xdesign Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 Στο application CD το μόνο που έχει είναι το manual... Μπορεί κανεις να μου στείλει το Sprite Backup? Παράθεση Γιάννης Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukoulakis Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 Αρνητικά, σε σχέση με το δικό μου: Δεν μπορούσα να βάλω τίποτε στην today screen, με το TF3D ενεργοποιημένο(Έτσι χάνω τα αγαπημένα μου SPB weather και το εορτολόγιο από την today screen). Δεν υπάρχει δυνατότητα απ΄ότι είδα να έχεις τις φωτο από 9 επιλεγμένες επαφές και να καλείς όποιον θέλεις με ένα απλό άγγιγμα στην φωτογραφία του. Στο μενού ΕΠΑΦΕΣ του TF3D εμφανίζονται όλες οι επαφές αν κατάλαβα καλά. Η ρύθμιση φωτεινότητας τη οθόνης που είναι κρυμμένη και δεν την βρήκα; 1)Ισχύει,ωστόσο μπορείς να απενεργοποιήσεις το TF3D και να βάλεις οτι θέλεις! Υπάρχει και μια άλλα πατέντα που έχεις ένα second today αλλα δεν έχω ασχοληθεί! 2)Στο μενού επαφές στο TF3D μπορείς να έχει απο 0-15 επαφές!Περισσότερες επαφές απο 15 δε γίνετε! 3)Αν εννοείς τον αισθητήρα φωτός ειναι δίπλα απο το ακουστικό στην αριστερή του πλευρά Παράθεση http://i18.tinypic.com/5zbc3mu.jpg...Κωστής iPhone 6 64GB-Mac Mini 2011-iPad Air 2 64GB "Απο τη Χώρα το Σφακιό να πάει στο Τυμπάκι, με έβαλε να τσι κουβαλώ νερό με ένα σταμνάκι" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis75t Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 το πηρα απο wind και εχω παντου ελληνικα εκτοσ απο sms kai mms. γιατι? τι να κανω? εβαλα ενα ελληνικο αλλα ειναι για γραφιδα εγω θελω το phone keypad στα ελληνικα !!! πως θα το κανω??? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolidisathan Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 Αν έχεις το tf3d ενεργοποιημένο δεν μπορείς όντως να προσθέσεις τίποτα στην today screen. Απενεργοποίησέ το όμως και θα μπορείς να έχεις τα αγαπημένα σου προγράμματα. Ψάξε επίσης στους xdadevelopers για το second today που κάνει παρόμοια δουλειά. Για να καλέσεις κάποια επαφή από τις φωτογραφίες δεν θα αγγίξεις τη φωτό αλλά το όνομά της που γράφει από κάτω (ή και το νούμερο του τηλεφώνου). Για τη φωτεινότητα, πατάς το εικονίδιο της μπαταρίας και επιλέγεις το tab "backlight". Αυτά, ελπίζω να σε βοήθησα. :) Το κατάλαβα και σ' ευχαριστώ για την απάντηση.. Παράθεση Δεν υπογράφω ρε!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukoulakis Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 το πηρα απο wind και εχω παντου ελληνικα εκτοσ απο sms kai mms. γιατι? τι να κανω? εβαλα ενα ελληνικο αλλα ειναι για γραφιδα εγω θελω το phone keypad στα ελληνικα !!! πως θα το κανω??? ευχαριστω Οταν λές έχεις παντού Ελληνικά τι εννοείς? Το κουτί ήταν απο την Ace-Hellas?Είχε αυτοκόλλητο επάνω? Παράθεση http://i18.tinypic.com/5zbc3mu.jpg...Κωστής iPhone 6 64GB-Mac Mini 2011-iPad Air 2 64GB "Απο τη Χώρα το Σφακιό να πάει στο Τυμπάκι, με έβαλε να τσι κουβαλώ νερό με ένα σταμνάκι" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis55 Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 Πως μπαίνω στο wind plus με το διαμάντι μου; Έχω το νον στοπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 το πηρα απο wind και εχω παντου ελληνικα εκτοσ απο sms kai mms. γιατι? τι να κανω? εβαλα ενα ελληνικο αλλα ειναι για γραφιδα εγω θελω το phone keypad στα ελληνικα !!! πως θα το κανω??? ευχαριστω Πατας το βελακι διπλα απο το πληκτρολόγιο και δεν σου εμφανιζει τα Ελληνικα; Πως μπαίνω στο wind plus με το διαμάντι μου; Έχω το νον στοπ. Κανε μια αναζητηση για wind plus non stop ppc και θα το βρεις. Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
off_d Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 Γεια χαρα! Μολις απεκτησα το Touch Diamond. Μια γρηγορη ερωτηση. Ισως εχει απαντηθει, αλλα εψαξα και δεν βρηκα ξεκαθαρη απαντηση. Για να κανω copy τα contacts μου απο το N95 στο Touch, οπως και τα notes, calendar και ισως και sms, ο μονος τροπος ειναι μεσω Outlook ? Υπαρχει αλλη λυση ? Αν οχι το Outlook θα αναγνωρισει στο Nokia και στο Touch διπλα entries ? Πχ, στο ονομα Ταδε να υπαρχει ενα νουμερο σαν Κινητο και ενα δευτερεο νουμερο σαν Κινητο, ή μηπως θα κανει copy μονο το default ? Ευχαριστω πολυ. Bump. Υπαρχει καποιος που να γνωριζει please ? Παράθεση off / d. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 Θα συνδέσεις το ΝΟΚΙΑ με το pc suite και θα περάσεις τις επαφές σου στο outlook,το ίδιο αντίστοιχα θα κάνεις και με το diamond και θα περαστούν όλες οι επαφές ως έχουν..ακόμα και οι φώτο αν έχεις σε κάποια επαφή σου.. Είναι πανεύκολο και θα περαστούν όλα τα στοιχεία που έχεις σε κάθε επαφή κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerini Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 Τελικα βρηκα τροπο να παιζουν τα βιντεο με υποτιτλους σε WM 6.1 συσκευες, οπως το Diamond, με τον TCPMP player 0.72. Τα αρχεια τα βρηκα απο τους XDA Developers, και για να μην βαζω διαφορα Links και να ψαχνετε, το ανεβασα στο rapidshare ετοιμο για εγκατασταση. To ξεζιπαρετε και το cab που ειναι μεσα να περαστει στο ppc και να γινει εγκατασταση. Πρεπει, μετα που θα ανοιξετε το προγραμμα, να ενεργοποιησετε τους υποτιτλους μεσα απο το Options/Settings/Select Page/Subtitles. http://rapidshare.com/files/132793270/TCPMP-0.72RC1_WM_6.1___Subtitle.zip.html http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=167284&page=2 Παράθεση Κωστας - Κατερινη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kergaz Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 Βρισκόμουνα στα flocafe, και ενώ συνδέθηκα στο wi-fi που είναι διαθέσιμο σε αυτά, το Diamond δεν έλεγε με τίποτα να μπει στο Internet. Μου έβγαζε διαθέσιμο μόνο cosmote internet ή δημιουργία νέας σύνδεσης. Εκεί, στο modem έβγαζε Bluetooth, Cellular line (GPRS, 3G), Hayes compatible on Com1 και Γραμμή κιν. τηλ. Δεν υπήρχε τίποτα για wi-fi. Ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνει για να συνδεθεί στο Internet, μέσω wi-fi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis75t Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 Οταν λές έχεις παντού Ελληνικά τι εννοείς? Το κουτί ήταν απο την Ace-Hellas?Είχε αυτοκόλλητο επάνω? οχι αλλα ειχε cd ελληνικο kai kapoia xartia sta ellhnika και 3d μενου στα ελληνικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis75t Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 Πατας το βελακι διπλα απο το πληκτρολόγιο και δεν σου εμφανιζει τα Ελληνικα; οχι εχει 5 αλλεσ χωρες μονο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis75t Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 Πατας το βελακι διπλα απο το πληκτρολόγιο και δεν σου εμφανιζει τα Ελληνικα; οχι καποιες αλλες χωρες μονο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Driver_3 Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 Πατας το βελακι διπλα απο το πληκτρολόγιο και δεν σου εμφανιζει τα Ελληνικα; οχι καποιες αλλες χωρες μονο Αν στο πουλησαν για ελληνικο απλα πηγαινε το πισω κ ζητησε τα λεφτα σου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Driver_3 Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 Τελικα βρηκα τροπο να παιζουν τα βιντεο με υποτιτλους σε WM 6.1 συσκευες, οπως το Diamond, με τον TCPMP player 0.72. Τα αρχεια τα βρηκα απο τους XDA Developers, και για να μην βαζω διαφορα Links και να ψαχνετε, το ανεβασα στο rapidshare ετοιμο για εγκατασταση. To ξεζιπαρετε και το cab που ειναι μεσα να περαστει στο ppc και να γινει εγκατασταση. Πρεπει, μετα που θα ανοιξετε το προγραμμα, να ενεργοποιησετε τους υποτιτλους μεσα απο το Options/Settings/Select Page/Subtitles. http://rapidshare.com/files/132793270/TCPMP-0.72RC1_WM_6.1___Subtitle.zip.html http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=167284&page=2 Για να δειξει τους υποτιτλους πρεπει να τους εχω ενσωματωσει στο βιντεο που θελω να δω? Δηλαδη αν εχω τους υποτιτλους σε αρχειο .srt θα γινει τιποτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drmdtsap Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 παιδια η κανουργια αγγλικη ρομ ειναι πολυ καλη.δεν εχει memory leaks σε σχεση με την 137,ενω το touch flow πεταει.αυτα προς το παρον. Παράθεση Με λένε Νίκο, και είμαι καλά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerini Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 Για να δειξει τους υποτιτλους πρεπει να τους εχω ενσωματωσει στο βιντεο που θελω να δω? Δηλαδη αν εχω τους υποτιτλους σε αρχειο .srt θα γινει τιποτα? Ειναι για να παιζει αυτα τα αρχεια. Αλλα πρεπει να μετατραπουνε σε smi. Γινετε πολυ γρηγορα με αυτο το προγραμμα Subtitle Workshop4 BETA 3 http://www.urusoft.net/downloads.php?lang=1 Παράθεση Κωστας - Κατερινη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis75t Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 Αν στο πουλησαν για ελληνικο απλα πηγαινε το πισω κ ζητησε τα λεφτα σου.. ηταν με επιδοτηση και δεν πληρωσα. μου ειπαν οτι ειναι ελληνικο και για αυτο εχει cd στα ελληνικα και touch flo 3d στα ελληνικα. λενε ομως οτι τα W 6.1 ειναι αγγλικα για αυτο δεν εχει ellhnika sto sms. με αλλη rom λετε να φιαξει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 ηταν με επιδοτηση και δεν πληρωσα. μου ειπαν οτι ειναι ελληνικο και για αυτο εχει cd στα ελληνικα και touch flo 3d στα ελληνικα. λενε ομως οτι τα W 6.1 ειναι αγγλικα για αυτο δεν εχει ellhnika sto sms. με αλλη rom λετε να φιαξει??? Εγώ που το πήρα από τον Γερμανό με ετικέτα Ace Hellas έχω πλήρη Ελληνικά. Το πληκτρολόγιο έχει επιλογή σε 'τηλεφώνου' 'qwerty' 'short qwerty' με ή χωρις Τ9 με επιλογή Ελληνικών ή Αγγλικών ή αριθμών & συμβόλων. Είναι το ποιο εύχριστο πληκτολόγιο που έχω συναντήσει σε ppc. Μάλιστα στα sms τα γράμματα μετατρέπονται αυτόματα σε κεφαλαία για sms 160 χαρακτήρων. Ψάξε στις ρυθμήσεις του πληκτρολογίου μήπως δεν έχεις προσέξει την δυνατότητα αλλαγής. Τα Ελληνικά/Αγγλικά δεν αλλάζουν από το πληκτρολόγιο, αλλά από το βελάκι δίπλα στο εικονίδιο του πληκτρολογίου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoris_a Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 (25th July)UK ROM RUU_Diamond_HTC_WWE_1.93.405.1_Radio_Signed_52.29. 25.12_1.00.25.05_ η νεα uk ρομ.λογικα εδω τα ελληνικα στο touch flow πρεπει να παιζουν.την κατεβαζω τωρα απο εδω http://duttythroy.net/ Εχω εδω και 2 μερες αυτη τη Rom και μπορω να πω οτι πεταει το εργαλειο.Καμια σχεση με την 1.37.Το ΤF3D ακόμη και με τα tweaks στην 1.37 δεν ειναι τοσο γρηγορο οσο στην 1.93 χωρις tweaks.Δεν χρειαζεται ουτε hardspl. Παράθεση Η σιωπή είναι χρυσός :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 Πως μπαίνω στο wind plus με το διαμάντι μου; Έχω το νον στοπ. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=152884 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Driver_3 Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 Υπαρχει καποια λυση εκτος απτο DrYAR-Bluetooth(το οποιο δεν με βολευει γιατι πρεπει να απενεργοποιω το tf3d) για να ανοιγω το bluetooth κ να γινεται ανιχνευσιμο χωρις να πηγαινω bluetooth>ρυθμισεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
romap Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 καλησπερα σε ολους.μπορει καποιος να μου πει αν μπορω να βαλω ηχο σε μια επαφη mp3 απο τη μουσικη. Παράθεση kostas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukoulakis Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 Εχω εδω και 2 μερες αυτη τη Rom και μπορω να πω οτι πεταει το εργαλειο.Καμια σχεση με την 1.37.Το ΤF3D ακόμη και με τα tweaks στην 1.37 δεν ειναι τοσο γρηγορο οσο στην 1.93 χωρις tweaks.Δεν χρειαζεται ουτε hardspl. Ναι αλλά έχεις χάσει τα Ελληνικά προς το παρόν! Αφου η Ace Hellas δεν εχει δώσει τα αρχεία Ελληνικών! Παράθεση http://i18.tinypic.com/5zbc3mu.jpg...Κωστής iPhone 6 64GB-Mac Mini 2011-iPad Air 2 64GB "Απο τη Χώρα το Σφακιό να πάει στο Τυμπάκι, με έβαλε να τσι κουβαλώ νερό με ένα σταμνάκι" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts