aggelosn Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 (edited) Εννοείται πως η πιστωτική της eurobank με τον οτε και την κοσμοτε ειναι πολύ καλή περίπτωση. Την συνιστώ και γω ανεπιφύλακτα. Την χρησιμοποιώ για τα καθημερινά ψώνια του μήνα, μαζεύω περίπου 30 ευρώ μπόνους τον μήνα, και έτσι απο εκεί που πλήρωνα λογαριασμό στον Οτε 75 ευρώ το δίμηνο, τώρα πληρώνω μόνο 15 ευρώ...7,5 ευρώ το μήνα για σταθερό ΟΤΕ...τι να λέμε !!! Τώρα θα πει κάποιος 1000 ευρώ τον μήνα πως να χρεώσεις μια πιστωτική. Ναι δεν λέω, αν την χρησιμοποιεί ένα άτομο δεν είναι εύκολο, αλλά αν είναι για τα έξοδα μιας 5μελους οικογένειας τότε είναι εφικτό. Edited January 27, 2014 by aggelosn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fade2Black Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Δηλαδή αν υποθέσουμε ότι δεν γίνεται δεκτή η αίτηση μου για πιστωτική, τι θα προτείνατε να κάνω; Να βγάλω μία χρεωστική καλύτερα ε; Σχετικά με αυτό που είπατε με την ανάληψη από ΑΤΜ δηλαδή πόσο μπορεί να χρεώσει; Ομολογώ ότι με ενδιαφέρει γιατί έχω κέρδη από το στοίχημα τα οποία θέλω να τραβάω κάποιες φορές. Μικροποσά μεν,αλλά θέλω να τα βγάζω. Πόσο μπορεί να μου τραβήξει σε μία ανάληψη 100 ευρώ δηλαδή; Είναι καλύτερα με χρεωστική λέτε ε; Απλά μου αρέσει που βλέπω κάτι απόψε που μου αρέσει χωρίς να έχω λεφτά μέσα και πάω και το πληρώνω αύριο ή μεθαύριο το πρωί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosn Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 (edited) Το επιτόκιο ανάληψης μετρητών απο ΑΤΜ είναι περίπου 19% και αρχίζει απο την 1η μέρα ανάληψης. Δηλαδή στα 100 ευρώ που θες να τραβηξεις είναι περιπου 0,052/μέρα. Χοντρικά όλα αυτά !!! Edited January 27, 2014 by aggelosn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Δηλαδή αν υποθέσουμε ότι δεν γίνεται δεκτή η αίτηση μου για πιστωτική, τι θα προτείνατε να κάνω; Να βγάλω μία χρεωστική καλύτερα ε; Σχετικά με αυτό που είπατε με την ανάληψη από ΑΤΜ δηλαδή πόσο μπορεί να χρεώσει; Ομολογώ ότι με ενδιαφέρει γιατί έχω κέρδη από το στοίχημα τα οποία θέλω να τραβάω κάποιες φορές. Μικροποσά μεν,αλλά θέλω να τα βγάζω. Πόσο μπορεί να μου τραβήξει σε μία ανάληψη 100 ευρώ δηλαδή; Είναι καλύτερα με χρεωστική λέτε ε; Απλά μου αρέσει που βλέπω κάτι απόψε που μου αρέσει χωρίς να έχω λεφτά μέσα και πάω και το πληρώνω αύριο ή μεθαύριο το πρωί... Επιτόκιο έχεις μόνο στην περίπτωση που τραβήξεις λεφτά που δεν σου ανήκουν. Δάνειο δηλαδή. Αν όμως εσύ στον λογαριασμό σου έχεις βάλει π.χ. 100 ευρώ, ε προφανώς και δεν θα πληρώσεις τόκους εάν πας και τα βγάλεις... Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fade2Black Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Δεν το κατάλαβα ακριβώς αυτότο τελευταίο. Ας πούμε δηλαδή ότι μου στέλνει ένας φίλος μου στο paypal 200 ευρώ και εγώ έχω το paypal συνδεδεμένο με την πιστωτική μου. Όταν τα δω στην πιστωτική μου λοιπόν, αν πάω να τα κάνω ανάληψη από ένα ΑΤΜ της Πειραιώς ή μέσα από το κατάστημα, η τράπεζα κρατάει κάτι σαν προμήθεια ή τραβάω κανονικά τα 200 ευρώ μου, χωρίς έξτρα χρεώσεις;;; Έτσι για παράδειγμα για να καταλάβω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Αφού στην κίνηση της πιστωτικής σου θα εμφανιστούν ως "-200" ευρώ. Τα βγάζεις και μένεις με 0 ευρώ μέσα. άρα δεν πληρώνεις τίποτα γιατί είναι λεφτά που έβαλες εσύ μεσα και μετά τα τράβηξες, κι όχι οτι αυτά τα λεφτά τα δανείστηκες απο την τράπεζα. Κατά τη γνώμη μου άνοιξε κι εναν λογαριασμό με μια χρεωστική κάρτα (υπόθεση μερικών λεπτών είναι) και τα λεφτά απο το paypal ρίξτα στην χρεωστική και τράβηξέ τα απο εκεί. (Στο paypal μπορείς να συνδέσεις πολλές κάρτες). Ή αλλιώς άσε τα μέσα, κι αν αγοράσεις κάτι με την πιστωτική σου, κάνεις απλά μια μεταφορά απο την χρεωστική στην πιστωτική ωστε να εξοφλήσεις. Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Δεν το κατάλαβα ακριβώς αυτότο τελευταίο. Ας πούμε δηλαδή ότι μου στέλνει ένας φίλος μου στο paypal 200 ευρώ και εγώ έχω το paypal συνδεδεμένο με την πιστωτική μου. Όταν τα δω στην πιστωτική μου λοιπόν, αν πάω να τα κάνω ανάληψη από ένα ΑΤΜ της Πειραιώς ή μέσα από το κατάστημα, η τράπεζα κρατάει κάτι σαν προμήθεια ή τραβάω κανονικά τα 200 ευρώ μου, χωρίς έξτρα χρεώσεις;;; Έτσι για παράδειγμα για να καταλάβω... Το PayPal δεν στέλνει χρήματα στην πιστωτική σου (εκτός από refund) . Οπότε αυτό που λες δεν γίνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fade2Black Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Πώς δε γίνεται ρε παιδιά; Έχω στείλει εγώ πολλές φορές λεφτά μέσω paypal σε φίλο μου. Μου χε ζητήσει 1 ευρώ να πληρώσει κάτι μικροποσά και του χω στείλει μέσω paypal πολλές φορές! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 (edited) Δεν το κατάλαβα ακριβώς αυτότο τελευταίο. Ας πούμε δηλαδή ότι μου στέλνει ένας φίλος μου στο paypal 200 ευρώ και εγώ έχω το paypal συνδεδεμένο με την πιστωτική μου. Όταν τα δω στην πιστωτική μου λοιπόν, αν πάω να τα κάνω ανάληψη από ένα ΑΤΜ της Πειραιώς ή μέσα από το κατάστημα, η τράπεζα κρατάει κάτι σαν προμήθεια ή τραβάω κανονικά τα 200 ευρώ μου, χωρίς έξτρα χρεώσεις;;; Έτσι για παράδειγμα για να καταλάβω... Το PayPal δεν στέλνει χρήματα στην πιστωτική σου (εκτός από refund) . Οπότε αυτό που λες δεν γίνεται Πώς δε γίνεται ρε παιδιά; Έχω στείλει εγώ πολλές φορές λεφτά μέσω paypal σε φίλο μου. Μου χε ζητήσει 1 ευρώ να πληρώσει κάτι μικροποσά και του χω στείλει μέσω paypal πολλές φορές! και μπήκαν στην πιστωτική του ; Edited January 27, 2014 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrebreton Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Τις Bonus καρτες της Alpha τις χρησιμοποιεί κανείς; Σκέφτομαι να βγάλω μια αλλά έχει πολλές διαφορετικές και θα ήθελα τη βοήθειά σας για το ποια να επιλέξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Τις Bonus καρτες της Alpha τις χρησιμοποιεί κανείς; Σκέφτομαι να βγάλω μια αλλά έχει πολλές διαφορετικές και θα ήθελα τη βοήθειά σας για το ποια να επιλέξω. ειναι ολες το ιδιο εκτος απο την bonus premium american express που δινει διπλασιους ποντους. αν μπορεις βγαλε αυτην αλλιως ολες το ιδιο ειναι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Τις Bonus καρτες της Alpha τις χρησιμοποιεί κανείς; Σκέφτομαι να βγάλω μια αλλά έχει πολλές διαφορετικές και θα ήθελα τη βοήθειά σας για το ποια να επιλέξω. Θα σε συμβούλευα να βγάλεις την Amex prestige ή την Vodafone AMEX γιατί δίνουν διπλάσιους πόντους σε όλες σου τις συναλλαγές , δηλαδη 8 στους μεγάλους πελάτες , 4 στους συνεργάτες και 2 παντού. Επειδή δεν γίνεται όμως δεκτή παντού , να βγάλεις και μια Aegean Visa. Αυτές οι δύο είναι ο καλύτερος συνδιασμός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fade2Black Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 και μπήκαν στην πιστωτική του ; Στη χρεωστική με την οποία είχε συνδέσει το paypal. Είχε χρεωστική αυτός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Στη χρεωστική με την οποία είχε συνδέσει το paypal. Είχε χρεωστική αυτός. Αυτό λοιπόν που δεν γίνεται είναι να μπούν σε πιστωτική, για την ακρίβεια ούτε σε χρεωστική μπαίνουν χρήματα, το Paypal στέλνει μόνο σε τραπεζικούς λογαριασμούς, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fade2Black Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Και με τα refunds από τις online αγορές πώς γίνεται τότε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Και με τα refunds από τις online αγορές πώς γίνεται τότε; Αλλο τα refunds, τα refunds ειναι δικα σου χρηματα που επεστρεψαν για καποιον λογο, Τα χρηματα που έρχονται στο παυπαλ απο πληρωμές, αμοιβες ή απλες μεταφορές, για να τα πάρεις θα πρεπει να συνδέσεις το παυπαλ με ενα τραπεζικό λογαριασμό που να εχει ιδιο ονομα με τον λογαριασμό του παυπαλ, αυτο γίνετε για να αποφευχθεί το ξέπλυμα μαυρου χρήματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Και με τα refunds από τις online αγορές πώς γίνεται τότε; Σου επαναλαμβάνω το μήνυμα μου το οποίο θεώρησες λάθος Το PayPal δεν στέλνει χρήματα στην πιστωτική σου (εκτός από refund) . Οπότε αυτό που λες δεν γίνεται Όπως βλέπεις είμουνα σαφής , Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fade2Black Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Ok δεν το γνώριζα. Εγώ έχω στείλει λεφτά σε φίλο,αλλά όπως ξαναείπα αυτός είχε χρεωστική που ήταν σε τραπεζικό κανονικό λογαριασμό. Άρα για αυτό μάλλον έγινε κανονικά Anyway με καλύψατε στο έπακρο για αυτό το θέμα. Για όποια νεότερη απορία θα επιστρέψω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Αν έχεις ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ υπόλοιπο (αρνητικό δηλαδή) σε πιστωτική κάρτα (π.χ. πλήρωσες παραπάνω απ' ότι έπρεπε) και είσαι π.χ. στα -53 ευρώ και κάνεις ανάληψη μετρητών από την πιστωτική αυτή π.χ. της τάξεως των 40 ευρώ (με αποτέλεσμα να πάει το τρέχον υπόλοιπο στα -13 ευρώ ---- δηλαδή να συνεχίζει να κινείσαι κάτω από το 0), θα πληρώσεις ΤΟΚΟ;;; ή όχι;;; Τρελή ερώτηση, αλλά αν ξέρει κάποιος... Δηλαδή μπορώ να κάνω ΑΝΕΞΟΔΑ ανάληψη του πιστωτικού (αρνητικού) υπολοίπου της πιστωτικής μου κάρτας (χρήματα που κατά μια έννοια μου χρωστάει η τράπεζα) χωρίς να πληρώσω τόκους; Ευχαριστώ Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Αν αναφέρεστε σε alpha Ναι θα πληρώσεις αν τα πάρεις από ATM Αν τα πάρεις από ταμείο δεν θα πληρώσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Αν αναφέρεστε σε alpha Ναι θα πληρώσεις αν τα πάρεις από ATM Αν τα πάρεις από ταμείο δεν θα πληρώσεις ετσι την πατησα σε alpha bonus. 800 ευρω πιστωτικο υπολοιπο απο κερδη σε στοιχημα. εκανα αναληψη 780 και εφαγα τοκους στο κεφαλι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fade2Black Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Πόσους τόκους έφαγες δηλ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 (edited) Πόσους τόκους έφαγες δηλ; Να μια δική μου περίπτωση για ποσό 1300 ευρώ το οποίο πλήρωσα, και μετά η τράπεζα το ξαναπήρε λόγω εντολής αυτόματης εξόφλησης Η τράπεζα χρέωσε τόκους από την ημέρα της ανάληψης μέχρι την έκδοση του λογαριασμού : Παρακαλώ να μου εξηγήσετε γραπτώς για πιο λόγο η Πιστωτική μου κάρτα Aegean Visa 4509 0365 ΧΧΧΧ ΧΧΧΧ χρεώθηκε το ποσό των 13,42 ευρώ ως συμβατικών τόκων περιόδου από 7/8/13 μέχρι 7/9/2013 ενώ όλη αυτήν την περίοδο ο λογαριασμός μου παρέμεινε αρνητικός, δηλαδή και για τις 31 αυτές μέρες μου χρωστάγατε χρήματα αντί να σας χρωστώ. Η εκπρόσωπος σας στο τηλεφωνικό κέντρο δεν με έπεισε , σας παρακαλώ λοιπόν να απαντήσετε γραπτώς ώστε να θέσω το θέμα στον τραπεζικό μεσολαβητή. Η απάντηση μπορεί να δωθεί και με E-mail στο ΧΧΧΧΧ@hotmail.com Και η Απάντηση της τράπεζας. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Κύριε ΧΧΧΧΧ, Σε συνέχεια ηλεκτρονικού μηνύματός σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σύμφωνα με τους όρους σύμβασης της κάρτας σας, τα ποσά που προέρχονται από αναλήψεις μετρητών από το πιστωτικό όριο εκτοκίζονται από την ημερομηνία της ανάληψης. Επιπλέον σας γνωρίζουμε ότι έχουμε προβεί, κατ’εξαίρεση, σε αντιλογισμό τόκων ποσού 13,42 €. Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση και στα τηλέφωνα 801 11 326 0000 (από σταθερό) ή 210 326 0000 (από κινητό). Με εκτίμηση, ALPHA BANK Edited January 28, 2014 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Πόσους τόκους έφαγες δηλ; ηταν γυρω στα 10 ευρω. στην eurobank δεν συμβαινει αυτο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fade2Black Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Ναι δεν κατάλαβα όμως γιατί να φας τόκους. Αφού κάποιος παραπάνω ανέφερε πως ότι λεφτά τραβήξεις και είναι δικά σου (πχ από στοίχημα ή από λεφτά που έχεις βάλει εσύ στην πιστωτική δεν χρεώνεσαι κάτι εξτρά). Εσύ είχες πιστωτικό 800 και τράβηξες 780, δεν είναι δηλαδή να πεις ότι χρέωσες και τη νκάρτα από πάνω. Γιατί να σε χρεώσει; Αυτό δεν καταλαβαίνω... Αντίστοιχη απορία έχω την εξής. Κάνω σήμερα μία αγορά 100 ευρώ και την ίδια μέρα βγάζω 200 από το στοίχημα. Τα 100 που χρέωσα την κάρτα βέβαια θα εμφανιστούν αμέσως μετά, ενώ τα 200 που κέρδισα θέλουν να εμφανιστούν λίγες μέρες αλλά ας πούμε ότι εμφανίζονται και αυτά αμέσως. Δεν μπορώ να πάω να τραβήξω 100 ευρώ; Έχει διαφορά αν τα αφήσω μέσα και δεν τα τραβήξω και κάνω μία άλλη αγορά 100 ευρώ κατευθείαν από την πιστωτική μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts