as32 Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 Δεν νομιζω οτι ειναι ασχετο. Αν δεν το θέσουμε εδω, που αλλου θα τοτε ? Γιαυτο ανοιγουμε τα θεματα για να βοηθάει ο ενας τον αλλο. Αντε καλημερα σε ολους :) :) :) :) :) :) File mou parexhghses ...otan eipa oti einai asxeto auto to thema enoousa se pia sundesei exeis(cosmote)auto kai mono... den enoousa gia to problhma pou exeis...kai fisika tha prepei na to peis edw... Παράθεση www.Auto-View.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 17, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 File NLS oloi stin arxi eimastan to idio dyspistoi. Otan omws pairneis mia syskevi pou enw ekei pou perimeneis na sou krataei mia mera, sou krataei to diplasio... den mporeis para na to epaineseis! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 File mou parexhghses ...otan eipa oti einai asxeto auto to thema enoousa se pia sundesei exeis(cosmote)auto kai mono... den enoousa gia to problhma pou exeis...kai fisika tha prepei na to peis edw... Κανενα προβλημα, καμια παρεξηγηση, νασαι καλα Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 ρε παιδια τι λετε το diamond ειναι το καλυτερο ppc που ειχα ποτε , το εδωσα γιατι ειμαι iphofonakias !!! , κατα τα αλλα ειναι αριστο ppc ΑΠΟΡΩ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΣΕ ΦΥΛΑΔΙΑ ΤΟ CRUISE NA EINAI POIO AKRIBO !!! ΜΕ ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 17, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 ΑΠΟΡΩ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΣΕ ΦΥΛΑΔΙΑ ΤΟ CRUISE NA EINAI POIO AKRIBO !!! Afto ontws einai akatalabistiko!!! :wacko: An kai den einai thema HTC alla twn katastimatwn kai poso to eixan plirwsei otan to agorasan se sxesi me to Diamond. (Den einai tyxaio pou to Cruise epese toso sto expansys). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 Στο expansys όχι πλέον http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=160263 Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airb Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 ρε παιδια τι λετε το diamond ειναι το καλυτερο ppc που ειχα ποτε , το εδωσα γιατι ειμαι iphofonakias !!! , κατα τα αλλα ειναι αριστο ppc ΑΠΟΡΩ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΣΕ ΦΥΛΑΔΙΑ ΤΟ CRUISE NA EINAI POIO AKRIBO !!! ΜΕ ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ Το πλαίσιο πουλά πλέων το cruise με έκπτωση στα 549 ευρώ! http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=21&category=69977961&product=1074830 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atkol Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 Σχετικά με τη διάθεση του Diamond διαβάζουμε τελευταία στο forum ότι αρκετοί το έχουν ήδη αγοράσει από καταστήματα "Γερμανός". Τελικά, γνωρίζει κανείς αν βρίσκεται σε διάθεση (προς πώληση) στα καταστήματα του ΟΤΕ, ή υπάρχει κάποιος που να έχει αγοράσει από τα τελευταία την εν λόγω συσκευή ...ή οι ενδιαφερόμενοι περιμένουν επ' αόριστον την άφιξή της? Ας μας απαντήσει κάποιος αν γνωρίζει κάτι σχετικό γιατί η Ace , από ότι φαίνεται , δεν απαντά σε σχετικά e-mails αφήνοντας πελάτες και υποψήφιους αγοραστές ανενημέρωτους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XINOS18 Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 και ο οτε κατα 80% το φερνει για το διαμαντι μειλαω......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
as32 Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 Σχετικά με τη διάθεση του Diamond διαβάζουμε τελευταία στο forum ότι αρκετοί το έχουν ήδη αγοράσει από καταστήματα "Γερμανός". Τελικά, γνωρίζει κανείς αν βρίσκεται σε διάθεση (προς πώληση) στα καταστήματα του ΟΤΕ, ή υπάρχει κάποιος που να έχει αγοράσει από τα τελευταία την εν λόγω συσκευή ...ή οι ενδιαφερόμενοι περιμένουν επ' αόριστον την άφιξή της? Ας μας απαντήσει κάποιος αν γνωρίζει κάτι σχετικό γιατί η Ace , από ότι φαίνεται , δεν απαντά σε σχετικά e-mails αφήνοντας πελάτες και υποψήφιους αγοραστές ανενημέρωτους. File mou giati den to pairneis apo ton cosmote.. http://www.e-cosmote.gr/cosmote/eshop.portal?_nfpb=true&_pageLabel=Handsets&portlet_66_1_actionOverride=%2Fportlets%2Feshop%2FeshopWizard%2FshowHandsetFullStory&_windowLabel=portlet_66_1&sku=E00-0151-0000-052 na sto feroun kai sto spiti....thes gia kapio sugekrimeno logo to oteshop? Παράθεση www.Auto-View.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 Αυτο που πουλαει το Cosmote eshop ειναι το Ελληνικο απο ACE Hellas ή το Αγγλικο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 Αυτο που πουλαει το Cosmote eshop ειναι το Ελληνικο απο ACE Hellas ή το Αγγλικο? το ελληνικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 Έκανα χοντρή λαλακία καταλάθος...έσβησα από το Outlook όλες μου τις επαφές και είχα το κινητό συνδεδεμένο στον υπολογιστή και σβήστηκαν κι από εκεί... Το κακό είναι ότι δεν είχα backup και ότι μέσα είχα τηλέφωνα πελατών... :( Αν και πλέον είμαι καταδικασμένος i know...μήπως υπάρχει κάποια πιθανότητα να έχουν κρατηθεί κάπου/κάπως οι επαφές (είτε στο PC είτε στο PPC); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atkol Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 File mou giati den to pairneis apo ton cosmote.. http://www.e-cosmote.gr/cosmote/eshop.portal?_nfpb=true&_pageLabel=Handsets&portlet_66_1_actionOverride=%2Fportlets%2Feshop%2FeshopWizard%2FshowHandsetFullStory&_windowLabel=portlet_66_1&sku=E00-0151-0000-052 na sto feroun kai sto spiti....thes gia kapio sugekrimeno logo to oteshop? Ακριβώς! Λόγω του ότι είμαι εταιρικός πελάτης και έχω επιδότηση συσκευής, δεν έχω άλλη επιλογή απ' το να το πάρω από OTESHOP. Με ενημέρωσαν από τις κ.αποθήκες προ 4 ημερών ότι "μπήκε" μέσα αλλά ακόμη στα κατά τόπους καταστήματα δεν το βλέπουν στα on-line συστήματά τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
as32 Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 Ακριβώς! Λόγω του ότι είμαι εταιρικός πελάτης και έχω επιδότηση συσκευής, δεν έχω άλλη επιλογή απ' το να το πάρω από OTESHOP. Με ενημέρωσαν από τις κ.αποθήκες προ 4 ημερών ότι "μπήκε" μέσα αλλά ακόμη στα κατά τόπους καταστήματα δεν το βλέπουν στα on-line συστήματά τους. Ma thn etairikh sou epidothsh mporeis na thn pareis kai apo cosmote kai apo to plaisio...to exw kanei kai egw. Kai to germano...ean kaleseis thn exhphrethsh ths cosmote mporei na sto epivebaiosh. Παράθεση www.Auto-View.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atkol Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 Για Γερμανο που ρώτησα προ μηνός είπαν ότι δεν μεταφέρεται η επιδότηση λόγω του ότι είμαι εταιρικός πελάτης. Σχετικά,τώρα, με το "γιατί" δεν επέλεξα να το κάνω μέσω cosmote, ο λόγος είναι ότι συζητάω με τον πωλητή του τοπικού-επαρχιακού OTESHOP για νέα συσκευή για περισσότερο από 2 μήνες (λόγοι καθαρά ηθικής δέσμευσης). Και όταν κάνει τα πάντα για να σε εξυπηρετήσει με τον καλύτερο τρόπο, δεν "μπορείς" να τον "ρίξεις" last minute επιλέγοντας αλλαγή παρόχου (από OTESHOP σε COSMOTE) για να το πάρεις λίγο νωρίτερα... Θα είναι όμως λίγο ή ...αόριστο πόσο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAMDAMI Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 Έκανα χοντρή λαλακία καταλάθος...έσβησα από το Outlook όλες μου τις επαφές και είχα το κινητό συνδεδεμένο στον υπολογιστή και σβήστηκαν κι από εκεί... Το κακό είναι ότι δεν είχα backup και ότι μέσα είχα τηλέφωνα πελατών... :( Αν και πλέον είμαι καταδικασμένος i know...μήπως υπάρχει κάποια πιθανότητα να έχουν κρατηθεί κάπου/κάπως οι επαφές (είτε στο PC είτε στο PPC); Isos me kana recovery programma...na vreis to arxeio tou outlook....alla xlomo... To mono pou isos se sosei einai na kaneis restore ena proigoumeno session...an exeis sxetika kontino. Παράθεση Λεωνίδας! www.egossip.gr Για όλα τα Gossip! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 17, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 To mono pou isos se sosei einai na kaneis restore ena proigoumeno session...an exeis sxetika kontino. Kai egw afto tha proteina, ta Windows kratane aftomata backup ana takta xronika diastimata. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAMDAMI Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 Makari... Vasika mou leipei sta programmata(Start->Programms)....Stin anazitisi epafon(scrolarisma) kai otan grafo sms kai proteinei mia leksi kai 8elo na pao stin dipla leksi den ta poly kataferno... kai pleon prospa8o na tin epilekso me to xeri...dioti an patiso to aristera i deksia tou kyklou...perno tilefono klp...:O A kai kati akoma o kairos den mou ananeonete oute meso sync oute meso wifi...Giati? A kai vasika oute internet...exo meso wifi kai sync. Telika meso wifi internet exo...den vlepei internet meso sync exei kaneis to idio provlima..allaxa kai apo to start-> settings ->connections ->usb se pc...alla tipota... Episis perasa ton opera 8.65...kai stin mpara die8inseon den mporo na grapso...kapoia dieu8insi pernei mono noumera kai kena...:blink: Kai kati teleuteo merika eikonidia(px to gsen) mou ta deixnei kapos maurismena!!! Giati...einai to provlima pou sizitiete kai stous xda? Παράθεση Λεωνίδας! www.egossip.gr Για όλα τα Gossip! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
as32 Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 Για Γερμανο που ρώτησα προ μηνός είπαν ότι δεν μεταφέρεται η επιδότηση λόγω του ότι είμαι εταιρικός πελάτης. Σχετικά,τώρα, με το "γιατί" δεν επέλεξα να το κάνω μέσω cosmote, ο λόγος είναι ότι συζητάω με τον πωλητή του τοπικού-επαρχιακού OTESHOP για νέα συσκευή για περισσότερο από 2 μήνες (λόγοι καθαρά ηθικής δέσμευσης). Και όταν κάνει τα πάντα για να σε εξυπηρετήσει με τον καλύτερο τρόπο, δεν "μπορείς" να τον "ρίξεις" last minute επιλέγοντας αλλαγή παρόχου (από OTESHOP σε COSMOTE) για να το πάρεις λίγο νωρίτερα... Θα είναι όμως λίγο ή ...αόριστο πόσο?? Tote file mou auto pou mporeis na kaneis einai apla ligo upomonh... Παράθεση www.Auto-View.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 17, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 i know...μήπως υπάρχει κάποια πιθανότητα να έχουν κρατηθεί κάπου/κάπως οι επαφές (είτε στο PC είτε στο PPC); Des mipws mporeis na kaneis tipota me to Restore twn Windows.... (Giafto panta proteinw ena kalo backup me to PIM Backup 2.8 gia na exoume to kefali mas isixo!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
as32 Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 Des mipws mporeis na kaneis tipota me to Restore twn Windows.... (Giafto panta proteinw ena kalo backup me to PIM Backup 2.8 gia na exoume to kefali mas isixo!) Den nomizw oti tha kanei tipota...to restore ton windows kanei epanafora mono ths allages sto susthma... To outlook exei san arxeio .pst to opio ta windows den to pairnoun backup gia na to epanaferoun me to restore... Παράθεση www.Auto-View.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 Εντάξει για τον athanaso το καταλαβαίνω, το γράφει και στην υπογραφή του ο άνθρωπος. Όλοι οι υπόλοιποι όμως που γράφουν greeklish δεν έχουν ελληνικά στο πληκτρολόγιο; Έλεος ρε παιδιά δεν είναι ώρα να τρέχουμε σε οφθαλμίατρο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atkol Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 Μόλις μου ήρθε και μένα, ε π ι τ έ λ ο υ ς ! Γιάννη και υπόλοιποι, θέλω τα φώτα σας σχετικά με την πρώτη φόρτιση. Το βάζω κατευθείαν για φόρτιση και αν ναι πόσες ώρες ? Μήπως είναι καλύτερα να εξαντλήσω την ήδη υπάρχουσα ενέργεια της μπαταρίας του και μετά να το φορτίσω? Είναι προτιμότερο η πρώτη φόρτιση να γίνει μέσω usb σε pc?Πόσες ώρες? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atkol Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 Μόλις μου ήρθε και μένα, ε π ι τ έ λ ο υ ς ! Γιάννη και υπόλοιποι, θέλω τα φώτα σας σχετικά με την πρώτη φόρτιση. Το βάζω κατευθείαν για φόρτιση και αν ναι πόσες ώρες ? Μήπως είναι καλύτερα να εξαντλήσω την ήδη υπάρχουσα ενέργεια της μπαταρίας του και μετά να το φορτίσω? Είναι προτιμότερο η πρώτη φόρτιση να γίνει μέσω usb σε pc?Πόσες ώρες? Ευχαριστώ! Επίσης...πως ανοίγει το κάλυμα για να μπει η μπαταρία?(Συγχωρήστε με για την ερώτηση αλλά παιδεύομαι) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts