elflost Δημ. October 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2008 Pantws oson afora to koino pou apefthynontai oi dyo syskeves... egw eksakolouthw na pistevw oti diaforopoieitai kai kyriws logo tou ogkou pou ksexwrizei tis dyo syskeves. Συμφωνώ απόλυτα.Φίλε Te_salat για δοκίμασε να βάλεις το HD στην πίσω τσέπη του παντελονιού σου και τα ξαναλέμε.(δεν φοράς XXXL, έτσι; :lol: ) Παράθεση "LengthPro® Comment Lengthener™always keeps my comments lengthy!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleley Δημ. October 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2008 Υπάρχει μια κατηγορία αγοραστών (στην οποία ανήκω κι εγώ) που ίσως δεν χρειάζεται ένα ppc, ούτε και πρόκειται να εξαντλήσει ποτέ τις δυνατότητές του. Παρ' όλ' αυτά, είπαμε να κάνουμε ένα βήμα "μπροστά". :) ΠΟΤΕ όμως δεν θα αγόραζα κάτι τέτοιο αν οι διαστάσεις του δεν ήταν πρακτικές και η εμφάνισή του όμορφη. Με λίγα λόγια, το Diamond είναι για την κάθε HTC, το σκαλοπάτι για να περάσει ο κόσμος από τα συμβατικά κινητά στα ppc. Γι' αυτό και νομίζω ότι το HD δεν μπαίνει στα χωράφια του Diamond, τουλάχιστον στον βαθμό που είπε ο φίλος Te_salat. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 23, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2008 Te_salat για δοκίμασε να βάλεις το HD στην πίσω τσέπη του παντελονιού σου και τα ξαναλέμε. Dedomenis tis evaisthisias twn othonwn se aftes tis syskeves... egw proswpika oute to Diamond tha ebaza stin pisw tsepi tou panteloniou. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elflost Δημ. October 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2008 Dedomenis tis evaisthisias twn othonwn se aftes tis syskeves... egw proswpika oute to Diamond tha ebaza stin pisw tsepi tou panteloniou. Με την original slim δερμάτινη θήκη του Diamond δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα.Βέβαια,όλα αυτά όταν είσαι όρθιος...:rolleyes: Παράθεση "LengthPro® Comment Lengthener™always keeps my comments lengthy!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 23, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2008 Με την original slim δερμάτινη θήκη του Diamond δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα. Apo afta pou exw akousei kai dei... exw kathe logo na ekfrazw tis anisixies mou giafto. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefmangr Δημ. October 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2008 H τελευταία έκδοση του opera mini είναι η 4; Μπορείτε να μου δωσετε κάποιο Link να το κατεβάσω γιατι στην επίσημη σελίδα δεν δίνει επιλογή για diamond. Με τον mini βλέπουμε και flash ε; Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. October 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2008 Με οποιαδήποτε θήκη και να είστε είναι εντελώς άχρηστο να βάζετε το κινητό στην πίσω τσέπη η σε κάποια τσέπη παντελονιού. 100% πάς για αλλαγή οθόνης μετά. Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2008 Επιτρέψτε να διαφωνήσω. Θα το δείτε στην πράξη μόλις αρχίσει να είναι διαθέσημο το HD. Το μέγεθος του δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλο αν το συγκρίνω με το Iphone το οποίο έχω χρησιμοποιήσει. Τηλέφωνο για τσέπη είναι μόνο το Ε51 μου. Δεν είναι κριτήριο αυτό. Όταν αγοράζεις ppc σε ενδιαφέρει η λειτουργικότητα και η οθόνη που αποτελεί το ζουμί όλων όσων μπορεί να κάνει σαν συσκευή. Αν η ημερομηνία παράδοσης δεν έχει καθυστέρυση θα δούμε ποιός έχει δίκιο πολύ σύντομα. Αν ο μοναδικός στόχος της HTC είναι να βρει τον απόλυτο iphone killer χωρίς να σέβεται τους πελάτες, αφού είναι σίγουρο ότι την στιγμή που έβγαινε στα μαγαζιά το Diamond, τα εργοστάσια προετοίμαζαν τα καλούπια τους για την παραγωγή του HD, κάνει μεγάλο λάθος. Έχετε δει πόσο πουλιέται μεταχειρισμένο ένα cruise? δεν πιάνει με τίποτα πάνω από 200 ευρώ, όταν πριν 6 μήνες αγοράστηκε 550. Αυτή είναι η πολιτική της HTC, καθαρά ανατολίτικη. Είμαι σίγουρος ότι και το HD την ίδια τύχη θα έχει σε λίγους μήνες. Επίσης όσοι νομίζουν ότι θα πουλήσουν το αγγλικό diamond με 400 ευρώ κάνουν λάθος. Κανείς δεν πάιρνει μεταχειρισμένο για να γλυτώσει μόνο 120 ευρώ, που μπορεί να είναι και λιγότερα σε κανα μήνα, αν πέσει κι αλλό η τιμή του στο expansys. Εγώ αποφάσισα, δεν το πουλάω θα μείνει έστω και σαν gps στο αυτοκίνητο, αλλά HTC δεν ξαναπέρνω. Οι άνθρωποι έγιναν φασονιέριδες και ψάχνουν νέα μοντέλα για να καλύπτουν την παραγωγή των εργοστασίων τους. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. October 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2008 μα αυτη την πολιτικη την εχουν ολες οι μεγαλες εταιρειες,πχ η νοκια βγαζει 20 μοντελα καθε χρονο,αν καποιος κανει την δουλεια του και τον καλυπτει το μηχανημα που εχει δεν βλεπω καποιο λογο να δινει καθε 5 μηνες 600-700 ευρω εκτος αν εχει την τρελα η το ψωνιο να εχει το τελευταιο μοντελο οποτε πασο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CASH Δημ. October 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2008 Καλησπερα , Εβαλα το Destinator 7 και εβαλα και εναν χαρτη που βρηκα GreeceG αλλα αυτο μου ζηταει να το γραψω και να δωσω το νουμερου Serial Number κατι τετοιο ολος ο φακελος δεν τον εχει μηπως γνωριζετε κατι ? Αν υπαρχει αλλος χαρτης Αθηνας ή Ελλαδος γιατι εχω μεινει ετσι ? (Ειμαι νεος στα WM) Σας ευχαριστω εκ των πρωτερων Παράθεση Ο εξυπνος ανθρωπος παραδεχεται παντα το λαθος του, ο πονηρος βρισκει δικαιολογιες αλλα ο βλακας παντα επιμενει!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jean-Paul Δημ. October 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2008 λοιπον εχω στα χερια μου σημερα ενα vodafone diamond. athanso77 ιδου η ρομ. για πες μας ποια ειναι Λ.Σ CE 5.2.19965 εσ.εκδ. 19965.1.2.3 rom 1.92.168.2 ELL radio 1.00.25.05 prot. 52.29.25.12U καλη ειναι η οχι ??? παντως εγω που επαιξα με το κινητο δεν ειναι κ τοσο γρηγορο οσο το περιμενα σε σχεση με το touch moy. κ επισης αυτο το touch flow sas aresei ??? εγω το γυρισα κατευθειαν στο νορμαλ. δεν μπορεις να βαλεις οτι θες sthn today screen . δεν ξερω. δεν με ξετρελλανε. δεν βοηθαει κ τρελα θα ελεγα. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6396my_car.jpg https://www.facebook.com/JpaulsCarWash?ref=hl ^^Autoglym Detail Center^^ βιολογικοί καθαρισμοί, γυάλισμα-κέρωμα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 23, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2008 Όταν αγοράζεις ppc σε ενδιαφέρει η λειτουργικότητα και η οθόνη που αποτελεί το ζουμί όλων όσων μπορεί να κάνει σαν συσκευή. Oi epoxes omws exoun allaksei pia... ta PPCs exoun ginei "fashion kinita" kai o megalyteros arithos simerinwn agorastwn ta pairnei gia afto kai oxi epeidi xreiazontai pragmatika ena PPC. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halkis_13 Δημ. October 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2008 Με οποιαδήποτε θήκη και να είστε είναι εντελώς άχρηστο να βάζετε το κινητό στην πίσω τσέπη η σε κάποια τσέπη παντελονιού. 100% πάς για αλλαγή οθόνης μετά. χρησιμοποιώ θήκη σιλικόνης και screen protector της brando (αν και δεν ξέρω αυτό αν έχει σημασία) και το έχω μονίμως στην μπροστά τσέπη και όλα μια χαρά...η πίεση στην οθόνη δεν είναι και τραγική..πάντως ο χρόνος θα δείξει..:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CASH Δημ. October 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2008 Oi epoxes omws exoun allaksei pia... ta PPCs exoun ginei "fashion kinita" kai o megalyteros arithos simerinwn agorastwn ta pairnei gia afto kai oxi epeidi xreiazontai pragmatika ena PPC. Θα συμφωνησω σε μεγαλο ποσοστο . Και εγω το πηρα μονο και μονο για το Excel (Λογω δουλειας) και λιγο PDF. Παράθεση Ο εξυπνος ανθρωπος παραδεχεται παντα το λαθος του, ο πονηρος βρισκει δικαιολογιες αλλα ο βλακας παντα επιμενει!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 23, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2008 λathanso77 ιδου η ρομ. για πες μας ποια ειναι Λ.Σ CE 5.2.19965 εσ.εκδ. 19965.1.2.3 rom 1.92.168.2 ELL radio 1.00.25.05 prot. 52.29.25.12U καλη ειναι η οχι ??? Den kserw kata poso thes to elliniko menou, alla tha synistousa mia ROM oxi vodafone branded, alla kathari tis HTC. (Etsi omws xaneis to amfibolou poiotitas elliniko menou tis Vodafone) παντως εγω που επαιξα με το κινητο δεν ειναι κ τοσο γρηγορο οσο το περιμενα σε σχεση με το touch moy. κ επισης αυτο το touch flow sas aresei ??? εγω το γυρισα κατευθειαν στο νορμαλ. δεν μπορεις να βαλεις οτι θες sthn today screen . δεν ξερω. δεν με ξετρελλανε. δεν βοηθαει κ τρελα θα ελεγα. Gnwmi mou einai oti pleon se aftes tis syskeves to TF3D einai pia anapospasto komati. Episis exei ginei pia arketa parametropoiisimo pou prosarmozetai efkola stis apaitiseis tou kathenos. Apo ekei kai pera bebaia... einai kai thema goustou bebaia. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 23, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2008 πάντως ο χρόνος θα δείξει..:D Aftes oi zimies den theloun xrono... i atyxia tis stigmis arkei. To nou sou loipon. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 23, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2008 Εβαλα το Destinator 7 και εβαλα και εναν χαρτη που βρηκα GreeceG αλλα αυτο μου ζηταει να το γραψω και να δωσω το νουμερου Serial Number κατι τετοιο ολος ο φακελος δεν τον εχει μηπως γνωριζετε κατι ? Αν υπαρχει αλλος χαρτης Αθηνας ή Ελλαδος γιατι εχω μεινει ετσι ? (Ειμαι νεος στα WM) Ta panta sto ipmart-forum.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CASH Δημ. October 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2008 Ta panta sto ipmart-forum.com Αν σου πω οτι ολοι λενε οτι δεν παιζει ? Συγνωμη κιολας αλλα αυτο εχω καταλαβει αν εχει κανενας τον χαρτη και τον εχει χρησιμοποιησει και ξερει οτι παιζει αν ειναι ευκολο ας μου δωσει καποιο σιγουρο Site Σας ευχαριστω εκ των πρωτερων Παράθεση Ο εξυπνος ανθρωπος παραδεχεται παντα το λαθος του, ο πονηρος βρισκει δικαιολογιες αλλα ο βλακας παντα επιμενει!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jean-Paul Δημ. October 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2008 Den kserw kata poso thes to elliniko menou, alla tha synistousa mia ROM oxi vodafone branded, alla kathari tis HTC. (Etsi omws xaneis to amfibolou poiotitas elliniko menou tis Vodafone) Gnwmi mou einai oti pleon se aftes tis syskeves to TF3D einai pia anapospasto komati. Episis exei ginei pia arketa parametropoiisimo pou prosarmozetai efkola stis apaitiseis tou kathenos. Apo ekei kai pera bebaia... einai kai thema goustou bebaia. οταν πρωτοανοιγεις την συσκευη δεν μπορεις να την γυρισεις αγγλικα ?? αλλιως δεν βλεπω κατι αλλο της vodafone mesa εκτος απο τα θεματα κ απο την συνδεση που εχει για vflive μηνυματα πως στελνετε με το ενα χερι ρε παιδια ? το phoneplus to evala alla den paizei pleon se wm 6.1 με το μαμα πληκτρολογιο τα ελληνικα ειναι αλλου για αλλου. παντα μιλαω για αποστολη με το δαχτυλο κ οχι με πενακι Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6396my_car.jpg https://www.facebook.com/JpaulsCarWash?ref=hl ^^Autoglym Detail Center^^ βιολογικοί καθαρισμοί, γυάλισμα-κέρωμα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 23, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2008 οταν πρωτοανοιγεις την συσκευη δεν μπορεις να την γυρισεις αγγλικα ?? αλλιως δεν βλεπω κατι αλλο της vodafone mesa εκτος απο τα θεματα κ απο την συνδεση που εχει για vflive Nomizw oti den ginetai afto sti ROM tis Vodafone. μηνυματα πως στελνετε με το ενα χερι ρε παιδια ? το phoneplus to evala alla den paizei pleon se wm 6.1 με το μαμα πληκτρολογιο τα ελληνικα ειναι αλλου για αλλου. παντα μιλαω για αποστολη με το δαχτυλο κ οχι με πενακι http://www.navimania.gr/showthread.php?t=9234 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 23, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2008 Αν σου πω οτι ολοι λενε οτι δεν παιζει ? Ti den paizei? :worry: Sto sygkekrimeno site mporeis na breis ton elliniko xarti apo polles meries. Eisai sigouros oti epsakses swsta? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefmangr Δημ. October 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2008 Αν σου πω οτι ολοι λενε οτι δεν παιζει ? Συγνωμη κιολας αλλα αυτο εχω καταλαβει αν εχει κανενας τον χαρτη και τον εχει χρησιμοποιησει και ξερει οτι παιζει αν ειναι ευκολο ας μου δωσει καποιο σιγουρο Site Σας ευχαριστω εκ των πρωτερων http://www.navimania.gr/showthread.php?t=5384 Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halkis_13 Δημ. October 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2008 έχω μια απορία:πηγαίνω επαφές-περισσότερα-και επιλέγω το γράμμα που με ενδιαφέρει..οκ..η ταχεία κλήση που εξυπηρετεί?και αν βάλω το icontact τι πλεονεκτήματα έχω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefmangr Δημ. October 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2008 έχω μια απορία:πηγαίνω επαφές-περισσότερα-και επιλέγω το γράμμα που με ενδιαφέρει..οκ..η ταχεία κλήση που εξυπηρετεί?και αν βάλω το icontact τι πλεονεκτήματα έχω? Στην ταχεία κλήση βάζεις τις 15 επαφες που χρησιμοποιείς συνέχεια για ευκολία. Με το icontact Που κ εγω χρησιμοποιώ μπορείς να επιλέξεις το γράμμα εύκολα και γρήγορα με το δάκτυλο. Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 23, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2008 η ταχεία κλήση που εξυπηρετεί?και αν βάλω το icontact τι πλεονεκτήματα έχω? Giati den grafeis kateftheian to onoma pou se endiaferei sto dialpad? Me to pou arxiseis na to grafeis... tha emfanistei amesws. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts