nikoleon Δημ. August 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2008 se euxaristo poli file mou.kai na ipotheso pos to exeis kai sta xeria sou apo tin foto h oxi akoma? Και από τη φωτό και από την υπογραφή μου. :) Παράθεση Currently using: Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. August 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2008 Παιδια εχει βγει πιο καινουριος χαρτης για dest απο τον Q1 V.95 2008 Greece U; Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 12, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2008 Το Q1 v1.97 με μοναδική διαφορά το updated Forlinks. Συνεπώς έχεις τον τελευταίο χάρτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 12, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2008 1) Αν και δεν το εχω ψαξει ιδιαιτερα ,λογικα ναι,με εφαρμογες πληκτρολογιου γλωσσων θα μπορεις να προσθεσεις γερμανική και σουηδική. Τα πληκτρολόγια της HTC ανεξαρτήτως έκδοσης ROM έχουν ήδη μέσα 14 γλώσσες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 12, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2008 alithia mpeneis sto youtube me to diamanti kanonika?h mipos xeis kanena provlimataki? Κανονικότατα με έτοιμη εφαρμογή που υπάρχει ήδη σε όλες τις ROMs. Τρέχουν όλα τα video απροβλημάτιστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 12, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2008 τι εννοεις φιλε μου; δεν παιρνει καρτα μνημης; Σου έχουν απαντήσει οι φίλοι ήδη... εντούτοις νομίζω ότι χρειάζεσαι λίγο περισσότερο διάβασμα για το που θα ρίξεις τα χρήματά σου καθώς και για την καινούργια (για σένα) πλατφόρμα που θα ασχοληθείς. Αυτά για να μην πελαγώσεις όταν πάρεις τη συσκευή στα χέρια σου. Μπορεί να είναι κινητό τηλέφωνο αλλά δεν παύει να είναι και ένα κανονικότατο PDA. Καλό διάβασμα λοιπόν. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 12, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2008 Γεια σας παιδια οπως βλεπετε ειμαι 'καινουριος' διοτι εχω το account εδω και καιρο αλλα ειναι το πρωτο μου ποστ!τεσπα!σε λιγες μερες θα αποκτισω και εγω το διαμαντη αλλα θα ηθελα εαν ειναι ευκολο καποιος να μου πει η να μου προτινει καποια προγραμματα για να εγκαταστησω στο διαμαντη!σας ευχαριστω προκαταβολικα :) Οι επιλογές προγραμμάτων είναι πολλές. Καλό είναι να ρίξεις μια ματιά στο σχετικό thread που αναφέρει προτεινόμενες εφαρμογές στο section Pocket PC Software. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic1982 Δημ. August 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2008 Σου έχουν απαντήσει οι φίλοι ήδη... εντούτοις νομίζω ότι χρειάζεσαι λίγο περισσότερο διάβασμα για το που θα ρίξεις τα χρήματά σου καθώς και για την καινούργια (για σένα) πλατφόρμα που θα ασχοληθείς. Αυτά για να μην πελαγώσεις όταν πάρεις τη συσκευή στα χέρια σου. Μπορεί να είναι κινητό τηλέφωνο αλλά δεν παύει να είναι και ένα κανονικότατο PDA. Καλό διάβασμα λοιπόν. :rolleyes: σας ευχαριστω παιδες,ειχα και ποιο παλια ενα ipaq αλλα καμια σχεση... δικιο εχετε χρειαζομαι περισσοτεο διαβασμα..συνεχιζω παντως λετε να συμφερουν τα μεταχειρα με 450 ευρο; :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cakrit Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 παντως λετε να συμφερουν τα μεταχειρα με 450 ευρο; :) Σίγουρα είναι καλή τιμή (150€ κάτω για ένα κινητό που κυκλοφορεί κανα μήνα και κάτι ψιλά) αλλά θα πρέπει να είσαι πάρα πολύ προσεκτικός. Ακριβώς το οτι είναι τοσο κάτω με βάζει σε υποψίες!! Τσεκαρε για αυτοκόλητα της ACE αν θέλεις να είναι με ελληνική ROM και δες πάρα πολύ καλά την συσκευή για πιθανά προβλήματα. κυρίως για κάποια που δεν φαίνονται με την πρώτη ματιά όπως: 1) αισθητήρας φωτος 2)αισθητήρας κίνησης 3) GPS 4) Wifi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 Τα πληκτρολόγια της HTC ανεξαρτήτως έκδοσης ROM έχουν ήδη μέσα 14 γλώσσες. Καλημερα & Thanks ! :) Και πως εμφανιζονται εχτρα γλωσσες εαν εχεις ηδη 2 ενεργες ? ************************************************************** Καλο ειναι να μην κανεις συνεχομενα μηνυματα ,να χρησιμοποιεις την Τροποποιηση http://www.myphone.gr/forum/images/buttons3/edit.gif καθως επισης και την Πολλαπλη Παραθεση http://www.myphone.gr/forum/images/buttons3/multiquote_off.gif *************************************************************** Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 13, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 Καλημερα & Thanks ! :) Και πως εμφανιζονται εχτρα γλωσσες εαν εχεις ηδη 2 ενεργες ? T9 Input 14 Languages Update.cab Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenos Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 Αν το βρει καποιος σε wind απο ace ας ριξει μια ανακοινωση... :O Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
med_gr Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 Ευχαριστώ nervous και athanaso77 για τις απαντήσεις σας. Τα πληκτρολόγια της HTC ανεξαρτήτως έκδοσης ROM έχουν ήδη μέσα 14 γλώσσες. Συμπεριλαμβάνονται η σουηδική και η γερμανική? Έψαξα στο google αλλά δεν μπόρεσα να το επιβεβαιώσω τουλάχιστον για τη σουηδική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 13, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 Συμπεριλαμβάνονται η σουηδική και η γερμανική? Έψαξα στο google αλλά δεν μπόρεσα να το επιβεβαιώσω τουλάχιστον για τη σουηδική. Supported languages: Czech, Danish, Dutch, English, Finnish, French, German, Greek, Italian, Norwegian, Polish, Portuguese, Spanish, Swedish Nomizw oti se kalypsa... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
med_gr Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 Σε ευχαριστώ. Το εντόπισα και εγώ στο xda απλά εκεί είδα ότι είναι για το Diamond. Στο Raphael θα δουλεύει? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 13, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 Στο Raphael θα δουλεύει? :) Logika nai... de tha argisoume na to mathoume. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic1982 Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 Σίγουρα είναι καλή τιμή (150€ κάτω για ένα κινητό που κυκλοφορεί κανα μήνα και κάτι ψιλά) αλλά θα πρέπει να είσαι πάρα πολύ προσεκτικός. Ακριβώς το οτι είναι τοσο κάτω με βάζει σε υποψίες!! Τσεκαρε για αυτοκόλητα της ACE αν θέλεις να είναι με ελληνική ROM και δες πάρα πολύ καλά την συσκευή για πιθανά προβλήματα. κυρίως για κάποια που δεν φαίνονται με την πρώτη ματιά όπως: 1) αισθητήρας φωτος 2)αισθητήρας κίνησης 3) GPS 4) Wifi ευχαριστω για την απαντηση σου:) θα σκεφτω αν θα το παρω καινουργιο ή μεταχειρο :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 Παιδια στο καινουριο μου διαμαντακι πως γινεται να μην κραταει αντιγραφο στα μυνηματα που στελνω.Ειχα το πραγραμματακι αλλα το εσβησα κατα λαθος ηταν κατι σε disable sms καπως ετσι.Ξερει κανεις ποιο ειναι; Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasioskis Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 παω να το παρω τωρα...πιστευω να κανω καλα...σας λεω νεα αργοτερα Παράθεση ps3forums.gr οτι θελετε να μαθετε για την αγαπημενη μας κονσολα... η μοναδικη κοινοτητα του ps3 στην ελλαδα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis_21 Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 Αν το βρει καποιος σε wind απο ace ας ριξει μια ανακοινωση... :O παιδια ναι αν γινεται γιατι εχω επιδοτηση και το περιμενω κι εγω τοσο καιρο βοηθειστεεε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 ok με λιγο ψαξιμο το βρηκα... Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vigor Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 Στο αυτοκίνητό μου έχω ραδιο-CD με υποδοχή USB. Έβαλα το διαμάντι και φορτίζει κανονικά. Υπάρχει περίπτωση να αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα; Κυρίως νοιάζομαι για τα amperes που θα περνάνε στη συσκευή. Λογικά θα είναι σαν να το βάζω στη USB του υπολογιστή έτσι; Επίσης μου κάνει εντύπωση ότι ο φορτιστής σπιτιού έχει output 1Α ενώ ο φορτιστής αυτοκινήτου CC C100 που προτείνει η HTC βγάζει 2Α! Αυτός είναι και ο λόγος που διστάζω να τον αγοράσω και σκέφτομαι το USB του ραδιο-CD μου. Κάθε γνώμη ευπρόσδεκτη. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 13, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 Ο φορτιστής αυτοκινήτου είναι ταχυφορτιστής και φορτίζει πραγματικά γρήγορα. Για την σωστή συντήρηση της μπαταρίας σου όμως... καλύτερο αυτό που κάνεις με το USB του ηχσυστήματος σου. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasioskis Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 μολις το πηρα....φανταζομαι οτι δε ισχυει αυτο που λενε για τις 10 ωρες φορτισης της μπαταριας???? Παράθεση ps3forums.gr οτι θελετε να μαθετε για την αγαπημενη μας κονσολα... η μοναδικη κοινοτητα του ps3 στην ελλαδα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 μολις το πηρα....φανταζομαι οτι δε ισχυει αυτο που λενε για τις 10 ωρες φορτισης της μπαταριας???? Εξαντλησε τη μπαταρια μια φορα και μετα βαλτο να φορτιζει και συγχρονως μπορεις να το ξεσκιζεις.... Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts