Michelle Δημ. April 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2005 Δεν υπάρχει πρόβλημα για το ληγμένο διαβατήριο Και ληγμένο να είναι πιστοποιή την ταυτότητα σου, άλλο τώρα αν δεν μπορείς να ταξιδέψης με αυτό. Την φοιτητική κάρτα δεν την δέχονται όμως και καλλά κάνουν , Εδώ δεν με άφησαν στο Πανεπιστήμιο να ψηφίσω με φοιτητικό Πάσο...απαίτησαν οποσδήποτε Ταυτότητα ... πόσο μάλλον να στο δεχτεί τράπεζα... Είσαι σίγουρος? Χμμμ πολύ καλο αυτο... Το κακό είναι ότι το διαβατήριο μου το έχω ξεχάσει στη μανα μου η οποία τώρα ειναι Μυτιλήνη κι εγώ Αγρίνιο... Και η συνδρομή μου στη Forthnet λήγει στις 4/5 και πρέπει να κάνω ανάληψη πριν απο αυτη την ημ/νια για να τα καταθέσω στο λογαριασμο που μου είπανε κ να προλάβω να στείλω κ το fax ώστε να ανανεωθει ή συνδρομή μου εγκαιρως. Για σκεφτείτε να παω πίσω Θεσ/νικη και να μην έχω ADSL???? Δραμα!!!! :cry: Παράθεση http://www.e-steki.gr/banners/freshideas2.png Φρέσκιες ιδέες - Φρέσκο e-steki Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michelle Δημ. April 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2005 Εδώ δεν με άφησαν στο Πανεπιστήμιο να ψηφίσω με φοιτητικό Πάσο...απαίτησαν οποσδήποτε Ταυτότητα ... πόσο μάλλον να στο δεχτεί τράπεζα... Ναι αλλά έχω κ το φοιτητικό βιβλιάριο μαζι... Εγώ παντως με το βιβλιάριο ψήφισα... Παράθεση http://www.e-steki.gr/banners/freshideas2.png Φρέσκιες ιδέες - Φρέσκο e-steki Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2005 diladi i gnomi sas einai na min proxoriso stin aitisi?to rotao giati den exo ekatharistiko kai tin karta tin thelo mono gia agores apo ebay ktl. Να την δεχτείς την κάρτα αν στην δίνουν χωρίς συνδρομή. Ρώτα τους όμως αν είναι χωρίς συνδρομή για πάντα ή μόνο για τον πρώτο χρόνο. Διάφορες εταιρίες προοθούν κάρτες τραπεζων με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους . πάντως όταν δεν ζητούν εκαθαριστικό το όριο είναι μικρό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. April 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2005 Είσαι σίγουρος? Χμμμ πολύ καλο αυτο... Το κακό είναι ότι το διαβατήριο μου το έχω ξεχάσει στη μανα μου η οποία τώρα ειναι Μυτιλήνη κι εγώ Αγρίνιο... Και η συνδρομή μου στη Forthnet λήγει στις 4/5 και πρέπει να κάνω ανάληψη πριν απο αυτη την ημ/νια για να τα καταθέσω στο λογαριασμο που μου είπανε κ να προλάβω να στείλω κ το fax ώστε να ανανεωθει ή συνδρομή μου εγκαιρως. Για σκεφτείτε να παω πίσω Θεσ/νικη και να μην έχω ADSL???? Δραμα!!!! :cry: H Forthnet ειναι γνωστη για την πελατοκεντρικη της πολιτικη. Ενημερωσε τους για το προβλημα και ειμαι σιγουρος οτι δεν θα σου κοψουν τη συνδρομη για 3-4 μερες ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aceman Δημ. April 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2005 mi 3efevgoume tou 8ematos.... Παράθεση Μαύρη Θύελλα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michelle Δημ. April 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2005 H Forthnet ειναι γνωστη για την πελατοκεντρικη της πολιτικη. Ενημερωσε τους για το προβλημα και ειμαι σιγουρος οτι δεν θα σου κοψουν τη συνδρομη για 3-4 μερες ;) Σημερα μου ήρθε ειδοποιηση και λήγει στις 15/5 τελικά!!!! Τελειο???? Απορώ πως μου είχε κολλήσει ότι ληγει 4/5!! Μάλλον θα το μπέρδεψα με το sms choice στο κινητο, λολ :p Παράθεση http://www.e-steki.gr/banners/freshideas2.png Φρέσκιες ιδέες - Φρέσκο e-steki Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. May 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2005 Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος αν η CITIBANK έχει μηχανήματα ΑΤΜ που κάνουν αυτόματα την καταμέτρηση των χρημάτων που καταθέτεις, έτσι ώστε να μη χρειάζεται να περιμένεις μέχρι την επόμενη εργάσιμη μέρα για να κατατεθούν τα χρήματα στον λογαριασμό σου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. May 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2005 Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος αν η CITIBANK έχει μηχανήματα ΑΤΜ που κάνουν αυτόματα την καταμέτρηση των χρημάτων που καταθέτεις, έτσι ώστε να μη χρειάζεται να περιμένεις μέχρι την επόμενη εργάσιμη μέρα για να κατατεθούν τα χρήματα στον λογαριασμό σου... Όχι δεν έχει .Αλλά δεν νομίζω να έχει κάποια τράπεζα τέτοιο μηχάνημα για να μην γίνει κάποιο λάθος. Με όσες τράπεζες συνεργάζομαι ή συνεργαζόμουν την επόμενη μέρα τουλάχιστον . Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. May 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2005 Όχι δεν έχει .Αλλά δεν νομίζω να έχει κάποια τράπεζα τέτοιο μηχάνημα για να μην γίνει κάποιο λάθος. Με όσες τράπεζες συνεργάζομαι ή συνεργαζόμουν την επόμενη μέρα τουλάχιστον . Έχει αναφερθεί ότι έχει η Εθνική ... σε ορισμένα ATM βέβαια (νομίζω του Συντάγματος έχει) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freckles Δημ. May 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2005 Έχει αναφερθεί ότι έχει η Εθνική ... σε ορισμένα ATM βέβαια (νομίζω του Συντάγματος έχει) Αν είναι αυτό που νομίζω.. δεν έχω κάνει ποτέ κατάθεση σε κάποιο από αυτά, αλλά υπάρχουν ΑΤΜ της Εθνικής που δε χρειάζονται φάκελο κατάθεσης αλλά παίρνουν κατευθείαν χρήματα.. εκτός από το Σύνταγμα έχει και στην Καλλιθέα, στη Χαροκόπου. Οπότε φαντάζομαι πως εκεί γίνεται απευθείας η καταμέτρηση και η πίστωση στο λογαριασμό σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. May 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2005 Αν είναι αυτό που νομίζω.. δεν έχω κάνει ποτέ κατάθεση σε κάποιο από αυτά, αλλά υπάρχουν ΑΤΜ της Εθνικής που δε χρειάζονται φάκελο κατάθεσης αλλά παίρνουν κατευθείαν χρήματα.. εκτός από το Σύνταγμα έχει και στην Καλλιθέα, στη Χαροκόπου. Οπότε φαντάζομαι πως εκεί γίνεται απευθείας η καταμέτρηση και η πίστωση στο λογαριασμό σου. Ακριβως ετσι ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. May 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2005 Μήπως έχει πουθενά και η CITIBANK?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. May 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2005 Μήπως έχει πουθενά και η CITIBANK?? Καλεσε στην εξυπηρετηση πελατων και ισως ξερουν. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. May 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2005 Έχει σίγουρα και η Citibank (σε Πάτρα και Ηράκλειο τουλάχιστον). Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. May 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2005 Στην Αθήνα δεν έχει;;... Δε μπορεί κάπου θα έχει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aceman Δημ. May 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2005 ego pantos mexri tora en i3era oti upirxan tetoia atm! Παράθεση Μαύρη Θύελλα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. May 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2005 Αναγκάστηκα να ανοίξω ένα λογαριασμό ταμιευτηρίου στην Εθνική(...),για να μου βάλουν κάποια λεφτά και τώρα που τελείωσε η δουλειά ο λογαριασμός είναι μηδενικός.Τι γίνεται απο δω και πέρα;Θα "κλείσει" κάποια στιγμή ή θα αρχίσει να χρεώνει τίποτα έξοδα και θα βρεθώ με αρνητικό υπόλοιπο; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adompros Δημ. May 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2005 Κάποτε χρέωναν έξοδα τήρησης λογαριασμού... οπότε καλύτερα να τον κλείσεις να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο... Παράθεση η δύναμη της βλακείας είναι ακατανίκητη... :confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2005 Αναγκάστηκα να ανοίξω ένα λογαριασμό ταμιευτηρίου στην Εθνική(...),για να μου βάλουν κάποια λεφτά και τώρα που τελείωσε η δουλειά ο λογαριασμός είναι μηδενικός.Τι γίνεται απο δω και πέρα;Θα "κλείσει" κάποια στιγμή ή θα αρχίσει να χρεώνει τίποτα έξοδα και θα βρεθώ με αρνητικό υπόλοιπο; :confused: Μην Ανυσηχείς . Δεν πρόκειται να χρεώσουν έξοδα παρά μόνο αν αφήσεις τον λογαρισμό ακίνητο για πάνω από 30 μήνες. Και σε καμμιά περίπτωση δεν πρόκειται να γίνει αρνητικός (με τα μέχρι τώρα ισχύοντα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. May 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2005 Νομίζω ότι είναι λιγότερο από 30 μήνες... 16 αν θυμάμαι καλά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2005 Νομίζω ότι είναι λιγότερο από 30 μήνες... 16 αν θυμάμαι καλά.. λοιπόν έψαξα στο site της Εθνικής και βρήκα το εξής Ακινησία καταθετικών λογ/σµών Ταµιευτηρίου Τρεχούµενου, Όψεως (ισχύει από 1.7.03): - έως και 18 µήνες ανέξοδα - από 19 έως και 30 µήνες (ανά µήνα) 0,60 - από 31 µήνες και άνω (ανά µήνα) 1 ευρώ Πηγή http://www.nbg.gr/pdf/transaction_terms.pdf σελίδα 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. May 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2005 Οπότε βάλτε υπενθύμηση κάθε 18 μήνες να κάνετε μία τουλάχιστον κίνηση!!! Α ρε Εθνική με τις παγκόσμιες πατέντες!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aceman Δημ. May 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2005 trapezes oloi apateones. Παράθεση Μαύρη Θύελλα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flikot Δημ. June 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2005 Γεια σε όλους... Θα ήθελα να μάθω για την κάρτα cofidis... Συμφέρει ή όχι? Διάβασα σε κάποιο προηγούμενο post κάτι για αυτή αλλά δεν έβγαλα συμπέρασμα.Τη χρησιμοποιεί κανείς από εσας? :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freckles Δημ. June 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2005 Γεια σε όλους... Θα ήθελα να μάθω για την κάρτα cofidis... Συμφέρει ή όχι? Διάβασα σε κάποιο προηγούμενο post κάτι για αυτή αλλά δεν έβγαλα συμπέρασμα.Τη χρησιμοποιεί κανείς από εσας? :!: Εξαρτάται πώς ακριβώς εννοείς το "συμφέρει".. κανένα δάνειο δε συμφέρει στην πραγματικότητα - και η κάρτα αυτή είναι μια μορφή δανείου, αφού η Cofidis είναι πιστωτικός οργανισμός του ομίλου στον οποίο ανήκει η Alpha Bank. Δεν ξέρω αν αναφέρεσαι στο δικό μου post.. αν όχι, κάνε ένα κόπο και διάβασέ το, αναφέρω λεπτομερώς τα επιτόκια και λοιπά έξοδα. Αν ακόμα έχεις απορίες, θα χαρώ να βοηθήσω όσο μπορώ. Προσωπικά τη χρησιμοποιώ, αλλά πάντως καλό είναι κανείς να την έχει σα "λύση ανάγκης", αφού σε βάζει σε πειρασμό να κάνεις αναλήψεις και να μην πληρώνεις πάνω από την προκαθορισμένη δόση.. όπως άλλωστε και οι πιστωτικές κάρτες. Στην περίπτωση που σκοπός σου είναι να έχεις μετρητά για αγορά αγαθών, τότε δε συμφέρει. Καλύτερα να χρησιμοποιείς πιστωτική που και χαμηλότερο ετήσιο επιτόκιο έχει (κατά 1,5 μονάδα κατά προσέγγιση), και άτοκη περίοδο μέχρι 50 ημέρες (ανάλογα με το πότε κάνεις τις αγορές σου, σε σχέση πάντα με την ημερομηνία έκδοσης του λογαριασμού σου).. και φυσικά άτοκες δόσεις σε πολλά καταστήματα μετά από κάποιο ελάχιστο όριο αγορών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts