Jump to content

Πιστωτικές κάρτες/Τράπεζες

CptBill
 Κοινοποίηση

Έχεις Πιστωτική Κάρτα;  

1.716 members have voted

1. 1. Έχεις Πιστωτική Κάρτα;

• Έχω Visa
      927
    • Έχω MasterCard
      447
    • Έχω Amex [aka American Express]
      143
    • Έχω Cash Card [Maestro κλπ.]
      276
    • Έχω Άλλη [Euroline κλπ.]
      59
    • Τις Έχω Όλες [Είμαι Credit Card Addicted!!!]
      88
    • Έχω Diners
      78
    • Δεν Έχω
      452

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά, να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς αν μπορώ να χρησιμοποιήσω κάποια πιστωτική για πληρωμη ΔΕΗ με άτοκες δόσεις; Παλιά είχαν κάποιες προσφορές θυμάμαι, αλλά πλέον δε βρίσκω κάτι συγκεκριμένο. Απο τη ΔΕΗ είπαν οτι εξαρτάται από τις τράπεζες αυτό και πρέπει να απευθυνθώ σ' αυτές. Αν έχει κάποιος κάποια ιδέα περί τούτου, καλοδεχούμενη.

Μπορείς να πληρώνεις με όποιο ποσό θέλεις την ΔΕΗ μέσω Web Banking! Δεν σου κόβει το ρεύμα! Το υπόλοιπο μπαίνει στον επόμενο λογαριασμό. Βέβαια καλό είναι να πληρώνεις κάθε δίμηνο τουλάχιστον 50%...:)

Linux myphone υπογραφή.jpeg

Μπορείς να πληρώνεις με όποιο ποσό θέλεις την ΔΕΗ μέσω Web Banking! Δεν σου κόβει το ρεύμα! Το υπόλοιπο μπαίνει στον επόμενο λογαριασμό. Βέβαια καλό είναι να πληρώνεις κάθε δίμηνο τουλάχιστον 50%...:)

Δεν θέλω τέτοια λύση, δεν έχω αργήσει ποτέ κάποιον λογαριασμό και ούτε πρόκειται να το κάνω αν μπορώ, σ' ευχαριστώ πάντως για την σκέψη.

Alphabank μεσω online Banking

Εurobank μέσω του livepay

Μέσω Alpha bank είναι επιβεβαιωμένο; Με ποιά κάρτα τους; Μπαίνεις δηλαδή στο ebanking της, διαλέγεις πληρωμή ΔΕΗ και σου βγάζει άτοκες δόσεις με την κάρτα; Υπάρχει κάποιο link να μου δώσεις; Ευχαριστώ πολύ

Edited by oykas2001
Ericsson GH 688 --> Nokia 7110 --> Siemens SL45 --> Nokia 6510 --> Nokia 6600 --> Motorola MPx 220 --> Mitac MIO A701 --> Motorola RAZR V3 --> HTC Touch --> Motorola V525 --> iPhone 3G --> SE x10 mini --> LG P970 --> SGN i9250 --> i9505 --> iPhone 5s 16 GB --> iPhone 6 64GB --> iPhone 7 plus 256GB ---> iphone SE 128GB ---> iphone SE 2020 256 GB

Μέσω Alpha bank είναι επιβεβαιωμένο; Με ποιά κάρτα τους; Μπαίνεις δηλαδή στο ebanking της, διαλέγεις πληρωμή ΔΕΗ και σου βγάζει άτοκες δόσεις με την κάρτα; Υπάρχει κάποιο link να μου δώσεις; Ευχαριστώ πολύ

Εγώ το κάνω κάνω με πιστωτική κάρτα Alpha bonus VISA. Πας πληρωμή, επιλέγεις πληρωμή από κάρτα (θα πρέπει να ενεργοποιήσεις αυτού του είδους τις συναλλαγές, προτείνω να τους καλέσεις για οδηγίες), διαλέγεις τις δόσεις που σου προτείνει.

Λογικά θα γίνεται με όλες τις πιστωτικές τους κάρτες.

Link δε μπορεί να σου στείλει κάποιος, γιατί αυτές είναι επιλογές μέσα από τη συναλλαγή.

Εγώ το κάνω κάνω με πιστωτική κάρτα Alpha bonus VISA. Πας πληρωμή, επιλέγεις πληρωμή από κάρτα (θα πρέπει να ενεργοποιήσεις αυτού του είδους τις συναλλαγές, προτείνω να τους καλέσεις για οδηγίες), διαλέγεις τις δόσεις που σου προτείνει.

Λογικά θα γίνεται με όλες τις πιστωτικές τους κάρτες.

Link δε μπορεί να σου στείλει κάποιος, γιατί αυτές είναι επιλογές μέσα από τη συναλλαγή.

Ευχαριστώ για την απάντηση. Link εννοούσα κάπου που να λέει ότι μπορώ να πληρώσω ΔΕΗ με δόσεις. Έχουν και κάποιο demo του e-banking τους, εκεί δεν θα βγάλει λες την επιλογή για να το δω ο ίδιος;

Ericsson GH 688 --> Nokia 7110 --> Siemens SL45 --> Nokia 6510 --> Nokia 6600 --> Motorola MPx 220 --> Mitac MIO A701 --> Motorola RAZR V3 --> HTC Touch --> Motorola V525 --> iPhone 3G --> SE x10 mini --> LG P970 --> SGN i9250 --> i9505 --> iPhone 5s 16 GB --> iPhone 6 64GB --> iPhone 7 plus 256GB ---> iphone SE 128GB ---> iphone SE 2020 256 GB

Απλά μπες στο e-banking και θα το δεις .

οι δόσεις είναι 6 και ισχύουν για ποσά από 200 ευρώ και πάνω.

Εγώ ακόμα και αν είναι 100 ευρώ ο λογαριασμός , πληρώνω 200,01 για να πάρω τις δόσεις. Στην συνέχεια αφαιρούνται από τον επόμενο λογαριασμό.

Απλά μπες στο e-banking και θα το δεις .

οι δόσεις είναι 6 και ισχύουν για ποσά από 200 ευρώ και πάνω.

Εγώ ακόμα και αν είναι 100 ευρώ ο λογαριασμός , πληρώνω 200,01 για να πάρω τις δόσεις. Στην συνέχεια αφαιρούνται από τον επόμενο λογαριασμό.

Έχεις δίκιο, μόλις το είδα στο demo. Με ενδιαφέρει κυρίως για δυο φορές το χρόνο που έρχεται μεγάλος λογαριασμός - σίγουρα πάνω απο 200 - λόγω θέρμανσης.

Είναι εύκολο να βγάλω την κάρτα; Κάνω online αίτηση και πάω απο κατάστημα μετά;

ΥΓ: στο demo όταν πάω για πληρωμή λογαριασμού, βγάζει έξοδα 99,99€, ελπίζω να είναι λάθος, έτσι;

Edited by oykas2001

Τα έξοδα είναι 0,10 ευρώ. Οι δόσεις ισχύουν μόνο για πιστωτικές κάρτες,

Τα έξοδα είναι 0,10 ευρώ. Οι δόσεις ισχύουν μόνο για πιστωτικές κάρτες,

Προφανώς και είναι για πιστωτική. Μπορείς να μου πεις σε παρακαλώ τη γνώμη σου για κάποια κάρτα που θεωρείς πιο βολική; Έχει αρκετές

Προφανώς και είναι για πιστωτική. Μπορείς να μου πεις σε παρακαλώ τη γνώμη σου για κάποια κάρτα που θεωρείς πιο βολική; Έχει αρκετές

affinity :):):)

2,5% bonus για αγορες στον ομιλο ΖΑRA

στα 200 ευρω,παιρνεις 5 ευρω............πισω

εκανα αγορα απο ebay και περασε κανονικα η καρτα μηπως ανοιξε το paypal?

με τι καρτα? visa? χρεωστικη ?

Δεν ανοίγει καν το e-banking της εθνικής.
Μην αλλάζουμε εταιρίες σαν τα πουκάμισα να αλλάζουμε πακέτα σαν τα πουκάμισα

Από την εφαρμογή μπαίνει κανονικ.
Από το διαδίκτυο?
Μην αλλάζουμε εταιρίες σαν τα πουκάμισα να αλλάζουμε πακέτα σαν τα πουκάμισα

εχω καποιες δοσεις στην πιστωτικη eurobank αλλα επειδη ο εμπορως δεν συνεργαζεται με eurobank δεν μπορω να κανω οριμανση δοσεωνυπαρχει καποιος τροπος να ξοφλησω πιο νωρις?
υπογραφή εκτός ορίων

:cool: - οποιος καταθετει αιτηση για πιστωτικη και τρωει πορτα κατα κυριο λογο φταιει εαν τυχον εχει κανει ρυθμιση δανειου, οχι οτι δεν ψαχνουν αν χρωστας αλλου κλπ ομως πχ η Eurobank εαν εχεις δανειο με ρυθμιση ασχετα εαν πληρωνεις κανονικα το συστημα δεν σε αφηνει αν κανεις καν την αιτηση (!)

αλλες τραπεζες πχ Εθνικη,Πειραιως απλα σε πληροφορουν για το αρνητικο της υποθεσης ζωρις να σου λενε επακριβως την αιτιας οπως ειναι το συστημα.

NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!)

fighting0060.gif

:cool: - οποιος καταθετει αιτηση για πιστωτικη και τρωει πορτα κατα κυριο λογο φταιει εαν τυχον εχει κανει ρυθμιση δανειου, οχι οτι δεν ψαχνουν αν χρωστας αλλου κλπ ομως πχ η Eurobank εαν εχεις δανειο με ρυθμιση ασχετα εαν πληρωνεις κανονικα το συστημα δεν σε αφηνει αν κανεις καν την αιτηση (!)

αλλες τραπεζες πχ Εθνικη,Πειραιως απλα σε πληροφορουν για το αρνητικο της υποθεσης ζωρις να σου λενε επακριβως την αιτιας οπως ειναι το συστημα.

Πολλα φταίνε και πολλα ειναι τα κριτήρια, αντε βγαλε ακρη

εχω καποιες δοσεις στην πιστωτικη eurobank αλλα επειδη ο εμπορως δεν συνεργαζεται με eurobank δεν μπορω να κανω οριμανση δοσεωνυπαρχει καποιος τροπος να ξοφλησω πιο νωρις?

Μονο η τραπεζα θα σου πει μαλλον. Αν ειναι εντοκες οι δοσεις βλεπω να μην στο κανει,θα χασει το ψωμι της.

Καλημέρα παιδιά με αγορά από ebay μέσω paypal υπάρχει ακόμα πρόβλημα; Δοκιμασα με κάρτα από άλφα κ eurobank αλλά τρώω άκυρο.

Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801)

Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta

Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V.

Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz

Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD

Πράγματι υπάρχει ακόμα πρόβλημα σε αγορές με πιστωτικές.