pexths Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Μπορούμε όμως να στείλουμε ένα μήνυμα στον πωλητή να ακυρώσει την παραγγελία, αν και νομίζω ότι σου στέλνει μήνυμα το ebay για πιο λόγο δεν πληρωσες και αν το κανείς συνέχεια σου μπλοκάρει τον λογαριασμό, γιαυτό προσοχη! και ο πωλητης σου λεει δεν την ακυρωνω γιατι θα χαλασουν οι αξιολογησεις μου. ειναι μην μπλεξεις Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolaiao Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Χτες ήρθε και εμένα η κάρτα skrill. Συνδέθηκε κανονικά με το PayPal μου και το Play Store. Έκανα κανονικά τις αγορές μου απο ebay. Έβαλα χτες 21:00 με ebanking Alpha Bank και σήμερα 17:00 ήταν διαθέσιμα. Έχω και την εφαρμογή στο κινητό που βλέπω το υπόλοιπο...! Όλα απροβλημάτιστα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Χτες ήρθε και εμένα η κάρτα skrill. Συνδέθηκε κανονικά με το PayPal μου και το Play Store. Έκανα κανονικά τις αγορές μου απο ebay. Έβαλα χτες 21:00 με ebanking Alpha Bank και σήμερα 17:00 ήταν διαθέσιμα. Έχω και την εφαρμογή στο κινητό που βλέπω το υπόλοιπο...! Όλα απροβλημάτιστα Τι προμηθεια ειχε η καταθεση στην AlphaBank ; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terastiosoe Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 (edited) Μα ήθελα να κάνω την αγορά δεν το έκανα για πλάκα. Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι δεν παίζει αρνητική βαθμολογία στον αγοραστή. Δεν υπάρχει τρόπος να προβλέψεις αν θα περάσει.Θέλοντας και μη τώρα όποιος προσπαθήσει αγορά από έξω υπάρχει ο κίνδυνος να μην μπορεί να πληρώσει. Δεν είμαστε απατεώνες, ούτε το προϊόν το αγοράζουμε στην ουσία και δεν πληρώνουμε. Για τεχνικούς λόγους δεν είναι εφικτή η πληρωμή. Edited November 4, 2015 by terastiosoe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolaiao Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Επειδή ήταν μικροποσο και επειδή είναι από alpha σε alpha δεν είδα να μου κράτησε προμήθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_24 Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Καλησπερα,μηπως μπορει να μου καποιος-α πως υπολογιζεται το ποσο (ή τον τυπο πως το βγαζουμε) που ειναι να πληρωσουμε στην υπεραναληψη και στην πιστωτικη (οταν εχει περασει η ημερ/νια πληρωμης) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Μα ήθελα να κάνω την αγορά δεν το έκανα για πλάκα. Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι δεν παίζει αρνητική βαθμολογία στον αγοραστή. Δεν υπάρχει τρόπος να προβλέψεις αν θα περάσει.Θέλοντας και μη τώρα όποιος προσπαθήσει αγορά από έξω υπάρχει ο κίνδυνος να μην μπορεί να πληρώσει. Δεν είμαστε απατεώνες, ούτε το προϊόν το αγοράζουμε στην ουσία και δεν πληρώνουμε. Για τεχνικούς λόγους δεν είναι εφικτή η πληρωμή. Όταν γνωρίζεις περί cc μπορείς να συνεννοηθείς με το τραπεζικό ίδρυμα με το οποίο συνεργάζεσαι. Αν σου δώσουν αρνητική εισήγηση δεν πρέπει να προχωρήσεις. προσωπκα οσως αγορες εχω κανει μεσω paypal με amex bonus της alpha bank περνανε μια χαρα και ετσι δεν εχω χρησιμοποιησει αλλη πιστωτικη.δεν νομιζω παντως να ειναι τυχαιο. Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bekiaris Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Τι προμηθεια ειχε η καταθεση στην AlphaBank ;H skrill δν σε χρεώνει προμήθεια για τραπεζικό έμβασμα (θέλει όμως μία εργάσιμη για να πιστωθούν τα χρήματα στο ηλεκτρονικό σου πορτοφόλι). Από εκεί κ πέρα, θα χρεωθείς τις προμήθειες e -banking σε περίπτωση που μεταφέρεις τα χρήματα από τράπεζα διαφορετική της Alpha Bank. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ezio_ioannis Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 επειδή παρατηρώ τελευταία την χρησιμοποιηση της κάρτας skrill μπορεί κάποιος συμφορουμιτης να μας δώσει τα φώτα... και να μου εξηγήσει τη χρήση της? γνωρίζω ότι είναι από Αγγλία, μπορείς να κάνεις αγορές, έχεις κάρτα για ανάληψη και από ΑΤΜ κλπ. το ερώτημα μου είναι... εσεις που την έχετε πως καταφερνετε και την φορτωνετε με χρήματα αφού είναι κάρτα του εξωτερικού! σας ευχαριστώ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bekiaris Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 επειδή παρατηρώ τελευταία την χρησιμοποιηση της κάρτας skrill μπορεί κάποιος συμφορουμιτης να μας δώσει τα φώτα... και να μου εξηγήσει τη χρήση της? γνωρίζω ότι είναι από Αγγλία, μπορείς να κάνεις αγορές, έχεις κάρτα για ανάληψη και από ΑΤΜ κλπ. το ερώτημα μου είναι... εσεις που την έχετε πως καταφερνετε και την φορτωνετε με χρήματα αφού είναι κάρτα του εξωτερικού! σας ευχαριστώ..Φιλε μου, ειναι απλό, την φορτίζουμε μέσω λογαριασμού στην Alpha Bank που διατηρεί η skrill, στέλνεις εκεί τα χρήματα με αιτιολόγια το Skrill ID, κ η skrill δν χρεώνει για αυτή την δουλειά καμία προμήθεια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ezio_ioannis Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Φιλε μου, ειναι απλό, την φορτίζουμε μέσω λογαριασμού στην Alpha Bank που διατηρεί η skrill, στέλνεις εκεί τα χρήματα με αιτιολόγια το Skrill ID, κ η skrill δν χρεώνει για αυτή την δουλειά καμία προμήθεια... μου λες στην ουσία ότι η skrill έχει τραπεζικό λογαριασμό στην Ελλάδα στην alphabank? αν καταλαβα σωστά βέβαια, δεν ισχύουν περιορισμοί σε αυτήν από τα capital controls?? . στην ουσία δεν φαίνονται ότι τα λεφτά πηγαίνουν σε λογαριασμό Αγγλίας?!!! είναι σίγουρο αυτό? μπορώ να το διαπιστωσω-ρωτησω στη τράπεζα?? διατηρώ λογαριασμό στην alpha, συνεπώς αν είναι έτσι να κάνω αίτηση για κάρτα skrill???!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolaiao Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Δεν κανείς αίτηση στην τράπεζα. Δημιουργείς λογαριασμό στο site της skrill και από εκεί εκδιδεις την κάρτα. Τα λεφτά εσύ τα καταθέτεις σε λογαριασμό της skrill που διατηρεί στην Alpha στην Ελλάδα. Άρα τυπικά, εσύ δε στέλνεις λεφτά έξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bekiaris Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 διατηρώ λογαριασμό στην alpha, συνεπώς αν είναι έτσι να κάνω αίτηση για κάρτα skrill???!!!Ακριβώς, εχω κ εγώ λογαριασμό στην ALpha κ μεταφέρω τα χρήματα τζάμπα. Εχω βγάλει κ την καρτούλα με 10 ευρώ το χρόνο κ μπορώ να πάρω τα πάντα.... άλλη φάση, μην το καθυστερείς.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ezio_ioannis Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Ακριβώς, εχω κ εγώ λογαριασμό στην ALpha κ μεταφέρω τα χρήματα τζάμπα. Εχω βγάλει κ την καρτούλα με 10 ευρώ το χρόνο κ μπορώ να πάρω τα πάντα.... άλλη φάση, μην το καθυστερείς.... ΑΠΛΑ μου φαίνεται παράξενο πως δεν έχει γίνει τόσο γνωστό στον κόσμο για να έχουν αυτήν τη διέξοδο, αφού σου επιτρέπει να κάνεις Κ αγορές από εξωτερικό και να μην έχεις περιορισμούς στην ανάληψη! το 10€ όμως τον χρόνο για ποιον λόγο το πληρώνεις? σαν συνδρομή??? μόνο στις πιστωτικές νομίζω ότι ισχύει κάτι ανάλογο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Δεν έχει γίνει τόσο γνωστό γιατί τον λογαριασμό στην Alpha bank τον χρησιμοποιούν από τον Σεπτέμβρη και μετά. Επίσης δεν έχουν τόσο καλή υποστήριξη (δεν απαντούν σε emails εύκολα) παρόλο που σαν υπηρεσία δεν έχει κανένα πρόβλημα. Τέλος τα δέκα ευρώ είναι συνδρομή για την κάρτα τους και είναι μικρό το κακό μπροστά στην ευκολία που προσφέρει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ezio_ioannis Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 δηλαδή στην ουσία κάνεις αναληψεις χωρίς περιορισμό... και αγορές στο εξωτερικό απεριόριστες.... Δυσκολεύομαι να το πιστέψω πραγματικά. μου φαίνεται με την πρώτη ευκαιρία θα ανοίξω λογαριασμό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 δηλαδή στην ουσία κάνεις αναληψεις χωρίς περιορισμό... και αγορές στο εξωτερικό απεριόριστες.... Δυσκολεύομαι να το πιστέψω πραγματικά. μου φαίνεται με την πρώτη ευκαιρία θα ανοίξω λογαριασμό Αυτο ακριβος!Αν θελει καποιος κιολας μπορει να κανει καταθεση στον λογαριασμο που εχουν στο εξωτερικο αμα φοβουντε οτι θα κολισουν τα χρηματα στην alpha οπως εγινε στην αρχη που επεφταν 50-50 τα εμβασματα και εχασαν την μπαλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_24 Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 testatos εχεις κανει καταθεση-εμβασμα στην Deutsche Handelsbank της σκριλλ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 πηγα πριν λιγο να κανω μια μεταφορα χρηματa απο τον λογαριασμο μου της Alpha και ανακαλυπτω οτι δεν μπορει να χρεωθει απο το phone bannking μου λενε ειναι απενεργοποιημενος μαλλον αλλα δεν μπορουμε να το δουμε πατε σε καταστημα. Ειναι δυνατον να απενεργοποιηθηκε ο λογαριασμος χωρις ειδοποιηση? και γιατι στο e-banking δεν αναφερει τιποτα? Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ezio_ioannis Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Αυτο ακριβος!Αν θελει καποιος κιολας μπορει να κανει καταθεση στον λογαριασμο που εχουν στο εξωτερικο αμα φοβουντε οτι θα κολισουν τα χρηματα στην alpha οπως εγινε στην αρχη που επεφταν 50-50 τα εμβασματα και εχασαν την μπαλα... τι ακριβώς θα πρέπει να ρωτήσω στην alphabank για να επικυρωσω ότι μπορώ να κάνω την κατάθεση?? θέλω να πω χωρίς να ξέρω τον ακριβή λογαριασμό πως να κάνω την κατάθεση? να τους πω προς τον λογαριασμό της κάρτας skrill??? testatos εχεις κανει καταθεση-εμβασμα στην Deutsche Handelsbank της σκριλλ? αναμένουμε απάντηση Κ γι αυτό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolaiao Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 τι ακριβώς θα πρέπει να ρωτήσω στην alphabank για να επικυρωσω ότι μπορώ να κάνω την κατάθεση?? θέλω να πω χωρίς να ξέρω τον ακριβή λογαριασμό πως να κάνω την κατάθεση? να τους πω προς τον λογαριασμό της κάρτας skrill??? αναμένουμε απάντηση Κ γι αυτό.. Αφού κανείς εγγραφή στην skrill. Πατάς στην ένδειξη φορτωστε χρήματα και σου παρουσιάζει 3 επιλογές α) με κάρτα β) με paysafe γ) με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό Επιλέγεις το γ), και σου παρουσιάζει τις πληροφορίες που χρειαζεσαι: Λογαριασμό IBAN Και τι πρέπει να γράψεις στην αιτιολογία για να σου πιστωθουν τα χρήματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
openopen Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Αφού κανείς εγγραφή στην skrill. Πατάς στην ένδειξη φορτωστε χρήματα και σου παρουσιάζει 3 επιλογές α) με κάρτα β) με paysafe γ) με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό Επιλέγεις το γ), και σου παρουσιάζει τις πληροφορίες που χρειαζεσαι: Λογαριασμό IBAN Και τι πρέπει να γράψεις στην αιτιολογία για να σου πιστωθουν τα χρήματα Καλησπερα και απο εμενα! Και αν πας στον γκισε στην τραπεζα (Alpha bank)? Σου κραταει εξοδα η τραπεζα ή οχι ? (ισως χαζη η ερωτηση μου αλλα ειπα να ρωτησω και εγω για να ειμαι σιγουρος...) Παράθεση :w00t: Στο χώρο αυτό υπήρχε Ο.Π.Χ που παραβαίνει την Εικόνα. :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ezio_ioannis Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Αφού κανείς εγγραφή στην skrill. Πατάς στην ένδειξη φορτωστε χρήματα και σου παρουσιάζει 3 επιλογές α) με κάρτα β) με paysafe γ) με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό Επιλέγεις το γ), και σου παρουσιάζει τις πληροφορίες που χρειαζεσαι: Λογαριασμό IBAN Και τι πρέπει να γράψεις στην αιτιολογία για να σου πιστωθουν τα χρήματα και με paysafe?????? έχω φύγει σουμπιτος να ανοίξω skrill... σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις και τη βοήθεια σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolaiao Δημ. November 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2015 Προσοχή η paysafe δεν περνάει. Δεν την εχουν ανοιξει ακόμα τη δυνατότητα από τν paysafe Ελλάδος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. November 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2015 Ο τραπεζικός λογαριασμός που κάνεις κατάθεση χρημάτων πρέπει υποχρεωτικά να είναι δηλωμένος στον λογαριασμό skrill ? ή μπορώ να στείλω από όποιον λογαριασμό να είναι; Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts