC-Touch-Diamond.jpg.bc5fa35baa0b6f97517a6b8f6b247b68.jpg

Δεν είναι και ότι καλύτερο από μεριά πολιτικής της εταιρίας. Τότε όλοι θα περίμεναν το μελλοντικό και δεν θα έπαιρναν το σημερινό.

Εν μερη εχεις δικιο.Απο την αλλη ομως καποια στιγμη θα εβρισκε αυτο που πραγματικα θελει,αυτο που καλυπτει της αναγκες του και θα το επαιρνε.Επισης η Νοκια που το κανει τοσα χρονια δεν νομιζω να μην ξερει απο σωστη πολιτικη,πανω στα κινητα.

athanaso77 αυτό λέω, κι εγώ το ίδιο μπορεί να εχω νοιώσει. Δέν κλαίγομαι γι αυτό. Η συσκευή που χρησιμοποιώ εγώ είναι η Ρ4350 και δουλεύει άψογα, δεν εμφανίζει προβλήματα. Ισως πάρω το touch pro. Δεν σκοτώνομαι κιόλας ας βγεί ότι θέλει εγώ εκείνο θα πάρω αυτό θέλω.

athanaso77 αυτό λέω, κι εγώ το ίδιο μπορεί να εχω νοιώσει. Δέν κλαίγομαι γι αυτό. Η συσκευή που χρησιμοποιώ εγώ είναι η Ρ4350 και δουλεύει άψογα, δεν εμφανίζει προβλήματα. Ισως πάρω το touch pro. Δεν σκοτώνομαι κιόλας ας βγεί ότι θέλει εγώ εκείνο θα πάρω αυτό θέλω.

Την αποψη καποιου πανω σε ενα θεμα,την λαμβανεις σαν κλαψιμο?Κακως το σχολιαζουμε τοσο πολυ....

Ο καθενας παιρνει οτι του αρεσει.

Οχι δεν δουλευει, εγω μονο με αυτο σερφαρω, μαλλον δεν σου αρεσει η αναλυση, πήγαινε στα settings και βαλε την μεγαλυτερη γραμμοτοσειρα, αν παλι δεν σου κανει πες μου, για να βρω opera για vga, καπου το ειχα δει απλα δεν δουλευε full screen, πιστευω να το βρω.

Oh my bad. Έκανα το λάθος να διαβάσω τα Posts sto xda και δεν το δοκίμασα στο δικό μου και σου απάντησα γρήγορα. Τώρα το έβαλα και δουλεύει μια χαρά. Είναι και πολύ fast!!! Σε ευχαριστώ. Η vga έκδοση λες να έχεις σημαντικές διαφορές;

Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB.

Νομίζω ότι όντως... αυτή η φιλοσοφική (off-topic) συζήτηση καλό είναι να σταματήσει εδώ. :rolleyes:

+1000000

:D

Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB.

ρε παιδια δικαιο εχετε ολοι αλλα τι να κανουμε η htc ειναι μοναδικη σε ποιοτητα ppc , βασικα πλεον εχοντας το iphone μπορω να πω οτι για μενα ειναι ο,τι καλυτερο αυτη την στιγμη απο θεμα ιnterface , τωρα το διαμαντι (επειδη δεν μπορω να κανω και χωρις ppc ) ειναι μια παρα πολυ καλη προταση ppc και μονο η vga που εχει φτανει , τωρα η αληθεια ειναι οτι μου αρεσει να αλλαζω κινητα διαφορετικα με το iphone + diamond ειμαι απολυτα καλυμενος (δεν ξερω ομως αν το htc hd μπορει να αντικαταστησει τον παραπανω συνδυασμο )

Επιπλεον τα νεα windows θα τα τρεχει ανετα το διαμαντακι , εδω τρεχει win6,1 αλλα ppc με τους ομαρρρρρ επεξεργαστες το διαμαντακι θα κολωσει ??

http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg

MacUse.net  For Apple Fun's  we Just think Different

Ο te_salat επρεπε να ειχε αγορασει το cruise, ηταν η μεγαλύτερη ήττα με διαφορα, παρ, ολ αυτα υπαρχουν παιδια στους xda που δεν τα εχουν παρατησει, μεχρι και 3d drivers εβαλαν που τους ειχε ξεχασει η htc.

To diamond αποκλείεται να πεθανει απο το hd, ειναι οντως για διαφορετικο κοινο.

Εγω ελπιζω η htc να μην σταματησει τις οθονες 2,8.

Εκανα σαφή αναφορά.

Δεν είπα ότι δεν μου αρέσουν τα προιόντα της HTC.

Η πολιτική της δεν μου αρέσει.

Επίσης ανέφερα συγκεκριμένο παράδειγμα μεγάλης εταιρείας για τον χρόνο που κάνει τις ανακοινώσεις της για τα νέα μοντέλα.

Δεν απαιτώ να υιοθετήσει κανείς τις απόψεις μου.

Όταν κυκλοφόρησε το Diamond δεν φαίνονταν πουθενά στον ορίζοντα η δυνατότητα να ξεπεράσει τόσο άμεσα η HTC το πρόβλημα της οθόνης των 2.8 ιντζών.

Οπότε δεν ήταν δυνατόν να στραφώ στο iphone μόνο για την οθόνη, ούτε να περιμένω κάτι που δεν ήξερα καν ότι μπορεί να υπάρξει τόσο σύντομα.

Κανείς δεν μας βάζει το μαχαίρι στο λαιμό για να αγοράσουμε οτιδήποτε. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν έχουμε δικαίωμα κρίσης.

Δεν τραβάω κανένα ζόρι να έχω πάντα το τελευταίο μοντέλο. Μάλιστα ως τώρα φρόντιζα να αγοράζω όταν είχαν φτάσει οι τιμές σε λογικά επίπεδα γιατί δεν με ενδιέφερε η μεταπώληση.

Εξηγησα πολλές φορές ότι αν παρουσίαζαν τα μοντέλα τους 9-10 μήνες πριν, όπως κάνουν οι άλλες εταιρείες δεν θα είχα κανένα πρόβλημα.

Εκεί που ζω εγώ το Diamond θα παραμείνει κορυφή για πάρα πολύ ακόμα.

Δεν είμαι από τους ανθρώπους που φιγουράρουν τα κινητά τους στο τραπέζι της καφεταίρειας.

Η συσκευή μου βρίσκεται πάντα σε θήκη book, χρησιμοποιώ ΒΤ και βγάινει από το κλιπ της ζώνης μόνο αν πρέπει να καλέσω κάποιον αριθμό.

Αυτά για όσους νομιζουν ότι στεναχωρήθηκα που θα κυκλοφορήσει το HD και δεν θα έχω πια φρεσκα κουλούρια.

Απλά δεν γουσταρω να μπαίνω σε διαδικασία πώλησης - αγοράς χωρίς λόγο.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

κσι μενα δεν μαρεσει η πολιτικη του καραμανκλη, τι να κανουμε τωρα ??χαχαχα πλακα κανω. ετσι μουρ8ε

. με τα σμσ με το δαχτυλο τι θα κανουμε ?? δεν μαρεσει κανενα προγραμμα σαν το phone plus. απορω πραγματικα πως στελνετε μηνυματα

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6396my_car.jpg

https://www.facebook.com/JpaulsCarWash?ref=hl

^^Autoglym Detail Center^^

βιολογικοί καθαρισμοί, γυάλισμα-κέρωμα

καλησπερα

εδω και μια βδομαδα βλεπω κατι το ανυσηχητικο

εκει που τελειωνει η οθονη απο την πλευρα του βελους,το πλαστικο εχει μπει προς τα μεσα,ενα εκατοστο.

δεν ειναι και προβλημα αλλα απο αισθητικης πλευρας ειναι καπως.

καλησπερα

εδω και μια βδομαδα βλεπω κατι το ανυσηχητικο

εκει που τελειωνει η οθονη απο την πλευρα του βελους,το πλαστικο εχει μπει προς τα μεσα,ενα εκατοστο.

δεν ειναι και προβλημα αλλα απο αισθητικης πλευρας ειναι καπως.

Σε καποιους αλλους εβγαινε πρως τα εξω, νομιζω τους εγινε αντικατασταση συσκευης.

κσι μενα δεν μαρεσει η πολιτικη του καραμανκλη, τι να κανουμε τωρα ??χαχαχα πλακα κανω. ετσι μουρ8ε

. με τα σμσ με το δαχτυλο τι θα κανουμε ?? δεν μαρεσει κανενα προγραμμα σαν το phone plus. απορω πραγματικα πως στελνετε μηνυματα

Δεν εχω δοκιμασει το προγραμμα που λες, εγω με τα default πληκτρολογια στελνω πολυ ανετα, οπως και με resco keyboard και pcm keyboard.

τι να πω ρε γμτ... δεν ξερω. λιγο που επαιξα σημερα με ενος φιλου που μου το ειχε δανεισει δεν με βολεψε με κανενα προγραμμα απο τα προανεφερθεντα να στειλω... θα μου πεις τι σε νοιαζει ? ε στελνω πολλα μηνυματα. ειναι ο κυριος λογος που δεν θελω να το παρω . αλλα απο την αλλη δεν υπαρχει κ κατι αλλο αυτη τη στιγμη σε αυτο το μεγεθος με αυτα τα χαρακτηριστικα. μονο νοκια Ν96 αλλα αν ηταν να παω σε αυτο το μεγεθος θα επαιρνα το htc pro.

γρρρρρ....:(

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6396my_car.jpg

https://www.facebook.com/JpaulsCarWash?ref=hl

^^Autoglym Detail Center^^

βιολογικοί καθαρισμοί, γυάλισμα-κέρωμα

Σε καποιους αλλους εβγαινε πρως τα εξω, νομιζω τους εγινε αντικατασταση συσκευης.

καλα αντικατασταση συσκευης δεν νομιζω να γινετε για αυτο,μαλλον το πλασδτικο αλλαζουν.

ειναι της ace kai αγορασμενο στις 19-9-2008,αν το παω στο service θα βγαλω ακρη??αυτο με ενδιαφερει εμενα

καλα αντικατασταση συσκευης δεν νομιζω να γινετε για αυτο,μαλλον το πλασδτικο αλλαζουν.

ειναι της ace kai αγορασμενο στις 19-9-2008,αν το παω στο service θα βγαλω ακρη??αυτο με ενδιαφερει εμενα

Ok νομιζα οτι το ειχες μια βδομαδα, σιγουρα θα σε καλυψει η εγγυηση.

Ok νομιζα οτι το ειχες μια βδομαδα, σιγουρα θα σε καλυψει η εγγυηση.

αν το ειχα μια βδομαδα θα ειχα ξενερωσει

η αληθεια ειναι οτι στην αρχη δεν με βολευε καθολου σαν λειτουργεικοτητα κινητου αλλα οσο περναν οι μερες τοσο μου αρεσει περισσοτερο.

τελικα ειναι τιμια συσκευη το διαμαντακι.

και το λεω εγω που εχει τραβηξει αρκετα στα χερια μου εδω και ενα μηνα

Φιλε σ'αυτο το σημειο ειχα κι εγω προβλημα το εστειλα στην εταιρια (15 ημερων τηλεφωνο)και η απαντηση τους ηταν οτι απλα δεν γινεται τιποτα.

Αγορασαμε τηλεφωνο εξακοσιων ευρω και αυτη ειναι η αντιμετωπιση της εταιριας.

Τελος παντων το τηλεφωνο το πουλησα και πηρα αλλο γιατι δεν εβγαζα ακρη.

Xαιρε HTC....

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

• Administrators
αν ηταν να παω σε αυτο το μεγεθος θα επαιρνα το htc pro.

Και γιατί δεν το παίρνεις; Δεν σου φαίνεται καθόλου η διαφορά στο πάχος εάν αναλογιστείς τι πράγματα παραπάνω σου προσφέρει.

Modpic.gif

• Administrators
απορω πραγματικα πως στελνετε μηνυματα

Όλα συνήθεια είναι. Πολλοί από μας θα σου πουν... απορώ πραγματικά πως τόσο καιρό αντέξατε με τα Symbian! ;)

Modpic.gif

• Administrators

τελικα ειναι τιμια συσκευη το διαμαντακι.

Και εγώ το πιστεύω αυτό... και σε πολύ καλή τιμή συγκριτικά με τις προγενέστερες συσκευές.

Modpic.gif