eltsele Δημ. June 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2008 Ακριβώς όπως το είπες!!!! Δεν θα μπορούσα να συμφων'ησω περισσότερο! Καλά σαφώς και είναι μεγαλύτερη απώλεια τα HB, κι αν έχεις συνηθίσει σε συσκευή με αρκετά είναι απότομη η μετάβαση!! Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lene Δημ. June 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2008 πες μας τι ενοεις πιο αναλυτικα ωστε να μπορεσουμε να σε βοηθησουμε. Κατ αρχήν ευχαριστώ για την προθυμία να βοηθήσεις. Έχουμε σπίτι μια 24αρα σύνδεση με ασύρματο ρουτερ . Σίγουρα κάποιος φίλος μας φέρνοντας τον φορητό του πριν 2 μήνες συνδέθηκε στο ιντερνέτ ασύρματα . Θυμάμαι ότι στη αρχή δεν μπόραγε και μας ζήτησε κάποιο κωδικό , του έδωσα κάτι χαρτιά που είχα από ΟΤΕ και κατάφερε την σύνδεση. Από ότι μπορώ να καταλάβω η σύνδεση μου έχει κάποιο κωδικό ασφαλείας . ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasGre Δημ. June 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2008 οι λογοι που με εκαναν να το πουλησω πριν προλαβει να κλεισει 30 ωρες στα χερια μου... ωρες ομως που περασε πολλα και μου εδειξε και παρα πολλα για τις δυνατοτητες του αλλα και τις αδυναμιες του... τα σημεια που υστερει (κατ εμε παντα ) το diamond απεναντι στο καιζερ μου. η συγκριση μεταξυ τους φυσικα ηταν αυτονοητη μιας και το καιζερ ειναι (και θα παραμεινει ακομη για καιρο οπως δειχνουν τα πραγματα) κυρια συσκευη μου;) 1. ελλειψη hardware keyboard (περι ορεξεως κολοκυθοπιτα) αλλοι το θελουν αλλοι οχι 2. hardware buttons (diamond μονο 1 αντιθετα με 6 του kaiser που γινονται απειρα με το HButton_2.1 ) να φανταστειτε ουτε κουμπι για την καμερα δεν εχει το diamond :cool: 3.απιστευτη αδυναμια συνειπαρξης του touch flo 3d με οποιοδηποτε αλλο today plugin ..... ειναι κατι που κανει το pda μας απλα πιο δυσχρηστο στην καθημερινοτητα.. οσοι ειχαν μαθει να εχουν απειρες κρυφες και φανερες επιλογες,συντομευσεις,today plugins κλπ στην επιφανεια του pda τους...απλα να τα ξεχασουν.... αν ειναι κατι που χαρακτηριζει τα wm pda αυτο ειναι η αστειρευτη παραμετροποιηση τους... ε στο diamond ξεχαστε το αυτο.... 4.η μπαταρια στο diamond .....δεν μπορω να εκφραστω δημοσια για αυτο το θεμα....:O πολυ μα παρα παρα παρα πολυ επιοικως.................. απλα ανυπαρκτη..... 5.ο ηχος αναπαραγωγης σε μουσικη ακροαση :wacko: και απο ηχεια (ενα και μοναδικο εχει) αλλα και απο τα ενσυρματα hands free του μεσω bl hands free μονο υπαρχει καλη αναπαραγωγη και ποιοτητα ηχου,αλλα με αυτην την μπαταρια ?ποσο να ακουσεις....ενα? αντε 2 cds :wacko:μαλλον πολλα εβαλα... ειναι κι αλλα,αλλα φυσικα αυτα ειναι για τις απαιτησεις τις δικες μου ;) οπως επισης ειναι και πολλα τα καλα που ειχε το diamond και δεν τα εχει το καιζερ... πχ 1.drivers (επιτελους) 2.αναπαραγωγη καλη βιντεο (αλλα μονο μεσω core player ..που ειναι after market software...) αλλα με τι μπαταρια να δεις κατι ...και για ποσο... 3.γρηγορη και πολυ καλη καμερα ,που παλι ομως θελει σταθερο χερι (αλλα οχι αυτο το χαλι οπως σε cruise & kaiser) 4.ραδιοφωνο fm 5.μικρο βαρος,διαστασεις.... ενα( + )που δημιουργει και ενα τεραστιο( - ) γιατι για αυτο θυσιαστηκε και η αυτονομια της συσκευης..αρα οσοι θελουν να λυσουν αυτο το προβλημα...θα παρουν μπαταρια μεγαλυτερη αρα χανεται και το πλεονεκτημα του μικρου βαρους και ογκου..... 6.vga οθονη απλα wow :) ΥΓ και για να προλαβω τυχον παραπονα... μην σκεφτει κανεις οτι κατακρινω το diamond!! απλα εκφερω την γνωμη μου βασισμενος στις δικες μου απαιτησεις και must have σε ενα pda βασει των λιγων γνωσεων που εχω πανω στο θεμα των pda's. και κει που ετοιμαζομουν να το παραγγειλω ηρθες και μου πατησες οχι σφαλιαρα..αυτο μπουνια στην κοιλια ητανε...:lol:...ας το αφησω να το δοκιμασουνε και αλλοι..και βλεπουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. June 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2008 Ξερει κανεις πως κανω HARD RESET το Diamond? EDIT: To perform a hard reset 1. Pull out the stylus. 2. With the device turned on, press and hold the VOLUME DOWN and ENTER buttons, then press the RESET button with the stylus tip. 3. Release the RESET button, but continue pressing the VOLUME DOWN and ENTER buttons until you see this message on the screen: This operation will delete all your personal data, and reset all settings to manufacturer default. Press VolUp to restore manufacturer default, or press other keys to cancel. 4. Release the VOLUME DOWN and ENTER buttons, then press the VOLUME UP button to perform the hard reset, or press any other Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roker Δημ. June 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2008 Σε ολα αυτα που λει ο Δημητρης εχει δικιο ετσι ακριβως ειναι,αλλα ειναι αδικο να συγκρινουμε το diamond με το kaiser ειναι 2 διαφορετικα τηλεφωνα και απευθυνονται σε διαφορετικο αγοραστικο κοινο,το tf που εχει και οι υπολοιπες λειτουργειες σε αλλους αρεσουν σε αλλους οχι ειναι καθαρα υποκειμενικο αλλωστε μερικα απο αυτα τα ξεραμε προτου το αγορασουμε ,αλλωστε θα πρεπει να συνυπολογισουμε οτι σε μενα τουλαχιστον ειναι το προτο ppc απο τα 4 που εχουν περασει απο τα χερια μου που δεν εχει καποιο σοβαρο προβλημα σε καποιες απο τις βασικες λειτουργειες ,οθονη,βιντεο,ηχος ,bt. Φιλικα γιωργος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aldebaran_ Δημ. June 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2008 Ελενη ακομη και για να ενεργοποιησεις το drYar bluetooth ωστε να λαβεις αρχειο απο αποστολη μεσω bl απο αλλη συσκευη..... που ως γνωστον χρειαζεται 2πλο χτυπημα για να μπεις στο μενου των ρυθμισεων του,πρεπει πρωτα .... να μπεις start/settings/today/items και να απενεργοποιησεις το touch flo 3d :blink: ωστε να σου δωθει προσβαση στην επιφανεια εργασιας και την shell tray bar που ειναι το εικονιδιο του drYar bluetooth :wacko::wacko: ειπατε τπτ ??? Αυτό μπορείς να το κάνεις λίγο πιο αναλυτικό; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. June 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2008 τελικα απο οτι καταλαβα μαλλον αποτελει κακεκτυπο του iphone Παιδια εγω πουλησα το iphone μου για να παρω ειτε το νεο phone 2.0 ειτε το diamond αυτοι που το εχουν μπορουν να δωσουν καποιες διευκρινησεις ??? 1.- Η Οθονη , ειναι βεβαια vga (ολοι ξερουμε τι σημαινει αυτο απο το 9000 κλπ ) αλλα ειναι φωτεινη και τα χρωματα ειναι ζεστα οπως στην ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ οθονη του iphone ????? 2.- Η Διαρκεια Μπαταριας , Ειναι τοσο τραγικη οσο περιγραφετε ??? δηλαδη με χρηση wifi internet και μερικα τηλεφωνα , video κλπ βγαζει δεν βγαζει την μερα ??????? (εδω το το iphone με συνεχεια open to wifi με πολλα τηλεφωνα , βιντεακια μουσικη κλπ μου εβγαζε ανετα τις δυο μερες !!!!!!!!!) 3.- Η Ταχυτητα αποκρισης του μενου - λειτουργειων , Διαβασα καπου εδω (νομιζω ο zaxarakis)ειπε οτι δεν ειναι το TF3d οπως το παρουσιαζουν τα βιντεακια του internet, αλλα παρουσιαζουν κολληματα ? αληθευει ?? (στο iphone η πλοηγηση στα μενου του - διαφορες λειτουργιες ηταν ΑΠΙΘΑΝΗ !!!!!! τα εκανε ολα να φαινονται απλα και ομορφα , απιστευτη αισθηση λειτουργικοτητας ) τελικα πλησιαζει σε αυτο τον τομεα ενα ppc το iphone ?? 4.- ο ηχος ??? ειναι δυνατος και στερεοφωνικος ?? Αν υπαρχει καποιος που ετυχε να εχει και τις δυο συσκευες στα χερια του diamond and iphone και εχει την διαθεση και την ευχαριστηση ας μας απαντησει Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. June 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2008 Σε ολα αυτα που λει ο Δημητρης εχει δικιο ετσι ακριβως ειναι,αλλα ειναι αδικο να συγκρινουμε το diamond με το kaiser ειναι 2 διαφορετικα τηλεφωνα και απευθυνονται σε διαφορετικο αγοραστικο κοινο,το tf που εχει και οι υπολοιπες λειτουργειες σε αλλους αρεσουν σε αλλους οχι ειναι καθαρα υποκειμενικο αλλωστε μερικα απο αυτα τα ξεραμε προτου το αγορασουμε ,αλλωστε θα πρεπει να συνυπολογισουμε οτι σε μενα τουλαχιστον ειναι το προτο ppc απο τα 4 που εχουν περασει απο τα χερια μου που δεν εχει καποιο σοβαρο προβλημα σε καποιες απο τις βασικες λειτουργειες ,οθονη,βιντεο,ηχος ,bt. Φιλικα γιωργος +1 To diamond ΔΕΝ είναι επαγγελματικό τηλέφωνο. Ο προσανατολισμός του είναι για consumer-smartphone και αυτό φαίνεται τόσο από το UI όσο και από τις λειτουργίες που έχει (πχ. onboard μη επεκτάσιμη flash memory, "flashy" UI με έμφαση σε multimedia κλπ) και δεν έχει (όπως πχ. QWERTY keypad που είναι MUST σε όλες τις επαγγελματικές συσκευές). Κάποιος που έρχεται από το απλό το Touch προφανώς θα νιώσει σα στο σπίτι του με το Diamond, αλλά εκείνος που θα έρθει από το Kaiser, ή κάποιο blackberry δεν θα μπορεί να λειτουργήσει λόγω της έλλειψης QWERTY. Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapoios Δημ. June 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2008 Τι εννοειτε δεν εχει hardware buttons? Τα 4 κυριως κουμπια στην πρόσοψη δεν είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. June 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2008 Γνώμη μου είναι πως δεν είναι δίκαιο να συγκρίνεται το diamond με το kaiser. Περιμένετε να συγκρίνεται το kaiser με το diamond pro που θα έχει και πληκτρολόγιο και μεγαλύτερη μπαταρία και εξωτερική κάρτα κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. June 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2008 τελικα απο οτι καταλαβα μαλλον αποτελει κακεκτυπο του iphone Παιδια εγω πουλησα το iphone μου για να παρω ειτε το νεο phone 2.0 ειτε το diamond αυτοι που το εχουν μπορουν να δωσουν καποιες διευκρινησεις ??? 1.- Η Οθονη , ειναι βεβαια vga (ολοι ξερουμε τι σημαινει αυτο απο το 9000 κλπ ) αλλα ειναι φωτεινη και τα χρωματα ειναι ζεστα οπως στην ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ οθονη του iphone ????? 2.- Η Διαρκεια Μπαταριας , Ειναι τοσο τραγικη οσο περιγραφετε ??? δηλαδη με χρηση wifi internet και μερικα τηλεφωνα , video κλπ βγαζει δεν βγαζει την μερα ??????? (εδω το το iphone με συνεχεια open to wifi με πολλα τηλεφωνα , βιντεακια μουσικη κλπ μου εβγαζε ανετα τις δυο μερες !!!!!!!!!) 3.- Η Ταχυτητα αποκρισης του μενου - λειτουργειων , Διαβασα καπου εδω (νομιζω ο zaxarakis)ειπε οτι δεν ειναι το TF3d οπως το παρουσιαζουν τα βιντεακια του internet, αλλα παρουσιαζουν κολληματα ? αληθευει ?? (στο iphone η πλοηγηση στα μενου του - διαφορες λειτουργιες ηταν ΑΠΙΘΑΝΗ !!!!!! τα εκανε ολα να φαινονται απλα και ομορφα , απιστευτη αισθηση λειτουργικοτητας ) τελικα πλησιαζει σε αυτο τον τομεα ενα ppc το iphone ?? 4.- ο ηχος ??? ειναι δυνατος και στερεοφωνικος ?? Αν υπαρχει καποιος που ετυχε να εχει και τις δυο συσκευες στα χερια του diamond and iphone και εχει την διαθεση και την ευχαριστηση ας μας απαντησει Τα εχω και τα 2 και σου απαντω... 1. Η οθονη ειναι "απλα" καταπληκτικη. Θα ελεγα οτι ειναι μερικες φορες πιο εντυπωσιακή απο του ιphone. 2. Η μπαταρια ειναι 900αρα:cry:. Αυτο σημαινει οτι δεν εχει τις επιδόσεις τουτε του Kaizer ουτε του iPhone. Θελει προσοχη η χρηση της. Εμενα (με 1 φόρτιση) μου βγαζει ανετα μια μερα φουλ παιχνιδι (wi-fi, BT on, touchlow3D, κλπ) και ομιλία. 3. To menu flo3D εμενα μου παει σφαιρα:D. χω πειραξει καποια registry keys βεβαια, αλλα ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ οτι ειναι ακομα η πρωτη ROM... (και εαν ειναι και η πρωτη:lol::lol::lol:) 4. Ο ηχος για μενα ειναι θαυμασιος...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. June 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2008 Τα εχω και τα 2 και σου απαντω... 1. Η οθονη ειναι "απλα" καταπληκτικη. Θα ελεγα οτι ειναι μερικες φορες πιο εντυπωσιακή απο του ιphone. 2. Η μπαταρια ειναι 900αρα:cry:. Αυτο σημαινει οτι δεν εχει τις επιδόσεις τουτε του Kaizer ουτε του iPhone. Θελει προσοχη η χρηση της. Εμενα (με 1 φόρτιση) μου βγαζει ανετα μια μερα φουλ παιχνιδι (wi-fi, BT on, touchlow3D, κλπ) και ομιλία. 3. To menu flo3D εμενα μου παει σφαιρα:D. χω πειραξει καποια registry keys βεβαια, αλλα ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ οτι ειναι ακομα η πρωτη ROM... (και εαν ειναι και η πρωτη:lol::lol::lol:) 4. Ο ηχος για μενα ειναι θαυμασιος...:D επιτελους αυτα ειναι καλα νεα !!!! Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommacgr Δημ. June 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2008 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ HARD RESET ΣΤΟ HTC DIAMOND. ΕΧΕΙ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΕΙΣ ΤΟ ΚΩΔΙΚΟ ΤΗΣ SIM ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΔΟΚΙΜΑΣΑ SOFT RESET ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΒΟΗΘΕΙΑ......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. June 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2008 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ HARD RESET ΣΤΟ HTC DIAMOND. ΕΧΕΙ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΕΙΣ ΤΟ ΚΩΔΙΚΟ ΤΗΣ SIM ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΔΟΚΙΜΑΣΑ SOFT RESET ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΒΟΗΘΕΙΑ......... Για Ηard-Reset όπως και διάφορα Registry Hacks, Tweaks & Tips στον θείο Πανούλη...:) http://www.navimania.gr/showthread.php?t=9188 Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmarvel Δημ. June 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2008 Για Ηard-Reset όπως και διάφορα Registry Hacks, Tweaks & Tips στον θείο Πανούλη...:) http://www.navimania.gr/showthread.php?t=9188 με τις ρυθμισεις στη registry πεταει το touch flo. Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 7, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2008 Και που είσαι ακόμα! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellinas Δημ. June 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2008 στην λιακάδα τελικά η οθόνη του διαβάζεται , ή είναι σαν όλα τα άλλα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. June 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2008 Εγω πιστευω οτι αν κρατηθει και η τιμη καπως λογικα θα πουληση τρελα:) Μη ξεχναμε πως πολλοι προτιμουν τη φινετσα και δε θελουν τον ογκο και το παραπανω βαρος αλλων προτασεων με πληκτρολογειο. Ειδικα αν επιτελους δουλεψουν σωστα και τα virtual Ελληνικα keyboards τοτε...:lol: Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lene Δημ. June 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2008 Όταν είναι συνδεμένο με το PC η μπαταρία του γεμίζει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. June 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2008 Απ' όσο ξέρω, χωρίς να το έχω, υπάρχει επιλογή στις ρυθμίσεις της μπαταρίας να μην φορτίζει όταν είναι συνδεδεμένο στο USB. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. June 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2008 Απ' όσο ξέρω, χωρίς να το έχω, υπάρχει επιλογή στις ρυθμίσεις της μπαταρίας να μην φορτίζει όταν είναι συνδεδεμένο στο USB. πολυ σωστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommacgr Δημ. June 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2008 Καλησπερα παιδια. Οι ρυθμισεις για το touch flo πως μπαινουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommacgr Δημ. June 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2008 Οθονη κ πιασιμο ειναι ολα τα λεφτα,οσο για εμφανιση βγαζει ματι. Η μπαταρια του για το μεγεθος του αρκετα καλη κ μην ξεχναμε οτι καποια eten με τεραστιες μπαταριες κ οθονη vga εχουν σχεδον τους ιδιους χρονους αναμονης με το diamond. Το εργαλειο θα πουλησει τρελα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommacgr Δημ. June 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2008 Ακουστικη τρομερη,σημα μεχρι στιγμης παντου κ αρκετα γρηγορο για windows μηχανακι. Στο μεγεθος του νομιζω οτι ειναι μονοδρομος........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious99 Δημ. June 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2008 Οθονη κ πιασιμο ειναι ολα τα λεφτα,οσο για εμφανιση βγαζει ματι. Η μπαταρια του για το μεγεθος του αρκετα καλη κ μην ξεχναμε οτι καποια eten με τεραστιες μπαταριες κ οθονη vga εχουν σχεδον τους ιδιους χρονους αναμονης με το diamond. Το εργαλειο θα πουλησει τρελα. Ο χρόνος αναμονής και ομιλίας που δίνει η HTC στα specs είναι υπερβολικά αισιόδοξος για 900mah μπαταρία αν όχι παραπλανητικός... Το Diamond θέλει κάθε μέρα φόρτιση... Παράθεση I'm back :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts