Jump to content

Πιστωτικές κάρτες/Τράπεζες

CptBill
 Κοινοποίηση

Έχεις Πιστωτική Κάρτα;  

1.716 members have voted

1. 1. Έχεις Πιστωτική Κάρτα;

• Έχω Visa
      927
    • Έχω MasterCard
      447
    • Έχω Amex [aka American Express]
      143
    • Έχω Cash Card [Maestro κλπ.]
      276
    • Έχω Άλλη [Euroline κλπ.]
      59
    • Τις Έχω Όλες [Είμαι Credit Card Addicted!!!]
      88
    • Έχω Diners
      78
    • Δεν Έχω
      452

Recommended Posts

• 3 weeks later...
Θα ηθελα μια βοηθεια εχω ανοιξη ενα λογαριασμο στην τραπεζα ΠΕΙΡΑΙΟΣ και πηρα την καρτα για τα ΑΤΜ.Βαζω τα στοιχεια στην paypal αλλα δεν μου την δεχετε που μπορει να ωφηλετε?Παιζει ρολο μηπως που στην καρτα λεει πρωτα επιθετο και μετα ονομα ενω στην paypal το αντιθετο?

Είναι Electron Visa η κάρτα της Πειραιώς;

http://skopia.digitalrice.com/ads/myphone-skopia.jpg

Ελληνικός στρατός και στρατιωτική θητεία - http://www.ellinikos-stratos.com/

Collecting coins - http://www.fleur-de-coin.com/

πάντως όσον αφορά την visa electron μου φαίνεται είναι πολύ άχρηστη..και εγώ τη χρειάστηκα πριν 1-2 μήνες για να κλείσω κάτι εισιτήρια μέσω net και δεν δουλευε...και είχα πρόβλημα αργότερα όταν έδωσα τα λεφτά σε άλλον...(ευτυχώς τώρα όλα καλα...)

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Οκ η καρτα της πειραιος μπηκε στην paypal μαλλον ηθελε να περασει λιγος καιρος(1 μερα) απο τοτε που την πηρα.Τωα μπορει καποιος που εχει γινει extended user να μου πει τη γινετε με χρεωσε 1.95$ τωρα πρεπει να παω στην τραπεζα απο οτι καταλαβα για να δω τι??

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος 0giorgos0 ( 4 Νοέ. 2004 , 12:35)

Τωα μπορει καποιος που εχει γινει extended user τη γινετε με χρεωσε 1.95$ τωρα πρεπει να παω στην τραπεζα απο οτι καταλαβα για να δω τι??

Σε τι γλώσσα είναι γραμμένο αυτό το μήνυμα; :blink: :wacko: :cry: :eek: :confused:

http://skopia.digitalrice.com/ads/myphone-skopia.jpg

Ελληνικός στρατός και στρατιωτική θητεία - http://www.ellinikos-stratos.com/

Collecting coins - http://www.fleur-de-coin.com/

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος 0giorgos0 ( 4 Νοέ. 2004 , 12:35)

Οκ η καρτα της πειραιος μπηκε στην paypal μαλλον ηθελε να περασει λιγος καιρος(1 μερα) απο τοτε που την πηρα.Τωα μπορει καποιος που εχει γινει extended user τη γινετε με χρεωσε 1.95$ τωρα πρεπει να παω στην τραπεζα απο οτι καταλαβα για να δω τι??

Akou file. Otan vazeis tin karta sou to paypal sou xrewnei ena mikro poso kai stin perigrafi tis xrewsis exei enan kwdiko. Tin epomeni fora pou tha mpeis sto paypal xreiazetai na grapseis auton to kwdiko wste na epivevaiwthei oti sou aniki i karta (logoi asfaleias). Auto to poso pou sto xrewsei sto kanei diathesimo ston logariasmo sou, wste na to xrisimopoieiseis se epomenes agores.

auto pou exeis na kaneis einai pareis til. stin exipiretisi pelatwn tis kartas, kai na sou poun tin perigrafi tis sinallagis wste na simiwseis ton kwdiko kai na min xreiastei na perimeneis mexri na sou erthei i katastasi tou mina.

Ευχαριστω πολυ.Επειδη ειναι χρεωστικη καρτα θα το μαθω αν παρω τηλ στην εξυπηρετηση η πρεπει να παω απο την τραπεζα?

yandr πολυ αστειο αυτο που ειπες και σιγουρα χρησιμο για το forum

• 3 weeks later...

Παιδιά θα ήθελα να σας ρωτήσω ποια κατά τη γνώμη σας τράπεζα προσφέρει την καλύτερη πιστωτική...?

Βασικά δεν έχω ιδέα από το σύστημα που επικρατεί περί πιστωτικών και άλλων και θα ήθελα να με ενημερώσετε για ότι ξέρετε!!

Εχω ακούσει ότι σου τρώνε λεφτά και τέτοια.. και δεν ξέρω καν τι ισχύει... Ευχαριστώ όλους όσους με βοηθήσουν...

α!! με ενδιαφέρει αυτή η πιστωτική να έχει χρήση και σε αγορές μέσω ίντερνετ...(γιατί μια university που μου βγήκε μέσω Πειραιώς -από universal - είναι άχρηστη)

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Γεια χαρά! Εγώ έχω 2 πιστωτικές visa της Alpha Bank και ποτέ δεν είχα κάποιο πρόβλημα.

Θα σου σύστηνα Alpha Bank λοιπόν ανεπιφύλακτα.

Μεταξύ alpha bank nova bank και πειραιώς ποια είναι η καλύτερη?

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Ισως αλλά εμένα με ενδιαφέρει χρεωστικά - οικονομικά ποια είναι η καλύτερη..

Ποια συμφέρει περισσότερο?

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Γειά σας παιδιά ξέρετε ποιες τράπεζες δίνουν electron visa που να έχει βάση της έναν λογαριασμό ταμιευτηρίου?

Και πόσο κοστίζει?

Α και κάτι άλλο, υπάρχει κανένας κίνδυνος ( υποθετικά πάντα :p ), εκτός από το χάσιμο των χρημάτων στο ταμιευτήριο?

Thanx! :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος haris_led (11 Δεκ. 2004 , 21:24)

Γειά σας παιδιά ξέρετε ποιες τράπεζες δίνουν electron visa που να έχει βάση της έναν λογαριασμό ταμιευτηρίου?

Και πόσο κοστίζει?

Α και κάτι άλλο, υπάρχει κανένας κίνδυνος ( υποθετικά πάντα :p ), εκτός από το χάσιμο των χρημάτων στο ταμιευτήριο?

Εγω ξερω την Alpha που εχω, με λογαριασμο 1-2-3 για νεους. Φυσικα ειναι δωρεαν και οχι δεν υπαρχει αλλος κινδυνος απο αυτον που αναφερεις :)

Εγώ έχω μια της Πειραιώς την university αλλά δεν την χρησιμοποιώ οπότε δεν ξέρω να σου πω!

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Και πόσο κοστίζει?

1) Alpha Bank > Alpha Visa Electron

2) FREE

3) Κίνδυνοι πάντα θα υπάρχουν. Ενοείς κάτι συγκεκριμένο;;;

Don't criticize... what you can't understand...!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος supernet (11 Δεκ. 2004 , 23:32)

Και πόσο κοστίζει?

Α και κάτι άλλο, υπάρχει κανένας κίνδυνος ( υποθετικά πάντα ), εκτός από το χάσιμο των χρημάτων στο ταμιευτήριο?

Thanx!

2) FREE

Εμένα με έχει βολέψει πολύ και η Connect Card της Τράπεζας Κύπρου. Άσε που ανοίγεις και λογαριασμό με 0 ευρώ :D

Κόστος: Εννοείται χωρίς κόστος.

Κίνδυνοι: Ξέρω γω, μήπως να σου πέσει σε καναν υπόνομο? :o

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος supernet (11 Δεκ. 2004 , 23:32)

2) FREE

Βασικά εσύ τι ακριβώς εννοεις?

Εγώ μιλάω για υπερ-χρεώσεις της κάρτας όπως γίνεται(??) στις κανονικές visa.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος haris_led (14 Δεκ. 2004 , 13:31)

Βασικά εσύ τι ακριβώς εννοεις?

oxi den uparxei tetoia periptwsi min anisixeis

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος haris_led (14 Δεκ. 2004 , 13:31)

Οι πιθανότητες (όποιες και αν είναι αυτές, μικρές ή μεγαλές) κάποιος κακόβουλος να υποκλέψει ή/και χρησιμοποιήσει τα στοιχεία της χρεωστικής σου κάρτας είναι ακριβώς οι ίδιες με αυτές του να γίνει κάτι τέτοιο στην πιστωτική. Ο αλλός δεν θα καταλάβει αν χρησιμοποιείς χρεωστική ή πιστωτική.

Απλώς στην πρώτη περίπτωση η "ζημιά" περιορίζεται στο ύψος του τραπεζικού σου λογαριασμού...