Jump to content

Πιστωτικές κάρτες/Τράπεζες

CptBill
 Κοινοποίηση

Έχεις Πιστωτική Κάρτα;  

1.716 members have voted

1. 1. Έχεις Πιστωτική Κάρτα;

• Έχω Visa
      927
    • Έχω MasterCard
      447
    • Έχω Amex [aka American Express]
      143
    • Έχω Cash Card [Maestro κλπ.]
      276
    • Έχω Άλλη [Euroline κλπ.]
      59
    • Τις Έχω Όλες [Είμαι Credit Card Addicted!!!]
      88
    • Έχω Diners
      78
    • Δεν Έχω
      452

Recommended Posts

καπου διαβασα οτι θα στελνουν οι τραπεζες την κινηση της πιστωτικης στην εφορια ωστε να βγαινει το τεκμαρτο εισοδημα.και ρωτω, εγω που πληρωνω αγορες συγγενων αλλα και της υπολοιπης οικογενειας θα υπαρχει τροπος να αποδειξω οτι καποιες αγορες δεν ειναι δικες μου? πληρωσα πχ την ασφαλεια ααυτοκινητου της ξαδερφης μου απο την στιγμη που εγω δεν εχω αυτοκινητο δεν μπορει να φναει αυτο? παντως αν το κανουν αυτο θα πεθανουν εντελως την αγορα
υπογραφή εκτός ορίων

καπου διαβασα οτι θα στελνουν οι τραπεζες την κινηση της πιστωτικης στην εφορια ωστε να βγαινει το τεκμαρτο εισοδημα.και ρωτω, εγω που πληρωνω αγορες συγγενων αλλα και της υπολοιπης οικογενειας θα υπαρχει τροπος να αποδειξω οτι καποιες αγορες δεν ειναι δικες μου? πληρωσα πχ την ασφαλεια ααυτοκινητου της ξαδερφης μου απο την στιγμη που εγω δεν εχω αυτοκινητο δεν μπορει να φναει αυτο? παντως αν το κανουν αυτο θα πεθανουν εντελως την αγορα

Αυτη την απορία έχω και εγώ.

Ναι και εγώ πληρώνω για κάπιους συγγενείς , αλλά σε καμμία περίπτωση οι πληρωμές μου δεν είναι μεγαλύτερες από το εισόδημα μου .

Θα πρέπει να προσέχεις , γιατί ακόμα και αν δεχτεί ο έφορος την άποψη σου , θα ταλαιπωρηθείς .

Άρα μην χρεώνεις περισσότερο από το εισόδημα σου (+ το ποσό μείωσης των καταθέσεων).

Βγάλε οικογενειακές κάρτες , και χρέωνε αυτές για την υπόλοιπη στενή οικογένεια

Διαφωνώ. Οι τόκοι που παίρνεις κάθε μήνα είναι στο μέσο υπόλοιπο του μήνα που πέρασε, με το τρέχων επιτόκιο. Από 1/6 το τρέχων επιτόκιο θα είναι 4%. Δεν παίρνεις τόκους για τον προηγούμενο μήνα (30/06 θα πάρεις τους τόκους του Ιουνίου)

Αυτό που είναι ένα μήνα πίσω, είναι η πληρότητα της προϋπόθεσης για να καθοριστεί ΑΝ θα χρησιμοποιηθεί το εκάστοτε (τρέχων) προνομιακό επιτόκιο ή όχι. Δηλαδή αν στον Μάιο παρέλαβες έμβασμα / μισθοδοσία, τότε 30/6 θα πάρεις τόκους με το τρέχων προνομιακό επιτόκιο, το οποίο εκείνη τη στιγμή θα είναι 4%.

Με μπέρδεψες. Όταν άνοιξα τον direct, ας πούμε Σεπτέμβριο, οι τόκοι που πιστώθηκαν 1/10 δεν ήταν με το προνομιακό επιτόκιο (ήταν με επιτόκιο 1,1%). Με λίγα λόγια 1/11 πιστώθηκαν οι τόκοι Σεπτεμβρίου, 1/12 Οκτωβρίου και πάει λέγοντας. Φτάνουμε 1/5 που πιστώθηκαν οι τόκοι Μαρτίου. 1/6 θα πιστωθούν οι τόκοι Απριλίου και 1/7 οι τόκοι Μαϊου. Δεν νομίζω ότι κάνω λάθος γιατί υπολογίζω και το μέσο μηνιαίο μου υπόλοιπο κάθε φορά που πιστώνονται οι τόκοι και πάντα συμφωνεί με τον μήνα που λέω. Και βάσει λογικής να το δεις, είναι αδύνατον για το σύστημα να σου πιστώσει φεριπίν 1/6 (γιατί κάθε 1 πιστώνονται οι τόκοι) τους τόκους Μαϊου γιατί εγώ μπορεί να έστειλα το έμβασμα την τελευταία μέρα του Μαϊου που να ήταν Σάββατο και θα φαινόταν στο λογαριασμό τη Δευτέρα. Όμως οι τόκοι θα πιστώνονταν Κυριακή 1η του μήνα οπότε δεν θα έπαιρνα το 4% παρότι έστειλα το έμβασμα. Αν ίσχυε αυτό που λες, θα υπήρχε σύγχυση στον καταθέτη και εύλογα θα αναρωτιόταν γιατί δεν πήρε το προνομιακό επιτόκιο.

Έχει ο καιρός γυρίσματα. Πριν μερικούς μήνες είχε ξεσπάσει διαμάχη εδώ μέσα για το πόσα περισσότερα προτερήματα έχει η πιστωτική έναντι της χρεωστικής. Να ακόμα ένα :p

Edited by kostas_v

Καλησπερα,

Ειχα προπληρωμενη της αγροτικης και μετα απο μηνυμα που μου ηρθε, πηγα και την αλλαξα με πειραιως. Η κοπελα στη τραπεζα μου πε οτι προς το παρων δε μπορω να τη φορτιζω απ τα ατμ της αγροτικης οπως παλια.

Εγω δεν εχω λογαριασμο ουτε στην αγροτικη ουτε στη Πειραιως. Εχει η μαμα μου στην πρωτη, κι ετσι μεσω ατμ τη φορτιζα.

Τωρα πως μπορω να το κανω? στο site της πειραιως λεει οτι απο ατμ μπορω να μαθω το υπολοιπο, δε γραφει ομως τροπους φορτισης.

Τελικα πως μπορω να τη φορτιζω? πρεπει ν ανοιξω λογαριασμο στη πειραιως ή την αγροτικη?

Εχω εναν παλιο λογαριασμο στην εθνικη, μηπως να βγαλω μια χρεωστικη και να τη συνδεση μ αυτον? δε ξερω ομως πως δουλευουν... Εγω τη καρτα τη θελω μονο γι αγορες μεσω ιντερνετ!!

Οποιος ξερει ας μου απαντησει, θέω να παρω και κατι πραγματα κι εχω πελαγωσει

:cool:

Όπως έχουμε πει πολλές φορές, προπληρωμένη=χρεωστική. Η μόνη διαφορά είναι ότι στην προπληρωμενή πληρώνεις και προμήθεια για να την φορτίσεις, κοινώς έχει και μειονεκτήματα. Η λύση λοιπόν είναι να καταργήσεις την προπληρωμένη, να ανοίξεις ένα λογαριασμό στην πειραιώς και με τη visa που θα σου βγάλουν για το ΑΤΜ, καλύπτεσαι πλήρως για οποιαδήποτε χρήση.

Της Εθνικής maestro είναι. Δεν νομίζω να γίνει δεκτή για αγορές από ίντερνετ... Μόνο η visa σε καλύπτει. Και σε ορισμένες περιπτώσεις η mastercard.

Edited by kostas_v

Με μπέρδεψες. Όταν άνοιξα τον direct, ας πούμε Σεπτέμβριο, οι τόκοι που πιστώθηκαν 1/10 δεν ήταν με το προνομιακό επιτόκιο (ήταν με επιτόκιο 1,1%). Με λίγα λόγια 1/11 πιστώθηκαν οι τόκοι Σεπτεμβρίου, 1/12 Οκτωβρίου και πάει λέγοντας. Φτάνουμε 1/5 που πιστώθηκαν οι τόκοι Μαρτίου. 1/6 θα πιστωθούν οι τόκοι Απριλίου και 1/7 οι τόκοι Μαϊου. Δεν νομίζω ότι κάνω λάθος γιατί υπολογίζω και το μέσο μηνιαίο μου υπόλοιπο κάθε φορά που πιστώνονται οι τόκοι και πάντα συμφωνεί με τον μήνα που λέω. Και βάσει λογικής να το δεις, είναι αδύνατον για το σύστημα να σου πιστώσει φεριπίν 1/6 (γιατί κάθε 1 πιστώνονται οι τόκοι) τους τόκους Μαϊου γιατί εγώ μπορεί να έστειλα το έμβασμα την τελευταία μέρα του Μαϊου που να ήταν Σάββατο και θα φαινόταν στο λογαριασμό τη Δευτέρα. Όμως οι τόκοι θα πιστώνονταν Κυριακή 1η του μήνα οπότε δεν θα έπαιρνα το 4% παρότι έστειλα το έμβασμα. Αν ίσχυε αυτό που λες, θα υπήρχε σύγχυση στον καταθέτη και εύλογα θα αναρωτιόταν γιατί δεν πήρε το προνομιακό επιτόκιο.

Τα έχει μπερδέψει λίγο στο μυαλό σου. Με την λογική σου, 1/10 πήρες τόκους για τις καταθέσεις του Αυγούστου, που δεν υπήρξαν ποτέ. Πάμε λοιπόν - πρέπει να διαχωρίσεις στο μυαλό σου 2 ανεξάρτητα πράγματα:

• Το ένα το ποσό στο οποίο θα εφαρμοστεί το επιτόκιο
  • Το άλλο είναι το επιτόκιο που θα εφαρμοστεί

Τα πράγματα είναι πολύ απλά, και συγκεκριμένα στον direct πάνε ως εξής:

Κάθε μήνα, στο end of day της τελευταίας εργάσιμης ημέρας, αφού γίνουν όλες οι συναλλαγές, υπολογίζεται το μέσο ημερήσιο υπόλοιπο του μήνα που μόλις πέρασε. Δηλαδή, 31/05 θα υπολογιστεί το μέσο ημερήσιο υπόλοιπο του Μαΐου. Πάνω σε αυτό θα εφαρμοστεί το όποιο επιτόκιο (1,1%, 4%, 5%), και θα πάρεις τους αντίστοιχους τόκους. Γι' αυτό λέμε πως 31/05 παίρνουμε τους δεδουλευμένους τόκους του Μαΐου. Έτσι, όταν άνοιξες τον λογαριασμό σου τον Σεπτέμβρη, 31/09 πήρες τους δεδουλευμένους τόκους του Σεπτεμβρίου. Ομοίως 30/10 πήρες τους τόκους του Οκτωβρίου.

Όσον αφορά το επιτόκιο, και εκεί τα πράγματα είναι απλά, αλλά πάνε ένα μήνα πίσω. Δηλαδή, για το επιτόκιο που θα εφαρμοστεί 31/05 στο μέσο ημερήσιο υπόλοιπο του Μαΐου, όπως είπαμε, θα ελεγχθεί η πληρότητα του εμβάσματος / μισθοδοσίας κατά τον μήνα Απρίλιο. Δηλαδή, αν έλαβες έμβασμα κατά τον μήνα Απρίλιο, 31/05 θα εφαρμοστεί το τρέχων προνομιακό επιτόκιο (του Μαΐου), αλλιώς το τρέχων κανονικό επιτόκιο (του Μαΐου), όποιο και αν είναι αυτό εκείνη τη στιγμή, και όχι το επιτόκιο του Απριλίου. Και ο λόγος είναι επειδή παίρνεις δεδουλευμένους τόκους του Μαΐου και όχι του Απριλίου. Γι' αυτό το λόγο οι τόκοι που πήρες 01/10 δεν υπήρχε περίπτωση να υπολογιστούν με το προνομιακό επιτόκιο.

Αυτονόητο δε, πως αν αλλάξει το επιτόκιο στη μέση του μήνα, τότε ο μισός μήνας θα υπολογιστεί με το παλιό επιτόκιο και ο άλλος μισός με το νέο.

Edited by l3ft3r1s

Τα έχει μπερδέψει λίγο στο μυαλό σου. Με την λογική σου, 1/10 πήρες τόκους για τις καταθέσεις του Αυγούστου, που δεν υπήρξαν ποτέ. Πάμε λοιπόν - πρέπει να διαχωρίσεις στο μυαλό σου 2 ανεξάρτητα πράγματα:

• Το ένα το ποσό στο οποίο θα εφαρμοστεί το επιτόκιο
  • Το άλλο είναι το επιτόκιο που θα εφαρμοστεί

Τα πράγματα είναι πολύ απλά, και συγκεκριμένα στον direct πάνε ως εξής:

Κάθε μήνα, στο end of day της τελευταίας εργάσιμης ημέρας, αφού γίνουν όλες οι συναλλαγές, υπολογίζεται το μέσο ημερήσιο υπόλοιπο του μήνα που μόλις πέρασε. Δηλαδή, 31/05 θα υπολογιστεί το μέσο ημερήσιο υπόλοιπο του Μαΐου. Πάνω σε αυτό θα εφαρμοστεί το όποιο επιτόκιο (1,1%, 4%, 5%), και θα πάρεις τους αντίστοιχους τόκους. Γι' αυτό λέμε πως 31/05 παίρνουμε τους δεδουλευμένους τόκους του Μαΐου. Έτσι, όταν άνοιξες τον λογαριασμό σου τον Σεπτέμβρη, 31/09 πήρες τους δεδουλευμένους τόκους του Σεπτεμβρίου. Ομοίως 30/10 πήρες τους τόκους του Οκτωβρίου.

Όσον αφορά το επιτόκιο, και εκεί τα πράγματα είναι απλά, αλλά πάνε ένα μήνα πίσω. Δηλαδή, για το επιτόκιο που θα εφαρμοστεί 31/05 στο μέσο ημερήσιο υπόλοιπο του Μαΐου, όπως είπαμε, θα ελεγχθεί η πληρότητα του εμβάσματος / μισθοδοσίας κατά τον μήνα Απρίλιο. Δηλαδή, αν έλαβες έμβασμα κατά τον μήνα Απρίλιο, 31/05 θα εφαρμοστεί το τρέχων προνομιακό επιτόκιο (του Μαΐου), αλλιώς το τρέχων κανονικό επιτόκιο (του Μαΐου), όποιο και αν είναι αυτό εκείνη τη στιγμή, και όχι το επιτόκιο του Απριλίου. Και ο λόγος είναι επειδή παίρνεις δεδουλευμένους τόκους του Μαΐου και όχι του Απριλίου. Γι' αυτό το λόγο οι τόκοι που πήρες 01/10 δεν υπήρχε περίπτωση να υπολογιστούν με το προνομιακό επιτόκιο.

Αυτονόητο δε, πως αν αλλάξει το επιτόκιο στη μέση του μήνα, τότε ο μισός μήνας θα υπολογιστεί με το παλιό επιτόκιο και ο άλλος μισός με το νέο.

Σα να 'χεις δίκιο. Άρα, 1/6 είναι και η τελευταία φορά που θα δούμε 5% στους τόκους;

Αν είσαι κάτω από 50Κ το χρονο συνήθως δεν ασχολούνται .
εννοεις σε καταναλωση στην πιστωτικη? απο οτι υπολογιζω μου βγαινει το χεονο 15-20.000 ευρω το εισοδημα μου ειναι 9 .000 ευρω βεβαια δεν μπορω να ισχυριστω οτι μου δινουν τα λεφτα και πληρωνω? αντι πχ να πληρωσουν μεσω ταχυδρομειου πχ? ημαρτον δεν εχουμε ολοι μαυρο χρημα ειπαμε να παταξουν την φοροδιαφυγη αλλα ελεος ολα εχουν ενα οριο .
υπογραφή εκτός ορίων

εννοεις σε καταναλωση στην πιστωτικη? απο οτι υπολογιζω μου βγαινει το χεονο 15-20.000 ευρω το εισοδημα μου ειναι 9 .000 ευρω βεβαια δεν μπορω να ισχυριστω οτι μου δινουν τα λεφτα και πληρωνω? αντι πχ να πληρωσουν μεσω ταχυδρομειου πχ? ημαρτον δεν εχουμε ολοι μαυρο χρημα ειπαμε να παταξουν την φοροδιαφυγη αλλα ελεος ολα εχουν ενα οριο .

Δεν χρειάζεσαι να ανησυχείς.. Μια χαρά είσαι. Δεν χτυπάνε τέτοια ποσά στην εφορία.

Παιδια ποτέ μην λεμε ποτέ , δεν εχουμε να κανουμε με το Ελβετικο δημοσιο , με το Ελληνικο εχουμε να κανουμε .Μακαρι να ειναι οκ και να μην βαρεσει στην εφορια αυτο το ποσο , αλλα ποτε δεν ξερουμε το μπορει να γινει , ναι σαν ποσο δεν ειναι και τεραστιο , αλλα σε σχεση με το εισοδημα του ειναι λιγο πανω απο το διπλασιο , και αυτο μπορει να βαρεσει στην εφορια , δεν εχουν να κανουν ολα με τις αξιες , εχουν να κανουν και με ποσοστα καποια πραγματα.

dimitris15 προσπαθησε να βρεις καποιο τροπο ωστε να κανεις λιγοτερες συνναλαγες με αυτη την πιστωτικη ή βρες αλλους τροπους , γιατι αν φτασει ποτε το σημειο ( μακαρι να μην γινει ποτε ) να πρεπει να δικαιολογησεις τις αγορες αυτες θα τρεχεις και δεν θα φτανεις.Και οπως θα ξερεις το δημοσιο και η Εφορια γενικοτερα δεν ειναι τοσο ευέλικτη στην σκεψη και στην λογικη σε αυτη την χωρα.

Ο Vasileios στα λεει καλα πιο κατω , προσπαθησε να εισαι μεσα στα ορια των εισοδηματων σου

Edited by alexasso

αμα με βρουν και με μαυροχρημα μαγκια τους δηλαδη τι να πω ποσος παραλογισμος ποια απλα μενω με την οικογενεια μου και πχ για σουπερ μαρκετ δινουμε την καρτα γιατι παιρνω εκπτωση σε κινητο και σταθερο τηλεφωνο. τοσο παραλογο ειναι? μου αρεσει που θελουν να ενισχυσουν το συνναλαγες με πλαστικο χρημα. ας αποφασισουν τι θελουν
υπογραφή εκτός ορίων

Εγώ επιμένω ότι δεν χτυπάει τέτοιο ποσό στην εφορία. Εδώ υπάρχουν και άνεργοι που ζουν με πιστωτικές ή φοιτητικές κάρτες με 0 εισόδημα .

Μια απορία: όταν λέτε 50Κ τι σημαίνει, 50.000 ευρώ;

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

αμα με βρουν και με μαυροχρημα μαγκια τους δηλαδη τι να πω ποσος παραλογισμος ποια απλα μενω με την οικογενεια μου και πχ για σουπερ μαρκετ δινουμε την καρτα γιατι παιρνω εκπτωση σε κινητο και σταθερο τηλεφωνο. τοσο παραλογο ειναι? μου αρεσει που θελουν να ενισχυσουν το συνναλαγες με πλαστικο χρημα. ας αποφασισουν τι θελουν

Δεν χρειάζεται να αποδείξουν ότι έχεις μαύρο χρήμα. Από τη στιγμή που φαίνεται ότι χαλάς μέσω πιστωτικής περισσότερα από όσα βγάζεις, είναι λογικό να κινήσεις υποψίες για μαύρο χρήμα. Φαντάζομαι ότι καταλαβαίνεις πως με το δημόσιο δεν βγάζεις άκρη με τέτοια πράγματα - δεν τους ενδιαφέρουν οι λεπτομέρειες αλλά το αποτέλεσμα. Εναλλακτικά θα πρέπει να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας και να προσκομίσεις ένα σωρό δικαιολογητικά στην απίθανη περίπτωση που περάσεις από έλεγχο... :X

Όσο για την χρήση πιστωτικής, αναφέρονται προφανώς στην περίπτωση που χαλάς όσα βγάζεις και όχι στην περίπτωσή σου. Θέλουν ακριβώς να ελέγξουν αυτούς που βγάζουν μαύρα και πληρώνουν με μετρητά, οπότε είναι δύσκολο να τους πιάσουν.

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

Μεταβολή επιτοκίου τρεχούμενου λογαριασμού winbank direct

Από 1/6/2013 το επιτόκιο διαμορφώνεται στο 4%, από 5% που ήταν ως σήμερα.

Κάποια στιγμή θα έπεφτε, ήταν πολύ καλό για να κρατήσει το 5% και κράτησε 11 μήνες πλάκα πλάκα... Πάντως μιλάμε για μικρή πτώση. Το 4% εξακολουθεί να είναι πολύ καλή πρόταση για ένα απλό τρεχούμενο με μια ελάχιστη προϋπόθεση.

Έχει και μια λογική εξήγηση η πτώση. Ο συγκεκριμένος λογαριασμός συνδιαζόταν με την προθεσμιακή της Πειραιώς. Τα επιτόκια της προθεσμιακής ήταν και είναι κάτω από 5% οπότε δεν υπήρχε λόγος για έναν καταθέτη να τα βάλει στην προθεσμιακή και όχι στον τρεχούμενο. Ίσως έριξαν τον τρεχούμενο ώστε να αυξηθούν οι καταθέσεις στις προθεσμιακές.

4% από 1/8 τελικά.. ΤΟ άλλαξαν.

4% από 1/8 τελικά.. ΤΟ άλλαξαν.

Το είδα και εγώ. Όμως στο site του winbank direct γράφει ότι το επιτόκιο είναι 4%. Προφανώς θα είναι για νέους λογαριασμούς έτσι; Για εμάς δηλαδή που ήδη έχουμε αυτόν τον λογαριασμό θα ισχύει από τον Αύγουστο;

Το είδα και εγώ. Όμως στο site του winbank direct γράφει ότι το επιτόκιο είναι 4%. Προφανώς θα είναι για νέους λογαριασμούς έτσι; Για εμάς δηλαδή που ήδη έχουμε αυτόν τον λογαριασμό θα ισχύει από τον Αύγουστο;

Aστεία πράγματα.... Τράπεζα να ανακοινώνει μείωση τη μια μέρα και την άλλη να τη μεταθέτει για τον Αύγουστο. Μου θυμίζει εταιρία κινητής τηλεφωνίας που βγάζει προσφορές και κάθε μήνα παρατείνει τη λήξη τους ένα μήνα αργότερα. Άσε που μας μπερδεύει εντελώς γιατί όντως στο site της winbank δίνει τον τρεχούμενο με 4% επιτόκιο από τώρα. Εντωμεταξύ κάτι μου λέει ότι δεν θα ξέρουν να μας απαντήσουν ούτε στην τηλεφωνική εξυπηρέτηση. Μια φορά που είχα πάρει να ρωτήσω για επιτόκια μου είπαν να συμβουλευτώ το site. Για κατάστημα ούτε λόγος. Δεν γνωρίζουν τίποτα για επιτόκια. Οπότε περιμένουμε να δούμε στην απόδοση των τόκων!

Νομιζω το θεμα ειναι νομικο. Αν δεν κανω λαθος θα πρεπει να ενημερωσει 2 μηνες πριν για μεταβολη στο επιτοκιο. Οποτε και γι αυτο μεταφερθηκε.

Προφανως..

Νομιζω το θεμα ειναι νομικο. Αν δεν κανω λαθος θα πρεπει να ενημερωσει 2 μηνες πριν για μεταβολη στο επιτοκιο. Οποτε και γι αυτο μεταφερθηκε.

Το ίδιο αν θυμάμαι καλά είχε συμβεί και σε εμάς, με έναν καταθετικό λογαριασμό που είχαμε ανοίξει για το μωράκι μας. Ο λογαριασμός είχε ξεκινήσει με ένα πολύ ενδιαφέρον επιτόκιο και ευνοϊκούς όρους (π.χ. δεν χρειαζόταν μηνιαία κατάθεση ποσού) αλλά πλέον το επιτόκιο έχει συρρικνωθεί (χωρίς να ενημερωθούμε) και ψάχναμε τρόπους για να σπάσουμε την κατάθεση με όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες...

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

Το ίδιο αν θυμάμαι καλά είχε συμβεί και σε εμάς, με έναν καταθετικό λογαριασμό που είχαμε ανοίξει για το μωράκι μας. Ο λογαριασμός είχε ξεκινήσει με ένα πολύ ενδιαφέρον επιτόκιο και ευνοϊκούς όρους (π.χ. δεν χρειαζόταν μηνιαία κατάθεση ποσού) αλλά πλέον το επιτόκιο έχει συρρικνωθεί (χωρίς να ενημερωθούμε) και ψάχναμε τρόπους για να σπάσουμε την κατάθεση με όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες...

Θα πρέπει να διαβάσεις τη σύμβαση και τους ΓΟΣ που έχεις υπογράψει τι λένε σχετικά με τη μεταβολή των επιτοκίων... Και έχει σχέση και αν είναι ασφαλιστικό πρόγραμμα, αν είναι προθεσμία, αν είναι ταμιευτήριο κ.ο.κ.

Το ξανάλλαξαν και στο site winbank direct και πλέον γράφει 5% και εκεί..

Edited by Alex0077