alfeios Δημ. May 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2019 Δήλωση αμφισβήτισης συναλλαγης που σταλθηκε με mail στις 13/04 στην Alpha bank, θα επρεπε να εχει απαντηθει ή ειναι νωρις ακομη ; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zidane72003 Δημ. May 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2019 Έχεις τσεκαρει λογαριασμό; Εμένα τον Νοέμβριο δε μου είπαν τπτ και 9 μέρες εργάσιμες μετά είχαν επιστρέφει τα χρήματα/μηδενίσει η credit. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. May 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2019 Έχεις τσεκαρει λογαριασμό; Εμένα τον Νοέμβριο δε μου είπαν τπτ και 9 μέρες εργάσιμες μετά είχαν επιστρέφει τα χρήματα/μηδενίσει η credit. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Καθημερινα το κοιταζω Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlektro Δημ. May 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2019 Η κάρτα αντικαθιστά την Dynamic AmEx που έδινε 3% στα super-markets, οπότε εγώ προσωπικά είμαι ικανοποιημένος με την συγκεκριμένη καμπάνια. Αν και θα προτιμούσα κάτι πιο αναλογικό π.χ.: για κάθε 1€ αγορών σε supermarkets (έστω με ελάχιστο όριο τα 200€) να αποδίδει 5 bonus points ;) ___ Δεν κατάλαβα, γιατί δεν πήρες την Cosmote Mastercard που είχες αιτηθεί; Αναφορικά με την προμήθεια πρόσεξε πως στο Τιµολόγιο Τραπεζικών Εργασιών αναφέρει στο Ι.1.2.1.: Εγω δεν ειμαι προσωπικά γιατί είχα και 1% στις υπόλοιπες συναλαγες. Και 200€ δεν κανω καθε μηνα σε σουπερ μαρκετ. Με την dynamic με ολες τις αγορες που εκανα καθε μηνα σε ολα τα καταστήματα επερνα επιταγες συνολικά το ετος 100 ευρω περιπου. Τωρα με την diners δεν βολευει... ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. May 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2019 Φίλε σε ποιο email έστειλες στην alpha bank για αύξηση ορίου πιστωτικής κάρτας; και τι ακριβώς έγραψες το εμαιλ; Σε ευχαριστώΕδώ φίλε CustomerService@alpha.gr Και τους είπα θα ήθελα να κάνω αύξηση πιστωτικού ορίου από 1000 σε 1500 και επισυναψα μια φωτογραφία ταυτότητας. Μου απάντησαν να στείλω εκκαθαριστικό και μισθοδοσία και αφού τα έστειλα σε λίγες μέρες μου κάναν αύξηση. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. May 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2019 Εγω δεν ειμαι προσωπικά γιατί είχα και 1% στις υπόλοιπες συναλαγες. Και 200€ δεν κανω καθε μηνα σε σουπερ μαρκετ. Με την dynamic με ολες τις αγορες που εκανα καθε μηνα σε ολα τα καταστήματα επερνα επιταγες συνολικά το ετος 100 ευρω περιπου. Τωρα με την diners δεν βολευει... ... Φαινεται εγω ημουν ενας απο αυτους που τους εριξα εξω και αναγκαστηκαν να κλεισουν το προγραμμα. 25-45€ τον μηνα οι επιταγες. Κατι ασχετο. Ξερει κανεις αν η diners και η visa που θα αντικαταστησουν τις dynamic american και visa εχουν επιπλεον ποσοστο επιβαρυνσης για καθε χρηση αγορων στο εξωτερικο. Φιλοι με αλλες καρτες εβλεπαν στον λογαριασμο τους και μια επιβαρυνση ανα συναλλαγη εκτος απο την αξια της αγορας τους. Με τις dynamic τοσα χρονια οπου και αν τις χρησιμοποιησα στο εξωτερικο χρεωνοταν παντα μονο το ισοποσο της αγορας. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2019 Ναι πράγματι η Amex χρεώνει το ακριβές ποσό την στιγμή της αγορά σε άλλο νόμισμσ. Δύο μέρες μετά το ποσό φουσκώνει κατά 2% .Αλλά λίγοι το αντιλαμβάνονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. May 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2019 Ναι πράγματι η Amex χρεώνει το ακριβές ποσό την στιγμή της αγορά σε άλλο νόμισμσ. Δύο μέρες μετά το ποσό φουσκώνει κατά 2% .Αλλά λίγοι το αντιλαμβάνονται. και όταν οι λίγοι ρωτήσουν την τράπεζα τί και πώς...επιμένουν ότι δεν υπάρχει προμήθεια, παρά μόνο η ισοτιμία αλλαγής. Και όταν ζητάς γραπτώς με ποια ακριβώς ισοτιμία έγινε η συναλλαγή, απλά δεν παίρνεις ποτέ απάντηση...και κάπου εκεί μπήκε στο παιχνίδι η Ν26 , και αμα ξαναδεί η Alpha συναλλαγή σε ξένο νόμισμα, να μου γράψει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. May 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2019 και όταν οι λίγοι ρωτήσουν την τράπεζα τί και πώς...επιμένουν ότι δεν υπάρχει προμήθεια, παρά μόνο η ισοτιμία αλλαγής. Και όταν ζητάς γραπτώς με ποια ακριβώς ισοτιμία έγινε η συναλλαγή, απλά δεν παίρνεις ποτέ απάντηση...και κάπου εκεί μπήκε στο παιχνίδι η Ν26 , και αμα ξαναδεί η Alpha συναλλαγή σε ξένο νόμισμα, να μου γράψει. να μη μιλήσουμε για τα SEPA transfers που στην Ελλάδα είναι κάτι εντελώς παρερμηνευμένο... Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlektro Δημ. May 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2019 Εδώ φίλε CustomerService@alpha.gr Και τους είπα θα ήθελα να κάνω αύξηση πιστωτικού ορίου από 1000 σε 1500 και επισυναψα μια φωτογραφία ταυτότητας. Μου απάντησαν να στείλω εκκαθαριστικό και μισθοδοσία και αφού τα έστειλα σε λίγες μέρες μου κάναν αύξηση. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Σε ευχαριστώ πολύ. υποθέτω οτι τους έγραψες στο εμαιλ και την κάρτα που έχεις και τον αριθμό της κάρτας σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. May 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2019 Η κάρτα αντικαθιστά την Dynamic AmEx που έδινε 3% στα super-markets, οπότε εγώ προσωπικά είμαι ικανοποιημένος με την συγκεκριμένη καμπάνια. Αν και θα προτιμούσα κάτι πιο αναλογικό π.χ.: για κάθε 1€ αγορών σε supermarkets (έστω με ελάχιστο όριο τα 200€) να αποδίδει 5 bonus points ;) __ Για τα σουπερμαρκετ ΑΒ δίνει ήδη 1ευρώ=8 πόντους. Μέχρι τις 10/05 λόγω της προσφοράς για το Πάσχα δίνει επιπλέον διπλάστιους πόντους, δηλάδή 1ευρώ=16πόντους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. May 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2019 Εγω δεν ειμαι προσωπικά γιατί είχα και 1% στις υπόλοιπες συναλαγες. Και 200€ δεν κανω καθε μηνα σε σουπερ μαρκετ. Με την dynamic με ολες τις αγορες που εκανα καθε μηνα σε ολα τα καταστήματα επερνα επιταγες συνολικά το ετος 100 ευρω περιπου. Τωρα με την diners δεν βολευει... ...Για αγορές σε μη συνεργαζόμενες επιχειρήσεις κερδίζεις 2 bonus πόντους / ακέραιο ποσό σε €, οπότε θα έχεις κέρδος ελάχιστα κάτω από 1% εάν εξαργυρώνεις 4.000 πόντους για €20 όπως στα T.G.I. Friday's ή αν βρεις κάποια άλλη προσφορά εξαργύρωσης με ίδια ή και καλύτερη αντιστοιχία πόντων. Αλλά το 1% (ή και περισσότερο) το βρίσκεις και σε άλλες κάρτες όπως η Affinity και η Energy και φυσικά σε κάρτες άλλων τραπεζών. Όσο για τα super-market είμαι ευχαριστημένος που παραμένει κάτι και δεν το χάσαμε τελείως! Τώρα μάλιστα κερδίζεις παραπάνω διότι αν πας σε οποιοδήποτε supermarket θα πάρεις 2 πόντους/€ την ώρα της συναλλαγής (σε AB Βασιλόπουλο 8 πόντους/€) και με την συμπλήρωση 200€/μήνα θα πάρεις και τους επιπλέον 1.000 bonus πόντους. Αρκεί να υπήρχε και μια αναλογικότητα για αγορές σε SM πάνω από τα €200 διότι αν έχεις μεγαλύτερα ποσά έχεις μικρότερο ποσοστό επιβράβευσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
victor Δημ. May 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2019 Καλησπέρα σε ολους.Σε επικοινωνια με την Alpha μου ανεφεραν οτι με τους λογαριασμους του Μαιου θα λαβουμε και την επιστολή για το το προιον αντικαταστασης.Η Blue και η Gold που εχω δεν εχουν αλλάξει ακομη.H AMEX Gold θα γινει Platinum και οι Blue θα γινουν (Gold) ΜasterCard ή Diners ανα περιπτωση βασει κριτηριων της τραπεζας.Επισης η αλλαγη αριθμού θα γίνει στο υφισταμενο προιον και θα ειναι ορατο μεσω web banking.Δηλαδη στη (φιλικη) ονομασια θα γραφει αλλο αριθμο.Αν εχετε βαλει φιλικες ονομασιες στις AMEX καντε reset να φαινεται αριθμός καρτας.Επισης ανεφεραν οτι δοθηκε εμφαση στις εταιρικες καρτες και σε οσες εληγαν συντομα.Δηλαδη μεχρι και Ιουνιο που ειναι η προθεσμια μεταβολής.Επισης το συστημα δεν διαβαζει αν εχεις ηδη Diners που αυτο σημαινει οτι μπορει να βρεθουμε με 2 ή και 3 ιδια προιοντα(ενεημερωση απο το cc).Σ αυτες τις περιπτωσεις προτεινω συγχωνευση οριων με αλλη και κλεισιμο καρτας ή νέα αιτηση με μεταφορα του ορίου.Οπότε όποιος έχει νεα γραφει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. May 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2019 Ναι πράγματι η Amex χρεώνει το ακριβές ποσό την στιγμή της αγορά σε άλλο νόμισμσ. Δύο μέρες μετά το ποσό φουσκώνει κατά 2% .Αλλά λίγοι το αντιλαμβάνονται. Σε μενα δεν συνεβη ποτε κατι τετοιο. Αγορες στο εξωτερικο ειτε σε € ειτε σε αλλο νομισμα εμφανιζοταν μονο με την αξια συναλλαγης χωρις ΚΑΜΜΙΑ αλλη επιβαρυνση. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. May 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2019 Σε μενα δεν συνεβη ποτε κατι τετοιο. Αγορες στο εξωτερικο ειτε σε € ειτε σε αλλο νομισμα εμφανιζοταν μονο με την αξια συναλλαγης χωρις ΚΑΜΜΙΑ αλλη επιβαρυνση. Sent from my iPhone using Tapatalk Κι εγώ δεν έχω παρατηρήσει έξτρα χρεωση ----- προσθήκη μηνύματος 64 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δήλωση αμφισβήτισης συναλλαγης που σταλθηκε με mail στις 13/04 στην Alpha bank, θα επρεπε να εχει απαντηθει ή ειναι νωρις ακομη ; Πιστωθηκαν τα χρήματα, χωρίς απαντηση Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. May 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2019 Καλησπέρα σε ολους.Σε επικοινωνια με την Alpha μου ανεφεραν οτι με τους λογαριασμους του Μαιου θα λαβουμε και την επιστολή για το το προιον αντικαταστασης.Η Blue και η Gold που εχω δεν εχουν αλλάξει ακομη.H AMEX Gold θα γινει Platinum και οι Blue θα γινουν (Gold) ΜasterCard ή Diners ανα περιπτωση βασει κριτηριων της τραπεζας.Επισης η αλλαγη αριθμού θα γίνει στο υφισταμενο προιον και θα ειναι ορατο μεσω web banking.Δηλαδη στη (φιλικη) ονομασια θα γραφει αλλο αριθμο.Αν εχετε βαλει φιλικες ονομασιες στις AMEX καντε reset να φαινεται αριθμός καρτας.Επισης ανεφεραν οτι δοθηκε εμφαση στις εταιρικες καρτες και σε οσες εληγαν συντομα.Δηλαδη μεχρι και Ιουνιο που ειναι η προθεσμια μεταβολής.Επισης το συστημα δεν διαβαζει αν εχεις ηδη Diners που αυτο σημαινει οτι μπορει να βρεθουμε με 2 ή και 3 ιδια προιοντα(ενεημερωση απο το cc).Σ αυτες τις περιπτωσεις προτεινω συγχωνευση οριων με αλλη και κλεισιμο καρτας ή νέα αιτηση με μεταφορα του ορίου.Οπότε όποιος έχει νεα γραφει.... δε ρώταγες και για τις premium AMEX, να μάθουμε και εμείς??:O:cool: στο μεταξύ, η platinum παραμένει ένα μυστήριο στο τι χαρακτηριστικά θα έχει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. May 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2019 Ούτε εγώ έχω παρατηρήσει έξτρα χρέωση στην AMEX. Και μάλιστα είμαι και αρκετά ευχαριστημένος γιατι δε χρεώνουν κάποια ελάχιστη προμήθεια όπως η Πειραιώς και Eurobank κάπου στα 0,50 ανά συναλλαγή. Εγώ για τη blue που ρώτησα δεν είχαν ακόμα ενημέρωση. Έχω ήδη 1 Gold Mastercard από παλιά αντικατάσταση Citibank οπότε ελπίζω να μη βρεθώ με 2 Gold. Όσο για την platinum από τη στιγμή που δεν είναι πιστωτική κάρτα εμένα δεν μου προκαλεί κάποιο ενδιαφέρον. Οι κάρτες διευκολυνσης δεν είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς στη χώρα μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. May 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2019 Όσο για την platinum από τη στιγμή που δεν είναι πιστωτική κάρτα εμένα δεν μου προκαλεί κάποιο ενδιαφέρον. Οι κάρτες διευκολυνσης δεν είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς στη χώρα μας. Μπερδεύεσαι με την diners prestige! Η Platinum μια χαρά πιστωτική (θα) είναι:) όσο για το "καπελάκι" στις συναλλαγές της AMEX, δεν φαίνεται ως έξτρα χρέωση, απλά η ισοτιμία της συναλλαγής οριστικοποιείται στον λογαριασμό, ελαφρώς αυξημένη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. May 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2019 Σε ευχαριστώ πολύ. υποθέτω οτι τους έγραψες στο εμαιλ και την κάρτα που έχεις και τον αριθμό της κάρτας σωστά;Τίποτα. Όχι φίλε δεν την έγραψα βλέπουν ποια είναι η κάρτα σου μέσω συστήματος από τη στιγμή που στέλνεις τα στοιχεία σου μέσω μεηλ. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. May 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2019 Μπερδεύεσαι με την diners prestige! Η Platinum μια χαρά πιστωτική (θα) είναι:) όσο για το "καπελάκι" στις συναλλαγές της AMEX, δεν φαίνεται ως έξτρα χρέωση, απλά η ισοτιμία της συναλλαγής οριστικοποιείται στον λογαριασμό, ελαφρώς αυξημένη! Κάποιος σε προηγούμενη σελίδα είχε αναφέρει ότι τον πήραν τηλέφωνο για αντικατάσταση χρυσής AmEx που είχε (που ήταν κάρτα διευκόλυνσης και όχι πιστωτική) και ότι και η platinum θα είναι το ίδιο. Για αυτό το είπα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. May 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2019 Επιβεβαιώνω ότι η amex χρεώνει προμήθεια σε αγορές σε άλλο νόμισμα απο το ευρω. Οταν φυσικά η συναλλαγη γίνεται σε ευρω δε χρεώνεται κάτι επιπλέον. Το σύστημα λειτουργεί όπως περιγράφηκε παραπάνω. Η αρχική χρέωση γίνεται χωρίς προμήθεια. Η τελική όμως (μερικές μέρες μετά) ειναι αυξημένη απο την αρχική. Προκειμένου να το διασπιστώσω κάθε φορά σημείωνα αρχική και τελική τιμή. Εξάλλου το έχουμε συζητήσει ξανά στο νημα αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rio0013 Δημ. May 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2019 Καλησπέρα.Επειδη θέλω να κάνω αίτηση για πιστωτική online θέλω να ρωτήσω 2 πράγματα. Η δουλειά μου ανήκει σε βιομηχανική ζώνη και δεν έχει αριθμό οδού τι να συμπληρώσω; Και επίσης είμαι άγαμος στο οικογενειακό εισόδημα τι να συμπληρώσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. May 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2019 Οδό γράψε πχ ΒΙ. ΠΕ. ΑΘΗΝΑΣ Οικογενειακό εισόδημα κενό φαντάζομαι. Απορώ γιατί στο ζητάει αν δηλώνεις άγαμος.. Επίσης να ξέρεις.. Εγώ ότι έχω κάνει το έχω κάνει μέσω καταστήματος. Αύξηση όριου, έκδοση 2ης κάρτας... Online δεν κατάφερα ποτέ τίποτα. Από κατάστημα όλα γινόντουσαν δεκτά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. May 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2019 Επιβεβαιώνω ότι η amex χρεώνει προμήθεια σε αγορές σε άλλο νόμισμα απο το ευρω. Οταν φυσικά η συναλλαγη γίνεται σε ευρω δε χρεώνεται κάτι επιπλέον. Το σύστημα λειτουργεί όπως περιγράφηκε παραπάνω. Η αρχική χρέωση γίνεται χωρίς προμήθεια. Η τελική όμως (μερικές μέρες μετά) ειναι αυξημένη απο την αρχική. Προκειμένου να το διασπιστώσω κάθε φορά σημείωνα αρχική και τελική τιμή. Εξάλλου το έχουμε συζητήσει ξανά στο νημα αυτό Είσαι σίγουρος ότι δεν είναι λόγω της αλλαγής ισοτιμίας ; Η συναλλαγή χρεώνεται με βάση την ημερομηνία που γίνεται η λογιστικοποιίηση και όχι τη μέρα της αγοράς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. May 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2019 Επιβεβαιώνω ότι η amex χρεώνει προμήθεια σε αγορές σε άλλο νόμισμα απο το ευρω. Οταν φυσικά η συναλλαγη γίνεται σε ευρω δε χρεώνεται κάτι επιπλέον. Το σύστημα λειτουργεί όπως περιγράφηκε παραπάνω. Η αρχική χρέωση γίνεται χωρίς προμήθεια. Η τελική όμως (μερικές μέρες μετά) ειναι αυξημένη απο την αρχική. Προκειμένου να το διασπιστώσω κάθε φορά σημείωνα αρχική και τελική τιμή. Εξάλλου το έχουμε συζητήσει ξανά στο νημα αυτό Ας πουμε οτι εκανα ψωνια αξιας 500 Τουρκικων λιρων. Σε ευρω ειναι 74,90. Την χρεωση την βλεπω στο μηνιαιο εκαθαριστικο. Και δεν διεφερε ποτε το εξαγομενο. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts