atkol Δημ. July 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2008 Μπορεί να γίνει απευθείας η μεταφορά επαφών από OUTLOOK μέσω USB ή πρέπει να γίνει μέσω Activesync? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 18, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2008 Μπορεί να γίνει απευθείας η μεταφορά επαφών από OUTLOOK μέσω USB ή πρέπει να γίνει μέσω Activesync? USB & activesync mazi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 18, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2008 ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΑΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟ GPS ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟ DESTINATOR ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΝΥΣΗΧΩ Dokimase kai me to GPS Test na deis ti doryforous pianei i syskevi sou. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 18, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2008 Καλημέρα σε όλους! Επεχείρησα να κάνω την πρώτη μου κλήση όταν μετά λύπης διαπίστωσα ότι η ένταση του ακουστικού είναι τόσο χαμηλή που δεν μπορώ να ακούσω ούτε καν τι λέει ο συνομιλητής μου. Ο τελευταίος με ακούει κανονικά. Αύξησα με τα πλαϊνά κουμπάκια την ένταση στο max αλλά αλλαγή καμμία. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? Μήπως θέλει να επιλέξω τις ρυθμίσεις του παρόχου μου (cosmote)? Eisai sigouros oti exeis bgalei to mikro kommati tou screen protector pou afinei keno gia to ixeio? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aldebaran_ Δημ. July 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2008 το ηχειο του εχει πολυ μικρη ενταση και στην ανοιχτη ακροαση και στους ηχους κλησης!καμια σχεση με το αρτεμις που ειχα πριν:X εχω χασει κλησεις απο τη χαμηλη ενταση...ιδιατερα στο αυτοκινητο Εγώ πάλι θα έλεγα οτι παρατήρησα πολύ χαμηλή ένταση στο ηχείο κατά τη συνομιλία, και όχι όταν χτυπάει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atkol Δημ. July 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2008 Eisai sigouros oti exeis bgalei to mikro kommati tou screen protector pou afinei keno gia to ixeio? Γιάννη, για μια ακόμη φορά είσαι μεγάλος! Ήταν τελικά το screen protector! Αισθάνομαι τελείως κουτός.... Σε ευχαριστώ φίλε μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexS3 Δημ. July 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2008 Καλημέρα,μπορείτε να μου πείτε απο που μπορώ να αγοράσω το Diamond. Oteshop ή Cosmote δεν το χουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aldebaran_ Δημ. July 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2008 Καλημέρα,μπορείτε να μου πείτε απο που μπορώ να αγοράσω το Diamond. Oteshop ή Cosmote δεν το χουν. Γερμανός. Οφείλω να ομολογήσω πως, αντίθετα από ότι πίστευα και επέμενα, το play247, στην προκειμένη περίπτωση καθυστέρησε αρκετά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexS3 Δημ. July 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2008 Γερμανος, ωραία σε πιο κατάστημα?:worry:πηρα Ν.ιωνια,Φιλαδελφεια,Αχαρναι δεν το χουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETRAKAS Δημ. July 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2008 Γερμανος, ωραία σε πιο κατάστημα?:worry:πηρα Ν.ιωνια,Φιλαδελφεια,Αχαρναι δεν το χουν. ΟΥΤΕ ΑΙΓΑΛΕΩ ΟΥΤΕ ΝΙΚΑΙΑ ΟΥΤΕ ΚΟΡΥΔΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ Παράθεση Καλύτερη η πορεία απο τον προορισμό Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atkol Δημ. July 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2008 Γερμανος, ωραία σε πιο κατάστημα?:worry:πηρα Ν.ιωνια,Φιλαδελφεια,Αχαρναι δεν το χουν. Πάρε το τηλ κέντρο "Γερμανός" και ρώτα που είναι διαθέσιμο. Επίσης από προχθές, εμφανίζεται και στα συστήματα των OTESHOP και μπορεί ακόμη να γίνει ηλεκτρονική παραγγελία και από το site της COSMOTE. Για ποιό σίγουρα επικοινώνησε καλύτερα με το τηλ κέντρο της κάθε εταιρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeorge Δημ. July 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2008 Εγώ το πήρα τυχαια απο cosmote περασα να πληρώσω και τους ρωτησα αν το έχουν η κοπέλα πολύ εξυπηρετική μου είπε δεν το έχει αυτη στο μαρουσι αλλά μπηκε στο συστημα και βρήκε ενα κομμάτι στο καταστημα περιστερίου. Τους κάλεσε και μου το κράτησαν εκεί. Παράθεση Γιώργος...:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aldebaran_ Δημ. July 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2008 Γερμανος, ωραία σε πιο κατάστημα?:worry:πηρα Ν.ιωνια,Φιλαδελφεια,Αχαρναι δεν το χουν. Δεν ξέρω. Εγώ από Πάτρα το πήρα. Είχε διαθεσιμότητα και δεν είχα πρόβλημα, αλλά παρόλα αυτά ζήτησα και μου το κράτησαν τηλεφωνικά, μέχρι να πάω να το πάρω. Αθήνα υποθέτω θα έχει πολλά υποκαταστήματα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atkol Δημ. July 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2008 Το activesync από που θα το εγκαταστήσουμε? Υπάρχει και Ελληνικό ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
as32 Δημ. July 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2008 Το activesync από που θα το εγκαταστήσουμε? Υπάρχει και Ελληνικό ? Mporeis na to katevaseis apo thn microsoft h na to egkatasthsh apo to cd pou exei mesa to diamond. Παράθεση www.Auto-View.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XINOS18 Δημ. July 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2008 στο κουτι του diamond εχει 2 cd σε ενα απο τα δυο εχει μεσα το activesync;):D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atkol Δημ. July 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2008 Παιδιά τι γίνεται με το bluetooth Hands free? Προσπαθώ να κάνω ανίχνευση συσκευών από τις ρυθμίσεις/bluetooth ανοικτό, τοποθετώ ένα Nokia bluetooth κοντά για ανίχνευση και σύζευξη αλλά δεν το εντοπίζει... Ξέρει κανείς γιατί συμβαίνει αυτό? Θέλει μήπως καμιά άλλη ρύθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis1983 Δημ. July 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2008 Dokimase kai me to GPS Test na deis ti doryforous pianei i syskevi sou. MONO 3 ΒΡΙΣΚΕΙ ΜΙΠΩΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΟΥ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis1983 Δημ. July 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2008 ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ DESTINATΟR ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ DIAMOND ΔΕ ΧΩΡΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ MAIN.CAB ΔΕ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ INTERNAL STORAGE PLEASE HELP Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manospip Δημ. July 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2008 Έβαλες το VGA skin; Πάρτο από εδώ: PocketCM Keyboard 0.14, Greek layouts & VGA skin.zip Info: http://www.navimania.gr/showthread.php?t=9234 σε ευχαριστω πολυ καλυτερα (οχι για δακτυλο βεβαια) αλλα σε ευχαριστω για την βοηθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. July 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2008 MONO 3 ΒΡΙΣΚΕΙ ΜΙΠΩΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΟΥ από που βγαίνει αυτό το συμπέρασμα Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atkol Δημ. July 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2008 Επειδή είμαι νέος στον κόσμο των WM, μήπως θα μπορούσατε να μου πείτε που αποθηκεύω τα πρόσθετα προγράμματα και τα skins? Εννοώ σε ποιον εσωτερικό φάκελλο του Diamond? Και πως γίνεται η εγκατάσταση στη συσκευή (πως τα τρέχω δηλαδή)? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 18, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2008 Επειδή είμαι νέος στον κόσμο των WM, μήπως θα μπορούσατε να μου πείτε που αποθηκεύω τα πρόσθετα προγράμματα και τα skins? Εννοώ σε ποιον εσωτερικό φάκελλο του Diamond? Και πως γίνεται η εγκατάσταση στη συσκευή (πως τα τρέχω δηλαδή)? Ta programmata pou exoun kataliksi .exe ta trexeis apo to PC arkei na exeis syndesei ti syskevi sou me to USB kai na einai energo to ActiveSync. Ta ypoloipa programmata einai afta pou exoun kataliksi .cab ta opoia petas kateftheian mesa sti syskevi (stin internal storage) kai ta trexeis apo ekei me ena aplo klik ston explorer tis syskevis. Gia tin egkatastasi mporeis na epilekseis kai tin Internal Storage! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 18, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2008 ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ DESTINATΟR ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ DIAMOND ΔΕ ΧΩΡΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ MAIN.CAB ΔΕ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ INTERNAL STORAGE PLEASE HELP Des edw kai mi grafeis me kefalaia se parakalw giati sto kosmo twn forun einai sa na fwnazeis... kai den to theleis kati tetoio. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 18, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2008 MONO 3 ΒΡΙΣΚΕΙ ΜΙΠΩΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΟΥ Tin prwti fora xreiazetai na to afiseis arketi wra kai ennoeitai oti eisai se ekswteriko xwro, e? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts