Administrators athanaso77 Δημ. October 12, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 καλησπερα,περασα το advanced configuration tools 3.2 στο diamond αλλα η εκδοση που εχω δεν ειναι συμβατη με την συσκευη μου εβγαζε σφαλμα. μπορει καποιος να μου πει ποια εκδοση ειναι συμαβατη ?? ευχαριστω Πρέπει να εγκαταστήσεις στο .ΝΕΤCF 3.5 Η συσκευή σου by default έχει την έκδοση 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefmangr Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 καλησπερα,περασα το advanced configuration tools 3.2 στο diamond αλλα η εκδοση που εχω δεν ειναι συμβατη με την συσκευη μου εβγαζε σφαλμα. μπορει καποιος να μου πει ποια εκδοση ειναι συμαβατη ?? ευχαριστω Όλες οι εκδόσεις είναι συμβατές. Βάλε την καινούργια 3,3 απο εδώ. Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 Πρέπει να εγκαταστήσεις στο .ΝΕΤCF 3.5 Η συσκευή σου by default έχει την έκδοση 2 ευχαριστω για την απαντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 Όλες οι εκδόσεις είναι συμβατές. Βάλε την καινούργια 3,3 απο εδώ. η εκδοση 3.2 δεν ειναι συμβατη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halkis_13 Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 το διαμαντάκι έχει το opera..αλλά δεν είμαι ικανοποιημένος στο θέμα ότι μου κοβει κείμενο..όπως διαβασα πριν υπάρχει το mini opera?ποια εκδοση να κατεβάσω και απο που?(απο το γνωστο μαγαζάκι?) ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 μια χαρα ειναι η 3.2 με το NETCF2 δεν δουλευει . αυτο αλλαξε Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefmangr Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 το διαμαντάκι έχει το opera..αλλά δεν είμαι ικανοποιημένος στο θέμα ότι μου κοβει κείμενο..όπως διαβασα πριν υπάρχει το mini opera?ποια εκδοση να κατεβάσω και απο που?(απο το γνωστο μαγαζάκι?) ευχαριστώ... Τσέκαρε εδώ:) Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChrisXP Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 Φίλε athanaso, απλός μόλις συνδέω το κινητό στο pc ξεκινάει το activesync την διαδικασία για να συνδεθεί και βγάζει ένα μήνυμα ότι απέτυχε και να ξαναδοκιμάσω να το συνδέσω, χωρίς όμως να βγάζει κάποιον κωδικό σφάλματος για να μπορώ να το ψάξω. To troubleshoot που έτρεξα τα δείχνει όλα οκ. Επιπλέον μπορώ να κάνω explore την συσκευή χωρίς όμως να έχω δικαίωμα να αντγράψω ή να διαγράψω κάτι, είναι σαν αποσυνδεμένο. Δοκίμασα και σε άλλο pc και τα ίδια. Μόλις έκανα hard reset, δούλεψε και μάλλον κόλλησε με κάποιο πρόγραμμα που έβαλα, απλά δεν έχω τον χρόνο μέσα στην εβδομάδα να το ξανακάνω ρυθμίσεις και να περάσω προγράμματα και κοιτάω να αποφύγω ενα ακόμη hard reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 12, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 η εκδοση 3.2 δεν ειναι συμβατη Ούτε η 3.3 θα είναι εάν δεν βάλεις το .netCF 3.5. Στο συνιστώ ούτως ή άλλως πάντως να κάνεις αυτή την αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 12, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 Μόλις έκανα hard reset, δούλεψε και μάλλον κόλλησε με κάποιο πρόγραμμα που έβαλα, απλά δεν έχω τον χρόνο μέσα στην εβδομάδα να το ξανακάνω ρυθμίσεις και να περάσω προγράμματα και κοιτάω να αποφύγω ενα ακόμη hard reset. Έχω την εντύπωση ότι δεν το γλυτώνεις το hard reset εκτός και εάν αρχίσεις να απεγκαθιστάς προγράμματα γιατί πιθανότατα είναι αυτό που λες... κάποια εφαρμογή δημιούργησε αυτό το conflict. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 Εχω συγχρονισει τις επαφες με το Outlook αλλα στην επιφανεια εργασιας που ειναι η συντομευση των επαφων δεν μου τις εμφανιζει. Τι μπορει να παιζει? Πρεπει να τις κανω προσθηκη μια μια γιατι ειναι πολλες :( Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 12, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 Από το Outlook του Microsoft Office τις βλέπεις κανονικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 Από το Outlook του Microsoft Office τις βλέπεις κανονικά; Οταν παω απο το εναρξη επαφες μου το εμφανιζει κανονικα. Οταν ρολαρω στο μενου του Touch Flo στην κατω σειρα που ειναι και παω στις επαφες δεν μου τις εμφανιζει. Εχει προσθηκη να τις βαλω εγω ολες μια μια... Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 12, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 Οταν ρολαρω στο μενου του Touch Flo στην κατω σειρα που ειναι και παω στις επαφες δεν μου τις εμφανιζει. Εχει προσθηκη να τις βαλω εγω ολες μια μια... Αυτό έτσι δουλεύει. Εκεί βάζεις τις 15 αγαπημένες σου χειροκίνητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 Αυτό έτσι δουλεύει. Εκεί βάζεις τις 15 αγαπημένες σου χειροκίνητα. Δεν το ηξερα. Σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια :D Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psyched Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 TIP: Η πλαστική προστασία οθόνης που δίνουνε μαζί με το Diamond αν και απαραίτητη ταπώνει το ηχείο... Κάντε μια γραμμή με ένα κοπίδι στην προστασία πάνω στην τρύπα του ηχείου, για να ακούτε πολύ καλύτερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefmangr Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 TIP: Η πλαστική προστασία οθόνης που δίνουνε μαζί με το Diamond αν και απαραίτητη ταπώνει το ηχείο... Κάντε μια γραμμή με ένα κοπίδι στην προστασία πάνω στην τρύπα του ηχείου, για να ακούτε πολύ καλύτερα... όχι δεν ταπώνει το ηχείο. έχει τρύπα. Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis55 Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 TIP: Η πλαστική προστασία οθόνης που δίνουνε μαζί με το Diamond αν και απαραίτητη ταπώνει το ηχείο... Κάντε μια γραμμή με ένα κοπίδι στην προστασία πάνω στην τρύπα του ηχείου, για να ακούτε πολύ καλύτερα... Αυτο που έχει όταν ανοίξεις την συσκευασία, δεν είναι η προστασία οθόνης! την έχει μέσα στο κουτί και πρέπει να το βάλεις ο ίδιος! αυτό το πετάς!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psyched Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 Αυτο που έχει όταν ανοίξεις την συσκευασία, δεν είναι η προστασία οθόνης! την έχει μέσα στο κουτί και πρέπει να το βάλεις ο ίδιος! αυτό το πετάς!:) Oops ναι δίκιο έχετε, αλλά αυτό καλύπτει και τα πλήκτρα :O λέω να το αφήσω...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefmangr Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 Oops ναι δίκιο έχετε, αλλά αυτό καλύπτει και τα πλήκτρα :O λέω να το αφήσω...:) Απ΄οτι θυμάμαι αυτό που καλύπτει τα πλήκτρα είναι 3εχωριστό. Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halkis_13 Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 να κάνω μια ερώτηση? σίγουρα είναι πιο λειτουργικός ο Mini opera από τον οpera? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 12, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 Oops ναι δίκιο έχετε, αλλά αυτό καλύπτει και τα πλήκτρα :O λέω να το αφήσω...:) Αυτό δεν είναι screen protector. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 να κάνω μια ερώτηση? σίγουρα είναι πιο λειτουργικός ο Mini opera από τον οpera? Ναι και πολυ ποιο γρηγορος. Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicolicius Δημ. October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 Λοιπόν το πρόβλημα μου είναι το εξής. Εδω και λίγες μέρες όταν συνδέω το Diamond με το pc μεσω usb δεν μπορώ να μεταφέρω κάποιες φωτογραφίες που ενώ στο τηλέφωνο εμφανίζει κανονικά, στο φάκελο του pc δεν τις δείχνει παρα μόνο κάποιες παλιές. Ξέρει κανείς τι συμβαίνει??? Επίσης εάν θέλω να ενεργοποιήσω το gps τι πρέπει να κάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 13, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 Επίσης εάν θέλω να ενεργοποιήσω το gps τι πρέπει να κάνω. Tipota... to energopoiei aftomata to ekastote GPS programma pou tha xrisimopoiiseis. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts