as32 Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 Καλημέρα,πως θα επιλέξω σε ποιον φακελλο θα αποθηκεύονται οι φωτογραφίες που τραβάω απο την κάμερα.Μου τις ρίχνει χύμα στο my documents.Επίσης βάζω μπ3 στο φάκελλο my ringtones τα εμφανίζει στις επιλογες ήχων κλήσεις αλλα δεν παίζουν! File auto mporeis na to alaxeis mono mesa apo to registry... Παράθεση www.Auto-View.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 AaaaaaaaaAAaaAAaaaAAaAAaaAAaaAAaaA τι κινηταρα ειναι αυτη εχω παθει την πλακα μου! Ειδικα το μικρο μεγεθος και η μεγαλη αναλυση οθονης ειναι ΑΠΑΙΧΤΑ!!!! Εχθες το αγορασα :) Καλως ηλθα στην παρεα σας :D Παράθεση Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 Καλώς ήρθες κι εσύ. Αλλά μην το λέτε "κινητό" ρε παιδιά.. Σπαράζει η καρδιά μου :p. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 Καλώς ήρθες κι εσύ. Αλλά μην το λέτε "κινητό" ρε παιδιά.. Σπαράζει η καρδιά μου :p. Good point. Device from the future θα το λεω ;) Παράθεση Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 4, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 File auto mporeis na to alaxeis mono mesa apo to registry... H' me to shaps advance config tool v3.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 4, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 Αλλά μην το λέτε "κινητό" ρε παιδιά... Apo tote allaksan ola... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 Παιδια υπαρχει καποιος τροπος να ελεγξω αν δουλεουν σωστα τα κουμπια; Στην καμερα αλλες φορες κανει focus απλα ακουμποντας το κεντρικο πληκτρο, αλλες οχι... Ελπιζω να μην εχει προβλημα... ΓΜ τα touch keys. Παράθεση Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 μπα και μένα το κάνει στο pro (και ναι έλεγξα τα κουμπιά) Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 μπα και μένα το κάνει στο pro (και ναι έλεγξα τα κουμπιά) Τι μ@λ...α ειναι αυτη; Δηλαδη το κουμπι δουλευει οποτε θελει; Το γυρω γυρω δουλευει παντα, μονο το μεσα δεν δουλευει... εχθες το πηρα... αξιζει να το παω για αλλαγη η ρισκαρω μεγαλυτερα προβληματα; Παράθεση Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 όχι φυσικά δεν αξίζει να πας για αλλαγή γιατί απλά είναι software πρόβλημα μάλιστα αν μια φορά δουλέψεις πατώντας το κανονικά (δηλ. να κάνει φόκους και απ' ευθείας να πάρει τη φωτό - πάλι σωστά δουλεύει) τότε ξυπνάει και από την επόμενη φωτό και πέρα δουλεύει και το touch πρέπει να συνηθήσεις κάποια θέματα με μηχανήματα που είναι (software-wise) ΠΟΛΛΕΣ φορές πιο πολύπλοκα από τα UIQ Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 όχι φυσικά δεν αξίζει να πας για αλλαγή γιατί απλά είναι software πρόβλημα μάλιστα αν μια φορά δουλέψεις πατώντας το κανονικά (δηλ. να κάνει φόκους και απ' ευθείας να πάρει τη φωτό - πάλι σωστά δουλεύει) τότε ξυπνάει και από την επόμενη φωτό και πέρα δουλεύει και το touch πρέπει να συνηθήσεις κάποια θέματα με μηχανήματα που είναι (software-wise) ΠΟΛΛΕΣ φορές πιο πολύπλοκα από τα UIQ FFS... Τι πιο πολυπλοκα... Τοσα χρονια ειναι στην αγορα τα WM και ακομα σαν OS για τα μπαζα ειναι. Αυτο που τα κανει ενδιαφεροντα ειναι η τεραστια ποικιλια προγραμματων, η δυνατοτητα να αλλαξεις σχεδον οτι θες [registry power] και - πλεον - η καταπληκτικη συσκευη της HTC. Δεν ειναι η πρωτη WM συσκευη μου... απλα ειχα καλομαθει φαινεται με το Just Works του P1 :p Αυτα τα touch keys παντως ειναι οτι χειροτερο εχουν σκεφτει ποτε για mobile devices. They just don't work correctly... Παράθεση Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 τώρα μην ανοίξουμε τέτοια συζήτηση το P1 just works; πες τα αλλού που δεν το ξέρουνε και τι σύγκριση υπάρχει με το P1; η αγορά είναι ελεύθερη, μπορείς να το πουλήσεις και να επιστρέψεις στο εκπληκτικό αυτό μηχάνημα με το καταπληκτικό του OS Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 τώρα μην ανοίξουμε τέτοια συζήτηση το P1 just works; πες τα αλλού που δεν το ξέρουνε και τι σύγκριση υπάρχει με το P1; η αγορά είναι ελεύθερη, μπορείς να το πουλήσεις και να επιστρέψεις στο εκπληκτικό αυτό μηχάνημα με το καταπληκτικό του OS :lol: WTF man, ηρεμησε πριν απο το diamond ειχα το p1, οποτε για μενα υπαρχει συγκριση. να πεις οτι το εθαβα κιολας να σε καταλαβω... απλα μερικα πραγματα ειναι τελειως αδικιολογητα για εταιριες μεγεθους microsoft και htc. αποψη μου ειναι αν δεν σαρεσει πανω στο tab bar εχει ενα "x" ;) Παράθεση Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 ηρεμος είμαι, απλά το μόνο που λείπει από το πολύπαθο αυτό thread είναι να γίνει και "vs" (και ειδικά με μηχανήματα σαν το P1) τέσπα κουσουράκια υπάρχουν και ΘΑ υπάρχουν (και μια χαρά έχουν και τα SE και τα Nokia) και τα περί "microsoft" και "htc" δεν μου λένε τίποτα (πάρε BMW ή Mercedes - αν δεν έχεις - και μπες σε κάνα forum για αυτά να δεις τι γκρίνια υπάρχει, εξάλλου αυτή επιπλέει) Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
as32 Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 H' me to shaps advance config tool v3.0 to xerw....etsi ki'allios kai auto to registry pirazei... Παράθεση www.Auto-View.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenos Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 Τελικά απότι κατάλαβα το diamond δεν παίζει από wind. Είχα πάρει κάποια τηλ. πριν από καιρό και μου έλεγαν ότι θα το φέρουν με ελληνικά. Τώρα που ξαναπήρα σε 1-2 καταστήματα μου είπαν ότι το δίνουν στο σέρβις και περρνάνε τα ελληνικά (προφανώς πληκτρολόγιο εννοούν) :( Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris1982 Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 paidia kalipera se olous.mia erotisi tha ithela na kano,apo thema asfalias ti periexei?gia na dieukriniso perisotero,klidonei to menou tou gia na min mpei mesa allos na psaxei tis kliseis,ta minmata,tis foto,ta video kai genika olo.tha me endiefere poli na iparxei.gia tixon ataxies.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
as32 Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 paidia kalipera se olous.mia erotisi tha ithela na kano,apo thema asfalias ti periexei?gia na dieukriniso perisotero,klidonei to menou tou gia na min mpei mesa allos na psaxei tis kliseis,ta minmata,tis foto,ta video kai genika olo.tha me endiefere poli na iparxei.gia tixon ataxies.... Nai ginete auto pou les...alla ka8e fora pou thes na to xrhsimopoihseis prepei na vazeis kwdiko... Παράθεση www.Auto-View.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris1982 Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 Nai ginete auto pou les...alla ka8e fora pou thes na to xrhsimopoihseis prepei na vazeis kwdiko... poli xeromai giafto.terma to anxos...meta ti xrisei kleidonei mono tou h prepei na to klidoseis pali esi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 Το βάζεις να κλειδώνει αυτόματα μετά από Χ δευτερόλεπτα/λεπτά. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris1982 Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 Το βάζεις να κλειδώνει αυτόματα μετά από Χ δευτερόλεπτα/λεπτά. xeromai akoma pio poli tora......xixixixixixixixixixixixi:D:D:D:D:D:D: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
as32 Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 xeromai akoma pio poli tora......xixixixixixixixixixixixi:D:D:D:D:D:D: malon eisai kamenos... Παράθεση www.Auto-View.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris1982 Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 malon eisai kamenos... poios antras den exei kaei h den exei anxothei otan to til. tou menei mono tou me tin kopela tou gia tin akrivia? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
as32 Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 poios antras den exei kaei h den exei anxothei otan to til. tou menei mono tou me tin kopela tou gia tin akrivia? estsi akrivos......makria apo emas... Παράθεση www.Auto-View.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 εχετε βρει κατι καλυτερο για τις επαφες απο το ιcontacts?περιεργο που δεν αναφερεται συχνα στα προγραμματα που προτιμαμε Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts