Alex0077 Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Thanks Alex0077 για την πληροφορια , εχεις κανενα λινκ για να δω ποιες ειναι ? Λογικά θα πρέπει να υπαρχει και στο site της τράπεζας της Ελλάδας αλλα δεν το βρήκα. Βρήκα εδώ μια λίστα http://www.bankexpert.gr/κατάλογος-με-όλες-τις-τράπεζες-και-τα-χρηματο-οικονομικά-ιδρύματα-της-ελλάδας Αν και ηδη εντοπισα και αλλες 3 που δεν υπαρχουν στη λιστα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Thanks Alex0077 για την πληροφορια , εχεις κανενα λινκ για να δω ποιες ειναι ? http://www.bankofgreece.gr/Pages/el/Supervision/SupervisedInstitutions/default.aspx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Τωρα αν ειχε ενα thanks button το site θα το πατουσα και θα ειμασταν οκ , αλλα πρεπει να γραψω ποστ Thanks Vasileios για το λινκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Εγγρίθηκε το deal millenium bank - πειραιως ;) http://www.capital.gr/Articles.asp?id=1778164 Έχω αρχίσει να ανησυχώ με την Πειραιώς. Από τη μια τα μεγάλα επιτόκια, από την άλλη τα συνεχόμενα deal με τράπεζες... Μακάρι να είναι για καλό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 η alpha bank πάντως τα πηγαίνει πολύ καλά και οσο αφορά την αμκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Havito1 Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 Μάλιστα... Μιλάμε για την Πειραιώς να πω που δίνει 5% (και μηνιαίο εκτοκισμό) σε τρεχούμενο και μηνιαίο εκτοκισμό εδώ και 9 μήνες. Πάντως είναι περίεργο που συνεχίζει με αυτό το επιτόκιο χωρίς ούτε καν μια μικρή πτώση. ;) Δεν ειναι περιεργο,το κανουν για να εχει ισχυρο κινητρο ο κοσμος να βγαλει τα λεφτα απο τα σεντουκια η' να επαναπατρισει κεφαλαια απο το εξωτερικο.Ειναι πολυ καλη ευκαιρια.Η κρισεις δημιουργουν ευκαιριες για τους εχοντες ομως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Havito1 Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 Αυτό που περιγράφεις ουσιαστικά είναι το πως λειτουργεί το τραπεζικό σύστημα.Γνωστό σε όλους.Η ασφάλεια στην Ελβετία δεν έγκειται στο γεγονός πως θα σε καλύψει το κράτος εάν πτωχεύσει η τράπεζα,έγκειται στο ότι η τράπεζα δεν θα πτωχεύσει.. Προσωπικά πάντως,σε μία κλίμακα σιγουριάς - ίσως να έβαζα την Αυστρία ακόμα κ ένα click πιο πάνω από την Ελβετία.Πενιχρό επιτόκιο μεν,ασφάλεια μεγάλη δε.. Εγω γραφω για το ποσο ειναι δυνατον να καλυφθει μια πτωχευση μιας τραπεζας μεγαλης απο το δημοσιο οταν πχ στο Λουξεμβουργο οι καταθεσεις ειναι 25πλασιες του ΑΕΠ,στη Μαλτα 17πλασιες του ΑΕΠ!Βασει της εκθεσης της Moody's για τον Απριλη Average bank ratings by country οι χωρες με το καλυτερο τραπεζικο συστημα ειναι οι εξης 1)Σιγκαπουρη 2)Καναδας 3)Αυστραλια 4)Χονγκ Κονγκ 5)Λιχτενσταιν 6)Νεα Ζηλανδια 7)Φιλανδια 8)Καταρ 9)Σουηδια 10)Σαουδικη Αραβια.Αυτη ειναι η πρωτη δεκαδα.Η Ελβετια ειναι 15η κατα σειρα.Εμεις ειμαστε τεταρτοι απο το τελος μαζι με Πακισταν και Αιγυπτο και η Κυπρος ειναι παγκοσμιως ουραγος με το χειροτερο τραπεζικο συστημα του κοσμου!Εχω το αρχειο αλλα δε ξερω πως να σας το ανεβασω.Αν γραφτειτε στην Moody's(που ειναι δωρεαν)θα τα βρειτε εκει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 Εγω γραφω για το ποσο ειναι δυνατον να καλυφθει μια πτωχευση μιας τραπεζας μεγαλης απο το δημοσιο οταν πχ στο Λουξεμβουργο οι καταθεσεις ειναι 25πλασιες του ΑΕΠ,στη Μαλτα 17πλασιες του ΑΕΠ!Βασει της εκθεσης της Moody's για τον Απριλη Average bank ratings by country οι χωρες με το καλυτερο τραπεζικο συστημα ειναι οι εξης 1)Σιγκαπουρη 2)Καναδας 3)Αυστραλια 4)Χονγκ Κονγκ 5)Λιχτενσταιν 6)Νεα Ζηλανδια 7)Φιλανδια 8)Καταρ 9)Σουηδια 10)Σαουδικη Αραβια.Αυτη ειναι η πρωτη δεκαδα.Η Ελβετια ειναι 15η κατα σειρα.Εμεις ειμαστε τεταρτοι απο το τελος μαζι με Πακισταν και Αιγυπτο και η Κυπρος ειναι παγκοσμιως ουραγος με το χειροτερο τραπεζικο συστημα του κοσμου!Εχω το αρχειο αλλα δε ξερω πως να σας το ανεβασω.Αν γραφτειτε στην Moody's(που ειναι δωρεαν)θα τα βρειτε εκει. Mε ποιά λογική είμαστε τέταρτοι από το τέλος; Ποιά είναι τα κριτήρια με τα οποία κατατάσσουν τα τραπεζικά συστήματα; Τι ακριβώς έγινε τον Απρίλιο στην Ελλάδα και στο τραπεζικό σύστημα (πέρα από το deal Nbg-Eurobank που είναι υπό εξέταση και δεν έχει αγγίξει καθόλου τους καταθέτες) τόσο άσχημο που να δικαιολογεί αυτή τη θέση; Τίποτα. Το γεγονός ότι έχουμε κρίση δεν μπορεί συνεχώς να δίνει άλλοθι σε παρόμοιες λίστες που εμφανίζονται κάθε μέρα χωρίς κανένα στοιχείο στο ιστορικό τους. Κάποια στιγμή πρέπει να αρχίσουν τα τεκμηριώνουν πού ακριβώς βασίζονται. Αυτή η λίστα μου κάνει κάτι σαν τα σενάρια για χρεοκοπία ή για επιστροφή στη δραχμή και άλλα δακρύβρεχτα που βλέπουμε & ακούμε ανά τακτά διαστήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Havito1 Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 Mε ποιά λογική είμαστε τέταρτοι από το τέλος; Ποιά είναι τα κριτήρια με τα οποία κατατάσσουν τα τραπεζικά συστήματα; Τι ακριβώς έγινε τον Απρίλιο στην Ελλάδα και στο τραπεζικό σύστημα (πέρα από το deal Nbg-Eurobank που είναι υπό εξέταση και δεν έχει αγγίξει καθόλου τους καταθέτες) τόσο άσχημο που να δικαιολογεί αυτή τη θέση; Τίποτα. Το γεγονός ότι έχουμε κρίση δεν μπορεί συνεχώς να δίνει άλλοθι σε παρόμοιες λίστες που εμφανίζονται κάθε μέρα χωρίς κανένα στοιχείο στο ιστορικό τους. Κάποια στιγμή πρέπει να αρχίσουν τα τεκμηριώνουν πού ακριβώς βασίζονται. Αυτή η λίστα μου κάνει κάτι σαν τα σενάρια για χρεοκοπία ή για επιστροφή στη δραχμή και άλλα δακρύβρεχτα που βλέπουμε & ακούμε ανά τακτά διαστήματα. Αυτα ειναι βασει της λιστας που εκδιδει μηνιαιως η Moody's.Για το πως αξιολογουν γραψου και μπες στο Rating Methodology,εχει την μεθοδολογια για το πως αξιολογουν μια εταιρια,ενα κρατος,ενα δημο,μια τραπεζα,τα παντα.Κοιτα η Moody's ειναι απο τις πιο σφιχτες στις αξιολογησεις.Συνηθως δεν υπαρχει μεγαλη διαφορα ομως απο οικο αξιολογησης,σε οικο.Σιγουρα μετραει η οικονομικη κατασταση της χωρας,το φαντασμα του λεγομενου Grexit,το οτι εχουν πολυ υψηλο ποσοστο επισφαλων δανειων(που λογω υφεσης αυξανεται),το υψηλο ποσοστο δανειων ως προς τις καταθεσεις(το οποιο αυξανεται οσο αποσυρει χρημα απο τις τραπεζες ο κοσμος),η ποιοτητα του χαρτοφυλακιου(που και πως επενδυει μια τραπεζα τα κεφαλαια της,τι ρισκο αναλαμβανει?)κτλ.Δεν ειμαι οικονομολογος για να γνωριζω ακριβως με λεπτομερειες αλλα ολα αυτα που σου αναφερω μετρανε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 Αυτα ειναι βασει της λιστας που εκδιδει μηνιαιως η Moody's.Για το πως αξιολογουν γραψου και μπες στο Rating Methodology,εχει την μεθοδολογια για το πως αξιολογουν μια εταιρια,ενα κρατος,ενα δημο,μια τραπεζα,τα παντα.Κοιτα η Moody's ειναι απο τις πιο σφιχτες στις αξιολογησεις.Συνηθως δεν υπαρχει μεγαλη διαφορα ομως απο οικο αξιολογησης,σε οικο.Σιγουρα μετραει η οικονομικη κατασταση της χωρας,το φαντασμα του λεγομενου Grexit,το οτι εχουν πολυ υψηλο ποσοστο επισφαλων δανειων(που λογω υφεσης αυξανεται),το υψηλο ποσοστο δανειων ως προς τις καταθεσεις(το οποιο αυξανεται οσο αποσυρει χρημα απο τις τραπεζες ο κοσμος),η ποιοτητα του χαρτοφυλακιου(που και πως επενδυει μια τραπεζα τα κεφαλαια της,τι ρισκο αναλαμβανει?)κτλ.Δεν ειμαι οικονομολογος για να γνωριζω ακριβως με λεπτομερειες αλλα ολα αυτα που σου αναφερω μετρανε. Δεν βλέπω κάτι από όλα αυτά να δικαιολογεί τέτοια θέση. Η Moody's μπορεί να είναι από τους τοπ οίκους αξιολόγησης, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι κάθε λίστα που βγάζει, κάθε αξιολόγηση που κάνει είναι το ίδιο αξιόπιστη. Προσωπικά, χωρίς κι εγώ να έχω εξειδικευμένες γνώσεις, αμφιβάλλω για το πως ένας οίκος μπορεί να γνωρίζει τι συμβαίνει στο τραπεζικό σύστημα της κάθε χώρας, δηλαδή να γνωρίζει τα χρηματοπιστωτικά δεδομένα της κάθε τράπεζας από μέσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 Έτσι κι αλλιώς παίζονται πολλά συμφέροντα.. Ξεχνάτε για την Lehman Brothers? Παραμονή της μέρας που πτώχευσε, έδιναν θετικές αξιολογήσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 Οντως παιζονται συμφεροντα κτλ , αλλα οπως και να το κανουμε αυτοι οι οικοι δινουν τις αξιολογησεις , τωρα λαθος ή σωστα αυτοι ειναι που κανουν την δουλεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Havito1 Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Δεν βλέπω κάτι από όλα αυτά να δικαιολογεί τέτοια θέση. Η Moody's μπορεί να είναι από τους τοπ οίκους αξιολόγησης, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι κάθε λίστα που βγάζει, κάθε αξιολόγηση που κάνει είναι το ίδιο αξιόπιστη. Προσωπικά, χωρίς κι εγώ να έχω εξειδικευμένες γνώσεις, αμφιβάλλω για το πως ένας οίκος μπορεί να γνωρίζει τι συμβαίνει στο τραπεζικό σύστημα της κάθε χώρας, δηλαδή να γνωρίζει τα χρηματοπιστωτικά δεδομένα της κάθε τράπεζας από μέσα. Οι τραπεζες πληρωνουν τις εταιριες αξιολογησης για να πανε να κανουν την αξιολογηση.Μετρουν ολα τα στοιχεια της τραπεζας για να βγει μια αξιολογηση.Τον μηνα που μας ερχεται μπορει να αναβαθμισουν την αξιολογηση τους για το τραπεζικο μας συστημα,αυτα που γραφω ειναι του Απριλη πριν την ανακεφαλαιοποιηση των τραπεζων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Ισχύει αυτό που αναφέρεται στο βιβλιάριο ότι προβλέπεται παραγραφή του προϊόντος υπέρ του Ελληνικού Δημοσίου, σε περίπτωση ακινησίας λογαριασμού επί 20ετία ? (σε λογαριασμό ταμιευτηρίου αναφέρομαι) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Magnum Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Ισχύει αυτό που αναφέρεται στο βιβλιάριο ότι προβλέπεται παραγραφή του προϊόντος υπέρ του Ελληνικού Δημοσίου, σε περίπτωση ακινησίας λογαριασμού επί 20ετία ? (σε λογαριασμό ταμιευτηρίου αναφέρομαι) Αν δεν κάνω λάθος πρόσφατα υπήρξε απόφαση για ενεργοποίηση του νόμου αυτού, μέχρι τώρα τα λεφτά μένανε "παγωμένα" στις τράπεζες τα οποία εκμεταλλεύονταν οι ίδιες, τώρα λόγο της γνωστής κατάστασης τα "χρειάζεται" το ελληνικό δημόσιο :lol: Πάντως πριν γίνει αυτό πρέπει οι τράπεζες να προσπαθήσουν να βρουν και να ενημερώσουν τους δικαιούχους. Βέβαια σε δικαιούχους που έχουν πεθάνει, άντε να τους βρουν, αυτούς ή τους κληρονόμους τους αν υπάρχουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Εγώ σημερα το προσεξα τυχαία που το έγραφε στο βιβλιάριο της Εθνικής . Στους ΓΟΣ πάντως που έχω υπογράψει δεν έγραφε κάτι τέτοιο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Ξέρουμε ένας λογαριασμός πότε πέφτει σε αδράνεια και αν ισχύει αυτό; Δηλαδή αν για ένα χρόνο δεν γίνει καμία κίνηση, τι ακριβώς γίνεται με το λογαριασμό; Άλλο. Πηγαίνω και κλείνω ένα λογαριασμό. Ο λογαριασμός ήταν μισθοδοσίας. Η εταιρία μου χρωστούσε κάτι λεφτά και μου τα στέλνει στο λογαριασμό όταν εγώ τον έχω κλείσει. Τι γίνεται εκεί; Ειδοποιείται η εταιρία άμεσα ότι ο λογαριασμός δεν υπάρχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Ξέρουμε ένας λογαριασμός πότε πέφτει σε αδράνεια και αν ισχύει αυτό; Δηλαδή αν για ένα χρόνο δεν γίνει καμία κίνηση, τι ακριβώς γίνεται με το λογαριασμό; Να ρωτήσω κάτι σχετικό: Συνδέεται αυτό το καθεστώς αδράνειας και με το ελάχιστο ποσό που πρέπει να έχει ένας λογαριασμός? Δηλαδή το ίδιο γρήγορα πέφτει σε αδράνεια ένας λογαριασμός με 100 ευρώ και το ίδιο με 10.000? Γενικά ισχύει ακόμα αυτό το κόστος "διατήρησης" ενός λογαριασμού με χαμηλό υπόλοιπο ή έχει καταργηθεί και αυτό? Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Από οσο ξέρω έχει καταργηθεί το κόστος αδράνειας και χαμηλού υπολοίπου γιατι εχουν κριθεί καταχρηστικοί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 (edited) θα ηθελα αν είναι εύκολο και γνωρίζει καποιος να μου προτείνει μια χρεωστική κάρτα Visa Electron ή προπληρωμένη Visa Electron κάρτα στην Γερμανία. Αλλά να μήν έχει αυτά τα έξτρα μηνιαία κόστη που έχουν συνήθως κάποιες τράπεζες. Την θέλω περισσότερο για κάποιες αγορές μεσω ίντερνετ. Edited April 26, 2013 by giorgosgeo4 Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Στην Γερμανία από όσο ξέρω δεν χρειάζεται κάποια extra καρτα. Μπορείς να κάνεις την δουλειά σου με τις χρεωστικές καρτες ανάληψης μετρητών ή EC karte όπως τις λένε οι Γερμανοί αν δεν κάνω λάθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Στην Γερμανία από όσο ξέρω δεν χρειάζεται κάποια extra καρτα. Μπορείς να κάνεις την δουλειά σου με τις χρεωστικές καρτες ανάληψης μετρητών ή EC karte όπως τις λένε οι Γερμανοί αν δεν κάνω λάθος Είμαι κάτοχος EC κάρτας και όντως σε φυσικά καταστήματα κάνεις παντού την δουλειά σου, αλλά στο ίντερνετ υπάρχει πρόβλημα διότι πρέπει να είναι Visa η κάρτα. Στην ουσία η EC κάρτα είναι maestro και αυτός είναι ο λόγος που δημιουργείται πρόβλημα στις ιντερνετικες αγορές. Γι'αυτό και ψάχνω μια προπληρωμένη Visa Electron κάρτα. Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Havito1 Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 Asset-Weighted Average Foreign Currency Long-Term Bank Deposit Ratings Source tab: Deposit rtgs (for curr) orgs Ratings data as of Tuesday, 4-Apr-2013. File updated monthly on Moodys.com. Singapore (Aa1) 20 Aa1 Canada (Aa2) 18,68 Aa2 Australia (Aa2) 18,63 Aa2 Hong Kong (Aa3) 18,14 Aa3 Liechtenstein (Aa3) 18 Aa3 New Zealand (Aa3) 18 Aa3 Finland (Aa3) 17,78 Aa3 Qatar (Aa3) 17,62 Aa3 Sweden (A1) 17,46 A1 Saudi Arabia (A1) 17,21 A1 Japan (A1) 17,12 A1 Korea (A1) 16,97 A1 Chile (A1) 16,93 A1 Norway (A1) 16,87 A1 Switzerland (A1) 16,75 A1 Netherlands (A1) 16,69 A1 Kuwait (A2) 16,5 A2 Taiwan (A2) 16,34 A2 United States (A2) 16,33 A2 Luxembourg (A2) 16,18 A2 Oman (A2) 16,05 A2 Czech Republic (A2) 16 A2 France (A2) 16 A2 Jersey (A2) 16 A2 China (A2) 15,91 A2 United Arab Emirates (A2) 15,88 A2 United Kingdom (A2) 15,85 A2 Israel (A2) 15,75 A2 Bermuda (A2) 15,64 A2 Germany (A3) 15,43 A3 Belgium (A3) 15,38 A3 Austria (A3) 15,06 A3 Andorra (A3) 15 A3 Isle Of Man (A3) 15 A3 Macau (A3) 15 A3 Malaysia (A3) 14,95 A3 Denmark (Baa1) 14,33 Baa1 Slovak Republic (Baa1) 14,17 Baa1 Mauritius (Baa1) 14 Baa1 Trinidad & Tobago (Baa1) 14 Baa1 Poland (Baa1) 13,96 Baa1 South Africa (Baa1) 13,95 Baa1 Thailand (Baa1) 13,79 Baa1 Mexico (Baa1) 13,6 Baa1 Bahrain (Baa2) 13,18 Baa2 Brazil (Baa2) 12,84 Baa2 Peru (Baa2) 12,83 Baa2 Bahrain - Off Shore (Baa2) 12,51 Baa2 Italy (Baa3) 12,34 Baa3 Panama (Baa3) 12,08 Baa3 Russia (Baa3) 12,08 Baa3 India (Baa3) 12 Baa3 Indonesia (Baa3) 12 Baa3 Colombia (Baa3) 11,96 Baa3 Uruguay (Baa3) 11,81 Baa3 Spain (Baa3) 11,74 Baa3 Romania (Ba1) 11,33 Ba1 Guernsey (Ba1) 11 Ba1 Ireland (Ba1) 10,93 Ba1 Philippines (Ba1) 10,71 Ba1 Bulgaria (Ba2) 10,45 Ba2 Guatemala (Ba2) 10 Ba2 Morocco (Ba2) 10 Ba2 Turkey (Ba2) 10 Ba2 Tunisia (Ba3) 9,28 Ba3 Jordan (Ba3) 9 Ba3 Portugal (Ba3) 8,89 Ba3 Armenia (Ba3) 8,73 Ba3 Hungary (Ba3) 8,52 Ba3 Latvia (B1) 8,03 B1 Azerbaijan (B1) 8,01 B1 Georgia (B1) 8 B1 Lebanon (B1) 8 B1 Lithuania (B1) 8 B1 Montenegro (B1) 8 B1 Paraguay (B1) 8 B1 Bolivia (B1) 7,92 B1 Kazakhstan (B1) 7,61 B1 Albania (B2) 7 B2 Dominican Republic (B2) 7 B2 Ghana (B2) 7 B2 Mongolia (B2) 7 B2 Sri Lanka (B2) 7 B2 Uzbekistan (B2) 6,88 B2 Vietnam (B3) 6 B3 Argentina (Caa1) 5 Caa1 Belarus (Caa1) 5 Caa1 Ukraine (Caa1) 5 Caa1 Egypt (Caa2) 4 Caa2 Greece (Caa2) 4 Caa2 Pakistan (Caa2) 4 Caa2 Slovenia (Caa2) 3,84 Caa2 Cyprus (Ca) 2,37 Ca Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Havito1 Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 Βρηκα τροπο να ανεβασω το φυλλαδιο που λεει χονδρικα για την μεθοδολογια αξιολογησης των τραπεζων κατεβαστε το απο εδω http://www.2shared.com/document/VsTD3Oxn/Global_Bank_Rating_Methodology.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Magnum Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 Να ρωτήσω κάτι σχετικό: Συνδέεται αυτό το καθεστώς αδράνειας και με το ελάχιστο ποσό που πρέπει να έχει ένας λογαριασμός? Δηλαδή το ίδιο γρήγορα πέφτει σε αδράνεια ένας λογαριασμός με 100 ευρώ και το ίδιο με 10.000? Γενικά ισχύει ακόμα αυτό το κόστος "διατήρησης" ενός λογαριασμού με χαμηλό υπόλοιπο ή έχει καταργηθεί και αυτό? Από όσο γνωρίζω δεν υπάρχει πλέον κόστος διατήρησης λογαριασμού κλπ έχει καταργηθεί όπως είπαν και παραπάνω, ακόμη δεν έχει σχέση το ποσό που υπάρχει στον λογαριασμό για να πέσει σε αδράνεια ο λογαριασμός αλλά ο χρόνος που έχει να γίνει κάποια κίνηση σε αυτόν (δεν θυμάμαι το ακριβές χρονικό διάστημα αλλά σίγουρα πάνω από 1 χρόνο). Ο πατέρας μου πρόσφατα ανακάλυψε ένα βιβλιάριο της Εθνικής θαμμένο γιατί νόμιζε ότι είχε κλείσει τον λογαριασμό και είχε να κινηθεί από το 2005 !! Του ζήτησαν την ταυτότητα και ένα εκκαθαριστικό ώστε μετά από αναζήτηση της χειρόγραφης καρτέλας του λογαριασμού που είχε δημιουργηθεί την δεκαετία του '90 να μεταφερθούν και να καταχωρηθούν ηλεκτρονικά τα στοιχεία του σύμφωνα με αυτά που ζητάνε πλέον οι τράπεζες για έναν λογαριασμό (ΑΦΜ, Δ/νση, Εκκαθαριστικό κλπ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts