Alex0077 Δημ. July 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2011 καμια σχεση ! απλα εχεις κανει καποιες αναληψεις σε συγκεκριμενο χρονικο διαστημα και υπαρχει ενα οριο , διαφορετικο για καθε πιστωτικο οριο ! αυτα τα 109 ε μπορεις να τα χρησιμοποιησεις κανονικα για αγορες αλλα οχι για αναληψη ! :confused::confused: Παίζει και αυτό.. Και εγώ έχω τη συγκεκριμένη κάρτα και ενώ μου έχει πιστωτικό όριο 1.000 ευρώ , το όριο ανάληψης μετρητών είναι μόλις 300 !! ευρώ.. Κοίταξε στο τελαυταίο statement και θα το γράφει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. July 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2011 Αν δεν πληρώνεις τις δόσεις όπως προβλέπονται το τελευταίο statement γράφει και κάθε φορά το νέο σου όριο.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. July 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2011 (edited) Λοιπον παιδια,το πιστωτικο οριο ειναι 900,το ιδιο και για αναληψη μετρητων!100%!!Το θεμα ειναι οτι ειχα καθυστερισει 3 μηνες να βαλω λεφτα,με αποτελεσμα τωρα να μου λεει,τελευταιο υπολοιπο:940€.Και μου ζηταει 123€ τουλαχιστον.Πηγα λοιπον κι εβαλα 150€.Οποτε 940-150=790€ πρεπει να ειναι τωρα το υπολοιπο.Γιαυτο εξ αλλου,μου λεει οτι μπορω να εχω 109€ διαθεσιμα!Αυτο που σκεφτομαι εγω,ειναι μηπως πρεπει να περιμενο λιγο να ξεκαθαρισει η κατασταση... Edit:Τωρα που μπηκα στο Citibank online,μου γραφει οτι εχω 109€ διαθεσιμα και για αγορες και για μετρητα.Επισης φαινεται οτι εβαλα τα 150 στο λογαριασμο,ενω το απογευμα δεν φαινοτανε!!Οποτε,λογικα αυριο-σημερα,θα μπορω να τα βγαλω!Αν τελικα το κανω,θα ενημερωσω.Ευχαριστω για τη βοηθεια σας! Edited July 11, 2011 by petran66 Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafevolution Δημ. July 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2011 Καλησπέρα ,σκέφτομαι να αποχωρήσω από τη Eurobank (prepaid+ebanking) λόγω των ατελείωτων προμηθειών. Υπάρχει κάποια prepaid με λιγότερες προμήθειες και καλό ebanking; Επίσης υπάρχουν τράπεζες που όταν μεταφέρεις χρήματα από το paypal ,να μη σου τρώνε 3 ευρώ κάθε φορά; Ευχαριστώ πολύ Καλύτερο ebanking από τη eurobank δύσκολα θα βρεις.. Οι περισσότερες prepaid έχουν προμήθεια. Δυστυχώς, όπως ανέφεραν και τα άλλα παιδιά, με το paypal δεν μπορείς να κάνεις κάτι https://www.paypal.com/gr/cgi-bin/webscr?cmd=_display-withdrawal-fees-outside Παράθεση http://badge.facebook.com/badge/317446008269290.3536.1752348694.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. July 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2011 Λοιπον παιδια,το πιστωτικο οριο ειναι 900,το ιδιο και για αναληψη μετρητων!100%!!Το θεμα ειναι οτι ειχα καθυστερισει 3 μηνες να βαλω λεφτα,με αποτελεσμα τωρα να μου λεει,τελευταιο υπολοιπο:940€.Και μου ζηταει 123€ τουλαχιστον.Πηγα λοιπον κι εβαλα 150€.Οποτε 940-150=790€ πρεπει να ειναι τωρα το υπολοιπο.Γιαυτο εξ αλλου,μου λεει οτι μπορω να εχω 109€ διαθεσιμα!Αυτο που σκεφτομαι εγω,ειναι μηπως πρεπει να περιμενο λιγο να ξεκαθαρισει η κατασταση... Edit:Τωρα που μπηκα στο Citibank online,μου γραφει οτι εχω 109€ διαθεσιμα και για αγορες και για μετρητα.Επισης φαινεται οτι εβαλα τα 150 στο λογαριασμο,ενω το απογευμα δεν φαινοτανε!!Οποτε,λογικα αυριο-σημερα,θα μπορω να τα βγαλω!Αν τελικα το κανω,θα ενημερωσω.Ευχαριστω για τη βοηθεια σας! Λοιπον,ολα οκ:)Επρεπε να περασει μια μερα,για να φανει η πληρωμη!! Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. July 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2011 παιδια εκανα βλακεια μαλλον πηρα σημερα στην alpha bank να αιτηθω την Alpha Bonus Mastercard και μου ειπαν οτι δεν γινεται να βγαλω καρτα γιατι δεν εχω εκκθαριστικο επειδη ξανω κοινη φορολογικη δηλωση με τους γονεις μου. Εγω παιρνω επιοδομα απο το ΟΑΕΕ και μπορω να αποδειξω οτι εχω εσοδα και σε ετησια βαση αλλα και τριμηνιαια.μου ειαπν οτι θελουν εκκαθαριστικο στο ονομα μου εστω και μηδενικο. το θεμα ειναι οτι τον φεβρουαριο με το ιδιο εκκαθαριστικο μου εξεδωσαν την bonus visa χωρις κανενα προβλημα. λετε να μου την ακυρωσουν και αυτη επειδη δεν ηταν στο ονομα μου το εκκαθαριστικο? Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. July 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2011 Aλλα τα κριτήρια του Φεβρουαρίου και αλλα τα σημερινά στον τραπεζικό τομέα.:) Αν είσαι συνεπείς στις υποχρεώσεις σου με την bonus visa που έχεις,δεν υπάρχει λόγος να στην ακυρώσουν.:) Επίσης για να στην εκδόσουν τότε με κοινή δήλωση ,μπορεί να είχε μπεί εγγυητής κάποιος από τους δικούς σου . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. July 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2011 Έχει παρατηρήσει κανείς αυτό σχετικά με μη αποδοχή ελληνικών πιστωτικών καρτών στο διαδίκτυο?? http://www.tometopo.gr/index.php/news-/529-2011-07-12-11-33-54 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. July 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2011 Ως γνωστό καθένας συνεργάζεται με όποιον θέλει :) Το συγκεκριμένο είναι παραπληροφόριση και αφορά τα σενάρια που κυκλοφορούν περί οικονομικών της χώρας και την "επιλεκτική χρεωκοπία",όπου οι συναλλαγές με πιστωτικές κάρτες δεν θα γίνονται δεκτές στο εξωτερικό για αρκετό καιρό για διάφορους λόγους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. July 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2011 Θα συμφωνησω και εγω με τον starenio , λιγο δυσκολο να γινει κατι τετοιο , η καρτα ειναι τροπος πληρωμης δεν ειναι νομισμα ,αλλο το ενα και αλλο το αλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. July 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2011 Καλησπέρα ,σκέφτομαι να αποχωρήσω από τη Eurobank (prepaid+ebanking) λόγω των ατελείωτων προμηθειών. Υπάρχει κάποια prepaid με λιγότερες προμήθειες και καλό ebanking; Επίσης υπάρχουν τράπεζες που όταν μεταφέρεις χρήματα από το paypal ,να μη σου τρώνε 3 ευρώ κάθε φορά; Ευχαριστώ πολύ Αν διατηρείς πάντως 3000 ευρώ σε καταθέσεις, τότε δικαιούσαι ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ. Ψάξε το. Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2011 Καλησπέρα ,σκέφτομαι να αποχωρήσω από τη Eurobank (prepaid+ebanking) λόγω των ατελείωτων προμηθειών. Υπάρχει κάποια prepaid με λιγότερες προμήθειες και καλό ebanking; Επίσης υπάρχουν τράπεζες που όταν μεταφέρεις χρήματα από το paypal ,να μη σου τρώνε 3 ευρώ κάθε φορά; Ευχαριστώ πολύ Εγώ χρησιμοποιώ την Αττικής η οποία δεν χρεώνει για εισερχόμενα εμβάσματα , και της Eurobank αλλά με δωρεάν συναλλαγές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. July 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2011 Η Κυπρου πιστευω ειναι ακτετα καλη σε προπληρωμένη, τωρα τι εννοεις με το καλο ebanking δεν ξερω. Παντως την δουλεια του την κανει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. July 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2011 Ο λογαριασμός της πιστωτικής κάρτας δεν εκδίδεται πάντα την ήδια ημερομηνία? Την προηγούμενη φορά εκδόθηκε 29/6 και τώρα 31/7 γράφει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIRGO23 Δημ. July 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2011 Έχω τις πιστωτικές της ΑΤΕ. Στις πληρωμές μου εδώ και χρόνια είμαι τυπικότατη.Πληρώνω όλο το ποσό του λογαριασμού που έρχεται κάθε μήνα...και ενημερώνομαι 2-3 φορές την εβδομάδα τηλεφωνικά για την κίνηση του λογαριασμού γενικά. Προχθές λοιπόν την Παρασκευή το πρωί σε μια τέτοια προσπάθει ενημέρωσης...ανακάλυψα πως έγιναν αγορές online σε Ιταλική εταιρεία εν αγνοία μου ύψους 4.300 περίπου ευρώ. Άρχισα να τρέμω από τον πανικό μου. (Το υπόλοιπο οφειλόμενο ποσό που είχα εγώ προς πληρωμή δεν ήταν καλά καλά 900 ευρώ). Τρελάθηκα...Πήρα τηλέφωνα...πήγα στην πλησιέστερη Αγροτική, όπου μου είπαν να κάνω αμφισβήτηση συναλλαγών και με διαβεβαίωσαν πως όλα θα τακτοποιηθούν. Παρακαλώ,,,μήπως γνωρίζει από πείρα κανείς από σας τι ακριβώς γίνεται και πως τακτοποιείται ένα τέτοιο θέμα; Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε όλοι μας είναι ΤΡΕΛΟ να αναγκάζεσαι να πληρώνεις εσύ για τέτοια αδικία!!! Θα σας ήμουν ευγνώμων αν με διαφωτίζατε με κάποιο τρόπο.Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2011 Δύο φορές μου έχει τύχει . Μην ανυσυχεις. Θα κάνεις αμφισβητηση συναλλαγών . Αν είναι on-line θα το ακυρώσουν αμέσως . Αν είναι κανονική συναλλαγή , θα ζητήσουν να τους στείλουν την υπογραφή, σε αυτή την περίπτωση μπορεί να κάνει μέχρι 40 ημέρες αλλά στο τέλος θα την ακυρώσουν. Κανονικά πρέπει να σου ακυρώσουν την κάρτα και να εκδόσουν καινούρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIRGO23 Δημ. July 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2011 Δύο φορές μου έχει τύχει . Μην ανυσυχεις. Θα κάνεις αμφισβητηση συναλλαγών . Αν είναι on-line θα το ακυρώσουν αμέσως . Αν είναι κανονική συναλλαγή , θα ζητήσουν να τους στείλουν την υπογραφή, σε αυτή την περίπτωση μπορεί να κάνει μέχρι 40 ημέρες αλλά στο τέλος θα την ακυρώσουν. Κανονικά πρέπει να σου ακυρώσουν την κάρτα και να εκδόσουν καινούρια Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ. Έτσι θέλω να πιστεύω πως θα τακτοποιηθεί το θέμα. Την κάρτα μου την ακύρωσαν την ίδια στιγμή.Ευτυχώς το ανακάλυψα πολύ γρήγορα..γιατί η ύποπτη συναλλαγή έγινε 27/7 και εγώ το ανακάλυψα 29/7 το πρωί οπότε και αμφισβήτησα τις συναλλαγές. Έγιναν 6-7 συναλλαγές μεγάλων ποσών σε ένα μόνο κατάστημα η μία μετά την άλλη. Δεν ξέρω δεν μπορώ να ησυχάσω..δεν μπορώ να το βγάλω από το μυαλό μου. Μα τι άνθρωποι υπάρχουν τέλος πάντων!!!Και πάλι ευχαριστώ πολύ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. July 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2011 Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ. Έτσι θέλω να πιστεύω πως θα τακτοποιηθεί το θέμα. Την κάρτα μου την ακύρωσαν την ίδια στιγμή.Ευτυχώς το ανακάλυψα πολύ γρήγορα..γιατί η ύποπτη συναλλαγή έγινε 27/7 και εγώ το ανακάλυψα 29/7 το πρωί οπότε και αμφισβήτησα τις συναλλαγές. Έγιναν 6-7 συναλλαγές μεγάλων ποσών σε ένα μόνο κατάστημα η μία μετά την άλλη. Δεν ξέρω δεν μπορώ να ησυχάσω..δεν μπορώ να το βγάλω από το μυαλό μου. Μα τι άνθρωποι υπάρχουν τέλος πάντων!!!Και πάλι ευχαριστώ πολύ!! Να σε ρωτησω κατι, ειχες κανει χρηση της καρτας στην Ιταλια σε καποιο ταξιδι σου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIRGO23 Δημ. July 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2011 Όχι δεν είχα κάνει χρήση στην Ιταλία, όμως κατάλαβα πως αυτό συνέβει γιατί έκλεισα μια πτήση για Σουηδία με την ryanair ....εκεί έγινε το κακό. Άλλη εξήγηση δεν υπάρχει.Φαντάζομαι αυτή είναι η αιτία..γιατί δεν είχα κάνει κάτι άλλο πουθενά! Είδες τι παθαίνει κανείς να θέλει να πάει κάπου οικονομικά;;; Τελικά ποιες ιστοσελίδες μπορεί κανείς να εμπιστευτεί δεν ξέρω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 Έχω τις πιστωτικές της ΑΤΕ. Στις πληρωμές μου εδώ και χρόνια είμαι τυπικότατη.Πληρώνω όλο το ποσό του λογαριασμού που έρχεται κάθε μήνα...και ενημερώνομαι 2-3 φορές την εβδομάδα τηλεφωνικά για την κίνηση του λογαριασμού γενικά. Προχθές λοιπόν την Παρασκευή το πρωί σε μια τέτοια προσπάθει ενημέρωσης...ανακάλυψα πως έγιναν αγορές online σε Ιταλική εταιρεία εν αγνοία μου ύψους 4.300 περίπου ευρώ. Άρχισα να τρέμω από τον πανικό μου. (Το υπόλοιπο οφειλόμενο ποσό που είχα εγώ προς πληρωμή δεν ήταν καλά καλά 900 ευρώ). Τρελάθηκα...Πήρα τηλέφωνα...πήγα στην πλησιέστερη Αγροτική, όπου μου είπαν να κάνω αμφισβήτηση συναλλαγών και με διαβεβαίωσαν πως όλα θα τακτοποιηθούν. Παρακαλώ,,,μήπως γνωρίζει από πείρα κανείς από σας τι ακριβώς γίνεται και πως τακτοποιείται ένα τέτοιο θέμα; Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε όλοι μας είναι ΤΡΕΛΟ να αναγκάζεσαι να πληρώνεις εσύ για τέτοια αδικία!!! Θα σας ήμουν ευγνώμων αν με διαφωτίζατε με κάποιο τρόπο.Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.. Κανε αμφισβήτηση όπως σου είπαν ήδη και μην στεναχωριέσαι, οι τράπεζες σ αυτα τα θέματα τουλάχιστον ειναι ok. Ειδα οτι γραφεις πως καλείς 2-3 φορες την εβδομάδα για τις κινησεις της κάρτας σου.. Δεν ξέρω συγκεκριμένα για την αγροτική, παντως αν εχει ενεργοποίησε την υπηρεσία ειδοποιήσεων (alerts) για να εισαι σιγουρος οτι δεν θα υπάρχει κίνηση για την οποία δεν θα είσαι ενήμερος. Για καθε συναλλαγή θα σου έρχεται sms στο κινητό. Τωρα για τις χρεωσεις ειναι αναλογα τη τραπεζα, αλλες το χουν δωρεαν αλλες χρεωνουν. Εγω στη citibank και το 1 Ε το μήνα το θεωρώ τίποτα μπροστά στην ψυχική μου ηρεμία :) Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIRGO23 Δημ. August 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 Κανε αμφισβήτηση όπως σου είπαν ήδη και μην στεναχωριέσαι, οι τράπεζες σ αυτα τα θέματα τουλάχιστον ειναι ok. Ειδα οτι γραφεις πως καλείς 2-3 φορες την εβδομάδα για τις κινησεις της κάρτας σου.. Δεν ξέρω συγκεκριμένα για την αγροτική, παντως αν εχει ενεργοποίησε την υπηρεσία ειδοποιήσεων (alerts) για να εισαι σιγουρος οτι δεν θα υπάρχει κίνηση για την οποία δεν θα είσαι ενήμερος. Για καθε συναλλαγή θα σου έρχεται sms στο κινητό. Τωρα για τις χρεωσεις ειναι αναλογα τη τραπεζα, αλλες το χουν δωρεαν αλλες χρεωνουν. Εγω στη citibank και το 1 Ε το μήνα το θεωρώ τίποτα μπροστά στην ψυχική μου ηρεμία :) Πίστεψέ με έχω 16 χρόνια πιστωτικές κάρτες και ουδέποτε είχα προβλήματα. Κάθε είδους αγορές, on line και μη, όλα πηγαίναν ρολόι...να που τώρα έπαθα την πλάκα μου. Τέλος πάντων...δεν νομίζω τελικά να έχω πρόβλημα!Περιμένω λογικά την πίστωση του ποσού πίσω στο λογαριασμό μου. Πάντως θα το κάνω αυτό που λές να μου στέλνει η τράπεζα alert με sms. Χίλια ευχαριστώ νάσαι καλά και μόνο που μπήκες στο κόπο να με πληροφορήσεις με ό,τι γνωρίζεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. August 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 Παιδιά έχω σοβαρό πρόβλημα. Μου έστειλε γράμμα η τράπεζα Πειραιώς λέγοντάς μου ότι έχει προβεί σε νομικές ενέργειες προκειμένου να εισπράξει ολόκληρο το ποσό της πιστωτικής κάρτας. Την είχα αφήσει απλήρωτη 5 μήνες λόγο αδυναμίας. Τώρα τι μπορώ να κάνω? Είμαι για φυλακή? Να ετοιμάσω τα ρούχα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 Παιδιά έχω σοβαρό πρόβλημα. Μου έστειλε γράμμα η τράπεζα Πειραιώς λέγοντάς μου ότι έχει προβεί σε νομικές ενέργειες προκειμένου να εισπράξει ολόκληρο το ποσό της πιστωτικής κάρτας. Την είχα αφήσει απλήρωτη 5 μήνες λόγο αδυναμίας. Τώρα τι μπορώ να κάνω? Είμαι για φυλακή? Να ετοιμάσω τα ρούχα? Να πληρώσεις δύο δόσεις ώστε να μην χρωστάς πάνω από 3. και όσο μπορείς περισσότερα, και να πας στην τράπεζα για διακανονισμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ladybirda Δημ. August 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 για τη κάρτα Vodafone visa της citibank αναφέρει στο site Για κάθε 50€ αγοράς που πραγματοποιείτε με τη Citibank Visa Vodafone, κερδίζετε 1€ έκπτωση στο μηνιαίο πάγιο ή δωρεάν χρόνο ομιλίας αξίας 1€ στο καρτοκινητό σας. Έτσι, κάθε μήνα μπορείτε να κερδίσετε έως και 40€ έκπτωση σύμφωνα με τους ειδικότερους όρους του προγράμματος. Το πρώτο 1€ έκπτωσης κάθε μήνα είναι εγγυημένο. τι εννοεί το πρώτο ευρώ έκπτωση είναι εγγυημένο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. August 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 για τη κάρτα Vodafone visa της citibank αναφέρει στο site Για κάθε 50€ αγοράς που πραγματοποιείτε με τη Citibank Visa Vodafone, κερδίζετε 1€ έκπτωση στο μηνιαίο πάγιο ή δωρεάν χρόνο ομιλίας αξίας 1€ στο καρτοκινητό σας. Έτσι, κάθε μήνα μπορείτε να κερδίσετε έως και 40€ έκπτωση σύμφωνα με τους ειδικότερους όρους του προγράμματος. Το πρώτο 1€ έκπτωσης κάθε μήνα είναι εγγυημένο. τι εννοεί το πρώτο ευρώ έκπτωση είναι εγγυημένο; Ναι... με την προϋπόθεση όμως να έχεις συνδέσει τον λογαριασμό σου να πληρώνεται αυτόματα από την πιστωτική κάρτα visa vodafone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts