Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Diamond (P3700)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ο χρόνος αναμονής και ομιλίας που δίνει η HTC στα specs είναι υπερβολικά αισιόδοξος για 900mah μπαταρία αν όχι παραπλανητικός...

Το Diamond θέλει κάθε μέρα φόρτιση...

Και ποια εταιρια δεν δινει μαγειρευεμενα νούμερα ???:D Με σωστη φορτιση εκφορτηση της μπαταριας στο μελλον πιστευω οτι θα βελτιωθει πολυ ο χρονος αναμονης...

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δυστυχως δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα, θελουμε μια συσκευη να εχει τα παντα να ειναι μικρη να ειναι κομψη κ να κραταει κ 5 μερες η μπαταρια της. Ειμαστε λιγο αχαριστη νομιζω.

Τα περισσοτερα τηλεφωνα της αγορας με χρηση δεν νομιζω οτι περνανε την 1.5 μερα.Και μην μου πειτε οτι ποτε πληρωσατε ακριβο τηλεφωνο γιατι ειχε τρελη μπαταρια. Ολοι μας πληρωνουμε τα χαρακτηριστικα κ το κατι διαφορετικο στο interface.

τελικά όμως στην λιακάδα , έξω , φαίνεται η οθόνη ή είναι σαν τα άλλα.....έχει κάποιος την καλωσύνη να απαντήσει

τελικά όμως στην λιακάδα , έξω , φαίνεται η οθόνη ή είναι σαν τα άλλα.....έχει κάποιος την καλωσύνη να απαντήσει

φιλε μου οντως εχω ριξει πολλες βρισιες με τις προηγουμενες οθονες ,ακομα δε το εχω βγαλει στον ηλιο,εχθες το μεσημερι που βγηκα στο μπαλκονι μου φαονοταν ενταξει.Αυριο θα τσεκαρω και θα σου πω.

Γιώργος

Μπορεις να κανεις αναζητησει μιας επαφης που ειναι γραμμενη στα ελληνικα πατωντας το αντιστοιχο γραμμα αγγλικο κ σου το βγαζει. Η οθονη του εχει τρομερη ευκρινεια κ δεν νομιζω να υπαρχει ιδιαιτερο προβλημα στην λιακαδα. Εμενα προσωπικα δεν μου φενεται τιποτα ενοχλητικο.

φιλε μου οντως εχω ριξει πολλες βρισιες με τις προηγουμενες οθονες ,ακομα δε το εχω βγαλει στον ηλιο,εχθες το μεσημερι που βγηκα στο μπαλκονι μου φαονοταν ενταξει.Αυριο θα τσεκαρω και θα σου πω.

μα αυτό είναι το μεγαλύτερο ελάτωμα των pocket pc , τώρα έχουν λυθεί έστω εν μέρει τα πιό πολλά και μένει αυτό....για τσεκαρέ το καλά και πές μας , ευχαριστώ

Δυστυχως δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα, θελουμε μια συσκευη να εχει τα παντα να ειναι μικρη να ειναι κομψη κ να κραταει κ 5 μερες η μπαταρια της. Ειμαστε λιγο αχαριστοι νομιζω.

Άλλο αυτό και άλλο να λέμε ότι η μπαταρία του είναι "αρκετά καλή", οπότε κρύβουμε εσκεμμένα ένα μειονέκτημα της συσκευής...

I'm back :p

Από μερικά review που διάβασα από εξωτερικό, γίνεται αναφορά στο ότι είναι λιγάκι αργό.

"....The problem? TouchFlo is slow as balls......

.....Even the "Tap here to launch TouchFLO 3D" intro screen that launches the TouchFLO interface is not very responsive. Here are the two biggest problems here with the interface that we can see.....

....The other problem is that the processing power is not fast enough to keep up with natural gestures. Sweeping through the list of available applications on the bottom of the screen in the app strip often gets locked up halfway through, when some app decides it wants to slow everyone down and load up its icons. It's unclear whether it's because the Touch Diamond doesn't have the graphical capacity and processing power to keep up with the fancy 3D TouchFLO they rigged up, or if it's a problem with the touch sensor not registering inputs well enough when you use your finger. We think it's the latter, since it works fine with a stylus or a fingernail. Cycling through the same apps one by one using the hardware D-Pad is also excruciatingly slow as well, taking two seconds each to bring up the next menu item.!!!!....."

Όσοι το έχετε (ή το είχατε) μπορείτε να το επιβεβαιώσετε ή να το διαψεύσετε?

Εγώ πούλησα το cruise και έδινα μια μικρή πιθανότητα να πάρω το diamond, αλλά αν ισχύουν αυτά με βλέπω να περιμένω για κάτι άλλο.

Στάθης

εδώ κάνω μια σύγκριση μεταξύ αυτού εδώ και κάποιων ακόμα - με προσωπικό στυλ και γνώμη βέβαια

http://nulusios.blogspot.com/2008/06/e-ten-glofiish-v900-vs-gigabyte-gsmart.html

welcome to comment

---

NLS

ilogic.gr

Άλλο αυτό και άλλο να λέμε ότι η μπαταρία του είναι "αρκετά καλή", οπότε κρύβουμε εσκεμμένα ένα μειονέκτημα της συσκευής...

Δεν νομιζω οτι ειναι μειονεκτημα μια μπαταρια που κραταει με χρηση μια μερα σε ενα τετοιο τηλεφωνο κ με τετοιο μεγεθος. Μειονεκτημα ειναι να εχεις κ τηλεφωνο τουβλο κ μικρη μπαταρια για την αναλογια του.

Από μερικά review που διάβασα από εξωτερικό, γίνεται αναφορά στο ότι είναι λιγάκι αργό.

.....Even the "Tap here to launch TouchFLO 3D" intro screen that launches the TouchFLO interface is not very responsive. Here are the two biggest problems here with the interface that we can see.....

....The other problem is that the processing power is not fast enough to keep up with natural gestures. Sweeping through the list of available applications on the bottom of the screen in the app strip often gets locked up halfway through, when some app decides it wants to slow everyone down and load up its icons. It's unclear whether it's because the Touch Diamond doesn't have the graphical capacity and processing power to keep up with the fancy 3D TouchFLO they rigged up, or if it's a problem with the touch sensor not registering inputs well enough when you use your finger. We think it's the latter, since it works fine with a stylus or a fingernail. Cycling through the same apps one by one using the hardware D-Pad is also excruciatingly slow as well, taking two seconds each to bring up the next menu item.!!!!....."

Εγώ πούλησα το cruise και έδινα μια μικρή πιθανότητα να πάρω το diamond, αλλά αν ισχύουν αυτά με βλέπω να περιμένω για κάτι άλλο.

Φιλε μου μετα απο eten x600 , eten x650 , htc cruise και αλλα πολλα που εχουν περασει απο τα χερια μου σε διαβεβαιωνω οτι το τηλεφωνο ειναι αρκετα γρηγορο κ σε καμια των περιπτωσεων πιο αργο απο το cruise.

Φιλε μου μετα απο eten x600 , eten x650 , htc cruise και αλλα πολλα που εχουν περασει απο τα χερια μου σε διαβεβαιωνω οτι το τηλεφωνο ειναι αρκετα γρηγορο κ σε καμια των περιπτωσεων πιο αργο απο το cruise.

ετσι ;) το τηλ ειναι αρκετα πολυ πιο γρηγορο και απο το cruise αλλα και απο το καιζερ (με τις official roms τους μιλαμε παντα....αν και οχι μονο!!) και ειναι και η 1η του εμφανιση!!!

που να ασχοληθουν και οι xda cookers μαζι του :blink:

Δεν νομιζω οτι ειναι μειονεκτημα μια μπαταρια που κραταει με χρηση μια μερα σε ενα τετοιο τηλεφωνο κ με τετοιο μεγεθος. Μειονεκτημα ειναι να εχεις κ τηλεφωνο τουβλο κ μικρη μπαταρια για την αναλογια του.

φιλε μου δυστυχως αλλα δεν ειναι ετσι με το diamond..

ποιος σου ειπε οτι κραταει μια μερα??θα ητανε καλα ετσι ;)

αν τολμησεις και ασχοληθεις μαζι του (εγκαταστασεις προγραμματων,σκαλισμα,ρυθμισεις ,κανα μειλ που και που...κλπ) θα εισαι ευχαριστημενος αν σου βγαλει 8ωρο :!:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

με την μπαταρια εχετε δικιο.μην ξεχνατε ομως οτι θα κυκλοφορησει κ μεγαλυτερη μπαταρια μιας κ η htc καταλαβε-παραδεχτηκε το λαθος της.το κακο ειναι οτι η εταιρια αυτη ακομη κ τη θηκη του διαμαντιου μας αναγκαζει να αγορασουμε after market,αλλα τι να κανουμε.εγω παντως θα παρω το διαμαντι.το touch pro υπερτερει σε αυτονομια καποια χαραχτηριστικα και στο πληκτρολογιο αλλα το παχος του,η γνωμη μου παντα,τουβλιζει.προτιμω διαμαντι κ τη μεγαλυτερη μπαταρια.
Με λένε Νίκο, και είμαι καλά...

με την μπαταρια εχετε δικιο.μην ξεχνατε ομως οτι θα κυκλοφορησει κ μεγαλυτερη μπαταρια μιας κ η htc καταλαβε-παραδεχτηκε το λαθος της.το κακο ειναι οτι η εταιρια αυτη ακομη κ τη θηκη του διαμαντιου μας αναγκαζει να αγορασουμε after market,αλλα τι να κανουμε.εγω παντως θα παρω το διαμαντι.το touch pro υπερτερει σε αυτονομια καποια χαραχτηριστικα και στο πληκτρολογιο αλλα το παχος του,η γνωμη μου παντα,τουβλιζει.προτιμω διαμαντι κ τη μεγαλυτερη μπαταρια.

φιλε μου δεν εισαι καθολου αντικειμενικος

δλδ προτιμας το τουβλο diamond με μεγαλη μπαταρια απο το πολυ λεπτοτερο ραφαελ με την δικη του μπαταρια!!

που ειναι κ πολυ πληρεστερο pda απο τo diamond

με συγχωρειτε... αλλα δεν σας καταλαβαινω μερικους....

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

τη μεγαλυτερη μπαταρια εγω προσωπικα θα την εχω σε περιπτωση αναγκης που ξεμεινω απο την κανονικη και δεν μπορω να φορτισω.σπανιο για εμενα γιατι ειμαι παντα σχεδον παντα σε υπολογιστη κοντα, και αφου θα επαιρνα που θα επαιρνα εξτρα μπαταρια γιατι να παρω την 900αρα και να μην παρω τη μεγαλυτερη?.κ μιλησα για προσωπικη μου γνωμη κ διαπιστωση.γιατι με χρεωνεις οτι δεν ειμαι αντικειμενικος?το προβλημα της αυτονομιας (αυτο εμενα με ενδιαφερει) του διαμαντου το γνωριζω.προσωπικα εγω απο τουβλα συσκευες χορτασα.δεν θα παρω αλλο.σιγουρα το touch pro ειναι πληρεστατο και οτι καλυτερο θα δουμε αυτο το χρονο και ισως για αρκετο καιρο.αλλα πρωτον δεν σκοπευω να δωσω 100+ ευρω παραπανω για να το παρω κ ουτε θελω ενα τουβλο στην τσεπη της ιατρικης ποδιας μου.και το tytn I κ se p990i που εχω τουβλα πια τα θεωρω.εxω δει τα χαραχτηριστικα του touch pro και επαθα πλακα σε ΟΛΑ.ομως για τους λογους που προαναφερα υποστηριζω διαμαντι.δεν νομιζω οτι προσπαθω να περασω την γνωμη μου αλλα ουτε οτι προσβαλω καποιον με αυτα που λεω.αυτα και σορρυ για το offtopic.

Για το ποσο πραγματικα "κραταει" η μπαταρια, θα πρεπει να μιλησουμε μετα απο καποιες μερες και αρκετους κυκλους φορτισης. Ακομα θυμαμε το ποσο λιγο κραταγε η μπαταρια του cruise τις πρωτες μερες που το πηρα.

Animula vagula blandula hospes comesque corporis quae nunc abibis in loca pallidula rigida nudula...

Tάκης

Ping!, Messi.im> tak1s

Για το ποσο πραγματικα "κραταει" η μπαταρια, θα πρεπει να μιλησουμε μετα απο καποιες μερες και αρκετους κυκλους φορτισης. Ακομα θυμαμε το ποσο λιγο κραταγε η μπαταρια του cruise τις πρωτες μερες που το πηρα.

και εγω ετσι πιστευω.σε αρκετες συσκευες εχει γινει αναφορα σ αυτο.

Το διαψεύδω εν μέρει. Ελάχιστες φορές κάνει κάποια "φρεναρίσματα", αλλά όχι σημαντικά. Διαψεύδω το θέμα ότι δουλεύει καλύτερα με πενάκι ή νύχι. Απλά θέλει να συνιθίσεις τον τρόπο που θα το κάνεις. Σε 3-4 προσπάθειες το έμαθες...

Τώρα για το θέμα μπαταρίας....Ναι, δεν είναι καλή η διάρκειά της, αλλά έχω να πω το εξής. Θέλω να το δώ σε κανονική καθημερινή χρήση. Τώρα το σκίζω, με το που το πιάνω στα χέρια μου με προκαλεί να το χρησιμοποιώ και να παίζω συνέχεια. Το έχω αφήσει απο χτές το πρωί στις 8, και το χρησιμοποιώ σαν τηλέφωνο απλά, χωρις wifi or BT, και η μπαταρία τώρα είναι στο 50%. Εχω μιλήσει κανα μισάωρο, και έχω στείλει 10-12 sms...

Το διαψεύδω εν μέρει. Ελάχιστες φορές κάνει κάποια "φρεναρίσματα", αλλά όχι σημαντικά. Διαψεύδω το θέμα ότι δουλεύει καλύτερα με πενάκι ή νύχι. Απλά θέλει να συνιθίσεις τον τρόπο που θα το κάνεις. Σε 3-4 προσπάθειες το έμαθες...

Συμφωνω... αλλα ξαναλεω ειναι ακομα η ΠΡΩΤΗ ΡΟΜ !!!!:cry:

Η αληθεια ειναι οτι πραγματικα κανεις μας (απο τους κατοχους του diamond) δεν εχει αφησει το τηλ σε χλωρο κλαρι. Σε προκαλει συνεχεια να το σκαλιζεις κ ετσι δεν νομιζουμε οτι γνωριζουμε ακομα ποσο κραταει η μπαταρια σε σωστους χρονους . Πιστευω ομως οτι με νορμαλ χρηση, με ρυθμισεις ηχου-φωτηνοτητας-δυκτιου κ μενα καλο κυκλο φορτισης το διαμαντακι μας θα στρωσει.

Διαψεύδω το θέμα ότι δουλεύει καλύτερα με πενάκι ή νύχι. Απλά θέλει να συνιθίσεις τον τρόπο που θα το κάνεις. Σε 3-4 προσπάθειες το έμαθες...

Αυτο πιστευω και εγω.

Εδω με το Touch Cruise μου και ελαχιστες φορες χρειαζετε το πενακι,ποσο μαλλον το diamond που ειναι νεοτερο:)

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Η αληθεια ειναι οτι πραγματικα κανεις μας (απο τους κατοχους του diamond) δεν εχει αφησει το τηλ σε χλωρο κλαρι. Σε προκαλει συνεχεια να το σκαλιζεις κ ετσι δεν νομιζουμε οτι γνωριζουμε ακομα ποσο κραταει η μπαταρια σε σωστους χρονους . Πιστευω ομως οτι με νορμαλ χρηση, με ρυθμισεις ηχου-φωτηνοτητας-δυκτιου κ μενα καλο κυκλο φορτισης το διαμαντακι μας θα στρωσει.

Το θέμα είναι να σου βγάζει μια "καλή" μέρα χωρίς φόρτιση, και δεν το πολυβλέπω....