Jump to content

VIRGO23

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About VIRGO23

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

VIRGO23's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Πίστεψέ με έχω 16 χρόνια πιστωτικές κάρτες και ουδέποτε είχα προβλήματα. Κάθε είδους αγορές, on line και μη, όλα πηγαίναν ρολόι...να που τώρα έπαθα την πλάκα μου. Τέλος πάντων...δεν νομίζω τελικά να έχω πρόβλημα!Περιμένω λογικά την πίστωση του ποσού πίσω στο λογαριασμό μου. Πάντως θα το κάνω αυτό που λές να μου στέλνει η τράπεζα alert με sms. Χίλια ευχαριστώ νάσαι καλά και μόνο που μπήκες στο κόπο να με πληροφορήσεις με ό,τι γνωρίζεις.
  2. Όχι δεν είχα κάνει χρήση στην Ιταλία, όμως κατάλαβα πως αυτό συνέβει γιατί έκλεισα μια πτήση για Σουηδία με την ryanair ....εκεί έγινε το κακό. Άλλη εξήγηση δεν υπάρχει.Φαντάζομαι αυτή είναι η αιτία..γιατί δεν είχα κάνει κάτι άλλο πουθενά! Είδες τι παθαίνει κανείς να θέλει να πάει κάπου οικονομικά;;; Τελικά ποιες ιστοσελίδες μπορεί κανείς να εμπιστευτεί δεν ξέρω...
  3. Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ. Έτσι θέλω να πιστεύω πως θα τακτοποιηθεί το θέμα. Την κάρτα μου την ακύρωσαν την ίδια στιγμή.Ευτυχώς το ανακάλυψα πολύ γρήγορα..γιατί η ύποπτη συναλλαγή έγινε 27/7 και εγώ το ανακάλυψα 29/7 το πρωί οπότε και αμφισβήτησα τις συναλλαγές. Έγιναν 6-7 συναλλαγές μεγάλων ποσών σε ένα μόνο κατάστημα η μία μετά την άλλη. Δεν ξέρω δεν μπορώ να ησυχάσω..δεν μπορώ να το βγάλω από το μυαλό μου. Μα τι άνθρωποι υπάρχουν τέλος πάντων!!!Και πάλι ευχαριστώ πολύ!!
  4. Έχω τις πιστωτικές της ΑΤΕ. Στις πληρωμές μου εδώ και χρόνια είμαι τυπικότατη.Πληρώνω όλο το ποσό του λογαριασμού που έρχεται κάθε μήνα...και ενημερώνομαι 2-3 φορές την εβδομάδα τηλεφωνικά για την κίνηση του λογαριασμού γενικά. Προχθές λοιπόν την Παρασκευή το πρωί σε μια τέτοια προσπάθει ενημέρωσης...ανακάλυψα πως έγιναν αγορές online σε Ιταλική εταιρεία εν αγνοία μου ύψους 4.300 περίπου ευρώ. Άρχισα να τρέμω από τον πανικό μου. (Το υπόλοιπο οφειλόμενο ποσό που είχα εγώ προς πληρωμή δεν ήταν καλά καλά 900 ευρώ). Τρελάθηκα...Πήρα τηλέφωνα...πήγα στην πλησιέστερη Αγροτική, όπου μου είπαν να κάνω αμφισβήτηση συναλλαγών και με διαβεβαίωσαν πως όλα θα τακτοποιηθούν. Παρακαλώ,,,μήπως γνωρίζει από πείρα κανείς από σας τι ακριβώς γίνεται και πως τακτοποιείται ένα τέτοιο θέμα; Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε όλοι μας είναι ΤΡΕΛΟ να αναγκάζεσαι να πληρώνεις εσύ για τέτοια αδικία!!! Θα σας ήμουν ευγνώμων αν με διαφωτίζατε με κάποιο τρόπο.Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων..
  5. Καλησπέρα, ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια και τις χρήσιμες πληροφορίες. Τελικά δούλεψε...όλα εντάξει! Να είστε πάντα καλά και έχετε αυτή την καλή διάθεση για ενημέρωση και βοήθεια σε όσους τη χρειάζονται!
  6. Καλησπέρα, Μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; Έχω κλιματιστικό το LG K09AH που αναφέρω..Το αγόρασα πριν 3 χρόνια. Χθες που γύρισα από ημερών απουσία το έβαλα να λειτουργήσει...Έβγαλε κανονικά κρύο αέρα, όμως παρατήρησα ότι από πουθενά δεν βγάζει το συνηθισμένο νερό. Έχω συγκεκριμένο μέρος που το μαζεύω στο μπαλκόνι. Μήπως ξέρει κανείς ποιος μπορεί να είναι ο λόγος και αν χρειάζεται να φέρω τον ειδικό τεχνήτη να το δει; Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
×
×
  • Create New...