christou Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 καλα δαχτυλιες μενουν και στο cruise εμεναν και στο 3600. τισ συνηθισαμε ... εννοεις πιο πολλες και πιο εντονες απο οτι στις συσκευες που ανεφερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 11, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 Sto 3600 itan perissoteres apo to Cruise logw diaforetikis kai pio gyalisteris epifaneias tis kasas. Twra einai akoma xeirotera ta pragmata! Sto P3600 toulaxiston katharizan pio efkola. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 χαχα είναι για να σε κρατάει ζεστό τις κρύες νύχτες. ξέχασες ότι το καιζερ τις πρώτες μέρες μας ζεσταινότανε τρελά, όταν το χρησιμοποιούσαμε πολύ? πάντως απο ότι ακούω παιδιά, το Diamond είναι ΜΟΝΟ ο αντικαταστάτης του Touch και τίποτα παραπάνω. δεν είναι αντικαταστάτης του cruise, ούτε του touch dual ούτε και του kaiser στο ελάχιστο. αυτός είναι ο μόνος λόγος που το δικαιολογώ το pda. θέλω να πιστεύω πως όλα τα προβλήματα στο raphael θα έχουν λήψει γιατί πραγματικά απο τα χαρακτηριστικά είναι ίσως το πιο αξιοσέβαστο εργαλείο που θα κυκλοφορήσει. αν κάνουν λαλακία θα πάρω το ζαχαράκη και θα πάμε να βάλουμε φωτιά στην HTC. Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
as32 Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 αυτη την γυφτια να δω να κανουν μονο!!!ολα υπολογισμενα ειναι τελικα!!!ας το βαζαν 50 ευρω παραπανω και ας εβαζαν μια θηκη και την μπαταρια του raphael mwre as vgaloun mpataria kai as einai kai giftia....anti na krataei mish mera... Παράθεση www.Auto-View.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 11, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 πάντως απο ότι ακούω παιδιά, το Diamond είναι ΜΟΝΟ ο αντικαταστάτης του Touch και τίποτα παραπάνω. δεν είναι αντικαταστάτης του cruise, ούτε του touch dual ούτε και του kaiser στο ελάχιστο. Gia antikatastatis tou Kaiser sigoura den to syzitame (mias kai erxetai to Touch Pro) alla tha elega me efkolia oti tha mporouse na thewrithei antikatastatis tou Cruise parolo pou kata HTC meria to Diamond einai Multimedia syskevi enw to Cruise Navigator. To Diamond einai to idio kalo Navigator oso to Cruise. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 Πάντως κι εγώ έχω αρχίσει να απομακρύνομαι σιγά σιγά από τη σκέψη της αγοράς του. Η μπαταρία και οι δαχτυλιές (:p) είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα για μένα. Το θέμα είναι ότι έτσι όπως το πάω δεν θα πάρω τίποτα. Αρχικά πήγαινα για το Κάιζερ, ανακοινώνεται το διαμάντι οπότε λέω καλύτερα εδώ να γλιτώσουμε όγκο και βάρος. Βλέπω τα προβλήματα στο διαμάντι λέω άντε να περιμένουμε να δούμε το iphone 3g. Βγαίνει κι αυτό και είναι πάλι με βασικές ελλείψεις. Τώρα περιμένω να δω το touch pro. Αν είναι κι αυτό τόσο τούβλο (ξέρω τις διαστάσεις αλλά αν δεν το πιάσω στα χέρια μου... - με το κάιζερ είχα πάει 5 φορές εδώ σε μια Fnac και το πιανα και το ζύγιζα από δω, το κρατούσα από κει να δω αν βολεύει) άντε να δούμε τι άλλο θα περιμένω μετά. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 11, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 Toulaxiston afti i logiki... den kostizei! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 Νίκο είναι καθαρά τι χρειάζεσαι. αν θες να τα έχεις όλα και να είσαι και ευχαριστημένος, περιμένε touch pro δαγκωτό. το Diamond είναι ωραίο pda, απλώς εμείς είμαστε καλομαθημένοι. μην μου πείτε τώρα ότι με μια μπαταρία δεν θα φύγει το μεγαλύτερο πρόβλημα του κινητού. όλα τα υπόλοιπα παράπονα είναι απλώς επειδή "θα θέλαμε" και αυτό και το άλλο. ότι πληρώνουμε παίρνουμε παιδιά. είναι νόμος. στο touch pro δεν σηκώνει βλακείες. το μόνο που μου την σπάει στο touch pro είναι αφού το μικρύνανε σε πλάτος και μήκος γιατί δεν μπορούσαν να το μικρύνουν και λίγο στο πάχος ρε ****το. (ναι οκ έχει πληκτρολόγιο αλλά και πάλι) Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 Toulaxiston afti i logiki... den kostizei! :rolleyes: Γιάννη το μόνο μου πρόβλημα είναι ότι δε μπορώ να πουλήσω εύκολα κάτι αν το αγοράσω. Ο λόγος: Είμαι Βέλγιο και οι συσκευές που αγοράζω είναι αγγλικές. Αυτό σημαίνει ότι εδώ στο Βέλγιο δε μπορούν να πωληθούν εύκολα μετά γιατί οι άνθρωποι εδώ προτιμούν συσκευές στη δική τους γλώσσα (είτε γαλλικά, είτε ολλανδικά, είτε γερμανικά). Στην Ελλάδα δε μπορώ να το πουλήσω γιατί είμαι εξωτερικό οπότε δεν έχω την ευελιξία να πουλάω όποτε θέλω (συν το ότι οι αγγλικές συσκευές στην Ελλάδα φεύγουν δύσκολα) και επίσης δεν παίρνω συσκευή από την Ελλάδα με ελληνικά λόγω τιμής και επειδή προτιμώ τα αγγλικά. Οπότε δε μπορώ να αγοράζω/αλλάζω συσκευή κάθε τρεις μήνες γιατί δεν μπορώ να κάνω εύκολο rotation (για να συμβαδίσω και με το κλιμα των ημερών). Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atkol Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 ;) το κοιταω αλλα μαλλον ψωφισε... δεν βλεπω κανενα λαμπακι να αναβει ουτε πρασινο ουτε μπλε.... ενα σκοταδι.... το μονο που βλεπω ειναι λεκεδες και δαχτυλιες παταω το power ζωντανεψε....:mad: κριμα....και ειμουν ετοιμος να το σουταρω.... κοιταω την 1 γραμμη μπαταριας μετα απο 3 ωρες της πληρης φορτισης...ξερναω το βαζω να ακουσω την φωνουλα του και νομιζω οτι ακουω καπιον απο τα παρατραγουδα..... δεν καταδεχομαι ουτε ringtone, ουτε Mp3,ουτε video,ουτε navigation με αυτα το ηχειο.... τη μπουρδα ειναι αυτη?πως την πατησα ετσι?γμτ τα preorder μου... Νίκο , ποιό είχες πριν το Diamond? Είχες μείνει από εκείνο ευχαριστημένος? Έχει σημασία να μας πεις τη γνώμη σου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 11, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 Dikio exeis kai kata ti gnwmi mou... kala kaneis. Estw kai an afto einai periorismos gia sena Niko, en telei nomizw oti se kalo sou bgainei. Eidika afti tin epoxi pou oi syskeves anakoinwnontai broxi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 Νίκο είναι καθαρά τι χρειάζεσαι. αν θες να τα έχεις όλα και να είσαι και ευχαριστημένος, περιμένε touch pro δαγκωτό. το Diamond είναι ωραίο pda, απλώς εμείς είμαστε καλομαθημένοι. μην μου πείτε τώρα ότι με μια μπαταρία δεν θα φύγει το μεγαλύτερο πρόβλημα του κινητού. όλα τα υπόλοιπα παράπονα είναι απλώς επειδή "θα θέλαμε" και αυτό και το άλλο. ότι πληρώνουμε παίρνουμε παιδιά. είναι νόμος. στο touch pro δεν σηκώνει βλακείες. το μόνο που μου την σπάει στο touch pro είναι αφού το μικρύνανε σε πλάτος και μήκος γιατί δεν μπορούσαν να το μικρύνουν και λίγο στο πάχος ρε ****το. (ναι οκ έχει πληκτρολόγιο αλλά και πάλι) Θοδωρή θα στο πω απλά: Το πληκτρολόγιο δεν είναι κάτι που με καίει και το έχω ξαναπεί. Δε γράφω κείμενα τεράστια στο κινητό και ούτε πρόκειται να γράψω το διδακτορικό μου σε αυτό. Το κάιζερ εν τέλει δεν το πήρα γιατί όταν βγήκαν οι πρώτες φωτογραφίες του diamond μου φάνηκε απλά κακάσχημο και υπερβολικά μεγάλο. Γι αυτό είπα και ότι θα περιμένω να πίάσω το Προ στα χέρια μου. Σχετικά πάντως με τη μπαταρία του diamond δεν είναι το πρόβλημα ότι τελειώνει σε 5 ώρες σε κάποιον που το ξεσκίζει. Γιατί εγώ το το πρωί είμαι στη δουλειά και το απόγευμα σπίτι οπότε δεν θα το χα κ στα χέρια μου συνέχεια για να αδειάσει. Απλά μετακινούμαι πολύ (τραίνο κάθε μέρα για τη δουλειά, σ.κ και λοιπά) οπότε και πάλι η μπαταρία ακόμα και 15 ώρες να αντέχει με 12 ώρες στην τσέπη και 3 στο χέρι πάλι λίγες είναι. Δε μπορώ να φορτίζω κάθε 12 ώρες το τηλέφωνο. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 11, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 Έχει σημασία να μας πεις τη γνώμη σου... Eisai sigouros? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 11, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 Δε μπορώ να φορτίζω κάθε 12 ώρες το τηλέφωνο. An kai egw eimai arnitikos me ti mpataria tis sygkekrimenis syskevis, nomizw oti dikaioutai na tou dwsoume ligo xrono na oloklirwthei enas ikanopoiitikos arithmos kyklwn fortisis kai na bgaloume ta telika symperasmata. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 Πάντως κι εγώ έχω αρχίσει να απομακρύνομαι σιγά σιγά από τη σκέψη της αγοράς του. Η μπαταρία και οι δαχτυλιές (:p) είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα για μένα. Το θέμα είναι ότι έτσι όπως το πάω δεν θα πάρω τίποτα. Αρχικά πήγαινα για το Κάιζερ, ανακοινώνεται το διαμάντι οπότε λέω καλύτερα εδώ να γλιτώσουμε όγκο και βάρος. Βλέπω τα προβλήματα στο διαμάντι λέω άντε να περιμένουμε να δούμε το iphone 3g. Βγαίνει κι αυτό και είναι πάλι με βασικές ελλείψεις. Τώρα περιμένω να δω το touch pro. Αν είναι κι αυτό τόσο τούβλο (ξέρω τις διαστάσεις αλλά αν δεν το πιάσω στα χέρια μου... - με το κάιζερ είχα πάει 5 φορές εδώ σε μια Fnac και το πιανα και το ζύγιζα από δω, το κρατούσα από κει να δω αν βολεύει) άντε να δούμε τι άλλο θα περιμένω μετά. Δεν δίνει μαζί και το "αυτοκόλλητο" προστασίας όπως στο touch cruise? Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 An kai egw eimai arnitikos me ti mpataria tis sygkekrimenis syskevis, nomizw oti dikaioutai na tou dwsoume ligo xrono na oloklirwthei enas ikanopoiitikos arithmos kyklwn fortisis kai na bgaloume ta telika symperasmata. Απόλυτα δεκτό. Δεν κρύβω ότι αν η μπαταρία βελτιωθεί ή βγει άλλης εταιρίας μεμεγαλύτερη ισχύ αλλά χωρίς να προσθέτει όγκο στη συσκευή τότε θα το ξανασκεφτώ. Με τις δαχτυλιές κάτι θα κάνουμε. Λίγο η θήκη που θα το ψιλοκαθαρίζει (μούφα ακόυγεται αλλά τέλος πάντων), λίγο το invisible shield (αν μπει καλά δε με απασχολεί αν και πώς θα βγαίνει αφου θεωρητικά δε φαίνεται πάνω στη συσκευή οπότε δεν υπάρχει και λόγος να βγει) θα λυθεί το πρόβλημα. Δεν δίνει μαζί και το "αυτοκόλλητο" προστασίας όπως στο touch cruise? Αν εννοείς το screen protector ναι το δίνει αλλά αυτό καλύπτει την οθόνη μόνο. εμείς μιλάμε για δαχτυλιές παντού στην κάσα της συσκευής. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 11, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 εμείς μιλάμε για δαχτυλιές παντού στην κάσα της συσκευής. Stin kasa, sta pliktra, akoma kai sto screen protector tis syskevasias. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 Stin kasa, sta pliktra, akoma kai sto screen protector tis syskevasias. Υποθέτω ότι και η πίσω πλευρά γεμίζει. Σωστά; Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 11, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 Eidika i pisw. Genikotera opou to akoumpas. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 μηπως καποιος να στειλει ενα email στην HTC αναφεροντας τα συγκεκριμενα προβληματα? Να δουμε τι θα απαντησουν Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 μηπως καποιος να στειλει ενα email στην HTC αναφεροντας τα συγκεκριμενα προβληματα? Να δουμε τι θα απαντησουν Μα δεν έχει κατασκευαστικό πρόβλημα η συσκευή. Η μπαταρία είναι επιλογή τους για να ρίξουν το κόστος και ίσως και το μέγεθος/βάρος. Οι δαχτυλιές είναι κάτι το οποίο φαίνεται να μην τους αφορά. Δεν παίζει να μην ξέρουν ότι you can't touch the Touch diamond γιατί αφήνει δαχτυλιές. Απλά δεν είναι πρόβλημα. Είναι επιλογή στον τρόπο κατασκευής. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 Μα δεν μπορει μια τετοια εταιρεια να βαζει στην κορυφαια (θεωρητικα τουλαχιστον) συσκευη της μια τοσο τραγικη μπαταρια. Τι να πω? Θελω να το παρω αλλα με ολα αυτα που ακουω... Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 Μα δεν μπορει μια τετοια εταιρεια να βαζει στην κορυφαια (θεωρητικα τουλαχιστον) συσκευη της μια τοσο τραγικη μπαταρια. Τι να πω? Θελω να το παρω αλλα με ολα αυτα που ακουω... Δεν είναι η κορυφαία της συσκευή. Είναι η πιο πρόσφατη συσκευή της. Η κορυφαία της συσκευή αυτή τη στιγμή είναι το TyTN II ενώ είμαστε εν αναμονή του Touch Pro. Για τα μπαταρία τα έχουμε πεί. Αναμένουμε να δούμε από αυτούς που το έχουν ήδη αν μετά από κάποιες φορτίσεις βελτιώνεται η απόδοση και αν μέσα στις επόμενες βδομάδες θα δούμε από την htc ή από άλλη εταιρία μπαταρία μεγαλύτερης ισχύος. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 11, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 μηπως καποιος να στειλει ενα email στην HTC αναφεροντας τα συγκεκριμενα προβληματα? Να δουμε τι θα απαντησουν Poios eipe oti i syskevi exei problima? Gia tin mpataria einai gnwsti apo tin prwti stigmi i xwritikotita tis synepws osoi apofasisame na to agorasoume analabame kai to risko tis aftonomias tis syskevis. Den mas anagkase kanenas. Oson afora tis daxtylies... itan gnwsto apo tin arxi oti tha exei glossy epifaneia. Kai to P3600 sou etsi den einai sto pisw meros? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 Σωστος... Προσφατη και οχι κορυφαια Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts