CarpeNoctum Δημ. August 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2008 Συγνώμη ρε παιδιά, αλλά δεν υπάρχει κανένας τρόπος να αντιγράψω στη sim ένα μήνυμα από τα εισερχόμενα; Η επιλογή "αντιγραφή στη sim" από το μενού είναι γκριζαρισμένη! Είναι το μόνο πράγμα που θέλω να κάνω προτού ξεκινήσω να βάζω την καινούργια rom! Γιατί θες να το κάνεις αυτό; Δε χρειάζεται. Κατέβασε το ppcpimbackup (freeware) και πάρε ένα backup με αυτό. Κρατάει επαφές, μηνύματα, ημερολόγιο και tasks. Προσοχή: Ειναι .exe αρχείο αλλά τρέχει από το ppc και όχι από τον υπλογιστή. Δε χρειάζεται εγκατάσταση. Φρόντισε να σώσεις το backup που θα πάρεις στην internal storage και όχι στο σύστημα για να μη σβηστεί με το φλασάρισμα. Μόλις περάσεις την νέα ρόμ ξανατρέχεις το ppcpimbackup και αντί για Backup του λες να κάνει restore και σημαδεύεις στο Browse το αρχείο του backup που έχεις σώσει στην Internal storage. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. August 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2008 Εγώ προτιμώ το HTC Action Screen. Το ειχα δει στους xda αλλά δεν το έχω δοκιμάσει, μπορεις να το σεταρεις όπως θες; στο newmenu όταν παταω νεο sms βγαίνει το greeksms. Στο action menu γινεται? Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. August 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2008 Συγνώμη ρε παιδιά, αλλά δεν υπάρχει κανένας τρόπος να αντιγράψω στη sim ένα μήνυμα από τα εισερχόμενα; Η επιλογή "αντιγραφή στη sim" από το μενού είναι γκριζαρισμένη! Είναι το μόνο πράγμα που θέλω να κάνω προτού ξεκινήσω να βάζω την καινούργια rom! ΜΠΛΙΑΧ!!! υπήρχε 1% πιθανότητα να ΜΗΝ είναι γκριζαρισμένη; (απορώ γιατί υπάρχει κιόλας το κείμενο) Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. August 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2008 Το ειχα δει στους xda αλλά δεν το έχω δοκιμάσει, μπορεις να το σεταρεις όπως θες; στο newmenu όταν παταω νεο sms βγαίνει το greeksms. Στο action menu γινεται? Δε μπορείς να το φτιάξεις όπως θες. Βγαίνει το κανονικό για τα sms. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antho Δημ. August 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2008 καλησπερα που βρισκουμε ρε παιδια το Ptravelalarm το imp..... δε δουλευει μου φαινετε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. August 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2008 αυτη την στιγμη μου δουλευει,αν βαλεις στην αναζητηση θα στο βγαλει;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diggy128 Δημ. August 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2008 καλημέρα σε ολους. θα ηθελα τη γνωμη σας. ψαχνω ενα πρρογραμμα για να αποθηκευω κωδικους στο διαμαντακι. δοκιμασα μερικα, αναμεσα σε αυτα και το πολυ καλο spb Wallet αλλα βρε παιδια, πολλα εφε και γραφικα για απλη δουλεια. δεν υπαρχει κανενα προγραμμα που να εχει απλα τιτλο & κωδικους κ να κλειδωνει. χωρις καρτες χωρις περιττα. φανταζομαι οτι ρωταω σε λαθος ενοτητα αλλα ψαχνω προγραμμα που να ειναι δοκιμασμενο στη συσκευη. συγνωμη για τους τονους κ τυχον ορθογραφικα αλλα στελνω απο το κινητο κ δεν εχω συνηθησει το τ9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinos Δημ. August 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2008 ερωτηση με απαντηση αν γιντε αμεση για τους παρευρισκομενους στο thread λογω του οτι εχω στα χερια μου ενα diamond για υποψηφια αγορα αυριο.ζεστενεται πολυ στο κατω μερος του.ειναι ετσι λογω ισχυρου επεξεργαστη η κατι αλλο τρεχει?και οταν λεω ζεστενεται,εννοω παραπανω απ τα προηγουμενα wm6 μας,λιγο παραπανω.απαντηστε μου σας παρακαλω να μην την πατησω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ultralord Δημ. August 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2008 εχει δοκιμασει κανεις αυτο? http://www.fonefunshop.co.uk/dualsim/magicsim.htm ή αυτο? http://gadget.brando.com.hk/prod_detail.php?prod_id=00109&dept_id=001&cat_id=044 ή ξερετε καποιον τροπο να βαλω 2 sim cards χωρις να κλεισω το ppc κτλ απλα να αλλαζει? :worry: καποιος που να γνωριζει? Ειναι πολυ χρησιμο για αυτο το επυσιμανω 2η φορα :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
torpedo Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 μετα απο περιπου 4 χρονια (s100, 8310, 8600)επιστρεφω σε συζητησεις για ppc με μεγαλη μου χαρα. Το diamond ηρθε στα χερια μου σαν δωρο για την γιορτη μου στις 26/7 κ την επομενη εφυγα διακοπες. Ολο αυτο το διαστημα ειχα χρονο να διαβασω και τις 269 σελιδες κ να κρατησω στ αγαπημενα αυτες που ειχαν ενδιαφερον για οταν γυρισω στο pc μου. Πανω στην ωρα τελειωσα αφου αυριο επιστρεφω. Εντυπωσεις, τις καλλυτερες αλλα αναλυτικοτερα απο αυριο μιας και γραφω απο ενα αθλιο πληκτρολογιο. Εξου και οι μη τονοι. Για το μονο που μετανιωσα ειναι που δεν εβαλα την ζελατινα προστασιας και απο αλατι κατα πασα πιθανοτητα η δεν ξερω κι εγω απο τι, σε συνδιασμο παντα με το stylus εχει ?γεμισει? η οθονη χαρακιες. Αλλες μικρες κι αλλες μεγαλες. Δεν ειμαι ?ψιρας? ομως κ το προσπερνω. Λοιπον χαρηκα που σας ξαναβρηκα κ εδω ειμαστε να τα λεμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gharar Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 καλημερα διαμαντοχρηστες και συγνωμη για την ''ασχετη'' ερωτηση, μετα απο προτροπες χρηστων εδω μεσα κατεβασα το NAV N GO IGO 8 στην εκδοση που εγκαθισταται στην βασικη μνημη του διαμαντιου και αντλει πληροφοριες απο την internal storage (8.0.8.44366). Επισης κατεβασα τον Ελληνικο χαρτη 2008.1.fbl (24M). Το προβλημα ειναι οτι ενω το προγραμμα δουλευει κανονικοτατα δεν βρισκει τον ελληνικο χαρτη οπου και αν τον τοποθετησω. Εχω κανει και την διορθωση στο sys.txt απο sd -> internal storage αλλα δεν τον βρισκει. Κατ' αρχην απο που επιλεγουμε χαρτες, το μονο σημειο που εμφανιζει τον basemap ειναι στις πληροφοριες. Ευχαριστω εκ των προτερων... Παράθεση ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΤΑ GREEKLISH! ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΤΟ SITE ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 ερωτηση με απαντηση αν γιντε αμεση για τους παρευρισκομενους στο thread λογω του οτι εχω στα χερια μου ενα diamond για υποψηφια αγορα αυριο.ζεστενεται πολυ στο κατω μερος του.ειναι ετσι λογω ισχυρου επεξεργαστη η κατι αλλο τρεχει?και οταν λεω ζεστενεται,εννοω παραπανω απ τα προηγουμενα wm6 μας,λιγο παραπανω.απαντηστε μου σας παρακαλω να μην την πατησω Σε όλους ζεσταίνεται όταν φορτίζει, όταν χρησιμοποιεί gps, wifi, internet. Μη σε απασχολεί αυτό. Δεν είναι πρόβλημα. μετα απο περιπου 4 χρονια (s100, 8310, 8600)επιστρεφω σε συζητησεις για ppc με μεγαλη μου χαρα. Το diamond ηρθε στα χερια μου σαν δωρο για την γιορτη μου στις 26/7 κ την επομενη εφυγα διακοπες. Ολο αυτο το διαστημα ειχα χρονο να διαβασω και τις 269 σελιδες κ να κρατησω στ αγαπημενα αυτες που ειχαν ενδιαφερον για οταν γυρισω στο pc μου. Πανω στην ωρα τελειωσα αφου αυριο επιστρεφω. Εντυπωσεις, τις καλλυτερες αλλα αναλυτικοτερα απο αυριο μιας και γραφω απο ενα αθλιο πληκτρολογιο. Εξου και οι μη τονοι. Για το μονο που μετανιωσα ειναι που δεν εβαλα την ζελατινα προστασιας και απο αλατι κατα πασα πιθανοτητα η δεν ξερω κι εγω απο τι, σε συνδιασμο παντα με το stylus εχει ?γεμισει? η οθονη χαρακιες. Αλλες μικρες κι αλλες μεγαλες. Δεν ειμαι ?ψιρας? ομως κ το προσπερνω. Λοιπον χαρηκα που σας ξαναβρηκα κ εδω ειμαστε να τα λεμε. Καλώς ήρθες. Η οθόνη μπορεί να αλλάξει. Ρώτα και στην ACE για το κόστος. καλημερα διαμαντοχρηστες και συγνωμη για την ''ασχετη'' ερωτηση, μετα απο προτροπες χρηστων εδω μεσα κατεβασα το NAV N GO IGO 8 στην εκδοση που εγκαθισταται στην βασικη μνημη του διαμαντιου και αντλει πληροφοριες απο την internal storage (8.0.8.44366). Επισης κατεβασα τον Ελληνικο χαρτη 2008.1.fbl (24M). Το προβλημα ειναι οτι ενω το προγραμμα δουλευει κανονικοτατα δεν βρισκει τον ελληνικο χαρτη οπου και αν τον τοποθετησω. Εχω κανει και την διορθωση στο sys.txt απο sd -> internal storage αλλα δεν τον βρισκει. Κατ' αρχην απο που επιλεγουμε χαρτες, το μονο σημειο που εμφανιζει τον basemap ειναι στις πληροφοριες. Ευχαριστώ εκ των προτερων... Στο igo δεν επιλέγεις από κάπου χάρτες. Το κάνει από μόνο του. Βασικά αφού λες ότι το πρόγραμμα σου δουλεύει κανονικά τότε να ρωτήσω κάτι άλλο. Σήμα gps σου δείχνει ότι έχεις? Γιατί μπορεί να μη σου ενεργοποιεί το χάρτη επειδή δε βρίσκει πρώτα σήμα για να σε εντοπίσει. Έχεις βάλει σωστές ρυθμίσεις στο gps (com4 - 4800)? Αν όλα αυτά είναι σωστά τότε δοκίμασε με μια άλλη έκδοση ελληνικού χάρτη. Επίσης ο χάρτης μπαίνει σε ένα και μόνο σημείο. Στο φάκελο map μέσα στο content που βρίσκεται μέσα στο φάκελο igo. Τέλος αν δε σου δουλέψει βρες και δοκίμασε την 8.0.0.41506 Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETRAKAS Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 Σε όλους ζεσταίνεται όταν φορτίζει, όταν χρησιμοποιεί gps, wifi, internet. Μη σε απασχολεί αυτό. Δεν είναι πρόβλημα. Καλώς ήρθες. Η οθόνη μπορεί να αλλάξει. Ρώτα και στην ACE για το κόστος. Οταν άλαξα την οθόνη στο S200 το είχα αγοράσει 520 εβρω και η οθόνηη που άλαξα μου την χρεώσανε 320 ή 380 βάλε πρώτα μία καλλή μεμβράνη να είναι λίγο χοντρή και τις χαρακιές δεν θα τις καταβαίνεις ούτε θα πολυφαίνοντε το έχω κάνει σε ένα ΜΙΟ Α501 και είναι μια χαρά επίσης δες εδώ αν πιάνουν λίγο τα χέρια σου το φτιάχνεις πολύ φθηνά http://www.proporta.com/F02/PPF02P05.php?t_id=758&t_mode=cat&type=73 Παράθεση Καλύτερη η πορεία απο τον προορισμό Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 Καλησπερα ! :) Διαβαστε οσοι θελετε το προβλημα που αντιμετωπιζω , απο εδω και κατω http://www.htc.com.gr/forum/showthread.php?p=77582#post77582 οσοι εχετε access ,και πειτε μου την αποψη σας αν θελετε :O Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 Καλησπερα ! :) Διαβαστε οσοι θελετε το προβλημα που αντιμετωπιζω , απο εδω και κατω http://www.htc.com.gr/forum/showthread.php?p=77582#post77582 οσοι εχετε access ,και πειτε μου την αποψη σας αν θελετε :O Επισκέψου την ace hellas διότι μου φαίνεται σαν πρόβλημα κεραίας(hardware)παρά radio... Με Gps-WiFi κτλ πως τα πάει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 έτσι κι αλλιώς δεν χρησιμοποιούν την ίδια κεραία Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 Το γνωρίζω απλά θέλω να δώ την γενικότερη συμπεριφορά της συσκευής.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 Με Gps-WiFi κτλ πως τα πάει; Ευχαριστω για την απαντηση σου :) Gps-WiFi , Αψογα ! Φαινεται παντως οτι τωρα εχει ηρεμισει . Δεν ξερω τι παιζει Ισως φταιει και η μπαταρια για καποιο λογο σε ολα αυτα.Τωρα την αδειαζω .. Η ολη κατασταση ξεκινησε αφοτου γυρισα απο διακοπες , ισως δεν αρεσει στο diamond το κλιμα της Αθηνας:p. Να σημειωσω οτι κατα την διαρκεια της εβδομαδας των διακοπων ,τις ωρες που ημουν μεσα, το ειχα και φορτιζε , για να μην μεινω απο μπαταρια λογω ενταντικης χρησης της συσκευης. (rss feeds,e-mail,gps,voice calls κλπ) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis75t Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 molis to pira apo wind elliniko. aporia... to xroma tis kornizas tis othonis me to xroma ton koumpion den einai idio se sas emena oxi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenos Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 molis to pira apo wind elliniko. Με ελληνικα win??? Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis75t Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 Με ελληνικα win??? nai kai aytokolito Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 ACE-Hellas αυτοκόλλητο? Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 Για θηκη προτεινω αυτη με 6.44 ευρω μαζι με τα μεταφορικα http://cgi.ebay.co.uk/Leather-case-for-HTC-Touch-Diamond-PDA-Protector_W0QQitemZ150279019175QQcmdZViewItem?hash=item150279019175&_trkparms=72%3A12%7C39%3A1%7C66%3A2%7C65%3A12&_trksid=p3286.c0.m14.l1318 Εγω την παραγγειλα και αναμενω... Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis75t Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 ACE-Hellas αυτοκόλλητο? nai apola gia to xroma pite mou parakalo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 ACE-Hellas αυτοκόλλητο? όχι, αυτοκόλλητο "μπαμπά μη τρέχεις" μάλλον έπρεπε κάποιος να σου απαντήσει με τη δική σου υπογραφή περίπου; :X Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts