alfa Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 Sto Destinator: Epiloges -> Rythmisies -> Synexeia -> Rythmiseis wras kai energopoiise to Rythmisi gia therini wra. Το εκανα αλλα δεν κραταει την ωρα... μου αλλαζει και την ζωνη ωρας και την ωρα ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 6, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 Το εκανα αλλα δεν κραταει την ωρα... μου αλλαζει και την ζωνη ωρας και την ωρα ... Sti syskevi sou... Start -> Settings -> Phone -> Time Zones kai apenergopoiise to "Automatic change time zone and clock". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 Sti syskevi sou... Start -> Settings -> Phone -> Time Zones kai apenergopoiise to "Automatic change time zone and clock". ειναι απενεργοποιημενο :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 6, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 ειναι απενεργοποιημενο :( Stis rythmiseis tou rologiou exeis tin wra GMT+2 Athens ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 Stis rythmiseis tou rologiou exeis tin wra GMT+2 Athens ? Ναι αλλα την αλλαζει σε GMT+2 MINSK... Το οτι μολις ανοιγω το destinator μου ανοιγει και το activesync ειναι φυσιολογικο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 6, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 Ναι αλλα την αλλαζει σε GMT+2 MINSK... Το οτι μολις ανοιγω το destinator μου ανοιγει και το activesync ειναι φυσιολογικο? Eisai sigouros oti exeis energopoiisei ti Rythmisi gia therini wra sto destinator? Gia na min anoigei to ActiveSync otan mpaineis sto Destinator bale sti syskevi tou to SKTools. Pigaine sta Notifications kai ekei tha breis merika repllog.exe. Dialekse afto pou exei ws perigrafi "Start if time changes" kai apenergopoiise to. Eisai etoimos. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ivan2000 Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 Μέχρι τώρα είχα το Navi Mate. Το Destinator και το I-Go δεν τα ξέρω καθόλου. Ποιό από τα δύο είναι καλύτερο? Φυσικά ο καθένας έχει την προσωπική του γνώμη αλλά θα ήθελα να την ακούσω. Ευχαριστώ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑ.... Ο IVAN! ΕΦΥΓΕ ΣΤΙΣ 8-8-2006 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 6, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 Το Destinator και το I-Go δεν τα ξέρω καθόλου. Ποιό από τα δύο είναι καλύτερο? Φυσικά ο καθένας έχει την προσωπική του γνώμη αλλά θα ήθελα να την ακούσω. Ευχαριστώ! To Destinator exei kalyterous xartes gia Ellada, enw to iGO einai kalytero programma ploigisis. Kai afto den einai proswpiki apopsi alla pragmatikotita. Me to prwto kaneis kalytera ti douleia sou loipon. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 Ναι αλλα την αλλαζει σε GMT+2 MINSK... Δοκίμασε να αλλάξεις την ώρα σε Λονδίνο, δώσε ναι στην αλλαγή, και ξανα άλλαξέτο σε Αθήνα. Θα στο κρατήσει. Αν στο ξανακάνει ποτέ, κάνε το ίδιο. Κάποιο προβληματάκι είναι που νομίζω οτι δεν έχει λυθεί. Απλά, όταν αλλάζεις απο MINSK σε Αθήνα, ΔΕΝ παίρνει την αλλαγή. Αυτό συμβαίνει.. Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ivan2000 Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 To Destinator exei kalyterous xartes gia Ellada, enw to iGO einai kalytero programma ploigisis. Kai afto den einai proswpiki apopsi alla pragmatikotita. Me to prwto kaneis kalytera ti douleia sou loipon. Εμένα με ενδιαφέρουν μόνο Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ακόμα και σε αυτούς τους χάρτες είναι καλύτερο το Destinator? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑ.... Ο IVAN! ΕΦΥΓΕ ΣΤΙΣ 8-8-2006 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 6, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 Εμένα με ενδιαφέρουν μόνο Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ακόμα και σε αυτούς τους χάρτες είναι καλύτερο το Destinator? Oi xartes einai panelladikoi, toso sto Destinator oso kai sto iGO. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vkarako Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 Εμένα με ενδιαφέρουν μόνο Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ακόμα και σε αυτούς τους χάρτες είναι καλύτερο το Destinator? Το Destinator εχει μακραν τους καλυτερους χαρτες για Ελλαδα ειδικα για μεγαλες πολεις.Το igo 8 επανειλημενα μου βγαζει αντιθετες στροφες σε μονοδρομους και σε πολλες οδους δεν σε αφηνει να επιλεξεις νουμερα που υπαρχουν.Ειναι πολυ καλο στα ταξιδια που δεν θελουν λεπτομερειες οι προορισμοι.Το Destinator για την Αθηνα ειναι το καλυτερο μακραν.Αξιοπιστο παντα με σωστες διαδρομες.(Εχω εμπειρια και απο τα 2 απο πολυ παλαιοτερες τους εκδοσεις) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 6, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 (Εχω εμπειρια και απο τα 2 απο πολυ παλαιοτερες τους εκδοσεις) Tote tha exeis paratirisei oti ektote... to Destinator den exei allaksei sxedon katholou, enw to iGO exei parousiasei megali beltiwsi. San programmata milame panta, giati stin Ellada... symfwnoume oloi oti to Destinator exei tous kalyterous xartes. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis_21 Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 Ευχαριστω για την αμεση απαντηση, αλλα δεν γινεται να τα εχω στην internal storage για να μην τρωω χωρο απο την κεντρικη μνημη; ανοιξε ενα φακελο my ringtones μεσα στο internal Storage-my Documents-my Ringtones Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 Παιδιά η αλλαγή ώρας δεν έχει να κάνει με το Diamond σαν συσκευή αλλά με το Destinator 7. Το πρόβλημα είναι γνωστό και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι... Συνεχίστε εδώ. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=168126&page=118 Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis_21 Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 σορρυ εχω το destinator αλλα μου ζηταει register στο χαρτη πως το ξεπερναω αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 Eisai sigouros oti exeis energopoiisei ti Rythmisi gia therini wra sto destinator? Gia na min anoigei to ActiveSync otan mpaineis sto Destinator bale sti syskevi tou to SKTools. Pigaine sta Notifications kai ekei tha breis merika repllog.exe. Dialekse afto pou exei ws perigrafi "Start if time changes" kai apenergopoiise to. Eisai etoimos. Το SKTools μου δημιουργησε προβληματα... κολληματα και καθυστερησεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 6, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 Το SKTools μου δημιουργησε προβληματα... κολληματα και καθυστερησεις... Ean den peirakseis pragmata pou de gnwrizeis, to SKTools apo mono tou apokleietai na dimiourgise problima sti syskevi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 6, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 σορρυ εχω το destinator αλλα μου ζηταει register στο χαρτη πως το ξεπερναω αυτο? Logika, ekei pou brikes to Destinator... tha yparxei kai i apantisi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 6, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 @odytsak: Odyssea egw den antimetwpizw paromoio problima pantws. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 Γιάννη άστο να κλειδώσει και θα δεις... Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 Σχετικά με το Destinator 7. Το postαρω κι εδώ προς αποφυγή ταλαιπωρίας των συμφορουμιτών. Ισχύει για όλα τα ppc και φυσικά το diamond δεν αποτελεί εξαίρεση. Το bug με την αλλαγή ώρας επανήλθε... Από σήμερα και μέχρι τα ξημερώματα της Κυριακής 26 Οκτωβρίου που θα μεταβούμε στη χειμερινή ώρα, όταν κλειδώνει το Destinator 7 θα γυρίζει την ώρα του ppc μία ώρα πίσω. Οσοι χρησιμοποιείται το ppc και για ξυπνητήρι ΠΡΟΣΟΧΗ!!! θα σας προδώσει. Απλά υπομονή μέχρι τις 26 του μηνός... Εννοείται πως αν ανοίξετε το Destinator 7 και δεν προλάβει να κλειδώσει και βγείτε από την εφαρμογή η ώρα δεν θα γυρίσει κατά μία ώρα πίσω. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vkarako Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 Tote tha exeis paratirisei oti ektote... to Destinator den exei allaksei sxedon katholou, enw to iGO exei parousiasei megali beltiwsi. San programmata milame panta, giati stin Ellada... symfwnoume oloi oti to Destinator exei tous kalyterous xartes. Το igo εχει μακραν το καλυτερο περιβαλλον και την καλυτερη εξομοιωση του εδαφους.Μακαρι να ειχε τους χαρτες του destinator , θα ηταν τελειο αφου και η ταχυτητα και η αποκριση ειδικα στο diamond ειναι κορυφαια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 Μακαρι να ειχε τους χαρτες του destinator , θα ηταν τελειο αφου και η ταχυτητα και η αποκριση ειδικα στο diamond ειναι κορυφαια... Ευχήσου το πολλές φορές και δυνατά κι ο Αγιος Βασίλης φέτος θα στο φέρει δωράκι, νωρίτερα κιόλας.:lol: Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SOTHBYS_18 Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 τι αγχωνεστε βρε παιδια... καποια στιγμη θα γινει και αυτο.. Cool, απλα απολαυστε την αναμονη δεν γινεται κατι αλλο. :baby: Παράθεση http://briefcases.pathfinder.gr/download/604535 Non c'e scelta senza me, non c'e vita senza me..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts