Aldebaran_ Δημ. June 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2008 Ας μην είμαστε απόλυτοι. Οπωσδήποτε η μπαταρία του είναι μικρή και η κατανάλωσή του ίσως αυξημένη, όμως θα πρέπει να περιμένουμε να γίνουν μερικοί κύκλοι φόρτισης, καθώς όπως έχουμε δει και σε άλλες συσκευές, μετά τον πρώτο μήνα οι επιδόσεις βελτιώνονται σημαντικά. Επίσης θα πρέπει να λάβουμε υπ 'οψη μας πως κάθε χρήστης, έχει διαφορετικές ανάγκες, άρα λοιπόν άλλος μπορεί να μείνει ικανοποιημένος και άλλος όχι. Προσωπικά, βρίσκομαι πολλές ώρες δίπλα από τον υπολογιστή και σχεδόν μονίμως το pda μου φορτίζεται πλήρως από εκεί. Επίσης, για τις βαρίες χρήσεις, έχω το Χ7500, οπότε το diamond μια χαρά μου κάνει για τηλέφωνο με δεδομένο και το κομψό και όμορφο σχήμα/διαστάσεις/βάρος/όγκο. Τέλος οφείλω να δώσω τα συγχαρητήρια μου στο φίλο Ζαχαράκη για την αντικειμενικότητά του, και να πω οτι όλοι θα πρέπει να παραδειγματιστούμε από τα ποστ του. Χωρίς να θάβει το τηλέφωνο, αναγνωρίζει τα πολλά θετικά του, και ταυτόχρονα επισημαίνει και τα αρνητικά του, προβάλλοντας ταυτόχρονα και τις προσωπικές του απαιτήσεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. June 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2008 Δεν νομίζω ότι αυτές οι 2 συσκευές απευθύνονται στο ίδιο κοινό, πιστεύω ότι λίγοι χρήστες των WM θα περάσουν σε iphone. Σε εμένα περισσότερο μου κάθεται ότι την απασχολούν οι διαροές στο xperia για το οποίο πιστεύω ότι αν εξαιρέσεις την ανάλυση της οθόνης θα είναι μια αξιόλογη συσκευή φιλε μου,προσωπικα σαν χρηστης wm συσκευων,πολυ δυσκολα θα καταφερνε καποιο iphone να με κανει να αλλαξοπιστησω :) σιγουρα δεν εχω την εμπειρια που εχουν τα παιδια που ασχολουνται με τα iphones καιρο τωρα,αλλα αυτο το λιγο που ασχοληθηκα,ειλικρινα με ταλαιπωρησε πολυ :( Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argam Δημ. June 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2008 φιλε μου,προσωπικα σαν χρηστης wm συσκευων,πολυ δυσκολα θα καταφερνε καποιο iphone να με κανει να αλλαξοπιστησω :) σιγουρα δεν εχω την εμπειρια που εχουν τα παιδια που ασχολουνται με τα iphones καιρο τωρα,αλλα αυτο το λιγο που ασχοληθηκα,ειλικρινα με ταλαιπωρησε πολυ :( To ίδιο λέμε.... ;) και πιστεύω ότι όσοι αγοράσουν iphone σύντομα θα επανέλθουν σε WM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. June 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2008 To ίδιο λέμε.... ;) και πιστεύω ότι όσοι αγοράσουν iphone σύντομα θα επανέλθουν σε WM ειναι αυτη η απιστευτη δυνατοτητα παραμετροποιησης που σου δινουν τα wm, πιστευω,που εχουν τοσο ""φανατικο"" (με την καλη ενοια παντα) κοινο και δεν τα αφηνει,ασχετα με τα οποια προβληματα εχουν εμφανισει τοσα χρονια... προβληματα ομως που πλεον δειχνουν να μενουν στο μακρινο παρελθον,με τις νεες συσκευες που ερχονται αλλα και αυτες που παρουσιαζονται καθημερινα,κανοντας την ζωη μας επιτελους πιο ευκολη ζωντας μαζι τους :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. June 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2008 To ίδιο λέμε.... ;) και πιστεύω ότι όσοι αγοράσουν iphone σύντομα θα επανέλθουν σε WM Εξαρτάται τι ζητά κανείς από τη συσκευή του. Τα περισσότερα ppc που εμφανίζονται στην αγορά τον τελευταίο καιρό απέχουν αρκετά από αυτό που λέμε "εργαλείο", οπότε το iphone είναι μια καλή εναλλακτική. Αν μάλιστα κάποιος βάλει σε σειρά τις προτεραιότητές του ίσως γίνει και μονόδρομος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommacgr Δημ. June 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2008 Παιδια η apple ειναι μια κορυφαια εταιρια κ αν μη τι αλλο με οποιο χωρο ασχοληθει δημιουργει κορυφαια κ εντυπωσιακα πραγματα. Το iphone ειναι μερος απο αυτο. Δυστυχως βεβαια εχει ακομα πολλες ελλειψεις αλλα πιστευω οτι στην επομενη κινηση τους θα μας εκπληξουν ολους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. June 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2008 Ας μην είμαστε απόλυτοι. Οπωσδήποτε η μπαταρία του είναι μικρή και η κατανάλωσή του ίσως αυξημένη, όμως θα πρέπει να περιμένουμε να γίνουν μερικοί κύκλοι φόρτισης, καθώς όπως έχουμε δει και σε άλλες συσκευές, μετά τον πρώτο μήνα οι επιδόσεις βελτιώνονται σημαντικά. Επίσης θα πρέπει να λάβουμε υπ 'οψη μας πως κάθε χρήστης, έχει διαφορετικές ανάγκες, άρα λοιπόν άλλος μπορεί να μείνει ικανοποιημένος και άλλος όχι. Προσωπικά, βρίσκομαι πολλές ώρες δίπλα από τον υπολογιστή και σχεδόν μονίμως το pda μου φορτίζεται πλήρως από εκεί. Επίσης, για τις βαρίες χρήσεις, έχω το Χ7500, οπότε το diamond μια χαρά μου κάνει για τηλέφωνο με δεδομένο και το κομψό και όμορφο σχήμα/διαστάσεις/βάρος/όγκο. Τέλος οφείλω να δώσω τα συγχαρητήρια μου στο φίλο Ζαχαράκη για την αντικειμενικότητά του, και να πω οτι όλοι θα πρέπει να παραδειγματιστούμε από τα ποστ του. Χωρίς να θάβει το τηλέφωνο, αναγνωρίζει τα πολλά θετικά του, και ταυτόχρονα επισημαίνει και τα αρνητικά του, προβάλλοντας ταυτόχρονα και τις προσωπικές του απαιτήσεις. σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια φιλε μου :) προσπαθω να λεω οτι βλεπω και οτι πιστευω :) και οχι οτι θα ηθελα να βλεπω και θα ηθελα να πιστευω ..αλλα τελικα δεν μου καθησε:O δεν εχουμε καμια αναγκη και υποχρεωση καμια εταιρεια,ωστε να ευλογουμε τα γενια τους....και να κοροιδευουμε και τον εαυτο μας αλλα και οσους περιμενουν να διαβασουν τι γινεται σωστα και τι οχι απο μια συσκευη που θελουν να παρουν ... τους πληρωνουμε και απαιτουμε να εχουμε ,τουλαχιστον,οτι υποσχεθηκαν οτι περιλαμβανει το πακετο που αγορασαμε....και οχι μια συσκευη γεματη ""θα τα κανει στο μελλον καποια αλλη""... αυτα που σας ειπανε ""οτι κανει αυτη""....:O Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argam Δημ. June 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2008 Εξαρτάται τι ζητά κανείς από τη συσκευή του. Τα περισσότερα ppc που εμφανίζονται στην αγορά τον τελευταίο καιρό απέχουν αρκετά από αυτό που λέμε "εργαλείο", οπότε το iphone είναι μια καλή εναλλακτική. Αν μάλιστα κάποιος βάλει σε σειρά τις προτεραιότητές του ίσως γίνει και μονόδρομος. Φίλε Γιάννη χαίρομαι που σε ξαναβλέπω γιατί είσαι εσύ που με μύησες πριν πολλά χρόνια στα PPC, αλλά πες μου πια από τα παλιά PPC είχαν περισσότερες δυνατότητες από τα σημερινά στα ίδια επίπεδα είμαστε, απλά τα σημερινά έχουν περισσότερες multimedia δυνατότητες και συγνώμη για τα οfftοpic μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. June 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2008 Μόνο και μόνο ότι έχουν σαν μέτρο σύγκρισης το iPhone αρκεί........ Όσο για το diamond πιστεύω ότι είναι WM καλυμμένο με πολιτική περιβολή και ότι όποιος θέλει το κάτι παραπάνω πάει σε άλλα μοντέλα του είδους του,όπως λέει και άλλος συμφορουμίτης εδώ μέσα:rolleyes: Προσωπικά θα το αγόραζα μόνο κατόπιν δοκιμής διότι έχω απογοητευτεί από αρκετές συσκευές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. June 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2008 Φίλε Γιάννη χαίρομαι που σε ξαναβλέπω γιατί είσαι εσύ που με μύησες πριν πολλά χρόνια στα PPC, αλλά πες μου πια από τα παλιά PPC είχαν περισσότερες δυνατότητες από τα σημερινά στα ίδια επίπεδα είμαστε, απλά τα σημερινά έχουν περισσότερες multimedia δυνατότητες και συγνώμη για τα οfftοpic μου Χαίρομαι που το ακούω και ελπίζω να έκανα καλά.:innocent: Όπως λες, έχουν εστιάσει στις multimedia δυνατότητες και προσπαθούν απεγνωσμένα να κάνουν τα ppc κλώνους του iphone. Aυτό δεν είναι απαραιτητα κακό, αλλά αγνοούν ένα μερος χρηστών που ζητούν κάτι παραπάνω ή έστω κάτι διαφορετικό. Προσωπικά θα διαφωνήσω με τον φίλο zaharaki -αν και εκτιμώ την εμπειρία του- οτι το pro είναι εργαλείο. Δε μπορούμε να μιλάμε για εργαλείο με οθόνη 2.8". Το Advantage να το δεχτώ, αλλά το pro είναι για gadget-freaks. Βασικά είναι πολλά τα προβλήματα των wm, αλλά δεν είναι το κατάλληλο θέμα εδώ. Oύτε το iphone δεν είναι εργαλείο, αλλά δεν δήλωσε κανείς το αντίθετο. Το iphone όμως κάνει αυτά που υπόσχεται χώρις να έχουμε ανάγκη από 15apps πάντα εγκατεστημένα και τους xda-devs από πίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. June 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2008 συμφωνω 100% με τον johner:):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. June 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2008 εγώ από την άλλη (lagoudaki πραγματικά είναι τυχαίο που γράφω από κάτω σου), δεν θεωρώ το jasjar ή το advantage εργαλεία (αναφέρω αυτά γιατί μόνο αυτά υποψιάζομαι ότι κάποιος θα έλεγε) - το πρώτο ήταν επί καιρό ένα ασταθές αίσχος (είμαι σίγουρος ότι μετά με custom ROMs κλπ. βελτιώθηκε), κακάσχημο και χωρίς τελικά (πλην VGA) καμιάς ιδιαίτερης ικανότητας... το δεύτερο ήταν σε μέγεθος που για μένα δεν θέλει WM, αλλά πάει στα χωράφια των UMPC (και εκεί πάντα τα UMPC κερδίζουν)... βέβαια οκ εγώ έχω και ιδιαίτερα γούστα (πχ. όταν πρωτοέπιασα στα χέρια μου το Shift πριν τόσους μήνες, δεν μου έκανε καμία εντύπωση) το touch είναι για gadget freaks sure, αλλά είναι και ότι κοντινότερο (μαζί με το Xperia) μπορώ να βρω σε εργαλείο που να έχει WM και πραγματικά με "σημερινές" ικανότητες (γιατί επί χρόνια ψάχνω και βρίσκω δήθεν νέα μοντέλα με... περσινές και προπέρσινες δυνατότητες πλασαρισμένες σαν κάτι νέο) δεν κρύβω ότι εργαλείο πιθανά είναι και το tytn II, αλλά δεν μπορώ να χωνέψω το QVGA (sorry κιόλας) εξαρτάται εξάλλου ΤΙ εργαλείο θέλει κανείς... άλλος θέλει κάβουρα, άλλος θέλει κλειδάκι άλλος θέλει swis army knife :D Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JG4 Δημ. June 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2008 Δε μπορούμε να μιλάμε για εργαλείο με οθόνη 2.8". Ακριβώς. Και να στριμώχνεις ανάλυση VGA σε 2.8 ίντσες με WM6 να τρέχουν από πίσω πιο πολύ κακό κάνει παρα καλο. Απλά η HTC ξέρει ότι οι περισσότεροι αγοράζουν με βάση τα χαρακτηριστικά και όχι με βάση του πως έχει γίνει η υλοποίηση τους. Παράθεση "Don’t be sad because it’s over. Smile because it happened" --------------------------------- Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellinas Δημ. June 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2008 tha mporesei kapoios kalos kyrios na mou pei gia to an fainetai h othoni tou stin liakada? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAMDAMI Δημ. June 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2008 μου θυμισε την απελπισια που ειχα με το καιζερ στις αρχες με τις βαριες ρομ και τα περιεργα ραδιος... ναι φιλε μου ειναι πολυ χαλια η κατασταση με την αυτονομια του:( αλλα κατα τα αλλα ειναι μια πολυ καλη συσκευη;) ταχυτατη, σταθερη,ομορφη και πολυ λεπτη :) απλα δεν ειναι το pda που θα ικανοποιησει εναν απαιτητικο χρηστη για να το κρατησει,ωστε να θυσιαζε τον ογκο του και να εβαζε μια μεγαλυτερη μπαταρια;) που εγω προσωπικα αν με καλυπτε δεν θα με πειραζε καθολου η αυξηση του ογκου που θα του εδινε μια μεγαλυτερη μπαταρια :!: Σε ευχαριστώ για την απάντηση...αν το πάρω με βλέπω...να κυκλοφορώ με ηλιακό φορτιστή!!!;) Παράθεση Λεωνίδας! www.egossip.gr Για όλα τα Gossip! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 συμφωνω 100% με τον johner αρα διαφωνεις μαζι μου :lol: φυσικα και κανω πλακα Γιαννη :rolleyes: το τι ειναι ""εργαλειο"",το κρινει ο καθενας μας αναλογα με τις απαιτησεις του και τις αναγκες που περιμενει να του καλυψει η εκαστοτε συσκευη :) εχουν ελλειψεις τα wm και καποια προβληματα που,(αλλα ναι και αλλα οχι) λυνονται με extra software,η rom cooking δεν με καινε τα φρου φρου και τα αρωματα αλλα η σταθεροτητα,η ταχυτητα και η αξιοπιστια μαζι με την πολυχρηστικοτητα.... και ναι θελω να εχει και multimedia δυνατοτητες το pda μου(ας ειναι και χωρις vga).γιατι αλλωστε να μην εχει??ολοι μας θελουμε μια συσκευη να τα κανει ολα και να μην κουβαλαμε 2-3 κινητα μαζι μας ωστε να καλυπτει το ενα τις ατελειες και ελλειψεις του αλλου.. software υπαρχει για να κανεις τα παντα σχεδον με τα wm.. το hardware μας ελειπε τοσο καιρο και απο οτι φαινεται ερχεται και αυτο πλεον. αλλα ποτε δεν θα δεχτω οτι το iphone ειναι καλυτερο και βολικοτερο απο ενα wm:worry: η να το κανω πιο συγκεκριμενο απο το προσωπικο καιζερ μου... που ειναι καλυτερο?? αν αφαιρεσεις την τρομερη αισθηση του touch scrolling και του φανταστικου browser του,σε ολα τα αλλα ειναι ενα υπερεκτιμημενο στριμενο και με την ηλιθια λογικη των αμερικανω, ιδιορυθμο τηλεφωνο... δεν ειναι δυνατον στην ελλαδα μας με την απαραδεκτη και πανακριβη συνδεσιμοτητα που μας παρεχεται απο τις εταιρειες κινητης τηλεφωνιας, να εκμεταλευτουμε ενα τηλ με ταχυτατο σερφαρισμα οπως το iphone:O γιατι εγω κρινω τις δυνατοτητες της καθε συσκευης,με τα δεδομενα της καθημερινοτητας μας...και οχι σε εξεζητημενες περιπτωσεις ... δλδ ποσοι απο μας θα εχουν συνεχως κοντα τους ασυρματο δικτυο ωστε να εκμεταλευτουν πληρως τον browser του iphone? επειδη δουλευει στο συνταγμα που εχει δωρεαν ασυρματη προσβαση...ολα ειναι καλα? εγω δεν μενω στο συνταγμα και στα χωρια μας η συνδεσιμοτητα κοστιζει... το iphone μηπως ξεχασαμε ποσα εξτρα προγραμματα θελει για να δουλεψει σαν απλο κινητο τηλ και μονο αυτο ????:blink: ποσες αλλαγες και μαγειρεματα για να δουλεψουν απλα πραγματακια,οπως αναφορα sms και συνδεση στο ιντερνετ μεσω gprs??? :blink: δεν εχω κανενα λογο να διαφωνησω με το Γιαννη (johner),για τον οποιον θα επαναλαμβανω,οτι ηταν ενας απο τα παιδια που μου σταθηκαν στα πρωτα μου βηματα(και οχι μονο!) με τα wm και με βοηθησαν παρα μα παρα πολυ :!: αλλα οπως λεω παντα,αν δεν το εχω στα χερια μου καποιο τηλ,ωστε να το δοκιμασω και να το δω με τα ιδια μου τα ματια,τι κανει η οχι.... δεν προκειται να πω αν με καλυπτει η οχι. στα χαρακτηριστικα τους παντα δειχνουν να ειναι καλα....στην πραξη μας τα χαλανε παντα .... και το iphone εμενα δεν με καλυψε ....δεν ειναι ικανο να αντικαταστησει το καιζερ μου... τουλαχιστον απο μενα...το iphone,που η δυναμη του ειναι στο browsing,με τις συνθηκες της δικης μου καθημερινοτητας,θεωρειται αχρηστο στην πραξη... για καποιον που ειναι μονιμα σε wifi διπλα,ισως να ειναι καλο,για μας τους απλους ανθρωπους της υπαιθρου που δεν εχουμε την δυνατοτητα να πληρωνουμε τρελλα παγια για να εχουμε γρηγορη συνδεση στα κινητα μας,που δεν ειμαστε ολη μερα κοντα σε ενα ρουτερ....δεν ειναι ""εργαλειο"" φιλικα Δημητρης :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lene Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 Καλημέρα Το 3d touch flo πως θα το ενεργοποιήσω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drmdtsap Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 αρα διαφωνεις μαζι μου :lol: φυσικα και κανω πλακα Γιαννη :rolleyes: το τι ειναι ""εργαλειο"",το κρινει ο καθενας μας αναλογα με τις απαιτησεις του και τις αναγκες που περιμενει να του καλυψει η εκαστοτε συσκευη :) εχουν ελλειψεις τα wm και καποια προβληματα που,(αλλα ναι και αλλα οχι) λυνονται με extra software,η rom cooking δεν με καινε τα φρου φρου και τα αρωματα αλλα η σταθεροτητα,η ταχυτητα και η αξιοπιστια μαζι με την πολυχρηστικοτητα.... και ναι θελω να εχει και multimedia δυνατοτητες το pda μου(ας ειναι και χωρις vga).γιατι αλλωστε να μην εχει??ολοι μας θελουμε μια συσκευη να τα κανει ολα και να μην κουβαλαμε 2-3 κινητα μαζι μας ωστε να καλυπτει το ενα τις ατελειες και ελλειψεις του αλλου.. software υπαρχει για να κανεις τα παντα σχεδον με τα wm.. το hardware μας ελειπε τοσο καιρο και απο οτι φαινεται ερχεται και αυτο πλεον. αλλα ποτε δεν θα δεχτω οτι το iphone ειναι καλυτερο και βολικοτερο απο ενα wm:worry: η να το κανω πιο συγκεκριμενο απο το προσωπικο καιζερ μου... που ειναι καλυτερο?? αν αφαιρεσεις την τρομερη αισθηση του touch scrolling και του φανταστικου browser του,σε ολα τα αλλα ειναι ενα υπερεκτιμημενο στριμενο και με την ηλιθια λογικη των αμερικανω, ιδιορυθμο τηλεφωνο... δεν ειναι δυνατον στην ελλαδα μας με την απαραδεκτη και πανακριβη συνδεσιμοτητα που μας παρεχεται απο τις εταιρειες κινητης τηλεφωνιας, να εκμεταλευτουμε ενα τηλ με ταχυτατο σερφαρισμα οπως το iphone:O γιατι εγω κρινω τις δυνατοτητες της καθε συσκευης,με τα δεδομενα της καθημερινοτητας μας...και οχι σε εξεζητημενες περιπτωσεις ... δλδ ποσοι απο μας θα εχουν συνεχως κοντα τους ασυρματο δικτυο ωστε να εκμεταλευτουν πληρως τον browser του iphone? επειδη δουλευει στο συνταγμα που εχει δωρεαν ασυρματη προσβαση...ολα ειναι καλα? εγω δεν μενω στο συνταγμα και στα χωρια μας η συνδεσιμοτητα κοστιζει... το iphone μηπως ξεχασαμε ποσα εξτρα προγραμματα θελει για να δουλεψει σαν απλο κινητο τηλ και μονο αυτο ????:blink: ποσες αλλαγες και μαγειρεματα για να δουλεψουν απλα πραγματακια,οπως αναφορα sms και συνδεση στο ιντερνετ μεσω gprs??? :blink: δεν εχω κανενα λογο να διαφωνησω με το Γιαννη (johner),για τον οποιον θα επαναλαμβανω,οτι ηταν ενας απο τα παιδια που μου σταθηκαν στα πρωτα μου βηματα(και οχι μονο!) με τα wm και με βοηθησαν παρα μα παρα πολυ :!: αλλα οπως λεω παντα,αν δεν το εχω στα χερια μου καποιο τηλ,ωστε να το δοκιμασω και να το δω με τα ιδια μου τα ματια,τι κανει η οχι.... δεν προκειται να πω αν με καλυπτει η οχι. στα χαρακτηριστικα τους παντα δειχνουν να ειναι καλα....στην πραξη μας τα χαλανε παντα .... και το iphone εμενα δεν με καλυψε ....δεν ειναι ικανο να αντικαταστησει το καιζερ μου... τουλαχιστον απο μενα...το iphone,που η δυναμη του ειναι στο browsing,με τις συνθηκες της δικης μου καθημερινοτητας,θεωρειται αχρηστο στην πραξη... για καποιον που ειναι μονιμα σε wifi διπλα,ισως να ειναι καλο,για μας τους απλους ανθρωπους της υπαιθρου που δεν εχουμε την δυνατοτητα να πληρωνουμε τρελλα παγια για να εχουμε γρηγορη συνδεση στα κινητα μας,που δεν ειμαστε ολη μερα κοντα σε ενα ρουτερ....δεν ειναι ""εργαλειο"" φιλικα Δημητρης :) +1.δεν εχω παρα να συμφωνησω μαζι σου.φιλε ζαχαρακη ποσες συσκευες εχεις αλλαξει?εισαι απιστευτος....σε ζηλευω.μακαρι να περναγαν κ απο τα χερια μου τοσες συσκευες.:D Παράθεση Με λένε Νίκο, και είμαι καλά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 Ακριβώς. Και να στριμώχνεις ανάλυση VGA σε 2.8 ίντσες με WM6 να τρέχουν από πίσω πιο πολύ κακό κάνει παρα καλο. Απλά η HTC ξέρει ότι οι περισσότεροι αγοράζουν με βάση τα χαρακτηριστικά και όχι με βάση του πως έχει γίνει η υλοποίηση τους. Θα ήθελα να αναλύσεις το πρώτο (στο οποίο διαφωνώ) και να πω ότι διαφωνώ μερικώς και στο δεύτερο. VGA ανάλυση στριμώχνεις και σε 1 ίντσα. Δεν κατάλαβα ποιο είναι το πρόβλημα με το να έχεις καλύτερα DPI (μια και το desktop ΔΕΝ αλλάζει μεταξύ QVGA και VGA άρα το μόνο που κερδίζεις είναι "ευκρίνια", "καθαρότητα") και καλύτερη ανάλυση σε εφαρμογές που το υποστηρίζουν (πχ. χάρτες ή κάνα PDF), ΕΦΟΣΟΝ αυτό δεν επηρεάζει το refresh της οθόνης (όπως δηλαδή πράγματι δεν επηρεάζει στο diamond, ενώ αντίθετα το QVGA kaiser σέρνεται σε αυτό τον τομέα). Ναι θα ήθελα να είναι 3, 4, 5 ίντσες, αλλά δεν πειράζει, γιατί από την άλλη δεν θα ήθελα UMPC (αν ήθελα UMPC θα έπαιρνα UMPC όχι WM). Όσο για το δεύτερο, μόνο για αυτό δεν μπορείς να κατηγορήσεις την HTC. Διαφωνώ μερικώς. Πράγματι συναντάμε αυτό που λες όταν βλέπεις το πρόβλημα με τα γραφικά των προ-diamond συσκευών της (μέχρι και site για να τους κάνουν αγωγή υπάρχει) ή το πως είχαν υλοποιήσει το universal (μπου χαχαχαχα). Από την άλλη αν τα χαρακτηριστικά ήταν το παν, γιατί είχαν το VGA με το σταγονόμετρο; Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 tha mporesei kapoios kalos kyrios na mou pei gia to an fainetai h othoni tou stin liakada? βλέπεις τα απλά πράγματα δεν τα αναφέρουμε :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lene Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να μπορούμε να επικοινωνούμε μεταξύ PC και Diamond για μεταφορά text, contacts κα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepol Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 tha mporesei kapoios kalos kyrios na mou pei gia to an fainetai h othoni tou stin liakada? Χωρίς ζελατίνα, η κατάσταση είναι αρκετά καλύτερη απο το ΕΤΕΝ G500+. Εγώ τουλάχιστον μπορώ να δώ άνετα. Αυτό με τον ήλιο πάνω στην οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 9, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να μπορούμε να επικοινωνούμε μεταξύ PC και Diamond για μεταφορά text, contacts κα Me to ActiveSync se XP h' to Windows Mobile Device Center sta Vista... ta kaneis afta poly efkola. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepol Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 Μεταφέρονται και τα sms με αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lene Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 Me to ActiveSync se XP h' to Windows Mobile Device Center sta Vista... ta kaneis afta poly efkola. OK Thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts